Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5697 . 5698 . 5699 . 5700 . 5701 . 5702 . 5703 . 5704 . 5705 . 5706 . 5707 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:24
- Nahlásit

Gerda
Fakt chceš sbírat ty víčka? Kofolu občas piju.

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:25
- Nahlásit

Gerda
toužim po dlouhovlasý golyji
žádnou gólyji, rusáka přeci ne?

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:26
- Nahlásit

impact
Fakt chceš sbírat ty víčka? Kofolu občas piju.
nejen víčka, ale i prasátka z etikety a určitě chce !

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:31
- Nahlásit

impact
Ano prosim, opravdu bych chtěla to prasátko, taky budu sbírat. Bude se jmenovat Broňa, jako jeden cestovní medvídek do letadla.

Atusch
žádnou gólyji, rusáka přeci ne?
Ale jen takovýho, co je jako ten tvůj, a to bude zřejmě výjimka, že je to takovej brouček broučkatej )))

jojo, určitě chci )))

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:33 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Gerda
nevím jestli vyjímka, ale v době kdy jsem rusáky sledovala a pohybovala se i mezi jinými než byl Áťa to takový vyjímka nebyla, celá jeho rodina je taková. Takže i takový ňouma se dá sehnat, možná i trošku aktivnější, že by i jako občas cvičil nebo i běhal

schválně jestli Atíka poznáš

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:45
- Nahlásit

kejtlin
myslim na tebe vydrzis jeste cca tyden?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:45
- Nahlásit

Atusch
kdepak děfče, já bych dokázala pokazit i takovýho Áťu )) Se pesama se teprvá učim, nejsem důsledná, psa mám rozmazlenýho až hamba, to ví nejlíp davítková, díky ní je dneska mařka taková, jaká je, hodně mi s ní pomohla a pomáhá, je to taky jedinej čék, kerej má povolení mýho psa kárat, bo mařena jí má moc ráda a moc pěkně jí poslouchá, mařku smí kárat i nanda, ta už jí toho taky hodně naučila a furt jí učí a ukazuje, že se nemusí ze všeho podělat, vyšilovat a tak, takže i kdyby byl rusák veloňouma, je to už dost velkej pes na to, abych ho mělá já, i když už se taky zlepšuju ))) Jinak Áťa musí bejt ten, co čumí úplně jinam, než všichni ))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:46
- Nahlásit

tak jsem dokoukala na Jana cimburu,chlapci a chlapy a zasadila další sklizen a jdu spát,pa všem

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:47
- Nahlásit

lucYnka XIII
i na moje elko myslíte pani? Je pro velmi staručkou ovčandu, mařeny manželku, tu chodíme krejt, když hárá a naopak, když hárá mařena, chodíme na krytí k nim ))) Tak musíme mít krásnou manželku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:48
- Nahlásit

lucYnka XIII
myslim na tebe vydrzis jeste cca tyden?

jj olina se ptala, to je pro ni, tak jsem jí řekla, že zjistím info.

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:49
- Nahlásit

Gerda
Jinak Áťa musí bejt ten, co čumí úplně jinam, než všichni ))))
Ty vado, to není možný to je fakt on !
jinak to kazení psa bych neviděla tak jako ty, pořídila jsem si ho když mi bylo asi 13 do tý doby jsem na cvičáku drillovala starou čubu a šlo to. Rodiče u nás s výchovou a výcvikem nikdy nepomáhali protože tomu nerozuměj a musím říct že atík je pohodář. Není nejmenší to jistě ne, ale je docela skladnej a kliďas. Ono zas tyhle obříky máloco vytočí či vyvede z míry což je fajné
Ale sama uvidíš až začneš pořizovat Maryji parťáka co tě zaujme
Ale tím, že atilla je ten co čumí jinam jsi mě dostala to teda jako jo

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:51
- Nahlásit

Gerda
pani me je to hlupe, ale myslite, ze by slo poslat penize predem, ja jsem ted nejake svorcove s tim bytem.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:56
- Nahlásit

stehovani "uspesne" pokracuje. dnes bracha zapojil lustr a zjistili jsme, ze do dratu nejde proud. Vsude jinde proud ok, zasuvky, predsin svetlo, zachod, koupelna, mala mistnost jen velka mistnost lustr nejde fakt super, jestli se bude muset bourat tak me picne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 22:58
- Nahlásit

Atusch
šak jasné, poznám svýho oblíbenca, ne? Jinak parťáka k Mařce nechci, jeden pes je až až, dva bych nechtěla, nemám ani toli času, abych je uvěnovala.

lucYnka XIII
není to ani za mák hloupé, je to velmi rozumné a jasné, řeknu jim, ať zašlou prašule, jo? Jen mi prosím zase hoď do mailu číslo účtu, jo?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:00
- Nahlásit

Gerda
dobre dekuju

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:03
- Nahlásit

děcka jdu chrupkat, už mi nejde nápojka, se tu snažim jak blázn a furt čekám a furt tonejde. tak dobrou s kobylou.

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:03
- Nahlásit

Gerda
jako si fakticky dobrá ani vlastní táta ho nepozná, on si je plete i naživo a jak tu bylo víc jak dva rusáci tak radši ani nevylejzal, ale poznat z fotky to zírám
Jooo to naprosto chápu nebýt atík se starou čubou tak nenáročný a znechucený z jakékoli aktivity tak si to neumím představit, i když teda s Brixíkem samosebou jo.
Teď Bůchovi hráblo a orval mi zeď, fakt nevím estli je jako normální...

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:05
- Nahlásit

Gerda
pani právě sem se vrátila ze soutěžení o pytlík křupek pro psa,mám to spočtený 50kofol po25kč jest prase za1250kč za to byste měla tří minigothingemský živý leč puntíkatý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:08
- Nahlásit

Atusch
našlas tu baterku?

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:17
- Nahlásit

kejtlin
našla, přijdu si jak blázen. Zjistila jsem totiž po 1,5h hledání a lezení tu s baterkou po kolenou, že vlastně mám novou myš do které se už nedávají dvě, ale pouze jedna baterka který uvnitř byla. No fakt sem asi zblbla

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:20
- Nahlásit

lucYnka XIII
A není problém ve vypínači? To by byla lepší varianta, protože pokud je problém někde po cestě v káblu, tak to bude fakt peklo.
Zkontrolujte vypínač a kábel někde na začáku, jak vylézá ze stropu.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:21
- Nahlásit

Vlčáčková
vypinac je funkcni, rozebral ho bracha s tatkou a skousecka ukazuje, ze ok. Jen ty draty ze stropu nemaj stavu.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:24
- Nahlásit

Téda, píšu si s jednou slečnou, co má taky psíka s ataxií.. Poslala mi videjko, že příznaky jejich psíka jsou nejvíce podobné tomuhle, ale vlastního natočenýho nemá.. Hele nechci se smát, je to vážná věc. Ale ten třetí hod. Ten mě zabil..

http://www.youtube.com/watch?v=ZkM70qj3wJw

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:27
- Nahlásit

lucYnka XIII
Ta šťáva je ještě za vypínačem? Neztrácí se někde v něm?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:29
- Nahlásit

Vlčáčková
to nevim za vypinac se nedostanu je to ve zdi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 23:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jestli máš někde přerušený drát, tak to teda bude nepříjemný sekání do zdi. A omítka je sviňa, ta vleze všude, s tím počítej. Nahlaš to hlavně majiteli.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 00:52 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Vlčáčková
to urcite nahlasim spravcovsky firme, sama to delat nebudu

edit - pocitam s tim, ze to bude neprijemny. pekne me to sere

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 07:14
- Nahlásit

caute decka,uz jsem hodku v hokne!!!!co je novyho???dnes bude krasne a ja tu budu trcet jak debil a psiska doma uaaaaaa!
politujte me nekdo,ne????

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 07:26
- Nahlásit

bppo
hmmmm. a teď kde je pravda ?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 07:27
- Nahlásit

čus dámy, fstávat a makat

nemethova5
lity lity lit, já du taky dřít

<< 1 ... 5697 . 5698 . 5699 . 5700 . 5701 . 5702 . 5703 . 5704 . 5705 . 5706 . 5707 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání