| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:25
- Nahlásit
Eldoguero
Ahoj lidi a že jsem tak smělá, kdo že vám to bude pískat?
Jirka Havránek z Berouna - o tom se teď bavíme a Standa Skála z Prahy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:27
- Nahlásit
Baico
Jo? A odkud?
šiš to sem se neptala, ale říkala jsem mu že máte dvojku a von se ptal odkud jste tak jsem mu to řekla a von jo tak to už vím ty sou dobrý nebo tak něco
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:32
- Nahlásit
Alexa
a von jo tak to už vím ty sou dobrý nebo tak něco
Ty vogo, tak to fakt netuším. Protože fakt nevím, odkud by se o nás mohl dozvědět.
A asi mám problém. Jsem měla minulý týden slabou chvilku a Matějovi jsem slíbila, že příští můj pes bude vlkošed. A on si jedinou tudle informaci zapamatoval a už pomalu vymýšlí, co mi výhledově opatří
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:34
- Nahlásit
Baico
Ty vogo, tak to fakt netuším. Protože fakt nevím, odkud by se o nás mohl dozvědět.
atak třá vás zná z vyprávění, vono moc běloušů se dvojkou neni žejo a neni mates policajt?????
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:36
- Nahlásit
Alexa pan rozhodčí byl náhodou super ! Dyš naběhla Březen s balonkem tak se rozčiloval ale dyš viděl mě s kachenou tak uš mu došly slova ale libilo se mi to! že kuju kuju!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:37
- Nahlásit
Alexa
neni mates policajt?????
Je A pak, že Žumpa je drbárna.
vono moc běloušů se dvojkou neni žejo
No co vím, tak i s Bajkonůrem jich je 5 a 2 z toho už umřeli.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:39
- Nahlásit
Baico
Je
no tak se asik potkali někde na přeborech tak votcamcad tě asik zná prostě ste eksoti n o uš se s tim smiř nebo si pořiď pořádnýho čokla třá malinu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:39
- Nahlásit
Alexa
Děkuju za info, Skálu znám, ten mi přijde docela rozumnej rozhodčí, Havránka neznám, asi k nám na sever nejezdí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:40
- Nahlásit
Alexa
prostě ste eksoti n o uš se s tim smiř
Asik budu muset
nebo si pořiď pořádnýho čokla
Dyk píšu, že budu mít vlkošeda No možná to ukecám na černýho
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:41
- Nahlásit
Eldoguero
Havránka neznám, asi k nám na sever nejezdí
šiš a Skála jo takovou dálku????
von Havran zakládal náš cvičák, takže ho zveme na zívody z nostalgie a že ho rádi jednou za rok (letos teda už po třetí) vidíme
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 20:47
- Nahlásit
Alexa
Aleksičko a bude jen jeden rozhodec, nebo jako minule - jeden poslušnostní a jeden bránící? Aby to zasejc odsejpalo, minule to šlo frky frk.
Jdu ven, nazdar pipiny.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 21:12
- Nahlásit
Gerda
Hele pani, koukám se na netu na rusáky - voni maj dlouhý ocasy, to je krs ten kupírovací zákon? A víte, že Áťa může bejt klidně moc hesky vostříhanej? Jako ten pes z časopisu? A víte, že maj nosit berušky, když nejsou na sibiři?
No mohl by bejt až takhle krásnej, ale na to nemá co? FOUSY!
a mašličky se nosit můžou Atík ve svých mladých letech nosil mašličku, nebo jim dělají totok:
todle jsou šikovný psíci
a jestli musíte mít něco ekstra tak tu něco pro vás paní :
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 21:22
- Nahlásit
davidkova renata
copa to je??
To je škaredý sprostý slovo pani kolegyně
vidělas tudle šoltyji?
Jo vim o něm, ale sem uš se fakt nevejde
Vlčáčková
Kromě toho mám zamluvenou Nikušku z Vesničky u hranic.
Tu dostaneš bůhví gdy, essi vůbec. Mezitím si můžeš šoltyjování potrénovat na tomhle
All
Právě mi trvalo hodinu a štvrt než jsem nakrmila a vyvenčila osmnáct psů Za velmi bezpečnostních opatření . V pátek jsme vysadili dvoje dveře a poslali je na renovaci. Dneska ráno přijely ty akitky. Pes-akiťák otvírá jak gróf fšechny dveře, fenka oddaně chodí za ním. On nesnáší fšechny psy- chce je zabít a miluje fšechny fenky - chce je oseksovat. Ona nesnáší fšechny feny - chce je zabít a miluje fšechny psy - chce je oseksovat. Bageta, Puma a Lilátko je nenávidí oba. Původně měli být ubytovaní nahoře, ale to bylo předtím než jsem zjistila, že si prostě otevřou a jdou dolů Takže jsem musela vystěhovat Bagulku z její klecičky a dát tam tyhle dva. Naštěstí je ta klec velká jako panelákové dva plus nula takže se v pohodě vejdou . Večer přijel picbul co nenávidí psy - chce je sežrat a miluje fenky - chce je oseksovat. Bagulka se nastěhovala do koupelny a picbulík do kuchyně. Na chodbě je Arman. Jakýkoliv přesun jakékoliv osoby probíhá za zvýšených bezpečnostních opatření, aby žádný pes neunikl z jemu vytyčené místnosti . Modlím se, aby mi v pondělí vrátili ty dveře
Aby to nebylo málo komplikované tak Orinka se zaláskovala do akiťáka. Chce ho oseksovat. On chce taky. Ale akiťačka si výslovně nepřeje žádný milostný trojúhelník a zatrhla jim to . Picbulík se v kuchyni cítí osamocen a brečí. Doufám, že ho to nebude bavit dlouho Tohle bude dost komplikovaných čtrnáct dní
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 21:28
- Nahlásit
Biluška
Pani máte můj nesmírný obdiv,páč já nedokázala nigdy ubráni jakékoli dvéře oprotivá vstupu nenávidícch se psů,mě by skolaboval nerví systém či bych opouštěla jednotlivé mistnosti asik oknem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 21:30
- Nahlásit
Atusch
Pani, von ty fousy má, kdyby mu je nesežral Bůch a neudělal mu na nich velkodred )) Šak mu to stříhněte, ať mu do jara narostou bombézní vousiska, se podivejte, jak je to copánkaté zvířko rozčesané a hebounké...kámoška, co má brijárda, nechává ho vlasatýho, toho prvního stříhala na knírače, měl moc pěkný tělo, tak mu to slušelo, tenhle je dost dlouhej, tak ho nechává na deku. A stačí, že mu po žrádle nebo pití jenom ručnikem přejede hubu a kartáčem přejede hubu. A je rozčíslej a hebkej. Sem se dočetla, že rusáci nemají tentypický psí smrad...jsou antismradláci. Taky mě překvapilo, že váš zahradní pes hlídavý nesmrdí ani trošičku, to už mnohem víc smrdí Nanynka bytová. Náčelník Smradipírko )) Náhodou byste ho mohla střihnout do pořádnýho střihu, aby byl krásnej, jako pejskové z fotky...by jim to s Bůchem slušelo, až by s vámi brázdili poliska....A jak bude vypadat to malé znakaté, až bude velké?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 21:36 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
to malé znakaté je černý ruský teriér ale nestandartní objevili se u něj fleky, normálně když se to vyskytne ale není to často se utratí a nikdo neví, prostě chce mít každý "čistý" odchovy, jedna p. chovatelka z Brna se jí narodila tato štěnda a řekla že zdravé zvíře uspat nedá, prodala je jako nestandarty. Jiné jsem v čr neviděla.
tady jako starší štěně od té p. chovatelky
edit. i nyní jsou štěnda bez ocásků, ale někdo to prostě chce s ocasem, já měla na hlídání fenku s ocáskem a bylo to děsný fakt že jo, má silný ocas ve výšce stolu všecko shodí, mlátí tě tím radostí přes stehna jako nic moc...
A slibuju že ho ostřihám na pěknýho psa až koupím strojek Snad se toho chuděra dožije
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 21:58
- Nahlásit
Biluška
Tu dostaneš bůhví gdy, essi vůbec. Mezitím si můžeš šoltyjování potrénovat na tomhle
Chá. Jsem si jistá, že už jí dostanu brzy. Spíš to už záleží na mě než na Elišce. Myslím, že ta už je rozhodnutá. Potřebuje snížit stavy psů. Jo a má to bi-blue (jak jsi mě poučila) štěně, tak na to se chci podívat, takže tam pomažu už brzo, brzičko.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 22:03
- Nahlásit
Atusch
Pani vopatrně s tím strojkem,já sem v pravěku vostříhala bobtaila a von nechtěl tři dny jít ven asik se styděl,páč opravdu vypadal jak koza
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 22:04
- Nahlásit
danajasa
To mám vychytaný za prvé má praxi být ostříhán na blbečka a v poho jen děsně těžko nese když se mu někdo směje a říká mu- že je ošklivej, fakt se pak stydí a je naštvanej
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 22:06
- Nahlásit
Biluška
Tohle bude dost komplikovaných čtrnáct dní
Na jednu stranu se dá aj říct, že jsem ráda, že děláme tu koupelnu. Jinak to bylo dost komplikovaných 14 dní u nás.
Ale né, tak já bych měla výhodu, že Lerdu znám, takže vím, že není moc drajvovej a jde ukecat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 22:09
- Nahlásit
danajasa
Pani já se jich neptám essi chtějí projít. Hromovým hlasem Hromburácem zařvu "namístolehnianisenehni" a oni poslouchají . By si mohli zkusit neposlechnout, by měla traverza svátek
Vlčáčková
No tak můžeš mít šelmyje dvě, šelmyje jsou beztak smečkovací
Du se svalyt, hají buci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 22:15
- Nahlásit
impact
Ale né, tak já bych měla výhodu, že Lerdu znám, takže vím, že není moc drajvovej a jde ukecat.
Do misky s granulema čumákoval a říkal, že z granulí se může leda tak poblít. Tak jsem mu tam přihodila ten rohlík se šunkou. Tím jsem to prý moc nevylepšila. Vyžral akorát tu šunku a o tom zbytku mi řekl, že si to mám strčit někam (do kapsy třá ) . Pak se chtěl kámošit s Bagetou. Jenže Getka se tvářila, že se může poblít pro změnu z něho tak jsem jim to zatrhla. Lerýsek usoudil, že je teda vlastně smutný a úplně osamocený a že vezme zavděk mojí přítomností když není nic lepšího. Donesl mi růžovýho plyšáka bez hlavy a dal mi ho do klína. Pak se mi pokusil dát i pusu,zlomil mi přitom nos a rozšlápl mi bradafku Nenávidím picbuly
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 22:15
- Nahlásit
Biluška
No tak můžeš mít šelmyje dvě, šelmyje jsou beztak smečkovací
U mě se může smečkovat s velššpringršpanělama a Vlčáčkem-všehochutí. Nemusí mít rovnou další šelmii. Nebo vezmu tu bi-blue.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 22:28
- Nahlásit
Vlčáčková
Musí, páč šelmyjím se nejlépe šelmuje s jinýma šelmyjema
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 22:31 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
To bych tedy musela vzít dvě šelmie a k tomu nějakého vořecha pro Vlčáčka, protože dvě WSS, dvě šelmyje a on sám, to by nedělalo dobrotu. Jdu spát, dobrou noc.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 01:01 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Vlčáčková
Prosím Tě, vyskytly se dvě podvyživený kočky. Nevzala by sis je? Nálezce by je mohl do Prahy dovézt. Nebo zdejší Bea, nabídla se k dopravě. Ale nejsou kam dát.
hele je mi to moc lito, ale fakt nemuzu ted neni misto. Kdyby se nekdo umistil tak mozna, ale ted nemuzu. s tim stehovanim je to mazec a navic jsem na 9 kouscich ( a 2 dalsi hrozi, ktere jsem uz davneji slibila) a to je proste hodne. Nemuzu nabirat dalsi. Zkus obvolat dalsi sdruzeni. Nebo zkus nase sezemicke depozutum jestli nahodou by Pavla nevzala, ale ja fakt nemohu. budu v docela malem byte a je to i o kvalite zivota tech zvirat, kdyz jich je moc je to pro ne stres a jsou furt nemocny... Navic bych vetsi pocet ted nezvladla ani financne.Rada bych pomohla, ale ted dalsi kocky neberu nez se neco neumisti.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 06:09
- Nahlásit
fstávat a makat
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 07:56
- Nahlásit
Tohle bude dost komplikovaných čtrnáct dní
paní, držím fšechny palce.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 08:06
- Nahlásit
čauky,co se týče mé nálady,je děsivá a jestli to nevyjde,tak na závod pojedu busem ,bych se stoho posrala
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 08:20
- Nahlásit
Bucka stavitel (ty omítky jsem obila já, a z podlah jsme taky vše sundali my, aby se s tím dalo pracovat).
|