| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:54
- Nahlásit
kejtlinhm,tu je taky teplo,ale silene zase fuci,bych dala i hajana ven,ale ten vitr je desny,aby tam byl uvazanej na vetru,to radsi ne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:54
- Nahlásit
all
hele vy volové,okamžitě se koukněte semka a něco si kupte..nebo někomu,je to charitativní krámek pro kralupy,ale hezký
a další vemena
http://galerie.albumfotek.cz/32558/?p=1
nebo todle
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/clanky/nahrd elniky-a-soupravy.html
kejtlin
venku je 13 stupňů
čéče tady bude snad i víc,su načená
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 14:01
- Nahlásit
davidkova renatato je krasny,ale me se libi to zality v tom rokailu,to je malovany na skle,tady ty ruzny privesy uz mam prave.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 14:07
- Nahlásit
tady ty ruzny privesy uz mam prave.
no a gdo je nemá at si je právě okamžitě koupí!! mě se líběj ty náhrdelníčky kočičí
a du ven nepyšte!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 14:12 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
davidkova renata
moc pěkný věci mají, nemůžu ale nosit nic než stříbro a zlato jinak mám vyrážku hnusnou a svědivou, ani hodinky nemůžu nosit, ptž mi vadí materiál, už se dělaj i protialergení, ale mi vadí na pásku i ta kovová přezka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 14:32
- Nahlásit
davidkova renata
tady je 17C na benzince
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 14:38
- Nahlásit
davidkova renata
jen mě sere ta tma brzo, chtěla bych třeba stopy trénovat častějc, myslím, že by už byly ovčandy někde jinde než ted´,ale když je v těch 4 dnech co mám volno hnusně tak mám smůlu, poněvač kdyš sem f práci tak se na stopy nedostanu dělám od tmy do tmy
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 14:42
- Nahlásit
kejtlin
Na mě sčíbro černá ovšem jak mi vysvětlil vysokoškolský prof.fiziky nemám miliardu chorob jak se traduje,ale jes to určitá složka potu po keré drahé kovy černaj sem velmi laciná na šperkové dary Přezky ze kterejch alerguješ se jako první pomoc dají natřít bezbarvým lakem jako izolace ovšem není to trvanlivé Jo a ted to nejdůležitější,sem zastřihla pakoni paspár tak sme měli vycházku krz obec na vodítku s fuseklí.No a šli sme kolem plotu dogaxstedoasiat velkopesmaximmaximovič vyjíždí pakoně nerad,pakůn dvakrát vyjel tak sem škubla vodítkem s "nesmííínene"dyž už sme docházeli pakůn vrtl chvostem a pěkně cválal dál aniž bych já rvala dlažky tak sem řekla To je dobře šikovný no a včíl nevím esli ta beštije to zas nepochopila jako že vyjeti se může dyž se pak v klidu odcvála,podotýkám,že o dva ploty dřív ho chtěl zabíjet zuřivý malopudl rval plot pakůn se ani nevohlíd
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 14:49
- Nahlásit
danajasa
není to trvanlivý, ale už mi nikdo v těch hodinkách nevymění baterku poněvač je neotevře dyš je nalakuju, stříbro na mě taky černá, ne teda černá, ale má našedlou barvu, ale jen po delším nošení, takže asi je to normální.
Ještě můžu nosit chirurgickou ocel, ta mi taky nevadí.
Vidíš jak máš vychovanýho psa, ale mě psi když jsme venku nevyjížděj po psech za plotem, když jen náznak tak syknu nebo dotyčnýho oslovím jménem a jsou v klidu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 14:55
- Nahlásit
kejtlin
To má až nějak poslední dobou pakoně prej nějak okolo3roku psychycky dospívaj,tak já mu to vysvětlím traverzoidně než se to rozjede do těch tří let
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 15:24
- Nahlásit
Bré deň, uš sme domki, začínám prát, psa už jsem vyprala. Přijela aji KOrinka, byla bitva štěňátek, nejvíc špinavá byla Bajšenka, ale jen do té doby, než štěňátka s Korinkou vymetla hovno. Bránilo se jen na louce, přijel aji miminko dortík, i Bajkovic přeceda s boksérem, pozvali jsme ho ve středu na závot do Jílového. Říkal, že možná přijede. Pan Áťa taky bránil, moc hesky, chtěl spapat Zlatovlásku do hlavy, Zlatovláska se lek, řikal ty vole, drž ho ))) Pan Áťa má na zatku tlačítko, dyš se tam zmáčkne, začne štěkat. Je to dobrý pes. Máňa nebránila, byla velmi nasraná, že měla tolik štěňátek. Bůchoj zas padaly zuby do manžetky. Fanda taky krááásně papal strejdíka, Bajko velmi ojížděl korinku. Pak sme jeli za Bobanoj do nové stáje a prošli se ve větru. Mám strašně moc špinavé auto, musím s ním k lazebníku. Asi to udělám hned, jak doperu, Mařka šla stejnak otpočívat. Jak se máte jelimani? Jo a Zlatovláska vzkazuje mamce, že má přijít ve středu v deset bránit!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 15:39
- Nahlásit
dobrý den děfčata
tak jsme již vodvýstavovaly a opět jsme byly velmi úspěšné neboť Sísa dostala dalšího klubového čekatele a hlavně je jubilejní vítěz dorostu mám mocinky velkou radostůtku. Na odpolední soutěže uš sme nečekaly páč začínaly až v půl na 4 a já mám mooooooc práce - musím upíct medovník na závot
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 15:43
- Nahlásit
Alexa
gratuluju
all
už jen 3 hodiny a jedu dom!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 15:51
- Nahlásit
Alexajeee pani taky gratulujem,hodne mocinky moc.
kejtlinja ani ne dve hodky hura!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 15:51
- Nahlásit
Alexa
Jupíííííí gratulujeme Sisi za dalšího čekáče! Je to velmi krásné pudle! Asi přijede i Bajčí přeceda, četla si? A Bajko zítra nemůže přijet trénovat, bere kurzy za přecedu. Já přijedu s Pavliii a hancaw dorazí později, maj ráno agi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 15:54
- Nahlásit
nemethova5
tebe to aspoň baví, já to nenávidim.
na Mělníku sou z jedný strany černý mraky jak kdyby měl přijít konec světa a z druhý svítí sluníčko.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:00
- Nahlásit
kejtlin
nemethova5
Gerda
díky díky
Gerda
Asi přijede i Bajčí přeceda, četla si? A Bajko zítra nemůže přijet trénovat, bere kurzy za přecedu. Já přijedu s Pavliii a hancaw dorazí později, maj ráno agi.
jj četla jakto že bajko nepřijede na trénink???? to nem§že vzít kurz něgdo jinej
jo kdo kupujete héru tak maj v hypernově za 11,90 a když vemeš 2 tak jedna za asi 8 káčé, ale maximálně 6 ks na čéka- A moučkovanej cukr za 13,90
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:02
- Nahlásit
Alexa
No, nemůže, mám ti to vyřídit, ti to eště řekne sama, prostě přijde až na závot, půjde na vostro...jako bez trénování, spoďáry mít bude ))) Hypernovu tu nikde nemám, pojedeš tam ještě, že bys mi vzala? Bych projela víc na benzínu než na nákupu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:03 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
Hypernovu tu nikde nemám, pojedeš tam ještě, že bys mi vzala? Bych projela víc na benzínu než na nákupu
máš jí při cestě do/z Jesenice Albert nebo Hyperalbert či jak se to teď menuje
a můžu ti dát kupon na slevu 1,-/litr na benzin ale platí jen do neděle
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:09
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:12
- Nahlásit
Alexaneni zac,neni zac,vsak to je krasny byt pysny na svyho psa!
kejtlinno me ta ranni teda moc nebavi,ale tesim se jak si zitra udelam vratnici,dle svych predstav,jako vnitrek!chlapy tu budou,tak mam rict,kdyz budu neco potrebovat prenyst a tak,tak jsem jim za to uklidila v satne,no a zejtra jim pekne savem vytru kanclik s kuchyni,ti budou mit radost,uz jsem jim umyla linku a okno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:12
- Nahlásit
Alexa
Tak to se tam možná stavíme zejtra cestou z jílového, to by bylo fajné!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:13
- Nahlásit
Alexa
Hypernovu v našem prdelákově nemáme, ale koupila jsem nějakej tuk do pečiva Lira, byl levnej, tak ho zkusim a moučkovanej cukr nekupuju
nemethova5
to je pěkný ten program
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:16
- Nahlásit
kejtlinze jo???ja furt neco vymyslim a kutim,zejtra budou pekne psiska doma,mila matinka se bude starat,aspon budu mit na vsechno klid,na uklid a tak.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:41
- Nahlásit
zejtra si sem vemu ořechy a budu louskat ořechy do pečiva abych nějak efektivně využila pracovní dobu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:49
- Nahlásit
kejtlinno vidis,to je napad!!!!hned mas zabitej nakej ten cas!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:55
- Nahlásit
nemethova5
hlavně snad nebudu už usínat, v noci si dělal nějakej kokot 2 krát silvestra, piprvý kolem 23.45hod to jsem usínala a pak kolem 2 hod ráno, to už sem spala
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:16
- Nahlásit
kejtlinto nejakej debil,co asi nemohl spat,tak to udelal tak aby nemohli spat ostatni!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:19
- Nahlásit
nemethova5
to se u nás děje běžně, už ted´ lítaj rachejtle a bouchaj petardy a od mikuláše to bude na denním pořádku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:23
- Nahlásit
kopíruju z i fauny
ak jsem viděla zprávy (na ČT1) a nebyli to pitbulové ale 3 rotvíci. A jak řekl reportér, dle příbuzných chlapec spadl na hlavu, psi k němu poté přiběhli a snažili se do něj strkat a "zvednout ho či otočit". Též reportér říkal, že dle záchranářů na těle bylo pár stop od psů, ale nic extra (můj odhad třeba škrábance od pacek...). No a závěr reportéra: rodiče nechali samozřejmě všechny psi okamžitě utratit Jestli je to pravda tak, jak říkal reportér a jak jsem popsala, tak lidská blbost a ignorance veterináře, který zákrok provedl, nezná mezí a je to vše k pláči! Samozřejmě myslím i smrt dítětě...
|