Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5724 . 5725 . 5726 . 5727 . 5728 . 5729 . 5730 . 5731 . 5732 . 5733 . 5734 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 09:27
- Nahlásit

ketty
adidaska bude mít radost

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 09:36
- Nahlásit

makrel
viid a ja tam zrovna pondeli utery byla ted

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 09:38 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
makrel
Alexa
kejtlin
a ostatni kdybyste vedeli o nekom kdo chce bulinku at se ozve ta pyzamova bulka je k mani ....a u me panicka je total idiotka....radsi ani nekomentuju..

jo cuba je vpoho kdyz neni rusivich elementu jde i bez voditka u nohy atd nezdrha je hodna mila umi i hlidat pujcuju ji na hlidani a a uz dvakrat vycihla zlodeje jo se psema se nerve aspon s vetsinou ne spis si chce snima hrat ,maximalne kdyz na ni neco zautoci naky pes tak to si libit moc nenecha ale s rozumnym panem bude zlaticko nadale...je fakt hodna takovi zlaticko vdecny..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 09:47
- Nahlásit

čaudy všem, u nás je hnusně, vypadá to na déšt´ a nějak se nemůžu probrat.
ketty
ona ti zůstala? jak to?
Alexa
so to s těma psama je sakra, teda spíš s lidma, když mám agresivního, neovladatelnýho psa co nesnáší jiný tak ho nepouštim na volno přece, to je jak kdybys pustila Báru navolno a šla s ostatníma na procházku-teda neříkám, že je neovladatelná, ale agresivní na psy je.

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:04
- Nahlásit

kejtlin
jo je tuuu ..no nemam slov radsi nebudu komentovat jeji panicku.....je to proste...... byla bych hoodne sprosta ..nemam pro ni slusnych slov pritom ta cuba je zlaticko jako fakt

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:06
- Nahlásit

ku*wa proč je magahnusně???????????????????????????
bonc
Ok, změna, NUTNĚ potřebuju 4 jízdenky na jich!! (ale davídková se nehlásí, tak nevim esli už nejni po ní...to bysme pak potřebovali 3 dospělí jízdenky a jednu pro rakef)
sem tady ale rači bycj bala něgde scela jinde,gdo koupil ty jízdenky na jich??????????????????????????????????????? je mi celkem fuk essi pojedu f tomdle skupenctví nebo v rakvi,hlavně dyš to bé NA JICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přetpojet sem bohužel četla,dala jí sem zákeřně lejenda,pročeš na ní sesílám ofčí kledbu

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:09
- Nahlásit

davidkova renata
jak megahnusně? nádherný anglický počasíčto.

teda ale je to peklo, čék není schopnej ani vstát z pelecha, jsem furt usmrkané... hnus. níský teploty mi velmi vyjovujou, ale musí svítit slunko aspoň chvilu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:11
- Nahlásit

Alexa
Aleks, jaký máš rajče?

Dobrého jitra fšem pipkám! Už zase v robotě, dnes mě strašně v noci trápila sousedka, vzbudila mě v jednu hodinu, šíleně dupala a asi stěhovala nábytek. Kdyby si pustila nahlas rádio, nenasere mě tolik, jako když mi kejve lustrem nad hlavou a duní. Nejdřív sem mlátila koštětem do topení a křičela - už přestaň ty blbá krávo dupat, pak sem mlátila koštětem do stropui (jako ve starejch blbejch filmech) a křičela mnohem sprostěji. Asi jsme tedy naším duem vzbudili mnohem víc sousedůch než jen mě. Obávám se, že tam naní dnes v noci už vlátnu. Aktivuje se kolem jedenácté a fakt neuvěřitelně dupe, vypadá to, že po tom mini bytě běhá jarní kilometry, nebo skáče přes švihadlo nebo nevim. Fakt, řikám, kdyby jen pouštěla hudbu nahlas, nebo jen obyč hluk, je mi to fuk a nevzbudí mě. Ale to dupání a stěhování skříní je děsný. Sem strašně vzteklá ještě teď.

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:11
- Nahlásit

davidkova renata
jednu pro rakefRakef je nsmírně drahá převozní a je potřeba tolik razítek,že to jara nestihnete.Co je ofčí kletba?Osype se vlnou?

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:16
- Nahlásit

Dobrý hnusný den!
Sousedi mě budou milovat. Ráno jsme dala klukum Jílovskou protézu a oni s ní začali hned mlátit po dvoře . V pět ráno super. Ale snad se Fanda zabaví až do odpoledne a nebude mít roupy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:16
- Nahlásit

danajasa
Rakef je nsmírně drahá převozní a je potřeba tolik razítek,že to jara nestihnete
booože tak to bé něco jako rakef,no,..klidně mne můžou nacpat do ruksaku vot ympakta k těm kočkám,ale potřebuju nutně táhnout na JICH!!!!!!!!!
Co je ofčí kletba
eště to nemám vymyšlený,ale v zásadě se osypat může a následně bude trpět nadměrnou kučerovostí vlny..to jí naučí fkládat sem poplašný správy
Gerda
vzbudila mě v jednu hodinu, šíleně dupala a asi stěhovala nábytek.
twe to je neskutečný,chápu tě..neni ta kráva poltrgajst dyš se aktyvuje přet půlnocí???mohli bysme jí na foře skusit vymítit

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:18
- Nahlásit

ketty

Bulina je fakt moc pěkná, ale nikoho neznám, kdo by si jí vzal, naopak znám jednu piču, která se podobný bílý zbavila

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:21
- Nahlásit

Gerda

Sousedy nad sebou teda nemám, leda tak myši a kunu, ale zase nám normálně v noci sám zvonil zvonek. Za trest jsme mu vyndali baterky...........zkus to taky:-DDD

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:23
- Nahlásit

davidkova renata
Hele mě už se vzteky chtělo brečet, protože to dělá furt a já furt eště nebouřim tak, abych na ní vlítla. Přes den se s tim smířit musim, to ani doma stejnak nejsem, ale večer a v noci mi to vážně sere. Dnes si vemu nějaký normální pyžamo, abych na ní nevlítla v těch lyžařskejch ponožkách a fakt tam půjdu, vona je asi stejnej retard jako její bratr pode mnou.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:25
- Nahlásit

Gerda
ty vole to přesně znám!!!! akorát že já mám nad sebou eště dva zasraný harantí. bych blila. a rachot od šesti ráno do půlnoci. každej den, včetně víkendu!
se vot ledna stěhujem někam jinam radši, bo to se fakt nedá. jsem večer dycky tak nasraná, že pak vzteky ještě hodinu neusnu, i když už je ticho.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Gerda
Dnes si vemu nějaký normální pyžamo, abych na ní nevlítla v těch lyžařskejch ponožkác
to bych nedělala,navopak bych se poněkud vystrojila aby jí docvaklo,že si magor fšehoschopnej!

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Zdar dámy,

Gerda tak s ní vyměň byt.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:28
- Nahlásit

A když jsme ještě bydleli v paneláku, tak nad námi bydleli indové. Taková divná rodina. Měli nějaký divný osobní vztahy. Bílej pán si přivezl indku a měl s ní dítě, pak někam odjel a ona si sem postupně dotáhla další dva a měla s nima taky dítě. Bílej se vrátil a žily si tam takhle všichni pohromadě.
Nejen že když vařily ty jejich hnusy, tak nám to zasmrdělo celej byt, ale neustále nás vytápěly a taky se tam imrvére honily a řvaly na sebe "já tě zabiju ty kurvo, nebudeš se s ním tahat". Policajti tam byli několikrát a bylo to prt platný. To byla strašně strašná rodina.

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:29
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no hruuza teda ty lidi sou debilni fakt aby to nebyla ta sama grrr ..tadle holka si ji poridila ze se ji libiii ...a tot vse mela ji jak dekoraci a image jeste tak maximalne ve finale vse svedla na cubu ze se nezmeni a ..bla bla pritom ta cuba je zlata vubec nezlobi...no radsi nekomentuju asi sem hodim foto aby bulikari videli ..komu rozhodne nedavat psaaa

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:33
- Nahlásit

ketty
s ní měla nějakej problém ta holčina?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:38
- Nahlásit

ketty
Ahoj. U paní Synkové je liška Baruška. http://pejsci-hermanice.webnode.cz/nabidka-pejsku/ productscbm_28767/7/

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:38
- Nahlásit

ketty

Joo foto sem hoď jako odstrašující příklad

Ta samá to určo nebude, protože tej co znám já už budou kolem dvou let..

A co s ní měla za "problém"?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:39
- Nahlásit

Ještě to vozkoušim slušně, naposled, co mi vyhrožoval ten vytopenej, že na mě zavolá svýho právníka, že dost rychle nehlásim škodu, pročež on byl vytopen v době mé rekontrukce, a tekouce mu voda po hlavě oznámil mi tuto skutečnost po roce a půl. Notabene v době, kdy probíhaly povodně a pojišťováci měli fakt jiný starosti než jednoho vytopenýho a již zaschlýho panelákofce. Mi napsal, sem mu odepsala velice dlouhý a krááásný dopis, po kterém se mi přišel omluvit a řekl, že moc děkuje za vyřízení. Takže týhle slečně zatím vařím psí maso a pouštím pořádně digestoř, asi zkusim i ty zelený držky, nebo jí tam pošlu zase rybu. A jak nepřestane dupat, přinesu jí od čongů bačkory s kravičkou.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:47
- Nahlásit

Gerda
jsem taky uvažovala napsat jí dopis, dilině, ale spíš počkám, až mě jednou vytočí a já budu mít menší hladinku a udělám takovej vyrvál, že ještě tu noc pojede do Tesca NON-Stop a koupí všem papuče s pěnovou podrážkou!!!!!
Nebo jí nechám zahrát písničku od Chinasek - koupím ti papuče, pi*ooooooo!!!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:49 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

jbat
ze pes steka no nic co je psi prirozene se ji nelibilo jako vesmes cuba nemela problem ted uz nema zadny neb vi i co ma nema delat atd ona sni nic nedelala jen chodila na prochazky a myslela ze kdyz ji da na vycvik vse to vyresi .a pak cunba bude jako normalni a ja envim co si predstavovala pritom ja kdyz ji ukaznila ona tak ji nechte .... tak sme nechla privitat at radi a ona no tak to se nezmeni tak kdyz si necha vse libit a nekroti tak asi jasne ze se nic nezmeni me se m¨nikam nevrha hracky si nevynucuje a ceka poslusne v sede az se ji to hodi..panicka krava nejvetsiho kalibru ...Vlčáčková
no ta je skvelaa a liska taky chyta zoubkama za nos to by byla dvojka tak ale jedine az odjede rafael Lucie Kratochvílová
viz vise a du hledat foto teda jo a jmenuje se michaela jandlova

jbat
[b]Lucie Kratochvílová[foto myslim mluvi za vse ....co dodat ze .......myslim ze ani komentar to nepotrebuje

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:52
- Nahlásit

Ahoj všem

Alexa
tak už jsem byla ve dvou lékárnách a ty prášky tam nemaj tak odpoledne jedu v máminý vetce ta je prej má popř. mi dá něco levnějšího. jinak na ten Alianz prdim ještě jednou jsem si to přečetla a asi to bude jak si řikala. tak jem jim napsala že se omlouvám že nepřijdu že jsem marod.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:56
- Nahlásit

gerda
http://yorecek.rajce.idnes.cz/Zavody_Jilove_u_Prah y_17.11.2010/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:56
- Nahlásit

Akky0Aime
co jí je teda????

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:59
- Nahlásit

jbat
spis ten pes mel problem ze ma hloupeho panicka co si poridil psa jen proto ze se libil a byl hezky a roztomili ale co pes potrebuje kort takovi ani netusi nastesti teda ta cuba ma super povahu jinak by v tech svejch 14mesicich asi uz byla uplne jina ....a ne jen neukaznena rozlitana

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:21
- Nahlásit

davidkova renata
co jí je teda????
kulhá na přední vet jí napsal rymydyl či jak se to píše tak sem jí říkala že tys doporučovala movalis????? že je levnější.
brezen2008
můžu dát ten odkaz na naše stránky?????
Akky0Aime
jinak na ten Alianz prdim ještě jednou jsem si to přečetla a asi to bude jak si řikala.
hoď to sem holkám ony ti napíšou co si myslí.
jo a hele nechceš si mě přidat jako souseda na farmě???? ještě mi chybí jeden abych si mohla zvjetšit farmu
Gerda
http://cvicakjilove.rajce.idnes.cz/O_jilovsky_tali r_2010/

<< 1 ... 5724 . 5725 . 5726 . 5727 . 5728 . 5729 . 5730 . 5731 . 5732 . 5733 . 5734 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání