Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5697 . 5698 . 5699 . 5700 . 5701 . 5702 . 5703 . 5704 . 5705 . 5706 . 5707 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 07:28
- Nahlásit

nemethova5
paní lity lity.
krásně bude. já budu trčet jen do 13 a pak pojedem na zahradu.alepak zase budu makat večer

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 07:32
- Nahlásit

Biluška
makreldekuji za politovani!!!a venku je tak naaaaadherne,no tak aspon pujde s nema matka na prochajdu,aminovy veme balonek,jsem ji dala instrukce co a jak,tak to bude v poho,prej amina tak vcera ulitala,ze uz nemohl a polehaval,heledte a to ma byt krasne jenom dneska,nebo ne?????

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 07:42
- Nahlásit

nemethova5
eště zítra, podle předpovědi na seznamu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 07:44
- Nahlásit

makreltak to aspon vyuziju s aminem na stopy,budu s nema celej den zejtra.

impact
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 07:49
- Nahlásit

Ách jo. Kdyby si Rozára nevzpomněla, že potřebuje dochtooora, mohla jsem spát aspoň do devíti. Ale je tu taky nádherně, tak pak vypadneme na celej den ven.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:01
- Nahlásit

impacttak vas taky polituju jo???lity lity,lity...
jo a jeste jedna sranda ze vcerejska,jdu si tak na bus a kdo myslite,ze ridil,zas ta kurva cerna,co me nechtel avzit do busu hajana,ze musi bezpodminecne lezet tam,kde jsou ty kocarky!!!!!!videl ze chci do busu,tak mi ta svine cerna zavrel pred nosem,no nic brnkla jsem domu,eli nekdo pro me neprijede,tak svagrova tam byla za deset minut,takze jeste,ze tak,dneska tu psi nemam a to at se ta kurva cerna tesi,jak dnes nastoupim a pojedu s nim,to bude nadaveka mozna i facek,jak potlesku v narodnim!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:03
- Nahlásit

Psíčekprijdte za mnou,ja budu zapasit s vratnici a uklidem,tra umejt okna! jinak vas pane taky zdravym,dnes mame nadherny den.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:03
- Nahlásit

sem taky v hokně a venku je tak hezky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:11
- Nahlásit

kejtlinhm,to jsme dve!!!!cekam na toho mojeho sefa,doufejme,ze na me nezapomnel,to by me mocinky nastval,a kdyz jeste za mnou prijede pan psicek,tak to by byl uklid zvladnuty raz dva,no ne???udelala bych mu kavicku,mam tu dobrou babovku...

impact
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:12
- Nahlásit

nemethova5
Ooo, děkuji. Jsem vetce slíbila, že půjdu spát brzo, tak může ráno brzo přijet. Ale ten MASH 4077, ten mě jednou zabije. Zase jsem čuměla snad do jedné.

Jakej řidič či co? Co je to za společnost? Najdi si přepravní podmínky a jestli si vymýšlí, pošli stížnost.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:18
- Nahlásit

Brýtro, už vstáváme a chystáme se k alekse na cvičení. Vypadá to venku mocinky hesky, třá nám posvítí slunko celej den. Už běháte s psíky hájkem?

impact
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:22
- Nahlásit

Tak pyometra to prý není. Jupí. Prý bude mít asi rozdělené hárání. To jsem ráda. Nikdy jsem pyometru na vlastní oči neviděla, na to kolik tu je fen, a doufám, že ani nikdy neuvidím.

Tož dopiju kafíšto a jdeme ven. Foťák je nažhavenej, tak bude moc moc mocinky fotek.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:24
- Nahlásit

impactano mas pravdu,nikde to v prepravnich podminkach neni,aby ridic urcoval,kde muze pes!!!nevadi,stiznost poslana,takze ma cerna sviene smulu!!!!tak to je fajn,ze to neni ta pyometra!

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:26
- Nahlásit

ahojky,
tak Monty už nekulhá
dneska jsme měli jít k Osravici, taki asi dáme pár dnů klidový režim

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:29
- Nahlásit

impact
tak to jsme rádi, že to nic není

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:30
- Nahlásit

Montycus bambus!kouka,ze furt neco,co???dneska jsem tu sama samotinka bez hafu.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:30
- Nahlásit

nemethova5
ahojte paní, vy zas řešíte nějakej problém s řidičem?

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:34
- Nahlásit

nemethova5
naštěstí to asi nic nebylo, je to mamlas po mě

impact
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:36
- Nahlásit

Monty
Ani nemluv. Mám ji sledovat a kdyby něco, hned volat. Ale prý by ten výtok vypadal jinak. A nemá ani jiný příznaky - teplota, apatie, víc pití, nechutenství. Nic. Jen se prostě čistí.

nemethova5
Já takhle jednou odstřelila průvodčí ve vlaku. To byla tak hnusná ženská. Diktovala mi aj, jak má mít pes dlouhý vodítko ve vlaku. No nesmysly na entou. Jako kdybych něco dělala, tak neřeknu, ale pes na vodítku, s náhubkem, čistej.. Vyloženě kráva. Navíc jezdila často stejnou trasu. Tak mě jednou tak vytočila, že jsem si napsala její číslo, napsala stížnost a od té doby ji nepotkala. Buď ji přeložili a nebo vyhodili.

laguna
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 09:15
- Nahlásit

nemethova5
Kamarádka taky bojovala s jedním řidičem ale krs dítě v kočárku.
Odmít jí vzít s kočárkem.Pak zas musela nechat dítě kočárku venku předníma dveřma zaplatit za sebe a kočárek zadníma vylézt a pak tam teprve dát kočárek s dítětem do autobusu.
Minimálně třikrát si na něj byla stěžovat a nic. Už je to pár let a ten řidič pořád jezdí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 09:18
- Nahlásit

Montyno vidis,mozna spatne slapnul!
impactno jo no,na nektery ta stiznost zabere,to byla asi krafka,ktera nemela dlouho chlapa a tlacilo se ji to na mozek,tak proto prudila!
lagunano jako je to des dneska s kocarkem cestovat,asi ma blbecek naky privilegia u nich,nebo nevim.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 09:18
- Nahlásit

tak ořechy budou vylouskaný rychle, z 8mi je dobrej jeden a ještě pokrytej pavučinou takovou divnou.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 09:20
- Nahlásit

Montyjo s jednim takovym moooooc namachrovanym mladym cigošem!!!!!ktery rekl,ze mu je to jedno,jestli lidi budou slapat po mojem psovy,rekl doslova no a,vsak ma nahubek,tak jsem mu jen rikala,ze se velice tesim,jak pujdu s obema a potkam ho samotneho,hlavne psi se tesi!!!!!!

laguna
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 09:31
- Nahlásit

nemethova5
A ten samej řidič nechtěl vzít do autobusu pani se slepeckým psem protože ten pes neměl košík.
Nakonec jí teda vzal protože se do něj pustili lidi ale ještě dodal že je to naposled a příště že ho bez košíku stejně nevezme.
Stalo se to asi před osmi roky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 09:32
- Nahlásit

lagunanekteri jsou fakt kurvy,co si do huby nevidi!!!pokud vim,tak slepeckej pes je bez omezeni!

laguna
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 09:36
- Nahlásit

nemethova5
Nejhorší na tom je že v tý době asi bylo málo řidičů nebo co.
Protože ta kámoška jak už jsem psala si byla třikrát stěžovat na vedení a podávala i písemnou stížnost a on pořád jezdil.
Nakonec rezignovala a pořídili si auto

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 09:42
- Nahlásit

laguna
mám podobnou zkušenost, když jsem ještě neměla auto, tak jsem jezdila busem do Prahy se psem a jeden řidič měl pořád problémy kovovej košík ne, tím by mohl zranit cestující, koupila jsem koženej, koženej byl špatnej, tem by si mohl sundat, vodítko bylo moc dlouhý, neměla bych psa pod kontrolou, pes měl na krku ozdobný obojek s krátkými tupými hroty, to mě zase nevzal vždyt´, těm cestujícím jde o život s takovým psím obojkem, tak už sem se nasrala a zeptala, kde je v přepravním řádu psáno, jaký má mít pes košík, obojek a vodítko. Pak mě nebral ani bez psa, zastávku prostě projel, byla jsem si stěžovat několikrát a nebylo to nic platný jezdil dál je to asi 10 let.

laguna
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 09:52
- Nahlásit

Jěště bych měla dodat že se jednalo vždy jen o toho samého řidiče. Ostatní řidiči byly v pohodě.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 10:45
- Nahlásit

Brý jitro, dámy.
Tady je docela škaredě. Zataženo, lehoučká mlžka a sousedův uřvanej čokl už asi 2 hodiny nezavře hubu.

lucYnka XIII
Dřív se táhly dráty takovou kovovou rourkou, takže výměna drátů byla velmi jednoduchá. Dnes se to dává pod omítku na zeď, takže výměna je velmi nepříjemná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 10:46
- Nahlásit

čus paka esipak víte,že Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové. Tu vynalezl Tom Cruise
hele tady je hyc a slunko že uvažuju,že pudu k rybníčku

<< 1 ... 5697 . 5698 . 5699 . 5700 . 5701 . 5702 . 5703 . 5704 . 5705 . 5706 . 5707 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání