| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:57
- Nahlásit
leyendano jo doba pokrocila,tak to je dobry,to jsem jeste neslysela,ze by ovcaci jeste za to platili,noooo,tak to mate super teda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:58
- Nahlásit
leyenda
to máš dobrý, nechci být ale ve Francii ovčákem a ono na to dostávají dotace nebo to platí ze svého?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 21:08
- Nahlásit
leyenda
trava roste porad, ale neda se sklizet, pac by neuschla, toz se ji takhle zbavim.
A jak se pak zbavíš hovínek po ovcích?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 21:19
- Nahlásit
Vlčáčková
A jak se pak zbavíš hovínek po ovcích?
nijak, ty zmiznou samy, asi poslouzi jako hnojivo, ony se ovce pouzivaji i pro prespasnuti luk, na kterych se pasou kone, vyzerou to, co kone nechaji stat
kejtlin
ono na to dostávají dotace nebo to platí ze svého?
myslim ze sveho, i kdyz by me neprekvapilo, kdyby cely ten chov ovci byl statem nejak sponzorovany, netusim, jak je to vynosne/prodelecne, jednou jsem chtela koupit jehne a dostala jsem 2 jen tak zadara, tak buhvi, jak to je
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 21:50
- Nahlásit
leyenda
Já bych potřebovala spásat zahradu. Ale přece jen po té sekačce není žádný odpad, který by žrali psi.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 21:56
- Nahlásit
Vlčáčková
no jo, na zahradu bych si ovce taky asi nepustila
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 23:10
- Nahlásit
no,koukam,ze tu upa zasejc chcipl pes!nikde nikdo,tak aspon,ze mam ty filmy na flesce!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 23:14
- Nahlásit
nemethova5
já sem tady, ale vyvenčím a jdu do pelechu s knížkou a krysama
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 23:16
- Nahlásit
kejtlinno,tak kvuli tomu,ze tu nikdo neni,jsem si prave vzala filmy na flesce,bo tu nikoho neni,az mozna v sest rano a to ja pojedu domu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 23:24
- Nahlásit
nemethova5
jestli senudíš, tak já chtělq kliknout na server pracovní a omylem jsem klikla na seznamovací server-dost jsem se nad tím sekla, někdy to je fakt děs co hledají jak ženský tak chlapi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 23:27
- Nahlásit
kejtlinnenudim,pustim si dalsi film,me seznamky vubec nezajimaji,ani streleni chlapy,ani streleny zensky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 23:34
- Nahlásit
nemethova5
mě taky nezajímají seznamky, ale některé inzeráty fakt stojí za to, jdu do peří..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 23:43
- Nahlásit
kejtlinno to verim,jeste,ze tu mam psa,dobrou knizku a naky filmy.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 06:03
- Nahlásit
fstávejte a makejte lemuřííí a buďte rádi, že není pindělí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 06:25
- Nahlásit
fstávat a makat, je tu hnusně a máme moooooc práce
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 07:14
- Nahlásit
zdar lidi!
bajša se v pět ráno poblila ve výtahu, bude krásný den!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 07:26
- Nahlásit
dobré ráno
tak dastík prej v noci i chrápal,ale páníčka vytáhnul v 1 ráno,že by jako šel prej na vycházku ,si myslel že jako chce dělat bobky,ale von prej né,normálně by ho zatáhnul na kopec
dneska jsem vynadala svojemu nadřízenému,že vejplata má bejt dávno na učtě a né že jí milostivá učetní pošle až se jí zachce,nejsem jediná co tam vejplatu nemaj ,takže to prej napraví,no jsem zvědavá
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 07:51
- Nahlásit
Dobré ráno, teda nevim co je na něm dobrýho, když je takhle megahnusně. A prý budou mrazy -14, chci být ledním medvědem. U nás se nikdo nepoblil a rozhodně se žádnýmu zvířátku nechtělo ven ))))
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 07:53
- Nahlásit
brezen2008
buď ráda, že ti chodí aspoň pozdě, mě už dluží asi 3 výplaty.........ale už to mám snad za pár, jupííííí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 08:24
- Nahlásit
Čau lidi, jsem velmi velmi nasratá.
Za 1. jsem si teď přečetla o labroušovy a chudákovi raslici... Majitele labrouše bych snad umlátila lopatou. Začínám být na toto sqělé bezproblémové vemeno trošku alergická, resp. na lidi který si ho s timhle pořizujou. Teď v neděli jsem procházela jakousi vsí mezi lesem a lesem, x km od auta, tudíž absolutně bez pomoci - jdu kolem baráku kterej měl jenom půl plotu, za plotem na špagátu vřeštící pes, na židlích dvě veletlusté osoby. Najednou zpoza toho poloplotu vylítla obézní labradorka a rovnou skočila po Bonitě. Sotva jsem se stihla otočit. Jediný štěstí bylo že jsem měla Bonitu na opasku, tudíž asi 1,5m ode mě, být nějakejch 30m daleko tak je možná taky po ní. Labradorka měla smůlu, že jsem měla na nohách goráče. Je fakt že kdyby jí chtěla opravdu zakousnout, stejně mi nepomůžou.. Ty krávy ani nezvedli své obří zadky ze židlý! Korunu tomu nasadila bába, co šla okolo s vnoučátkem a řikámu: "vidíš, pejskové se perou!". Měla jsem takovej vztek, že jsem jí chtěla nakopnout taky. Doufam že si labradorka aspoň bude ten kopanec do žeber pamatovat.
Za 2. VIDĚLI JSTE VČERA ZPRÁVY?? Má sněžit už i v nížinách, mráz až -14, přes den se nedostane nad nulu, tj. u nás tak -16 a přes den -5!!!!!!!! Okamžitě potřebuju jízdenku na jich! Teda 2, pokud z toho davídkovou ještě nekleplo
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 08:27
- Nahlásit
edit:labroušovi
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 08:31
- Nahlásit
Raslice je mi taky moc líto, to je takovej problém dát tomu čoklovi koš? Doufám že to debilní páníky bude stát aspoň hromadu peněs......
Jo a všem včerejším závodníkům velice gratuluji
bonc
chci téš na jich, prosím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 08:37
- Nahlásit
Brý tro nechci na jich chci svě těžce vydřené kbofky umísti do bezedné doury co mě straší ze zdi,páč já uš to mám vymyšlený zatopím a votevřu dvířka budu v lednu vopejkat špekáčky na klacku s hořčicí a chleben do jara NEVAŘÍM!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 08:40
- Nahlásit
dobrý den celý den
bonc
4 chci taky na jich
teď mi řikala kolegyně že kousek od nás vyběh z baráku ofčák, vytrh něhjaký pani bišonku z náručí a zakous jí
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 08:52
- Nahlásit
Už se pomalu těm lidem ani nedivim že zvedaj ty malý psi nad hlavu když viděj jinýho většího psa.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 08:53
- Nahlásit
Alexa
tywole, já se snad za chvíli budu bát s mejma malopsama chodit do civilizace! Nedávno jsem potkala holku s obr rydžbounem. Holka tak 40kg, pes totéž. Vlála za nim na vodítku jak papírek, kdyby se čokl rozhodl ty mý posvačit, neuděláme nic ani jedna.
Ok, změna, NUTNĚ potřebuju 4 jízdenky na jich!! (ale davídková se nehlásí, tak nevim esli už nejni po ní...to bysme pak potřebovali 3 dospělí jízdenky a jednu pro rakef)
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 08:53
- Nahlásit
Jo bych nezapoměla,koupila sem sušené šlachy a jak do pakoně vejdou tak taky výjdou jest to normální jef,nebo ten pes je nějakej divnej?Mám nápad založte něgdo poradnu Chucka Norise,já si netroufám nemám dostatek norisích znalostí.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 08:54
- Nahlásit
mě to tam dneska teda lítá..
edit: dospělý
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 09:24
- Nahlásit
vam sem neco dam http://www.muj-pes.cz/rozhovory/na-navsteve-u-jana -rosaka-584.html?utm_source=email&utm_medium=18-20 10
jinak vsem ahoooj
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 09:24
- Nahlásit
Dobré ráno všem
Včera byl mocinky krásnej den, na závodě byly výborný párečky a řízeček se salátem! ))) Brita se na louce vyválela v hovnech, tak sem jí doma musela poprvé okoupat, hezky držela a voněla )))
|