| Autor |
Zpráva |
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:25
- Nahlásit
Už jsem také doma! byli jsme ještě na louce vyvenčit Kikinu ale už se jí venku nelíbilo je tam moc mokro a to nemá ráda!
Gerda Hypernovu - teď už Hyper Alberta máš na cetě do Jílovýho hned ve Vestci tak si tam můžeš nakoupit tuky my za Váma pak dorazíme cvičánkovat Džína už se těší
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:26
- Nahlásit
kejtlin
Tak to je mazec... A my teď nebudeme moct zase ani vyjít na ulici bez toho, aby měl někdo blbý poznámky.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:27
- Nahlásit
Gerda
jééé vidíš sem ti Héru mohla vzít teď jsem přijela z Hypernovy maj jí tam fakt pod 10korun, my jí nebrali neboť nepečem.
Jináč sem ti pochopitelně nedala ty prachy jsme ti je měla dát hnedka sem fakt blbka moc se ti omlouvám, asi ti to pošlu i s prachama za mikču na účet šlo by to tak?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:27
- Nahlásit
Zdar dámy.
Co je novýho? Nechěl někdo něco po mě?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:28
- Nahlásit
kejtlin
a jak jsem popsala, tak lidská blbost a ignorance veterináře, který zákrok provedl, nezná mezí a je to vše k pláči! Samozřejmě myslím i smrt dítětě...
naprosto souhlasím, ale víš jak to je musí se najít viník, hlavně ti rodiče ho musí najít a ti psi byli první na ráně, protože to děcko spadlo z balkonu z 2. nebo kolikátýho patra a jaksi ho v tu chvíli nikdo nehlídal žejo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:37
- Nahlásit
Uf, už sem doma, knedlik je zase trošičku důstojným autem, je lehce oluksován a nyní mu peru psí deky.
Atusch
úplně v poho, pošli s mikinama
Co se stalo s dortíkama?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:38
- Nahlásit
ahojky, co je tady nového?
My se vrátili z procházky a Montík kulhá, dal nějak špatně nohu v běhu, sice s ní běhá a na dotek ho nebolí, ale dost kulhá, pokud to do zítřka nebude mít OK tak jdeme na vetku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:41
- Nahlásit
Alexa
fakt nechápu, ale máš pravdu viník se musí najít a samozřejmě nikdo nebude hledat chybu u sebe
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:43
- Nahlásit
Monty
třeba mu dlouhý procházky nedělaj už dobře, přece jen je už starší
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:47
- Nahlásit
kejtlin
představ si, že nedělají, když ji dal blbě v běhu na kluzkém listí, já si toto udělat, tak už jí mám zlomenou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:54
- Nahlásit
Monty
mě psi běžně běhaj po kluzkém listí a nestalo se, že by dali blbě nohu v běhu a něco si udělali, ale tak samozřejmě se mohlo stát cokoliv, tak at´ je v pořádku.
a jen tak pro moji informaci, co si mám prosím tě představit?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:55
- Nahlásit
tak jsem ještě dodělal zadek letáků ,vyvenčila,nechala je běhat jak chtěli,koukám na film - už zase skáču přes kaluže,pak vyhodím papír a vyvenčím okolo bloku a dám jim najíst
a sobě dám taky nějakej dlabanec
kejtlin
ach jo,parchant jeden !!
Alexa
já výstavám nerozumím,ale když maj radost holky,tak já taky gratuluji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:57
- Nahlásit
Monty
to se stane, spíš aby to neměl nějak moc natažený nebo výron, jestli se psům teda taky může dělat výron. Mařena mi takhle jednou blbě běžela za míčkem přes díru, kterou jsme nevidlěi, byla pod listím, zajela tam předníma a hnula si se zádama, dva dny nemohla chodit. Ale o sme museli na injekce.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:01
- Nahlásit
Gerda
mě se to nezdá natažený, ale Mařku to asi hodně bolelo, ne? Já se právě divím, že ho to nějak moc nebolí. Ještě blb jeden řádil na louce se psama, tak jsem ho musela mírnit, ať toho nechá.
Nebo když čůrá tak stojí na ní a zdravou má ve vzduchu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:03
- Nahlásit
Gerda
tys s Mařkou absolvovala Bowenky? Je to k něčemu?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:05
- Nahlásit
březen2008
http://www.facebook.com/album.php?aid=60308&id=165 7731015&fbid=1472341462672
Útulek Senica:
vek: 2 roky,5 kíl, čistotná, poslušná, dobre chodí na vodítku, v perfektom stave (ešte k tomu aj voní ) dlho nemôže ostať v útulku lebo by zmrzla. Je to čistokrvný mini Yorkshire terrier.
Útulok Senica
Kontakt: 0911 422 269
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Je to čistokrvný mini Yorkshire terrier.
no prosímtě ta se tam ani neohřeje a pujde někam dom si myslím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:10
- Nahlásit
Tak už jsme taky domki. Jsem se na tom Suchdole zakecala, mají spoustu nových koní. Daošla jsem pro huculy do výběhu, Fanóš už se jich už ani moc nebojí.
Alexa
JJ, je to tak. Musim zítra vést kurzy. Děláme je jen já předseda plus máme jednu holčinu náhradnici. Teď když chodím s Francinem do kurzu, tak ona má kurz za mě. Předseda má chřipajznu a neni nikdo jinej, kdo by zaskočil, tak musim já. Obranu zítra potrénuju s Matějem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:14
- Nahlásit
Vlčáčková
děkuji,lae už nemusíte,prej už něco má vyhludnutýho
ale děkuji
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:14
- Nahlásit
kejtlin
Můj pes je absolvoval teda jen jednu masáž a byl potom jak spráskanej pes. Ale možná kdyby jsme chodili pravidelně tak by to k něčemu bylo.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:23
- Nahlásit
kejtlin
já jsem absolvovala bowenky sama a stálo to za to.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:24
- Nahlásit
Maky a Trix
popiš blíž pocity....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:26
- Nahlásit
kejtlin
jako že jsem se do tý doby nikdy za psa nepostavila, tak po těch bowenkách bych byla schopná každýho psa, co se k němu ve zlým přiblížil zabít. byla jsem neskutečně samonasírací a přitom zároveň úplně uvolněná a v pohodě. škoda, že jsem byla jen jednou... bych pozabíjela celý sídliště.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:27
- Nahlásit
Gerda
Co se stalo s dortíkama?
s čím??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:30
- Nahlásit
Maky a Trix
hmm tak to já chci běžně zabíjet lidi, tak rači Bowenky nebudu riskovat
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:32
- Nahlásit
kejtlin
asi těžko to na tebe bude mít stejnej účinek. podle mě to v člověku jen prostě odbourává nějaký bloky a podobně. Ale to je fuk
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:55
- Nahlásit
Maky a Trix
Pani to mám taky já ošem chodím na střelnici a co si tam pověsím za fotku na terč je zcela moje věc,při větším náporu du za klukama se pomlátit dřevěným mečem což pslední dobou nelze neb mám vodstvo v koůleni achichach Masáže chtěl provozovat muš ovšem dyž se po vás přeřítí dynosaurus tag se to míjí oučinkem spíš je mi velice moc hůře.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:00
- Nahlásit
danajasa
no já takový potřeby nemám.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:11
- Nahlásit
Maky a Trix
Mě to nesmírně klidnuje,obzvlášt třá dnes kdy mi přišlo svatební oznámení bejvalého bere si Eskymačku menuje se Anuka néni ani hezká ani škaredá je orig.Inuitka a já krasavice nesmírná tady štípám dříví kerým si dám po tlamě kerou si následně vybombarduju práskací čikuládou a ustříhnu psa nebohýho a eště budu sedět do rána v hokně gde budou zas miliony vožralejch jo a spadly na mě běžky tak čekám na sních No možu já bejt vyrovnanej čék dyž se mi to fut séře takle?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:12
- Nahlásit
Ahoj lidi, tak včera jsme absolvovaly prohlídku u veterináře a máme potvrzenou březost! Doktorka říkala, že jich tam je víc, tak se necháme překvapit.
Jinak chudinka Kaly má nějakou bakteriální infekci, takže je na atb, ale od včerejška se podstatně zlepšila, což znamená, že atb zabraly a všechno snad bude ok, i veterinářka to říkala. Akorát je trochu na nervy a včera večer mi vystartovala po stafordce Takže má smůlu a nemůže spát v postely
Tak držte palečky, cca kolem 10. 12. se snad můžeme těšit na malé, bílé mršky
|