Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5697 . 5698 . 5699 . 5700 . 5701 . 5702 . 5703 . 5704 . 5705 . 5706 . 5707 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:49
- Nahlásit

makrel
chudáááááááááááááááááááááááááááááááááááááčku,
už jsi spokojená???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:49
- Nahlásit

Gerda
prostě chviličku paráda, za fteřinu brekot děsnej..
no tak taghle já žiju uš léta ))))))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:50
- Nahlásit

ted to bylo na Nově a taky říkali,že psi utratili a příbuzná matky,že -hlídejte si svoje děti

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:51
- Nahlásit

Monty
Argentinskou dogu, miláček je to velikej
Alexa
Nakonec to vůbec nebyla alergie, ale právě ňáký hnusný bakterie, prý blbá schoda okolností, půlka březosti - hormony, štěňata začínají růst, čuba měla asi oslabenou imunitu a někde se dostala k ňáký bakterii. Sousedi maj ovce, na louce se pasou krávy, prý je možná nákaza i odtud Ale atb zabraly, na štěňata by to nemělo mít vliv říkala veterinářka.
Biluška
To je hustý a ty rodiče taky někdo nechá utratit, že si nehlídali vlastní dítě

kejtlin
Člen
- Nahlásit

tak to byli rtw, ted´ to říkali na nově a byla to rodina snědejch coš asi neni poctatný

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:51 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Jo, aspoň mi nebude blbje a udělám zítra hoooodně práce.
a eště ušetřím.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

makrel
umíte hesky litovat

danajasa
Někde na brigádě v Nizozemí
booože to je blp))) tetka jako bé s ní žít f yglů jo? ))) no to by mi jeblo jaxi..ale zase jí může nabízet náfštěvám aš nějaký přídou bo tradyce se mušej ctít že jo, .-)))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:54
- Nahlásit

makrel
si to paní vynahradíte jindy ,to pití jako

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:55
- Nahlásit

brezen2008
no já vím, ale dyš voni jdou dneska. Jsem jak malé PZ, co?

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
hele sem si na tě neska fspomněla zapla sem odpo telku a přectaf si že tam byli ňáký magoři a šli ve sněhový vánici a jeden spad do nějaký jeskyně a pak uš sem to přepla

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:56
- Nahlásit

Eldoguero
jen tak ze zvědavosti: kolik vážej v dospělosti?

Biluška
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
hele a víte že Chuck Norris dokáže vyhrát hru Dostihy a sázky, aniž by vlastnil jediného koně. ??
Vůbec mě to nepřekvapuje Víš proč? Páč to bylo furt - veterina, šest tisíc. Dva hody kostkou - veterina - dvanáct tisíc. A takhle to šlo furt dokola Gdybysem neměla ty pitomé koně tak bysem to neplatila

Gerda
no klidně na ně zajdi, terapeuta nejspíš zabíjet nebudeš, tak je to celkem jedno. Ale děsně to bolí, jako bolí to vopravdu děsně.
Tak proč na to chodíš proboha? To mi přijde úplně úchylný

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Čučim na neuvěřitelný videa, tak mě ani nedošlo, že jsou zprávy. No, nakonec jestli to bylo dítě "těch, o kterých se nemluví", tak se není čemu divit. Bych nechala utratit všechny obyvatele toho baráku, jak mohl zůstat 4letý kluk sám na balkoně

Gerda
Člen
- Nahlásit

danajasa
vopravdickou eskymačku inuitku? Někde sem měla slovník inuitů...jako jen pár slof...

davidkova renata
hele mě to taky přišlo jako obyvatelééééé, kluk buchnul z nějaký zdi či ochozu na dvůr s dortíkama, ale v simulaci byli ti amrikan bully, jak je sem dávala ympakt nebo muchoš a byli tam tři. Jako buchnout ze tří metrů na hlavu, bude nejspíš mrtvej každej. Je to prostě tragédie.

Eldoguero
pani a kolik štěnců tak maj ti vaši bělouši? Mojí mámě se jednou zdálo, že nám do bytu příišlo balgonem 13 štěňátek NO. Ráno mi příšerně vynadala, že kůli čoklům v noci vůbec nespala, jak chodili balgonem postupně a ne všichni najednou, že to byla hrůza.

Monty
pani a neni možný, že by tam mohl mít třá nějakou artrozku, přece jen je to starší pán, takovej starší nataženej noha se může hojit dýlej...či krs to vlhko může mu vrzati...dáváte už nějakýho kloubáka? Já teď dávám tu Mobilitu, teprv začínáme, jen preventívně, tak nevim, eslivá to nějak fachá....

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:57
- Nahlásit

Eldoguero
ju, to jsou krásní hafanu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:59
- Nahlásit

brezen2008
Feny zhruba 35- 45 a psi cca o těch 10 kg víc, orientačně teda.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:59
- Nahlásit

Biluška
Tak proč na to chodíš proboha? To mi přijde úplně úchylný
ono mi to mělo uvolnit ty natažený šlachy po tom vykloubení a jelikož jsem měla ruku moc dlouho v ortéze, nešla mi rozhejbat, tak to mělo povolit ty tenze ňáký...aby šla líp rehápka...ale ta bolela mnohem víc než bowenky, taky sem ze začátku měla naběhlo k brekotu )))

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:02
- Nahlásit

Gerda
dávám alavis, no já nevím, on jí dává tak trochu do strany, nic mu nevrže, zlomené to určo nemá, to by na ni nedošlápl a on na ni stojí když čůrá, jak se mu to stalo tak zakňučel, pak jsem ho nesla na rukách, ale pak už se nechtěl nechat nést a šel po svých, bolet ho to trochu bolí, ale ne moc, on je totiž histerka, on by řval jak nevím co, možná to má zvrtlé, uvidím co mi na to zítra řekne vet

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:02
- Nahlásit

Gerda
Normál, jako běžný velký plemena 4, 5, 6, ale může jich být i 10. Doufám, že poslední varianta nás nepostihne
Ještě, že nemáme balkon, bych ho musela zamykat, aby nám nechodily štěňata do baráku a navíc bych musela hlídat dítě

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:03
- Nahlásit

hele a víte že Chuck Norris dokázal vypít vodu z kohoutku na ex.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:03
- Nahlásit

Alexa
hele a víte že Chuck Norris dokázal vypít vodu z kohoutku na ex.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:04
- Nahlásit

Gerda
Jako buchnout ze tří metrů na hlavu, bude nejspíš mrtvej každe
krom čaka noryse,samosebou))))
alexa
díváš se na úchylný film,y taghle votpoledne..to bysem nemohla,dneska bylo f práglu 19 nad nulou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:05
- Nahlásit

Monty
toš si to moch jen natáhnout ne?

Gerda
Člen
- Nahlásit

Monty
může to mít fakt jen natažený, tak ať ho to nebolí, veselého knírače!

Eldoguero
ty vole, deset malých bělouškůůů šlo na medvěda.... ))

Ještě, že nemáme balkon
ještě bys musela mít kotec, kam by ta děcka mohla padat )

Monty
Člen
- Nahlásit

Gerda
a co Maryje, už je zdravá???

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:07
- Nahlásit

toš já jdu to nasrání zaspat.a ráno budu makat, tomu říkám skvělý víkend. se tu mějte. papapapa

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
jo dneska sme se se Zlatovláskou smáli, někdo řikal, že Buřt je možná f tom fínyksu hodnej, že je tam z něj třá mazlik, když nemá Jiříka, takže sme vymysleli, že Buřt dělá ve věznici kanysku, i s polohovánim a choděj si ho mazlit všichni vězňové. A že bacha, až přeplave oceán a přivede si kámoše, počkaj u Jiříka doma, až přijde a společně, i s Dagmarou Buřtíkovou budou volat - hele kdo to přijel, Wurstenkurt je zpátky a přivez i kámošééé ))) Ahoj taťko sem doma )

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:10
- Nahlásit

Gerda
někdo řikal, že Buřt je možná f tom fínyksu hodnej, že je tam z něj třá mazlik, když nemá Jiříka,
To jsem byla já

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:11
- Nahlásit

Monty
a co Maryje, už je zdravá???
jojo, úplně, žádnej problém, odkašláno. Jen ráno dostává jednu lžíci medu, já si ho totiž po probuzení dávám, tak kydnu i jí jednu lžícu A záda jí taky už dost dlouho nechytly - klepy klepy na dřevíčko. Dostávala předtim, asi před dvěma měsíci Roboran Gel (jako želatina nebo geladrin nebo prostě to na klouby), pak pauza a teď mobilita na zkoušku. Mobilita má tak boží složení, že to budu jíst taky, zítra si to hodlám kydnout do tvarochu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:11
- Nahlásit

Gerda
Ahoj taťko sem doma

tak kanyska uš probjehla..zlatovláska se přiznala,že si jeden čas chtěla vod Nány pučit tu dečku dyš jezdili s buřtem v buse))))
aš dorazí z fýnyksu,moch by se spářit s dagmarou buřtíkovou co nemá problém jít do lidůch ,já si vemu štěně a budu snad konečně!!! mít normálního psa!!!!!!
doufám,že uš si Buřt nafukuje křidýlka dyby mu f oceánu došly síly))

<< 1 ... 5697 . 5698 . 5699 . 5700 . 5701 . 5702 . 5703 . 5704 . 5705 . 5706 . 5707 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání