| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:13
- Nahlásit
Atusch
máš tam i nějakého normoš chlapa?
pak sou tam starší ty sem sem nedávala
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:14
- Nahlásit
Atusch
v Tesku jsem ji viděla, ale přišla mi hrozně fórová a hlavně měla jenom 5 metrů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:14
- Nahlásit
danajasa
To je jediný, co mi vadí. Ale už jsem se tu domlouvala s kejtlin, že budu koukat po dvou samotách vedle sebe.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:15
- Nahlásit
Vlčáčková
otáska k zamyšlení: je samota, vedle které stojí druhá samota, ještě samotou?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:16
- Nahlásit
danajasa
Jo a jak je to na ruce? Dobře se to drží? Když to klouže, nepálí to?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:17
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo a vlk vám bude nosit psaní ze samoty na samotu,už to živě vidím novej druh poštovnívlk.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:17
- Nahlásit
kejtlin
hele nevím ale starší teda nebrat, pokud nejsou na umření a nemaj veeelkej majetek a žádný dědice.
Baysha
tak to bude asik jiná, ale nevím
Ještě kromě OBI můžeš zkusit podívat se na Újezdě tam je obchod Kutil, a kámoška si tam furt kupuje lana na vodítka. Taky se tam chci podívat, ale není čas, a v Hornbachu se mi ta lana nelíbili.
Chtěla bych si udělat vodítko jen nevím jak udělat na konci tu smyčku pevnou a u karabiny taky nevím když to je kulatá šňůra? Nevíte?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:18
- Nahlásit
Baysha
Heleď, neser mě s filosofickými úvahami. Dvojsamotí je ještě únosné, pokud je únosný soused. Kde bys to dneska chtěla hledat? Dyť to už skoro nikde není. Tak mi to nekaž, jo?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:20
- Nahlásit
Baysha
Bajšenka, chudinka bude tahat stopku. Trixounek kretének taky tahal. Než mi došlo, že mu je to fuk. Nevim, jestli to teriérem, ale mohla jsi mu jí zašlapávat 30x za vycházku a ten debil akorát schoval hlavu mezi "ramena", abys to měla těžší. Jednoho krásnýho dne, co mě už popátý za tejden spálil stopovačkou nohu v sandálích jsem mu ten krám sundala a je klid. Poslední dobou jsem vypustila povel ke mně, říkám jen tady, nebo pocem. Pes šlape, je spokojenej, já jsem spokojená a pokud někdy nepřijde hned, ale courá se, tak klidně. Když je problém, můžu se na něj spolehnout. Zatím. pak nevim, co budu dělat, ale stopku už mu dávat nechci.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:20
- Nahlásit
Vlčáčková
Když to klouže, nepálí to?
No podle rychlosti,ale to spálí cokoli,kámoška měla profi stopku s ůpravou proti spálení a schořela jí ruka taky to už je riziko podnikání.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:21
- Nahlásit
Atusch
nejsou na umření je tam nějakej 55letej a hledá ženu na intimní chvíle....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:23
- Nahlásit
kejtlin
nejsou na umření je tam nějakej 55letej a hledá ženu na intimní chvíle....
JO, asi chce, aby ho škrabala na zádech.
Nemá tam ještě požadovaný věk 25 až 40?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:26
- Nahlásit
Maky a Trix
já mám s ní problém ten, že zjistila, že dyž najde ňákou ňamku, tak stačí, aby se držela metr až dva ode mně a já ji nemám šanci chytnout - ta potvora přijde, až si to sežere a eště se mi u toho směje do ksichtu - opravdu a párkrát už provedla i to, že se rozhodla, že zrovna chce jít na druhou stranu, než du já, a za mnou prostě nepude a nepude.
dneska mi i ta krátká stopka fungovala luksusně, potvůrka vůbec nechápala, jaktože najednou na ňu můžu - v podstatě na ni potřebuju šlápnout tak pětkrát za procházku, víc ne, ona většinu doby funguje - akorát sme dopustili, aby se z ní stal pěkně vyčůranej pejsek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:32
- Nahlásit
Baysha
Nekupuj nic, půjčim ti dvacetimetrovou lonž na koně, s koňskou karabinou, až to ta svině maláu bude vláčet namočený a ubahněný, brzo jí přejde dělat cavyky, bude to vážit aspoň 5 kilo. Zejtra ti jí vemu s sebou. Je měkkonká do ruky, nespálíš se. Trošinku pruží, ale to neva, neni to tak moc.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:32
- Nahlásit
25 příznaků dospělosti
1. Za oknem máš několik květináčů s kytkama a přitom se žádná z nich nedá kouřit.
2. Sex v úzké posteli pro jednoho už nepřichází v úvahu.
3. V ledničce máš víc jídla než piva.
4. Šest hodin ráno už není doba na chození do postele, ale naopak na vstávání. 5. Tvoji oblíbenou písničku už hrají jen ve výtahu.
6. V televizi sleduješ hlavně předpovědi počaí 7. Tví kamarádi se už žení a rozvádějí, místo aby si někoho narazili anebo ho
nechali plavat. 8. Tvoje dovolená se smrskla ze sto třiceti dní na čtrnáct 9. Nevystačíš už s džínama a svetrem, když se chceš ohodit.
10. Jsi to ty, kdo volá policii, protože ti zatraceni spratci odvedle odmítají ztlumit stereo.
11. Starší příbuzní už vykládají v tvé přítomnosti sprosté vtipy12. Nevíš, v kolik zavírá Kenvelo.13. Platíš míň za pojištění auta, zato na půjčku na auto splácíš víc. 14. Když spíš na gauči, jsi ráno celý rozlámaný.
15. Svého psa krmíš podle zásad zdravé výživy a ne zbytky od McDonalda.
16. Odpoledne si už nedáváš šlofíka.
17. Večeře a potom kino už pro tebe nejsou začátek rande, ale celé rande.
18. Půlka smaženého kuřete ve tři ráno ti neuklidní žaludek, ale naopak vyvolá žlučníkový záchvat.
19. Do drogerie už nechodíš pro kondomy a testy na těhotenství, ale pro prášky na bolení hlavy a anacid na žaludek.
20. Flaška vína za tři pětky už nepatří mezi fajnový pití.
21. Snídáš ráno. 22. Místo "Už nikdy nebudu tak strašně moc pít," říkáš "Už nemůžu pít jako dřív".
23. Devadesát procent času, který strávíš u počítače, je skutečná práce.
24. Nepiješ doma ještě před odchodem do hospody jen proto, abys ušetřil.
25. Se zakaboněnou tváří čteš celý seznam a marně hledáš jediný bod, který sena tebe nevztahuje.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:33
- Nahlásit
Gerda
uš mám koupeno, ale děkuji, pani, pámbu vám to voplatí na dětech
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:35
- Nahlásit
Jinak nazdar pipky, až pojedem na tábor do mlíkojet, budu spát ve stanu, na druhý straně placu a žádná kejtlina bláznivá s uškrcenou golyjí mě budit nebude ))
Atuš
na tábor do mlíkojet jede i Áťa, tak abys ho nevotstrkovala, bude se kámošit s Kyrou, pak spolu můžou mít svatbu a štěnce. Bude to heskej párek.
maky
Už jsou aktualizovaný klikry? Jo a psala mi pani od psích hrátek, že domki L teď nejsou, budou příští týden, tak to pošle celé najednou.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:38
- Nahlásit
Gerda
čus pani, mail přišel, pošlu to v po, jo?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:39
- Nahlásit
Gerda
jo a málem bych zapomněla: mail dorazil, chechtáky odeslány
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:40
- Nahlásit
danajasa
to je heskýýýýýý ))
Baysha
A tobě to zas voplatí na labradorech!!!!!!!!!!!
jbat
samosébně, ste laskavá, děkuji.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:40
- Nahlásit
Vlčáčková
Nemá tam ještě požadovaný věk 25 až 40?
nemá tam požadavek na vjek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:41
- Nahlásit
Baysha
děkuji vám převelice, ste také laskavá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:46
- Nahlásit
proč chčije dyš sem umyla uš 2 vokna
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:47
- Nahlásit
Gerda
samosébně
pan Kaplan...?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:48
- Nahlásit
jbat
mám tu knížku strašně ráda - pamprésor je špíčkovej!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:50
- Nahlásit
Gerda
pamatuješ básničku o Otawě? resp. je to z týdle kníšky...? neplete se mně to?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:56
- Nahlásit
f pondělí se jdu nechat zas ostříhat na krat´oučko a obarvit, jakou barvu byste mi radily baby?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:56
- Nahlásit
kejtlin
proč chčije dyš sem umyla uš 2 vokna
To márfiho zákon,ted sem našla eště jeden zákon vo klíštěti---V nekonečné časoprostorové neurčitosti se s jistotou vše jednou stane hmotou a naopak. Ve zpomalující se expanzy vesmíru dochází k těmto jevům stále v menším množství než před miliony a miliardami let. Milirady tun materiálu se přemisťuje každou pikovtěřinu nespočetnými černými dírami, aby se ve výstupech opět zhmotnil jako nová planeta nebo se šířil vesmírem ve formě plazmatu vystřelující při tvorbě nových planet. Při jedné z podobných výbuchů se díky principu nepravděpodobnosti časoprostorového výskytu částic zhmotinilo malé množství materiálu. A samozřejmě rovnou na mé zahradě, sakra.
V rovině Marfiho zákonů se mi na zahradě nepovaloval kus zlata či diamantu, ale prachprosté klíště mikroskopických rozměrů. Shrnuto a podtrhnuto – jediné klíště zhotněné při kolizy částic v galaxii 125cp006.1 poblíž výborné restaurace U černé díry se ocitlo na krku mého psa uprostřed února.
Tomu se říká smůla nedgalaktických rozměrů....
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:57
- Nahlásit
Gerda
Ahojk, já o žádnym táboře eště neslyšela
A Atík se o štěňata asi klidně snažit bude, ale sem si jistá že jestli čuba zabřezne tak mu byla nevěrná bo jeho to být nemůže.
Jinak nechceš nebo někdo nechce ty kuřecí kousky? sou tam samé křídla či skelety a mě na to přijde malej, teď to teda měl k večeři , ale nevěděl co s tím. Tak bych se bez těch dalších 4kg asi obešla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 21:59
- Nahlásit
jbat
ne...to mi nic neřiká....Muj konáček je vyletovat do hajnu a do lesu a forstu nebo na kopečky, do chór, do pšírod vůbecně - vyletovat, kam se dá, všecko jedno. Jak je hezká počás a slunce osfjetluje, já hned vyletuju ))))
|