Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5706 . 5707 . 5708 . 5709 . 5710 . 5711 . 5712 . 5713 . 5714 . 5715 . 5716 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:59
- Nahlásit

Alexa
Budu organizovat jenom tarťácký závody na jaře
máš pravdu,přecedo!! a žumpaakce!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:03
- Nahlásit

davidkova renata
a žumpaakce!!!
no tak to je přece jasný a ty nedělám sama žejo na ty je nás tady víc

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:06
- Nahlásit

ahojky děfčata, jak se máte? já bubě, bolí mě šíleně hlava a je mi bubě nějak celkově... a navíc kolegyně pořád dostává kartáče, tak pořád nemá náladu

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:09
- Nahlásit

Alexa
ne, ani sem to nezjišťovala...ani mě to vlastně nenapadlo.

Monty
bolí mě šíleně hlava a je mi bubě nějak celkově
tak to máš migrénu, to je jasný, teď se můžeš vymlouvat na bolení hlavy.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:10
- Nahlásit

Alexa

Navíc o žumpaakce je zájem! )))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:16
- Nahlásit

Alexa
díky, no snažíme se, ale říkala sem že se na to napřesrok vykašlu páč mi s tím téměř nikdo nepomůže a čék aby je o fšechno prosil. Myslím členy našeho klubu né tady holky.
Budu organizovat jenom tarťácký závody na jaře a tydle podzimní ať si dělá kdo chce

Naprosto chápu, když kolikrát vidím ty kritiky co posedávaj v klubovně u kafíčka s cigárkem, nohy div ne na stole, pochopitelně bez psa, ten by je zdržoval od drbárny, jak krafou a věčně jen něco kritizujou a přitom jin třeba vůbec neva, že jim ještě v listopadu chybí polovina brigádnických hodin, tak jsem pěkně n......á a odcházím. Takže držím palečky a přeju moooc štěstí a pevných nervů .
A mimochodem, dotaz lidi jak to kde řešíte s brigádama na cvičácích? U nás jsme na povinný hodiny najeli letos, tak se chci zeptat jakou kdo máte zkušenost, díky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:22
- Nahlásit

Eldoguero
jak to kde řešíte s brigádama na cvičácích?
u nás povinný nejsou,ale zaplatíš 500 navíc..jedna hodina 50kč,10h bejvá ročně,takže když je odmakáš,máš to o pětikilo mím,když ne,tak víc

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:37
- Nahlásit

Eldoguero
A mimochodem, dotaz lidi jak to kde řešíte s brigádama na cvičácích? U nás jsme na povinný hodiny najeli letos, tak se chci zeptat jakou kdo máte zkušenost, díky
já to řeším tak, že nemám moc času a tak hodiny platím, nevykonávám brigádu. Ovšem pokud by hodiny povinný byly a makat se muselo, tak bych šla. Pokud mě nikdo nenutí, raději si zaplatím o to pětikilo navíc a pracovat nebudu. A Lakesa dělá závody krásný, má vždy spoustu cen a milý lidi, který rozhodcujou/figurujou a spolupracujou. Umí vážně dělat bezva závody.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:52
- Nahlásit

Díky, díky, no my to máme tak, že máme 20 hodin povinnejch, když je někdo neodmaká, tak si je zaplatí, ale až na konci roku. Takže se tak trochu bojíme, že u některých lidí to bude naprosto nevymahatelný. Odpočet mají ti, kteří mají jen udržovací poplatek (víceméně nechodí, ale platí si známku) na 10, finanční taky 10 a výcvikář a kantýnská celých 20. Paradoxně kantýna a výcvikář jich mají skoro nejvíc, krom asi 3 co byli ještě pilnější. Udělali jsme to hlavně proto, že se průběžně stěhujeme na novej - lepší plac, takže je potřeba makat.
Za další inspiraci jak, kde a proč děkuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:55
- Nahlásit

Eldoguero
máme 20 hodin povinnejch
to bysem na rozdíl od gerdy nesnesla..sem v zásadě rebel a mám 4 zaměstnání,takže..
jinak to máme tak,že se mu případné odmakané odečtou až rok příští..platí se koncem února ..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:03
- Nahlásit

davidkova renata
chápu, taky máme členy, kteří už začátkem roku upozorňovali, že to nestihnou, většina z nich už je má odmakané cca 2krát (máme lidi co mají i víc než 50 hodin a to jsou celkem dost pracovně vytížený, taky máme takový co maj třeba 3 hodiny a taky jednu nezaměstnanou co nemá asi minutu , takže myslím, že je to i o tom chtít, i když neříkám, že u každýho). Brigády zvlášť - mimo tréninkové dny jsme dělali jen asi 4, jinak má každý možnost makat při běžným tréninku (pokud neruší výcvik pochopitelně). Plac máme momentálně fakt velikej a stále upravujeme a stále je co.Barák je bývalá vojenská posádka, takže taky mega. Tudíž práce je venku i uvnitř moooooc a mooooc.
Příští rok chceme dělat nějakej sranda závod, tak vás fšechny pak pozvu, jó

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:13
- Nahlásit

ty woe sem se teď snažila najít fotky ze sáčku a přesto že vím kdy tu přibližně byly nemůžu je najít. Kdo je máte hoťte mi prosím odkaz díky díky díky
GerdaUmí vážně dělat bezva závody.
šiš se budu červenat, děkuji paní
Eldoguero
my máme povinnejch 5 kdo je neoddělá platí 100,-, ale z některejch lidí to dostat ..... Jsou vyhlášený nejmíň 4 brigády ročně. figurant, vedoucí kurzu nemaj brigádnický hodiny

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:16 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Eldoguero
jojo, je to hodně i o tom, že jsem krom jiného strašně líná, takže pokud nemusím, dobrovolně nic dělat nejdu. Notabene práci mám každej den od rána do večera, pořád něco musím, pak jsem o víkendu ráda, když nemusím nic. Pokud je tedy možnost hodiny si zaplatit, raději to udělám tak. Až budete mít sranda závod, počítejte i s kategorií pro kretény a hodně jednoduchýma disciplínama, aby nás mohlo přijet víc, přivezem spoustu jídla a psů a tak.

edit:
Alexa
hele tak mi nezapomeň říct, abych ti to dala ))))

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:18
- Nahlásit

Alexa
http://kokrice.rajce.idnes.cz/Pohar_Jilove_30.10.1 0/

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:24
- Nahlásit

Děkuji všem, u nás pochopitelně máme možnost si hodiny zaplatit a vím o pár lidech, který s tím od začátku roku počítají a nemají s tím žádný problém, no někteří ovšem mají jen ty kecy
Zatím závody a jiný akce objíždím, inspiruju se, prostě šmíruju co se dá, až budu mít opravený autíčko budu šmírovat ještě víc
Kategorie pro kretény bude pěkně obsazená, počítám, že většina našich členů nastoupí do ní, asi uděláme kat. kretén1 a kretén2 no a ostatní už dělat nemusíme

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:28
- Nahlásit

Akky0Aime
Díky ti dobrá to ženo
Gerda
hele tak mi nezapomeň říct, abych ti to dala )
no do konce listopadu by měli bejt zaplacený příspjefky na příští rok. brigády sis předplatila tak buď zapaltíš jenom členský a brigády zas až za rok nebo rovnou i s brigádama na dlaší rok jak chceš

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:28
- Nahlásit

Eldoguero
my vždycky děláme kategorie pro kretény a potom menčí kretény a skoronekretény, na kokardách je to zapsaný jako vítěs, první vícemis, druhý vícemis. Vždy podle toho, jaké složení čoklů bude, volíme kategorii jedna, aby mohli fakt všichni, i maloštěnce, i staropsi, i čokle, co nikdy v životě nic nedělali, prostě aby fakt mohli všichni, potom, ti, co cvičej, si udělaj disciplíny pro druhou a třetí kategorii. A na ně už nároky jsou. A pak jsou speciální disciplíny, kdy dělaj všichni to samý, někdo by sem měl dát fotku převoz psa v kolečku, jak Akky sežrala Akyháky i s buřtem, co měla v puse ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:29
- Nahlásit

Alexa
no do konce listopadu by měli bejt zaplacený příspjefky na příští rok
no to je bezva, že mi to řikáš až teď ))) Takže ti na pohár přivezu kolik peněs? Zatim bez brigád, je mi to trošku čárka přes rozpočet, nepočítala jsem s tim tento měsíc...prostě mi řekni, kolik ti dám peněsůch.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:32
- Nahlásit

Eldoguero
uděláme kat. kretén1 a kretén2 no a ostatní už dělat nemusíme
jo
hele já sem u nás vždycky prosazovala sranda disciplíny a velmi sem narazila páč "co by o nás vostatní řekli" tak sem hrozně ráda, že se můžu realizovat tady. Vono je to asi hlavně o tom jak moc vážně to kdo bere. Prostě si myslím, že takovejch těch klasickejch závodů je mraky tak proč si neudělat ze závodů zábavný den pro lidi i psy, kde vůbec o nic nejde, akorát je boží pohoda a srandy kopec.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:35
- Nahlásit

Alexa
tak sem hrozně ráda, že se můžu realizovat tady
a my sme zas dost rádi, že se v tom realizuješ, protože takovej zábavnej den pro lidi a čokle je dycky mnohem užitečnější než vopravdickej závod, kde moc srandy teda neni.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:36
- Nahlásit

tomu se říká množitel ty množej všechno

http://www.tibetsky-spanel.estranky.cz/

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:45
- Nahlásit

čau,tak jsem změnila přivolání - půjdem na přivolání za pochodu,bo to mu jde na jedničku i part dnes dával a i obraty,už konečně ovládám,za chvilku si to zkusíme znova a uvidíme
a o poslední místo se budem dělit s tou dženy,bo zara mohan zapoměla aport co to jako je )
Gerda
hlásím,že pojedem sami,bez vás,já jí budu navygovat,takže se srazíme až tam

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:46
- Nahlásit

Akky0Aime
tak to nejsou teda troškaři...

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:51
- Nahlásit

Gerda
Akky0Aime
tak to nejsou teda troškaři.

ne, jsou to mrdky...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:54
- Nahlásit

Alexa
takže jsem nahlásíla,že doma budem tak až kolem 20 hodiny,když nás je tolikov té naší kategorii

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:55
- Nahlásit

Gerda
jbat

sou to idijoti, a jak to ještě drze zveřejňujou, ty nejsou normální

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:56
- Nahlásit

brezen2008
takže jsem nahlásíla,že doma budem tak až kolem 20 hodiny,když nás je tolikov té naší kategorii
prosimtě konec bude kolem 16.00 hodiny

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:57
- Nahlásit

nic ahoj lidi zítra

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 15:05
- Nahlásit

čus, ve spánku-ted´ odpo před noční jsem si zlomila zub-sem lepčí neš čak noris

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 15:09
- Nahlásit

Hele teď jsem si doprohlídka fotky z Žumpazávodu a jsou fakt pěkný, ale mám dotaz, proč je proboha na každý fotce, kde jsem já moje prdel???
to vypadá, že jsem závodila se svým zadkem a né s čoklem

<< 1 ... 5706 . 5707 . 5708 . 5709 . 5710 . 5711 . 5712 . 5713 . 5714 . 5715 . 5716 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání