Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5697 . 5698 . 5699 . 5700 . 5701 . 5702 . 5703 . 5704 . 5705 . 5706 . 5707 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:14
- Nahlásit

danajasa
týjo, to je zvláštní, osobně mám ze střelnejch zbraní panickou hrůzu. ostatně z většiny zbraní. Představa, že střílím mě děsí, i když si chci udělat zbroják na uspávačku

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:19
- Nahlásit

Maky a Trix
mám stený přístup jako ty ke střelným zbraním, ale nechala jsem se ukecat na to jít si zastřílet, a teda jako vůbec to nebyl dobrý pocit. Víc už jsem tam nešla. Navíc se mi ta zbraň nevešla do ruky, fuj!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:31
- Nahlásit

tě pyc paka jaxe daří,
Alexa
gratulujem Sysyně k medajli))
danajasa
bere si Eskymačku menuje se Anuka néni ani hezká ani škaredá je orig.Inuitk
cože???????????? to jako egzystuje že si někdo může vzít tak podezřelýho čéka jako je Eskymák?????? šak si fspomen jaxme se tudle vo nich s bonc bavily! a gde si jí proboha nabrnk????????
Eldoguero
cca kolem 10. 12. se snad můžeme těšit na malé, bílé mršky
júúú další malí bojoví psíci béte mít veselý vánoce..to akorát ty malí šmejdi začnou vylejzat z vohrádky a zničej co jim příde do cesty
Maky a Trix
bych pozabíjela celý sídliště.
bych na ty bovénky měla zaject...ofšem nesměla by mě masírovat hančí ,to bych zabila bespochyby jí

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:32
- Nahlásit

davidkova renata
to chvíli trvalo, myslím, že tu náladu jsem měla až druhej den. )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:33
- Nahlásit

Maky a Trix
to chvíli trvalo, myslím, že tu náladu jsem měla až druhej den. )))
aháá něco jako bovenkyretard jo?

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:37
- Nahlásit

Jsem nasraná, protože nemůžu jít pít-ráno brzo vstávám a zase učím. Jdu do nasranejch asi

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Hele mám dobrou větu v horoskopu:Žijete skutečně svůj vlastní život? Život, který opravdu chcete žít?
tak nevim essi teda nežiju život někoho jinýho

davidkova renata
gratulujem Sysyně k medajli
Sysyna děkuje

Eldoguero
a máme potvrzenou březost!
dyť to bylo jasný
hele a co ta alergie???? už je dobrá???

davidkova renata
bovenkyretard jo?

a gdo je retarda masírující nebo masírovaný????

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:38
- Nahlásit

kejtlin
Byla sem na bowenkách já i pes, ještě u Mirka Franze..nebo Frantze...strašně milej pán, hned, jak sem si vykloubila to rameno na ofčárech, jela sem druhej den na masáž, pak jsem byla ještě jednou a pak ještě u mirkova žáka v praze. Bowenky mě vždycky naprosto příšerně bolely, brečela sem až bolestí, ale nejhorší to bylo v té praze, kdy sem brečela ještě několik hodin po té masáži, v návalech děsnýho pláče. To sem šla raději domu pěšky, páč mi bylo blbý furt bulet v metru. Ale jelikož to bylo na Dejvický, nešla sem domki až úplně, ale nějakej kus jo. Mařka byla na masáži taky...nevim, jestli jí to něco udělalo, neměla po tom nijaký změny, ale já jo. Já se tak strašně vybulela, že mi pak bylo fajn.

Atusch
dortíci sou přece rotvíci...fyfyjová jí dortíky k snídani, zrovínka docela už dávno to řikala.

Eldoguero
Tak držte palečky, cca kolem 10. 12. se snad můžeme těšit na malé, bílé mršky
no tak to vám teda pěkně gratulujeme

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:39
- Nahlásit

dršte palce za chvíli du zadělávat to těsto na perníky
se z toho dětka fakt posejřim, dyš bylo loni -20 tak topil tak na 15 stupňů a vše utemoval, tak sice dole, gde je termostat dobrý, vytopilo se to a termostat sepnul že to přestalo topit, já tydy s čoklema mrzla při 10ti stupních a gdyš je venku +17, tak topí na 22 stupňů, je tady vedro na plafky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:41
- Nahlásit

Gerda
asi to, co popisuje Maky že padaj zábrany, hmm tak já na to rači nejdu to by asi nebylo dobrý...
all
všem co byly na Bow. masážích díky za postřehy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:41
- Nahlásit

Alexa
tak nevim essi teda nežiju život někoho jinýho

to je celkem revoluční myšlenka..by se tim vysvětlovalo proč mám život celkem na hovno
Gerda
Já se tak strašně vybulela, že mi pak bylo fajn.
tak ale todle já zmáknu i bes masáží..úpa mi k tomu stačí podivat se na výpis z účtu třá

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:41 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Atusch
http://www.novinky.cz/krimi/216755-chlapecek-spadl -na-prerovsku-do-kotce-s-pitbuly-neprezil.html
psala kejtlina že to viděla ve zprávách a že top byli rotvíci. Jinak shrnuto rodiče nedávali na děcko pozor to spadlo z patra z balkonu zabilo se a bohužel spadlo do kotce ke psům a za trest nechali psy utratit protože za to přece mohli

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:42
- Nahlásit

Polituje mě tady něgdo konečně????

Biluška
Člen
- Nahlásit

Dělá něgdo výcuc?
Sme hráli dostihy a sázky. Sem úplně zbankrotovala, páč sem měla asi třináct koňů a furt sem zastavovala na veterině a musela sem platit Přišlo mi to jako v normálním životě, vůbec sem se při té hře neodregovala

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Jo, jo už se těším, jak před nima budeme všichni zdrhat a samozřejmě marně na uklízení tun bordelu pochopiteně taky. I když jestli budou takový, jak byla jejich matka a její sourozenci, tak budu spokojená, to byl vrh maximálně čistotných zvířat a ničili jen to co jsem jim dala Ale to určitě nebudou
Prosím vás lidi co, že se to stalo s tím dítětem a pitbulama či rotvíkama, nekoukala jsem na zprávy, tak jsem úplně mimo. Prosím o info

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:43
- Nahlásit

Alexa
néé já to neviděla ve správách, já to skopírovala s ifauny

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:44
- Nahlásit

makrel
lity lity lity lity

Eldoguero
Prosím vás lidi co, že se to stalo s tím dítětem a pitbulama či rotvíkama, nekoukala jsem na zprávy, tak jsem úplně mimo. Prosím o info
Rodiče nehlídali děcko, to vypadlo z balkonu, spadlo do kotce ke psům. Nejspíš se zabilo tím pádem. Ale páč psi do tělíčka štouchali a ochomítali se kolem tak byli utraceni, páč zaručeně díťato zabili

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:45
- Nahlásit

makrel
lity, lity. lity a proč tě máme litovat?
Biluška
jéé dostihy a sázky to mylákuju maximálně tu hru, taky ji mam něgde doma asi

makrel
Člen
- Nahlásit

Biluška
málo!
A k díťatu se rači nevyjadřuju

Monty
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
co máš za fenečku?

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:46
- Nahlásit

kejtlin
bo nemůžu jít pařit

brezen2008
Člen
- Nahlásit

tak psiska dostali rejži s hovězí smesí,tak doufám,že do rána bude klid

Baico
Člen
- Nahlásit

makrel
Pani je mi vás moc líto. Přeju vám, aby se vám zadařilo jít všechno zapít v úterý, abyste ve středu mohla celý den prospat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:47
- Nahlásit

davidkova renata
tak ale todle já zmáknu i bes masáží..úpa mi k tomu stačí podivat se na výpis z účtu třá
hele to bylo jiný, to nebylo litovací, to bylo prostě nějaký vyplavovací brečení, prostě chviličku paráda, za fteřinu brekot děsnej..a takhle sem to šněrovala přes kulaťák )))

kejtlin
no klidně na ně zajdi, terapeuta nejspíš zabíjet nebudeš, tak je to celkem jedno. Ale děsně to bolí, jako bolí to vopravdu děsně.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:47
- Nahlásit

Baico
děkuji za potporu

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:48
- Nahlásit

makrel
bo nemůžu jít pařit
šiš buď ráda néééé aspoň ti zbyde víc moskovejch buněk

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

makrel
lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity lity
lepčí?????
Biluška
Sme hráli dostihy a sázky. Sem úplně zbankrotovala, páč sem měla asi třináct koňů a furt sem zastavovala na veterině a musela sem platit
hele a víte že Chuck Norris dokáže vyhrát hru Dostihy a sázky, aniž by vlastnil jediného koně. ??
Eldoguero
no já na to koukala v telce ted..jako dyš sem viděla ten "baráček" mám za to,že to bude něco jako nepřizpůsobiví spoluobčané.Dítě spadlo z balgonu ze 3 metrů..původně prý do kotce se psy,ted už zas jen na dvůr.Příčina smrti se určí až pitvou.

Baico
Člen
- Nahlásit

makrel
děkuji za potporu
jo,jo potporovat já umim

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
ano trošičku, umíte hesky litovat

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
de si jí proboha nabrnk
Někde na brigádě v Nizozemí Alexa
To by mě zajímalo jak by ty jobovky vypadaly gdyby tam byli třá morčata,né je to smutné debilita je nekonečná jak vesmírtak nevim essi teda nežiju život někoho jinýho
Paní hlavně po tom nepátrejte at vás pak nevezou do Bohnic!

<< 1 ... 5697 . 5698 . 5699 . 5700 . 5701 . 5702 . 5703 . 5704 . 5705 . 5706 . 5707 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání