Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5697 . 5698 . 5699 . 5700 . 5701 . 5702 . 5703 . 5704 . 5705 . 5706 . 5707 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:05
- Nahlásit

Tak jen tak btw - kámošce zastřelil myslivec NO, pětiměsíční, viděla to na dálku, štěně k němu běželo, mávalo ocasem a on ho prostě zastřelil...
Co je tohle za stát, že maj ty kurvy zelený takový pravomoce...?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:07
- Nahlásit

jbat
NEmaj takový pravomoce!!! Byl myslivecká stráž? Ať jde po něm. Kamarádovi takhle myslivec zastřelil psa, kámoš ho dal k soudu a dosáhl odebrání mysliveckého lístku a ještě nějaké další tresty. Soudní znalec prohlásil, že je agresivní a že neměl po čem střelit, tak střelil po psovi. Atd. Ať se nedá!

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:10
- Nahlásit

Vlčáčková
Byl myslivecká stráž? Ať jde po něm.

sedl do auta a odjel, nebyla sice úpa daleko, ale zatímco štěndo proběhlo křovím a běželo po polňačce, ona to musela celý obejít, takže zahlídla jen jeho, jak se to stalo a jak nased do tmavýho auta a odjel.
samozřejmě volala všude možně, aby zjistila, kdo tam byl, kdo to je, zatím nic neví. prý ji ale musel slyšet, protože se po ní otočil a pak rychle namířil, střelil a ujel. mně je úplně blbě...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:13
- Nahlásit

jbat
Ať jde za hajným nebo na obec a zjistí, čí je to revír, komu se to pronajímá a kdo má tedy právo tam střílet. Pak si je obejde a najde to auto. Rozhodně ať podá trestní oznámení. Udělal to evidentně schválně a utek, protože má možná už podobné průsery za sebou. Kde to bylo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:14
- Nahlásit

jbat
kamarádce taky zastřelili NO ale on teda štval zvěř, nikdy nic nestrhnul, tak si někdo počkal, až s ním půjde a zastřelil ho potmě asi 10m od ní, ale musel mít asi dobrý vybavení nebo nevím jak jsou na tom pušky s nočním viděním, jestli je to normální, pokud něco jako noční vidění existuje, je to policistka a nezjistila kdo to byl

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:15
- Nahlásit

Vlčáčková
Bučovice, nebo aspoň myslím, že byli někde tam. Nechci z ní mámit info, určitě to řeší všemi prostředky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:15
- Nahlásit

kejtlin
U nás se prý noční vidění nesmí používat. Slyšela jsem od myslivce. Ale nevím.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:16
- Nahlásit

jbat
U Bučovic je útulek Tibet. Ať tam brnkne a zeptá se, zda nemají přehled o nějakých místních myslivcích. Třeba už budou mít svý zkušenosti a poradí jí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:17
- Nahlásit

jbat
kámošce zastřelil myslivec NO, pětiměsíční, viděla to na dálku, štěně k němu běželo, mávalo ocasem a on ho prostě zastřelil

jako můj postoj k zelenejm je jasnej už dávno..ti slušní prominou...
asi bych udělala co píše vlčáčková,ale marnost nad marnost..psa jí už nikdo nevrátí a zmrdovi se stane stejnak hovno pokud ho vůbec najdou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:17
- Nahlásit

jbat
Rozhdně bych popis chlapa a auta hodila na leták a rozlepila po okolí s odměnou, kdo ho udá.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:18
- Nahlásit

Vlčáčková
jj, ok. já to tady nechci řešit a spasitelsky pro ni shánět info, chová čokly už nějakej pátek, s pár myslivcema se zná, má i koníky, vyřeší si to sama.
ale naprosto to mnou otřáslo, s mojí představivostí to mám před očima jak film.

Atusch
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:20
- Nahlásit

davidkova renata
nevím jestli jsi to četla ale tu středu bych pro tebe dojela, ale musíme pak pro jirku, ok?

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:22
- Nahlásit

davidkova renata
ale marnost nad marnost

tak nějak, to samý mi říkala i ona.
jen si člověk říká, stát se to mně, ublížit někdo mýmu psovi... a nemoct se hájit... nemoct tomu člověku udělat totéž...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:23
- Nahlásit

Atusch
nevím jestli jsi to četla ale tu středu bych pro tebe dojela, ale musíme pak pro jirku, ok?
jj bezva dík))) já se eště voptám fandy esi nepojede,že bych jela s nim,ale myslim,že nepojede,pro jirku to máme v zásadě cestou,nabíraly sme ho s bajko asi 2krát..to je v radotíně ?
bych počkala na vypichu na tý velký louce,kerou nelze přehlídnout

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:23
- Nahlásit

jbat
Poslala jsem Ti maila s nápadem, kterej taky nechci řešit tady.

Atusch
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:30
- Nahlásit

davidkova renata
jj v radotíně, a jak na tý louce asi zastavim?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:32
- Nahlásit

Vlčáčková
Dřív se táhly dráty takovou kovovou rourkou, takže výměna drátů byla velmi jednoduchá. Dnes se to dává pod omítku na zeď, takže výměna je velmi nepříjemná

to je klasickej panelak, ne novostavba, tak by to tam treba mohlo bbyt v te trubce

jbat
to je hnus s tim myslivcem, nekteri jsou fakt kreteni

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:38
- Nahlásit

jbataz se mi udelalo zle,kdybych vedela kdo to je,tak ho asi zlikviduju taky,jo tady se clovek pomoci nedovola bohuzel,uz mam skoro uklizenou vratnici a umyta vokna,u nas je nadherne a ja trcim v zasrany robote,misto toho abych s aminem radila na cvicaku,sakra.

Atusch
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:39
- Nahlásit

lucYnka XIII
když tě tu vidím, nevím jestli jsi si toho včera všimla ale ta učebnice bude k dispozici až po dni otevřených dveří.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:44
- Nahlásit

nemethova5
ja trcim v zasrany robote,misto toho abych s aminem radila na cvicaku,sakra.
sme na tom stejně
lucYnka XIII
nechci ti do toho kecat ale chtělo by to asi elektrikáře, nám ve sklepě dělal světlo známej a ted´ když se rosvítí, tak rupne žárovka, že se úplně rozletí a vyhodí to hlavní jistič, takže tam chodíme jen ve dne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:51
- Nahlásit

Atusch
jak na tý louce asi zastavim
tak předpokládám,že nevjedeš aš na ní..kolem vede samo silnice ,po straně se dá normálně párčit,neřkuli přibrzdit

Atusch
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:54
- Nahlásit

davidkova renata
hele asi bude snazsi zajet za roh a nabrat tě u baráku, este se dohodnem ale od louky nebydlíš tak daleko abych se tam nedopletla :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:58
- Nahlásit

Atusch
no já právě myslela,abys nemusela zajíždět až sem bo mám dojem,že stejně jedeš kolem ní totiž..bydlim kousek to jo,Tak se eště domluvíme třá pojede aji fanda

Atusch
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 12:03
- Nahlásit

davidkova renata
jasný tak dej vědět až zjistíš co a jak

impact
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 13:00
- Nahlásit

Tři hodiny jsme byli na poli, heč.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 13:13
- Nahlásit

kterej kretén vymyslel žehlení...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 13:14
- Nahlásit

jbatjezis,to ja vubec neneavidim,zehleni,to ja zdrham!!!
konecne uz mam uklizenou a umytou vratnici!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 13:15
- Nahlásit

nemethova5
zdrhej, ale sem, ještě asi 10 košil!!!! seru na to, práce nemá nožičky, neuteče.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 13:17
- Nahlásit

jbat
práce nemá nožičky
stejně jako Prdinoška

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 13:18
- Nahlásit

davidkova renata
stejně jako Prdinoška
ticho, nebo naložím hadry, prkno, žehličku a přijedu k tobě!!!! a při té příležitosti dodatečně kopnu neonku do zadele. když už tam budu....

<< 1 ... 5697 . 5698 . 5699 . 5700 . 5701 . 5702 . 5703 . 5704 . 5705 . 5706 . 5707 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání