Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5688 . 5689 . 5690 . 5691 . 5692 . 5693 . 5694 . 5695 . 5696 . 5697 . 5698 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:17
- Nahlásit

Gerdano mohli vid,abych byla sem tam nekdy trochu happy!depku mam dnes ja,malo jsem spala a dal uz to neslo,venku je hnusnej vetr a to mi hrozne vadi!
pawLINkato se voblizuje na vas!jak si vas da k veceri pani.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:18
- Nahlásit

Maky a Trix
Já se f těch barvách nevyznám. Navíc se prej ještě může zbarvit do jiné barvy. Zatím je totiž fakt malinkej. Vypadá takhle nějak:

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:20
- Nahlásit

nemethova5
No vzhledem k tomu, že při své mini velikosti sežral na posezení 5 cvrčků bych se ani nedivila, kdyby pak v dospělosti sežral i mě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:22
- Nahlásit

pawLINka
bude puntíkatej, bílý podklad a tmavý puntíky

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:24
- Nahlásit

radkah
musíš se uvolnit, pít z radostí ..
to když udělám, je ta morální depréze ještě horší ))))))

hele jí nechápu, co tam ty lidi vede
sou strašný, přeju jim jeden druhýho )))) Ale fakt horšejc mi přijde jak se ty ženy snažej o ty muže, to je takové nedůstojné mi to až přijde...

nemethova5
abych byla sem tam nekdy trochu happy!
hezky na to pomůže, když se nažerete strašnějch prasáren, je vám děsně blbě, máte nafouklý břicho, pak to přijde - purgace - splasknete a cítíte se šťastní a radostní. A když k tomu venku zasvitne krásně slunko, je to hotovej heppylyzééér )))

pawLINka
jsou velmi hnusní )) koukej na tohle:

http://www.mojevideo.sk/video/35db/to_je_ale_maskr ta.html

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:25
- Nahlásit

kejtlin
Takovej ten obyč? Jak to víš? Když jsou miminka, tak vypadají takhle?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:27
- Nahlásit

pawLINka
přesně! mám 2 doma proto to vím, sice jsem je dostala jako dospělý, ale pravidelně se rozmnožujou a mlád´ata jsou pruhatý

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:32
- Nahlásit

Gerda
To je krááásný. Moc mi připomíná našeho britského kocoura Cézara - taky má tak vypleštěný oči a je hloupoučký.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:33
- Nahlásit

kejtlin
Tak mi o nich něco napiš. Čím a jak často krmíš. Jako jasný - cvrčky, moučný červy apod. Ale obaluješ je i v Roboranu a tak? Dáváš i ovoce?

Co máš v terárku na zemi a co tam máš ještě? Jen kmeny na lození nebo i rostlinky? Topíš jim nebo jen svítíš? Všude píšou něco jinýho.

Jak velký terárko pro ně máš?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:34
- Nahlásit

pawLINka
hele, já mám na dně lignocel, maj tam šutr pod světlem a vzadu mám takovou polystyrenovou stěnu tvarovanou jako skála, ale to proto, že oni lezou i po skle a jinak tam maj kytičky a nařezaný bambusy, po kterejch lezou. Jinak ještěrky nemusej mít velký terárka, zrovna včera mi kamarád, co je dost expert říkal, že i moje malý 20x40 by bylo na gekončíka dostatečný. Ale pokud chceš mít dva a víc, šla bych do něčeho třeba 40x60, nebo tak. Můžeš si s tím pak vyhrát, udělat spoustu domečků a podobný pitomostě, který to zvíře stejně nepotřebuje, ale terárko pak vypadá hezky. Když si vzpomenu, o víkendu ti to terárko vyfotím a postnu to sem.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:36
- Nahlásit

Maky a Trix
20 x 40 terárko jedno doma mám. Měla jsem v něm malohada.
Ale přijde mi to děsně malý právě.

Kdyžtak mi ho vyfoť, ať mám inspiraci. Děkujů. Joo, a napiš mi kdyžtak na fb, mejla nebo tak až to sem budeš dávat. Nevím jak se sem dostanu o víkendu, tak ať mi to kdyžtak neuteče, ju?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:37
- Nahlásit

pawLINka
já tě mám na FB? hele, ve volný přírodě maj ještěři hodně omezený teritorium.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:39
- Nahlásit

Monty
jo, ve čvrt na pět

ALL[b][/b]
a já tento víkend nemůžu pít

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:40
- Nahlásit

pawLINka
to je velmi krásný kocour! Od podobného dostala mařena na držku ve stáji u kámošky, to je prostě pan kocour, seděl si ve křoví u jízdárny, mařena viděla - hle kočka, skočila do křoví, kocour se nepohnul ani o cenťák, zfackoval jí jak haranta, Mařena vylítla stejnou rychlostí jako zalítla a velmi okatě dávala najevo, že nikdy v životě žádného kocoura neviděla, že kocouři pro ni neexistují. Byl taky velkej jak sviňa. A když jsme jednou byli - eště aji s Matheou - na náfštěvě u jakéhosi známého našich mužůch, měl dva mainy, mařena se jich bála, bo byli stejně velcí jako ona.

Proč máte gekoncííí, dyš sou tak ošklivíí?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:41
- Nahlásit

makrel
já tento víkend nemůžu pít
Adidaska se na tebe bude zlobit a zakleje tě do třetího játra. Ta už vyrazila na pařbu dnes a vrátí se až ve středu ))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:43
- Nahlásit

Gerda
moji jsou krásní. Hele...

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:43
- Nahlásit

Gerda
no jo to se holt nedá nic dělat, někdy si na ten chlast musím vydělat . Vona je celebryta, ji fšichni zvou

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:46
- Nahlásit

Maky a Trix
moji jsou krásní
jak maj ty prstíčky )) Sou to malé obludky ))

makrel
někdy si na ten chlast musím vydělat
mohla by si případně spát s barmanem....

Děcka jedu domki, Maryje čeká. Nazdar.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:46
- Nahlásit

Gerda
To jsem ráda, že se vám, pani, líbí aspoň jedno moje žvíže.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 17:48
- Nahlásit

mamka mi ukázala hafany přes webku, to je super, ale nejde mi mikrofón

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 18:04
- Nahlásit

pawLINka
mám pod nima rašelinu, misku s vodou pod světlem-svítím obyč. žárovkou ta terárko i vytopí, je 60*40*50-šířka*délka*výška, rosím je denně, olizují vodu ze stěn, dávám cvrčky občas je obalím v roboranu, červy nechtějí, v létě chytám kobylky-jsou pro ně zdravé, krmím obden, ale malý bych krmila denně, dávám jim je podle oka, myslím množství. V terárku mám větve po kterých lezou a umělý kytky zelený, nejsou býložravci můžeš tam dát i živou. Zásobárnou je jejich ocas, když jim zhubne, tak přidej krmení, pozor, láme se, sice dorůstá regenerát, ale ten není tak hezkej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 18:23
- Nahlásit

Gerdapani,vy cloveka umite vzdycky potesit hlavne s purgaci,ale to mate svatou pravdu,kdyz se clovek nemuze vyprdeti a vysr.ti,je to katastrofa a jak staci malo k radosti!

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 18:23
- Nahlásit

Brej večír všemMalopes Digi se ubytovala mezi voknama a radosně řve na lidi,páč je to druhý patro tag lidi ji neslyší zatímco my velice převelice ano,malopsí jekot je uši rvoucně vysoký je zhola nezastrašitelná je nesmírně statečná celýma svýma dvouma kylama

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 18:29 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Zdar dámy, má moderátor ispidich nějaký mail, abych mu mohla něco napsat?
JO a nebo: jak mám změnit starý příspěvek nebo ho případně smáznout?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 18:32
- Nahlásit

čus dámy,
mám hroznou radost, asi pudu do tématu o nasraných
Ten chlápek co si chtěl vzít toho toulavýho psa si ho pochopitelně nevzal, v důsledku čehož tady pes lítá dál

Ten druhý chlápek co chtěl to úplně malé štěně "vlčáka" (tříměsíční bylo staré) si dneska přivezl čtyřměsíční fenku maliňáka. Začínám se bát

Jo a otevřela sem formulář na dotace, který mě nadpis "deset jednoduchých otázek, deset přímých odpovědí", přečetla jsem první jednoduchou otázku (zadání na pět řádků a tři slova co jsem si musela najít ve slovníku) a zase sem to zavřela Jenže přes víkend se tím musím prokousat

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 18:37
- Nahlásit

Konečně mi jde net. resp. konečně jde tím správným směrem. Su nachlazené a nasraté, ale jen tak klasicky. Co nového v nejsmradlavější žumpě světa?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 18:48
- Nahlásit

Biluška
Nic si z formuláře na dotace nedělej. Když vynechám tyto, ale i formuláře dotací na pracovníky z úřadu práce a na slevy na dani za zaměstnávání tělesně postižených, vynechám dále daňová přiznání a různé přehledy úřadům, tak úžasný "formulář" byly přijímací zkoušky na Masarykovu univerzitu. Bylo 80 minut, na ně 80 otázek, z nichž mnohé měly zadání Na čtvrtinu stránky, takže to člověk za minutu ani nepřečetl!

Símtě, na toho ispidicha mail nemáš?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 19:04
- Nahlásit

čus volové,bych potřála bejt jako čak norys..Chuck Norris nemusí jíst. Jídlo musí Chuck Norrisovat.
Biluška
to di do řiti s takovejma zprávama
Vlčáčková
isdpch@seznam.cz
myslim,že to určitým čase to už měnit a mazat nende

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 19:07
- Nahlásit

davidkova renatacus pani!rano vstavam jako vy ve ctyri,to fakt potesi!!!!!!!jinak hajzl ma po prdeli,asik mu hrozi basa,dnes byl sef na magistrate!jinak amin kraaaaasne hlidal v praci!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2010 19:12
- Nahlásit

nemethova5
vstavam jako vy ve ctyri
mi to zvoní ale uš ve 3.50
mu hrozi basa,
sem to četla)))))))

<< 1 ... 5688 . 5689 . 5690 . 5691 . 5692 . 5693 . 5694 . 5695 . 5696 . 5697 . 5698 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání