| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 15:11
- Nahlásit
Jimmi
pošli mi prachy ti řikam )) na mikču
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 16:16
- Nahlásit
Gerda
pošlu, zítra! musim doplnit staf konta, mám tam akorát smrad
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 16:28
- Nahlásit
davidkova renata
jo vezeš jirku jo? počki,skusim to číslo najít..
723 879 383,pak mám eště nějaký ale z toho se dlouho neozval,zkus todle a dyštak dodám to další
poslední dobou ho vozím tak si myslím že i teďka bude chtít hodit, to číslo bude správný já mám nějaký jiný ještě, dík
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 16:37
- Nahlásit
Alexa
my máme foto tady a je jich tam velmi moc http://picasaweb.google.com/atuschka/Psekobrani#
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 16:52
- Nahlásit
Atusch
TAKTÉŽ DĚKUJI PANÍ
Gerda
ak Akky sežrala Akyháky i s buřtem, co měla v puse ))))
myslíš tudel
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:09
- Nahlásit
Alexa
joooo to je vona )) dej jí ještě do toho tématu o veselých disciplínách na cvičáku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:16
- Nahlásit
Gerda
dej jí ještě do toho tématu o veselých disciplínách na cvičáku
KAM?????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:16
- Nahlásit
cus decka!!!!dnes byl nadhernej den,jsem byla s psiskama od dvou do peti venku,ted me boli silene hnaty,jsem naka uchozena!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:42
- Nahlásit
Lidi pomoc Nejen, že mám na krku osmnáct psů co se vzájemně nenávidí, ale eště aj nemocného samečka Dneska už si POTŘETÍ změřil teplůtku a konečně se mu podařilo dosáhnout třicetisedmi Neustále mi ostentativně dává najevo, že je mu děsně zle a že jsem hnusná páč o něho odmítám pečovat a věnuju se těm debilním čoklům
Jo a ty akity už nejsou hotelové, už jsou útulkové. Gdo je chcete?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:46
- Nahlásit
Biluška
Tak dej samečkovi brufínek a zákaz vycházek a zavři ho do pokoje.
Jo a ty akity už nejsou hotelové, už jsou útulkové.
Tak to se ti může protáhnout i na víc jak 14 dní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:48
- Nahlásit
laguna
Feně je asi jedenáct, psovi asi devět, takže nejspíš jo . Chovatel feny pochopitelně nemá zájem (zase je jí ten slavný cár papíru k ....), chovatelem psa je majitelka
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:52
- Nahlásit
A ty to nemáš nějak smluvně ošetřený když k tobě lidi dávaj psi na hotel jako že platí zálohu +hotel vše předem?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:54
- Nahlásit
Když to tak popisuješ tak bych asi taky onemocněla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:56
- Nahlásit
laguna
Ale jo mám. Ty lidi mi je tu nenechali, chtěli si je odvézt a dát do útulku. Prý ať jim nějaký dobrý poradím. Tak jsem se zasmála, vysvětlila situaci s útulkama a pak jsem jim teda nabídla, že si je nechám a někoho jim najdu . Zase než by je vyhodili někde u dálnice... Slíbili mi, že dovezou jejich očkováky, rodokmeny a darovací smlouvu, tak uvidíme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:57
- Nahlásit
laguna
Tak dej samečkovi brufínek a zákaz vycházek a zavři ho do pokoje.
k Armanovi ))))
Biluška
Jo a ty akity už nejsou hotelové, už jsou útulkové
co s nima budeš dělat proboha? Dej to k akiťákům, třá si je někdo veme, no ty bláho....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:59
- Nahlásit
laguna
Co je platná platba na 14 dní, když tam pes zůstane půl roku.
Počky, až zjistí, že vyfásla aj picbuma.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 17:59
- Nahlásit
Gerda
k Armanovi ))))
Kéž by Leží tu v posteli vedle počítače a ostentativně vzdychá a sténá
co s nima budeš dělat proboha? Dej to k akiťákům, třá si je někdo veme, no ty bláho...
Doufám v to. Už jsem psala Dáše Fišerové. Nesháněla náhodou před časem nějakou zlou akitu? Jenže tyhle nejsou zlý ani omylem . Jsou to mazlíci plyšáci, akorát jiné psy moc nemusí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:02
- Nahlásit
impact
Počky, až zjistí, že vyfásla aj picbuma.
Tak toho neberu Hajzlíka černýho jednoho ošklivýho Dneska mi jednu ruku zlomil a druhou vytahal, takže ji mám asi o metr delší Pak sem si říkala jak ho přečůrám a místo vodítka sem mu dala postroj a crosovou šňůru . Na té ten degen samozřejmě netáhl, furt si ji zamotával pod nohy a pochcal mi ji Nemám ráda picbuly, budu je dizgriminovat páč jsou úplně bubý
On mě taky nemá rád, páč jsem si na cvičení vybrala louku co krásně voněla divočákama (asi vypadli těsně předtím než jsme přišli, cítila jsem je i já ). Byl velmi zpruzený, ale nakonec to sedni-lehni udělal
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:03
- Nahlásit
Jinak Dáši je rychlejší zavolat. Moc kolem pc nepobíhá, co vím. Chceš číslo?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:04
- Nahlásit
Zdar dámy,
vedle jsem založila Kočku v nouzi. Můžete mi na to mrknout a připsat rady? Dík!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:06
- Nahlásit
Vlčáčková
počkej si na lucynkusčíslemcochodíjenvnoci, ta kočky v nouzi dělá.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
impact
jasně, essi máš tak sem s ním
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
taj jswsem ještě zacvičila,zas mu to šlo,ted tu žebrá o krajíc chleba,ale má smolíka,bo dostane hovězé srdce s žaludkama,přeji krásnej den a krásnou noc všem!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:08
- Nahlásit
impact
Co je platná platba na 14 dní, když tam pes zůstane půl roku.
K něčemu to bude ale bohužel na úkor psů.Protože většina lidí když se budou chtít zbavit psa ta za to nehodlaj ještě platit.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:09
- Nahlásit
Zdárec dámy. Dnešek stojí za nic. Čokloun je totálka mimo, už dlouho nebyl venčit s pejsky a tak má přepnuto. Nemůžu zaboha sehnat skupinku, nebo i jednoho pohodovýho psa, jehož páník má čas častějš než jednou do roka. tak trpíme. Já tím, že mě pes vnímá napůl a pes tím, že nemá kamarády. Se můžeme jít s nějakou zkouškou vycpat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:09
- Nahlásit
Biluška
Ano, Fišerová shání Akitu. Ale ZLOU!!!! Budeš je muset zkazit, týrat, mlátit a vyprávět jim horory, aby zezlili a Fišerová si je vzala.
Hodně štěstí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:11
- Nahlásit
Maky a Trix
oDKUD JSI?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:12
- Nahlásit
Vlčáčková
z Brna. Už jsem si tu oživila téma. A doufám...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Budeš je muset zkazit, týrat, mlátit a vyprávět jim horory, aby zezlili a Fišerová si je vzala.
Hodně štěstí.
Žili (a byli existenčně závislí) na alkoholičce-feťačce, která si dokázala zlikvidovat mozek (zdůrazňuju, že z lékařského hlediska, nikoliv, že bych tím chtěla říct, že je blbá). Myslím, že ti psi si prošli peklem. Víc je týrat v podstatě ani nemůžu. Vzhledem k tomu čím prošli mě velmi překvapuje jejich sluníčková povaha.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 18:14
- Nahlásit
Maky a Trix
No, já si říkala, že asi z Brna. Nechceš jezdit za námi? Bydlíme za Brnem - prý 12 km z centra, dá se tu běhat před barákem po poli.
|