| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 10:51
- Nahlásit
kejtlin
koupila jsem ho za 49 kč u nás na vsi v tabákovým stánku
a jak se jmenuje?
se mi líbilo jak vydal tu kníšku a jak měsíc po tom na ní byla nálepka 30% sleva.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 10:51
- Nahlásit
dobré dopoledne,
já mám radost, teď jsme přišli z obchodu, už mám dárek pro mamku na svátek, kéž už bych měla i koupené dárky na vánoce -nenávidím ten shon a mraky lidí
pro Sophyji už mám vyhlédnutého krásného plyšového zajíčka, koupím ho až dostanu výplatu, kamarádka říkala, že jsem blbá, že ho mám koupit raději jí (kámoška má 38 let
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 11:03
- Nahlásit
jbat
a jak se jmenuje?
nevim, ale myslím, že na obalu je to samé co na knížce on v klobouku s nějakým psem, nemužu se kouknout, sem v hokně, ale večer jestli chceš se ti doma kouknu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 11:15
- Nahlásit
kejtlin
jo tak to se asi bé jmenovat stejně.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 11:50
- Nahlásit
Já sem ted málem umřela,sem si koupila čikuládu vod filajovej krávy rési co si brousí kopejtka v salůnu,u nás doma to s jídlem funguje jak u Chytilů-co si neuchytíš to nemáš,tak sem si nacpala fest kus do huby po chvilce mi začlo lupat v uších slzet oči a z nosu mi vyjeli vosy na ližích,pak sem si přečtla na vobalu-popping candies(práskací sik kuličky)šíš copak výrobce nepočítá s tím že si náká blbka narve do držky půl čokolády naráz
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:02
- Nahlásit
danajasaha,ha,vosy na lyzich z nosu,ty vole dobra hlaska,jooo,tak to jste nemela jeste tu chilli,ta je taky dobra,vy to mate po psoj,ze???vsechno si narvat do pusy???
no hele,jsou tu jen stavebni stroje,nic jineho nastesti!
no jinak budu zejtra vyklizet vratnici a mejt okna,bo si chlapy stezovaly,ze tam v kancliku,kde se psama sedime,jim nasi psi smrdi!!!jako kdyby voni voneli,ze?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:06
- Nahlásit
danajasa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:06
- Nahlásit
nemethova5
fuj mytí oken, naštěstí to f práci dělaj 2 kolegyně, jsem řekla hned, že to dělat nebudu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:08
- Nahlásit
danajasa
njn nenažranost se většinou nevyplatí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:10
- Nahlásit
nemethova5
a mytím oken se ten smrad jako odstraní???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:11
- Nahlásit
kejtlinto mi vubec nevadi,aspon se zabavim,mi to tu desne nebavi,vsechno otevrene,ani hajosa si nemuzu pustit,furt tu nekdo jezdi,tam i zpatky,jsou to jen dve male okna,nic vic,neboj,zadne vykladni tabule to nejsou,spat se mi chce,otruta jsem ze vseho,proste nuda,kdyby ten sef dovalil klice uz dnes,tak pomaloucku polehoucku vyklizim!zejtra si neberu ani jednoho psa,stejne co by tu delali,kdyz jsou tu zavreni,zbytecny.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:14
- Nahlásit
kejtlinale ne,to si budu mydlit ve vratnici,nasi vratnici,jsem jenom rekla,ze jak se prestehujem,ze jim to poradne vytru savem,kdyz jsem rekla poradne,tak to savo jim tam bude smrdet nejmin tyden,at si chlapci uziji,kdyz jim hajan smrdi,ne??????no sedime hned v kancliku,no zas na druhou stranu,kdo nema psa a nejni zvyklej,tak jim asi psi vadi,budeme mit konecne svoje kralovstvi,hura!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:18
- Nahlásit
nemethova5
Ještě když jsem bydlela v paneláku tak si stěžoval domovník Ekzém, že po mých psech smrdí chodba a výtah .Vyštrachala jsem u mámy na půdě origoš ruskou voňafku (pamatuješ? ) a gdykoliv jsem vystoupila z výtahu tak jsem ho pečlivě vyvoněla . Myslím, že celý barák s láskou vzpomínal na smrad ze psů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:36
- Nahlásit
Biluška
se menoval ten domovník Ekzém???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:43
- Nahlásit
Biluškacha,cha,ti rikam,ti budou taky s laskou vzpominat na hajosa,jim tam prasatum bordelarskym udelam plynovy cviceni,takovej mrdnik co maji v satne,clovek ma strach tam pomalu vlezt!!!!!jako ja nevim,ale mozna to je tim,ze mam psi,ale jeste si nikdo,kdo byl u nas doma nestezoval,ze by psi smrdeli,ani v baraku ne!!!on se fakt ten exot jmenoval ekzem???
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:46
- Nahlásit
Biluškarigoš ruskou voňafku (pamatuješ?Důchy Maskvi to přerazilo aj parohy starého kozla a to už je co říct,ovšem zamyslíme li se nad živitem tam tak nic slabšího by tam nemělo efekt Šíš já du ohřát n oběd od maminky než se tím zas budu dávit(máme božskou sekanou,páč enem bánbůh ví co tam dává)
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 12:49
- Nahlásit
jbat
já ho cí taky, můj pes je strašně agresivní a zlý a já nutně potřebuju radu od boha... od nadboha... kde jste ho vzaly, ženky?
I tady dá stáhnout jestli je to to samý nevím, ale je tam Trix i nadbůch tak asi jo URL
snad je to vono co sem si stahovala já..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:06
- Nahlásit
sem poobědvala šunkofleky sem včera vytvářela sou moc dobrý a mám za sebou už půlku pracovní doby
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:10
- Nahlásit
kejtlin
tak ti přejem aby ta druhá půlka rychle odsejpala
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:11
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/216755-chlapecek-spadl -na-prerovsku-do-kotce-s-pitbuly-neprezil.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:13
- Nahlásit
kejtlin
se menoval ten domovník Ekzém???
ne, se menuje Martínek. Překřtila jsem ho na Ekzéma páč byl stejnej - v podstatě neškodný,ale děsně ti znepříjemní život Velice rychle se to ujalo a po dvou letech už snad nikdo v baráku nevěděl jak se jmenuje doopravdy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:16
- Nahlásit
tak nakrmíno lidi letákama,vyvenčeno,zacvičeno a ted ještě do knihovny a cestou koupit něco k véče
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:20
- Nahlásit
tak a my za chvíli jdeme na louku za našima kamarádama, už jsme je neviděli minimálně 2 týdny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:21
- Nahlásit
čus paka co je novýho krom vašich akresíívních čoklůch a nenažraný danajasy???? ))
impact
výživná je ta diskuze,dala sem asi 10 příspěfků,na víc jaxi nemám
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:30
- Nahlásit
kejtlinja jeste ctyri hodky!!!!hura,jeste ctyri hodky a jedu domu!!!jako ta ranni mi vubec,ale vubec nevyhovuje teda!!!
impactnechapu co to bylo za kreteny rodice!tak si snad dite hlidam proboha?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:31
- Nahlásit
davidkova renata
impact
ta diskuze je mazec, hlavně že už ochutnali lidské maso, tak budou zabíjet, proč jsou mezi lidma takový kokoti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:33
- Nahlásit
kejtlin
hlavně že už ochutnali lidské maso
jo..tam přesně sem skončila ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:34
- Nahlásit
kejtlinjj,cetla jsem to,ty lidi jsou nejvetsi dementi fakt co znam!!!no ja nevim,hajan si kolikrat kousl nazivo,myslis,ze ted ho budu muset hlidal,aby nekoho nezabil???????a amin ani nemluve,amin sezral kousek masa jaromirovy,hned bych se mela tech psu clovece zbavit a muj predminulej pes ukoul vozralovy malicek,myslis,ze uz z neho byl kanibal,no musim se smat,fakt dementi,dementi....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:46
- Nahlásit
davidkova renata
jo..tam přesně sem skončila))))
já taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 13:48
- Nahlásit
venku je 13 stupňů tepla 13. listopadu, fakt začínám mít obavy, že mrznout b ude v květnu
|