Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5706 . 5707 . 5708 . 5709 . 5710 . 5711 . 5712 . 5713 . 5714 . 5715 . 5716 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 19:49
- Nahlásit

Alexa
Tak mám odpověď na dotaz - necelých 14 dní, pak jde na utracení. Utracení iniciuje chlap a trvá na tom. Asi to bude nějaký Íkváček, zodpovědnost sama. Doufám, že je to vyléčilo, a žádného psa už si nepořídí, debilové.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 19:56
- Nahlásit

Parchanti se u žrádýlka snaží vzájemně držet v šachu... Musím jít rozdat mističky, granule už jsou rozpuštěné, vhodné ke konzumaci.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 19:57
- Nahlásit

Alexa

Ahoj, v kolik maj bejt ve středu na závodě čumilové? )))

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 20:12
- Nahlásit

Čusky!
Konečně jsem doma z práce. Dneska jsem ani nestihla oběd, ajk jsem to měla našlapaný.
Zítra jedu na supervizi na Moravu, takže nebudu na nentu, až zase večer.
Gerda
Takže v kolik vás mám ve středu vyzvednout u nemocnice? Já bych to viděla ve čtvrt na sedm, potřebuju si s Bajkonůrem zkusit vysílačku a skočit metrovku, tak abych to před zahájením stihla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 20:28
- Nahlásit

Vlčáčková
No 32 míst za 10 000 vychází asi 312,50 na jednoho za víkend i se psy. Tak to tam mělo být vidět. Že jako je to dobré místo na víkendová setkání.
A jo, to jo.

Tak mám odpověď na dotaz - necelých 14 dní, pak jde na utracení. Utracení iniciuje chlap a trvá na tom. Asi to bude nějaký Íkváček, zodpovědnost sama. Doufám, že je to vyléčilo, a žádného psa už si nepořídí, debilové
Ten borderák? To je blbost, někde jsem četla, že je umístěný. Nebo je na něho zájemce...už nevím. Ale určo se to týkalo toho borderáka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:31
- Nahlásit

Baico
ach bože, budu tam, v kolik budeš chtít, klíďo píďo v 6.15 - nechceš zas na oplátku přechrápnout ty u nás? Abys nemusela tak brzy vstávat...Asi Mařce vemu domek, ať nezabíráme kotec, když tam bude tolika čoklůch.

My sme teď taky trošku trénovali, chůzi u nohy, zjistila sem, že je problém, když mám psa na vodítku. Bez vodítka chodí líp než s vodítkem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:35
- Nahlásit

V potu tváře jsem stačila přeběhnout mezi vrátnicema

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:51
- Nahlásit

kejtlin
Budu si to muset pořídit taky ... abych se dostala do kondice!

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:07
- Nahlásit

Ahoooj co je novýho? Já jsem si právě byla koupit minifoťák abych nemusela táhat ten krám (myšleno zrdcadlovku), jenom doufám, že to stihne fotit i Bůcha a nebudu mít jen fleky.
O víkendu nejedeme kousat budu celý víkend pracovat i s Bůchem tak doufám že ho to tam znaví, uvidí mooc pejsků.
Jináč na Vlčáčka ho klidně pustiti bude mít převelikou radost,Bůch určitě a Vlčáček asi menší no

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:15
- Nahlásit

jak se nakupuje přes internet? kolega chce pro ženu župan k vánocům, ale má strach, aby mu nepřišla cihla, musela bych to objednat já, kolega nemá internet

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:37
- Nahlásit

kejtlin
jak se nakupuje přes internet?
jak to myslíš, jako kde? pokud víš velikost paní tak župan se asi dá lajznout a vzít bez zkoušení

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:40
- Nahlásit

Atusch
jak se nakupuje přes internet?

myslim, jakým způsobem je placení až zboží přijde? třá pangamin když jsem objednala, tak se platil dobírkou.
velikost riskne u županu nevadí, když je volnější

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 23:04
- Nahlásit

kejtlin
no jak kde, toto info má každý eshop v dodacích podmínkách. Jde to převodem, na dobírku i kartou jak kde
Odkud chceš kupovat?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 23:08
- Nahlásit

Atusch
to si můžeš vybrat způsob platby? já to nevím proto se ptám jak idiot.
z www.bexy.cz

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 23:10
- Nahlásit

Atusch
změna z www.halens.cz

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 23:40
- Nahlásit

BILUŠKÓÓÓ
http://nunvar.sweb.cz/ Koukni na Bertu v nabídce psů až úplně dole. Nechceš?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 23:44
- Nahlásit

Vlčáčková
ta je suprácká, má zvláštní barvu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 23:47
- Nahlásit

kejtlin
Že jo. Už je březí, takže se Biluška nemusí snažit. Umí jezdit autem a vůbec má dle popisu jen samé klady.
Dneska končím, dobrou noc.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 23:50
- Nahlásit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 23:52
- Nahlásit

Že bych si jí vzala sama? Odpadla by mi starost se sekáním zahrady ...
A už fakt padám.

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 23:53
- Nahlásit

kejtlin
sem nasraná se mi to celý smazalo!!!Znovu a krátce
www.bexy.cz
tady jde platit takřka všema způsobama tj. Kartou, předem převodem, na dobírku nebo při osobním odběru.
změna z www.halens.cz
tady to píšou přímo v platebních a dodacích podmínkách či jak tomu tam říkaj a jde to jen na dobírku nebo nějakou aurokartou a to nevím co je.

tyhle informace máš vždy v platebních podmínkách, obchodních podmínkách ap. ale vždy je uvidíš když se proklikneš do nákupního košíku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 23:59
- Nahlásit

Atusch
díky a když kliknu do nákupního košíku, že chci jeden kus, tak lze to zase vrátit, že nechci žádnej-když se třeba spletu nebo, že chci župan A pak se rozmyslím, že B a ve finále se mi nelíbí žádnej.asi sem to blbě vysvětlila, néé že ho budu vracet až ho budu mít doma.
a ještě prosím platí vždy ten co to přes net objednává? to je asi blbost že?

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 00:11
- Nahlásit

kejtlin
když je to na dobírku platí ten kdo zboží přebírá když je to kartou tak prostě to je o tom kdo jim tu "složenku" zaplatí.
jinak když to vložíš do košíku a pak si rozmyslíš že radši chceš jinej tak samozřejmě když si pak košík otevřeš neměl by být problém dát "smazat" nebo se zaškrtává políčko a dole se dá "aktualizovat nák. košík"

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 06:32
- Nahlásit

fstávat a makat .
Přijmu nějaké brigádníky na venčení čoklů, nějak to přestávám stíhat Furt jenom lítám venku

kejtlin
Nakupuju přes net prakticky furt (i drahý věci, elektroniku a tak) a ještě nikdy mi cihla nepřišla. Většinou teda volím platbu na dobírku.

Vlčáčková
Je boží a dost mě to pobavilo . Asi vteřinku jsem o ní i uvažovala. Ale obávám se, že Žaneta je dost svéráz a domina, asi by to neocenila a prala by se s ní

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 07:09
- Nahlásit

dobré ráno,
tady je mlhavě pršeno skoro celou noc,dastyho jsem zas cvičila,zas mu to šlo,ale co udělá na place,tak to netuším,dneska musím stihnout vše co za 2 dny,bo letáky nepočkaj a já musím čekat na ně
Biluška
tak zapřáhno celou vesnici,ta ti ráda pomůže )

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 07:37
- Nahlásit

Bré ráno, je fakt nehezké začínat makat "ráno ráno raníčko, ráno ráno raníčko dřív než vyjde sluníčko, dřív než vyjde sluníčko"
konec hudební vložky. Mam dneska nechutně moc práce, tak se do toho musim pustit.

Můžete mi prosím někdo napsat ten recept na ty játrový sušenky pro čokle? Nablblé kolegyně fifiny růžovky tady furt camtaj vo pečení, jak a gde koupili nejvýhodněji Heru a podobný ovádiny, snažila jsem se jim naznačit že je LISTOPAD, tudíž do vánoc milion času..koukali na mě dooost divně. Tak sem se rozhodla že taky něco upeču! Tag bych prosila někoho zasvědceného o recepis, doufam že to nejni moc časově náročný, zase vocaď pocaď s tim kuchtíkovánim

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 07:48
- Nahlásit

bonc
Ser na pečení pro čokle i pro lidi, fšechno je to zbytečný a moc pracný . Psům dej játra syrový, ty sou stejně nejlepčí

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 07:51
- Nahlásit

bonc
tento rok budeme místo těsta míchat omítku

kdo se chce zítra přidat ke stavebním pracem? Poslala jsem hromadný email na pět lidí s tím že zítra budou dělat to ce řeknu Já nebo Muš a kdo bude kafrat toho zlískáme, kdo nedodělá práci nejde dom. Velmi výhodné otrocké podmínky (páč už vidím jak kontroluju studnu jestli je OK a můj otec má kolem toho milion keců).

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 07:56
- Nahlásit

Biluška

Psům dej játra syrový

to už mam zasebou. Jak kráva se taham s nechutnym smradlavym blivajzem (rozmražený játra jsou fakt chuťovka) a ten degen tříbarevnej je pak fluše. Na Pytlíku jim sušenky móc chutnaly, tak jsem si řikala že je udělam a budu je moct přinést fifinám na ochutnávku, ať nejsem zase "divná, vona ani nic nepřinese" )
pro lidi se to sfoukne 14 dní před vánocema, obří krabice jednoho druhu (toho co mam JÁ nejradši) a šmitec

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2010 07:58
- Nahlásit

Mucholabka

myslim že to je neodolatelná nabídka, co budeš s tim stohlavym davem dělat? ))))

<< 1 ... 5706 . 5707 . 5708 . 5709 . 5710 . 5711 . 5712 . 5713 . 5714 . 5715 . 5716 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání