Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5706 . 5707 . 5708 . 5709 . 5710 . 5711 . 5712 . 5713 . 5714 . 5715 . 5716 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:15
- Nahlásit

Vlčáčková
jsem myslela, že máš starší psy. Já mám dvouletýho hyperaktiva.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:15
- Nahlásit

Biluška
Aha. Tak já zase znám feťáky marihuany, alkoholu, cigaret a ještě asi něčeho v jednom. A ti zase mají pitbuly.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:17
- Nahlásit

Maky a Trix
Ty si nakonec budeš muset pořídit ještě jednoho pana Trikse )))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:17
- Nahlásit

Maky a Trix
Jo, mám, chodí pomalu, akorát Vlčáček je běhavější, ale zase teda vrčí. Takže nic, no. Přemýšlím, jakého psa bychom si mohli půjčit, napadá mě jen Rum. Ten má sice sympatické jméno, ale taky je to magor jak Vlčáček a moc chodit se mu nechce. Tak nevím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:18
- Nahlásit

Maky a Trix
a nebyla z Brna ještě Pekrato s Redulí?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:19
- Nahlásit

Gerda
asi jo, nevim... a toho druhýho psa chci stejně jenom kvůli tomu.

zavrelka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:20
- Nahlásit

Maky a Trix
z Brna. Už jsem si tu oživila téma. z kterého konce? Já jsem z Tišnova, mám 10měsíční šeltinku a docela by mě bodli pejsani na procvičení poslušnosi ve skupince - u nás máme jen "lítací" kámoše, příští rok bych chtěla udělat ZOP.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:20
- Nahlásit

Vlčáčková
ono by bylo jedno, že Vlčáček vrčí, protože ten můj hňup by to bral jako hru, takže by okolo něj běhal, štěkal, vrčel a vždycky do něj naboural hlavou. Myslím, že by ho to nepotěšilo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:22
- Nahlásit

Maky a Trix
Já bych to ale uvítala, páč Vlčáček potřebuje socializovat. Bydlíš v domku?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:22
- Nahlásit

zavrelka
nááájc, já mám křížence šeltie, ZOP máme v plánu dřív než umře a klidně do Tišnova zajedeme. My jsme z Kohoutovic, bydlíme u obory. Ale neva nám nikam dojet, kam jezdí veřejná doprava.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:27
- Nahlásit

Vlčáčková
přitáhni toho šmejda na mikulášskou. Bude mít přidělené kamarády - slečnu nanynku, pana bajkonůra, pana františka, a když nás bude hodně srát, tak i slečnu maryji. A když ani to nebude stačit, pošlem na něj Atuš s Bůchem. To ho dorazí komplexně.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:28 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Jsme vopíchaly psy s veterinářkou. Mafián pištěl, ale dobrý. Mordor, u toho mám naštěstí prax v tom, jak ho chytnout, aby nekous. Jinak jsem to schytala. A Megan ječela jak kráva. To bylo děsný.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:36
- Nahlásit

Maky a Trix
jestli jsi z paneláku, můžeš si u mě na zahradě udělat překážky a trénovat tam. Místa je tam dost.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:38
- Nahlásit

Gerda
Chá. Ten Vás všechny roztrhá!!!

impact
Tak to já mám hodné pejsky. V tomhle bych si nemohla stěžovat. Až na Bekynku, která se snaží zdrhnout. Astřička zase těžce nese, když se veterinář věnuje někomu jinému, než jí. Proto s vnucuje, je-li přivázaná, štěká a občas mu odejde se stolem.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:38
- Nahlásit

Vlčáčková
jj, jsme z paneláku. Jsi hodná, díky za nabídku. my klidně přijedeme na venčení, ale nejsem si jistá, jestli praštěnej Trix je nejlepší socializace pro uvrčenýho bojavýho pejska. I když, mohl by si na něj zvyknout. To se psům stává.

zavrelka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:41
- Nahlásit

Maky a Trix
Tak se někdy domluvíme, teď je to trochu hektické - samá akce, do toho se snažím pravidelně agilitit, po novém roce nebo spíš na jaře se chystám na cvičák do Kníniček (?) - tam jedou podle NZŘ a velcí hafani ale kámoška říkala že by jsme to mohli zkusit. Po novém roce jestli mě ježíšek naaježí mobil s navigací tak bych chtěla s děckama (a s mužským) zkusit geocasching tak budem trochu víc jezdit zatím po okolí tak můžete s námi.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:42
- Nahlásit

Můj pes veterináře miluje. Ještě aby ne. do ordinace chodí rád, očkování si ani nevšimne, o čipování taky nevěděl. Od malička jsem ho brala na cvika, kde jsme se na něm učili psy vyšetřovat a prohlížet... a tak mu to neva, i když musím říct, že na Jaggyně ho velmi zklamali, když se mě pan doktor snažil přesvědčit pro grancle a nabídl Trixoj nějakej pamlsek od Eukanuby a ten mu to vyplivnul pod nohy... a znovu a znovu a znovu se stejným znechuceným xichtem.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:44
- Nahlásit

zavrelka
naprosto tě chápu, o agility jsem se pokoušela kdysi dávno, teď se k tomu chci vrátit a pes pokaždý přd tréninkem simuluje zvracení, kašel a podobně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:44
- Nahlásit

impact
Mafián pištěl
tak to o něm neřikej, chudák picbum, takový plémě bojovný a ty ho schodíš tak blbou poznámkou, že brečí u veta )))

Vlčáčková
Ten Vás všechny roztrhá!
myslim že za dvě hodiny už ho to trhání přejde )) Měla si vidět boncoj ovec, uměla cenit zoupky na nanynku, když k němu přiblížila tlamičku. Takže sme dělali oddálení nanynky, přiblížení nanynky...a ovec vycenila, zacenila, vycenila, zacenila. Pak už si chudák bral i pamlsky, už byl vodvařenej ))

Maky a Trix
a bališákům volalas?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:46
- Nahlásit

Gerda
ani moc ne, když je volnej den, choděj s lidma od vedle...

zavrelka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:48
- Nahlásit

Maky a Trix
chudák malej, Emíše se to zatím líbí, já mám problém jí stačit a ještě správně navigovat ale snažíme se. Jestli máš chuť se pobavit tak koukni na http://zavrelka.rajce.idnes.cz (naše mladá natáčela video)

impact
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:51
- Nahlásit

Gerda
schodíš tak blbou poznámkou, že brečí u veta )))
Von brečí doma. K vetovi bych ho ani nedostala.

Vlčáčková
Tak moji jsou divný. Jedno očkování OK a druhý třá ječej. Jako teď Meg. A mám takej dojem, že Mordor minule taky držel.

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:54
- Nahlásit

konečně se mi podařilo doprohlídnout fotky od kokřounů, jsou móc pěkný, až na tu šílenou zářící růžovou mikinu naprosto fšude... je fakt ohavná ještě s tou pincznovskou korunkou ale gdyž voni jí měli v sekáči jenom za kilo a je krásně teploučká tak se omlovám za kažení estetického dojmu

Na šílenou hromadu atušfotek už neni čas, snad zítra

Gerda
To víš, pamlsky od davídkoví, ty si musel bránit! náhodou, ovec se pak ještě pokusila zadávit jednu z laguny leonbergřic (nevim kterou, nerozeznam)! Byl děsně drsnej. Až tak, že se druhej den vrhnul na malýho bílýho pejska v Grébofce...poprvé se setkal s jevem zvaným zrcadlo Preventivně jsem ho seřvala ať si na malý ofce nedovoluje.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:58
- Nahlásit

bonc
ovec se pak ještě pokusila zadávit jednu z laguny leonbergřic
ty si toho určitě ani nevšimly ))) Zas ho přiveď, mohl by bojovat s vlčáčkový vlčáčkem...

jedu domki pipky, nazdar.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 19:11
- Nahlásit

udělala jsem si smažený sýr a neudělal mi dobře, mám purgace a sračku, snad stačim přeběhnout mezi vrátnicema

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 19:12
- Nahlásit

Hele: http://www.okrouhlik.cz/

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 19:17
- Nahlásit

Vlčáčková
Co tam jako máme vidět?

kejtlin
POužij pemprs

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 19:19
- Nahlásit

děcka nevím essi to není spam ale kdyby náhodou
"VÝZVA A PROSBA PRO VŠECHNY PEJSKAŘE"!
Včera mi volala neznámá paní,která na mě dostala kontakt jako na chovatelku BOC, že mají problematického tříletého černobílého pejska border kolie bez PP,jestli ho nechci,nebo o někom nevím, jinak ho čeká utracení.
Dozvěděla jsem se,že pejsek je přes den uvězněn v kotci a když ho pustí skáče do obličeje.Následuje bití a trestání za něco,co pejsek samozřejmě nechápe,protože podle mě, momentálně projevuje nesmírnou radost z toho,že někdo za ním přišel a pustil ho. Došlo to tak daleko,že vyskočil a kousl dceru do obličeje,(podle mě jenom a jenom z veliké radosti)
Otec holčiny,rozhodl pejska nechat utratit,a není s ním žádná řeč.
Přijde mi to vůči pejskovi velice kruté nechat ho uspat,jenom proto že jeho páníčci něco zanedbali a nezvládli.
Teď je border kolie v módě,ale ty lidi vůbec nevědí, že si pořizují pejska který musí mít za každou cenu pohyb
a práci a ne ho zavřít do kotce a pustit jenom když si vzpomenou.
PROSÍM,KDYBY JSTE O NĚKOM VĚDĚLI KDO BY SI PEJSKA BORDERKU RÁD VZAL, KONTAKTUJTE MĚ
MAIL, - janapucherova@seznam.cz nebo tel.731703528

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 19:35
- Nahlásit

Alexa
Už se to tu objevilo. Ptala jsem se, jak moc je to akutní.

Biluška
No 32 míst za 10 000 vychází asi 312,50 na jednoho za víkend i se psy. Tak to tam mělo být vidět. Že jako je to dobré místo na víkendová setkání.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 19:41
- Nahlásit

Vlčáčková
Už se to tu objevilo. Ptala jsem se, jak moc je to akutní.

no mě to přišlo před chvílí emajlem

<< 1 ... 5706 . 5707 . 5708 . 5709 . 5710 . 5711 . 5712 . 5713 . 5714 . 5715 . 5716 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání