Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5706 . 5707 . 5708 . 5709 . 5710 . 5711 . 5712 . 5713 . 5714 . 5715 . 5716 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:03
- Nahlásit

davidkova renata
Ta šoltyje je školená na Excel?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:07
- Nahlásit

Vlčáčková
a šoltyje je školená na Excel?
no dyš si jí vemeš,tak to zjistíš

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:10
- Nahlásit

hele co mám dělat, když jsem tak brutálně přepracovaná, že mi hrabe a zítra musím zase fungovat?????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:11
- Nahlásit

davidkova renata
no dyš si jí vemeš,tak to zjistíš
Nemůžu si brát psa k fenám a k Vlčáčkovi žárlivcovi nesnášenlivýmu. Kromě toho mám zamluvenou Nikušku z Vesničky u hranic.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:14
- Nahlásit

makrel
hele co mám dělat, když jsem tak brutálně přepracovaná, že mi hrabe a zítra musím zase fungovat?????

vožrat se..??
Vlčáčková
Nemůžu si brát psa k fenám a k Vlčáčkovi žárlivcovi nesnášenlivýmu. Kromě toho mám zamluvenou Nikušku z Vesničky u hranic
no taxe nedovíš esi je školenej ja ekscel,no

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:15
- Nahlásit

davidkova renata
to by bylo nejlepší, ale není s kým

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:22
- Nahlásit

davidkova renata
no taxe nedovíš esi je školenej ja ekscel,no
Ještě pouvažuju, protože kdyby byl, určitě by zvládl i účto. A já bych měla leháro.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
Prosím Tě, vyskytly se dvě podvyživený kočky. Nevzala by sis je? Nálezce by je mohl do Prahy dovézt. Nebo zdejší Bea, nabídla se k dopravě. Ale nejsou kam dát.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:37
- Nahlásit

makrel
bych se obětovala, ale bojím se, že bych nebyla schopná dojít do práce

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:39
- Nahlásit

Už máte ty šelmyje trénovaný na ekscel? Už je mi dobře, jen bolest ze srce se přesunula na ledviny, takže mě teťkanc bolej záda, skoro jako Mařínka. Mamka bude mít vlčáka? Tu Tínku? Bude Nýnka a Tínka? Ty vado, mamka a dva vlčáci, napíšu o tom píseň a zpívat ji budem při kremaci. A proč má Bajša stopku a nebije Bajšu? A proč makrel nepije? Haló, tady Sova. Karel stále pije? Maryje má dietní program a trpí. Taky bych trpěla, kdybych měla dietní program jako ona....Ženičky, to sme ale měli mocinky heskej vejkent, že?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:42
- Nahlásit

Gerda
co sis šlehla??? tvůj příspjevek je mírně řečeno divný

du se rači svalyt

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:45
- Nahlásit

davidkova renata
ty si Tínku teda nechceš vzít a pučit si na ní od Bajko peníze, pročež Bajko tě má celý zbytek života podporovat...myslela sem, že kůli tomu to děláš...psa můžeš dycky nechat utratit...Bajko-kapesný si necháš....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:50
- Nahlásit

Gerda
myslela sem, že kůli tomu to děláš...psa můžeš dycky nechat utratit...Bajko-kapesný si necháš....
aha aha.....no zatim se bajko ke kapesnýmu nevyjádřila,akorát mi chce "pučit" na pořízení Týnky.Počkám,aš vyměknou s atuš a začnou mi cpát prachy.Hele du se svalyt,ale dyby jim to jako furt nedocházelo(někerý lidi sou příšerně tupí),taktně jim to naznač!! něco jako ve smyslu že jinak to vodnesou mí budoucí psi nebo tak,spiolíhám na tebe,pak ti koupim 5kg krupyce na kaši

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:54
- Nahlásit

davidkova renata
zatim se bajko ke kapesnýmu nevyjádřila,akorát mi chce "pučit" na pořízení Týnky.Počkám,aš vyměknou s atuš a začnou mi cpát prachy.
Rači se už di svalyt, ráda bych tu byla sama, až vyměknou...samozřejmě, pokud to klapne, uvařím ti kaši z pěti kil krupice, můžeš jí sníst celou sama, já se obávám, že už si asi chvilku nedám....jesi už tu nejsi, můžou holky klidně začít nabízet penísky Gerdičce...

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:59
- Nahlásit

Gerda
Pani píšu vám coby zkušený požírač všeho ohledně vá té krupice-krupičná kaše jest nesmírně těžké nedietní jídlo žlučník dráždíci špatné podrážděné žaludky demolující,já pokud hltnu větší talíř trpím obracením kufru taktéž,jak ta rosnička v reklamě na nejaký zažívací léčivo. Jináč pakůn mi vychlastal kafé tak bude dnes zubaté ufo i lítat nízko při zemi jak bude hyperaktiv.Jo a došel mi dobrej vtip-Maminka z dcerou v zoo-"Ano Aničko vypadá to žvíže jako náš ovčák,když kaká,ale toto je klokan"

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:02
- Nahlásit

Gerda
Ženičky, to sme ale měli mocinky heskej vejkent, že?
tojo akorát nás nemusel pán roshočí tak cepovat
a ste se nějak rychlo ztratily, byly ste v lese?????

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:06
- Nahlásit

nemethova5
videl ze chci do busu,tak mi ta svine cerna zavrel pred nosem,
hele a víš že Když Chucku Norrisovi ujede autobus, předběhne ho a nastoupí na další zastávce.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:07
- Nahlásit

Alexa
pán roshočí tak cepovat
On tam byl i rozhodčí dneska? No to bude výbuch ve středu. Budu Bajkonůrovi vysvětlit, že se nesmí divit, když v tý maketě nenajde Matěje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:08
- Nahlásit

Alexa
má se to těsto na ty perníčky lepit brutálně na ruce?

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:09
- Nahlásit

Pro Gerdičku založíme konto-Už se dá koupit prasátko kofola.

http://eshop.kofola.cz/shop.php?id_group=45&page=0

cena 999kč

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
má se to těsto na ty perníčky lepit brutálně na ruce?

já ti nevim já ho dělám v robotu, ale teť sem si fspomněla že asi jo páč když ho cpu do pytlíku do lednice na uležení tak sem celá vomatlaná

Baico
On tam byl i rozhodčí dneska?
jj nás cepoval na obraně a holky na poslušnosti

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:13
- Nahlásit

danajasa
já pokud hltnu větší talíř trpím obracením kufru taktéž,jak ta rosnička v reklamě na nejaký zažívací léčivo.
ano, tak to máme obě i s žapkou stejné, zřejmě krupička není jídlem moudrých lidí, pani, proto ji my dvě nemůžem, víte?

Alexa
to byl pan rozhodčí? No to sme mu předvedli výkon tě povim...ten nás popíská ve středu? Je to milej pán, mohli sme se mu ftírat...ale obávám se, že bude spravedlivej, bestak to zas vyhrajou libeňáci, sou prostě kikovný, no. Hele my se ztratili do lesa, neb bylo velmi hesky, jeli sme eště do chotouně na procházku ke štole Halíře, už se nám nechtělo sedět a ani cvičit.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:15
- Nahlásit

Gerda
to byl pan rozhodčí? N
jj si ho vod minule nepamatuješ????
ale obávám se, že bude spravedlivej,
no je a navíc dost přísnej

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:15
- Nahlásit

danajasa
ste strašně moc laskavá pani! Ale dyš uš se bude dělat MOJE konto, je škoda ho zakládat jen na prasátko. Přidejme k tomu malou skromnou třípatrovou chatku s maličkou hektarovou zahrádečkou s vysokou, dvoumetrovou zdí po obvodu.

Alexa
nás necepoval, na nás byl hodnej. Ale spíš mi přišlo, že byl smutnej...asi nevěřil vlastnímu očku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:17
- Nahlásit

Gerda
Ale spíš mi přišlo, že byl smutnej...asi nevěřil vlastnímu očku.
no to je taky možný

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:19
- Nahlásit

Alexa
ne, já mám vážně strašně špatnou paměť, úplně megašpatnou. Už i z toho důvodu třá rači moc nelžu...Jooooo to je ten přísnej pááán rozhodec, jak mařce minule strch body za křivý předsednutí. Už vím. Ano, je přísnej. Tak doufám, že libeňáci nepřijedou s nějakejma esama - no řekni, chceš snad dát takový hesky poháry do vitrínky na libeň????????????????? CHceš?????????

Atuš¨
Hele pani, koukám se na netu na rusáky - voni maj dlouhý ocasy, to je krs ten kupírovací zákon? A víte, že Áťa může bejt klidně moc hesky vostříhanej? Jako ten pes z časopisu? A víte, že maj nosit berušky, když nejsou na sibiři?

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:19
- Nahlásit

Alexa
Takovej černovlasej s knírkem? Tomu se Bajkonůr loni na poslušnosti líbíl
Hele a kolik lidí je do dvojek. Abych se stačila do středy psychicky připravit na tu ostudu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:21 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baico
Takovej černovlasej s knírkem? Tomu se Bajkonůr loni na poslušnosti líbíl
jj a jeho syn - figurant vás s bajkem zná
zatím jste 3 fanda se nevyjádřil ale s ním byste byli 4

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:23
- Nahlásit

Ahoj lidi a že jsem tak smělá, kdo že vám to bude pískat?

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:25
- Nahlásit

Alexa
jj a jeho syn - figurant vás s bajkem zná
Jo? A odkud? Na tolika závodech jsme ještě nebyli.

<< 1 ... 5706 . 5707 . 5708 . 5709 . 5710 . 5711 . 5712 . 5713 . 5714 . 5715 . 5716 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání