| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
možná to má natažené, já nevím, nějak ji blbě dal mamlas, ale divím se, že neječí, on je docela cíťa
Gerda
bere to statečně, spíše na mě čumí jak na mučitele, že ho posílám pořád ležet
Eldoguero
to budete mít doma veselo , já štěňata nikdy mít nebudu teda Sopyje nedokázala bych se s nima rozloučit a bála bych se, že bych je dala někomu, kdo by je neměl třeba rád a choval se k nim hnusně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:13
- Nahlásit
Hele ho Mesršmita.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Baico
To jsem byla já
jo jasněěě, já si jen nemohla vybavit, kdo s takovou strašnou koninou začal - takže to ste byla vy )))) Sem řikala davítkový, jak přišla zuzka krásně čisťounká, dyzajnový holinky, pěknučká vestička, slušní, moderní a čistí lidé, kteří byli během pěti minut totálně špinaví a psa měli od hoven, přesto se usmívali, jak si Korinka pěkně hraje )))
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Normálně mi to nedalo šla sem se kouknout kolik Chuckovi je, a vono mu bylo letos 70!! To sem teda myslela, že má míň...
Jen přemýšlím jesli je to plus že posledních 50 let vypadá stále stejně...
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Ted sem si málem cvrkla do trioly,pustila sem pakoně v roboté a páč je tma a černý žvíže je prd vidět šoupla sem mu na vobojek ten blikací přívěšek,šli náký napitý a jeden prej co to je páč pakůn začal jako hlídat a blikal u toho a ten druhej říká-Tý vole zubatý ufo!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:14
- Nahlásit
impact
vypadá jak fena....kde má pinďu?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
aš dorazí z fýnyksu,moch by se spářit s dagmarou buřtíkovou co nemá problém jít do lidůch ,já si vemu štěně a budu snad konečně!!! mít normálního psa!!!!!!
Tím bych si nebyla uplně jistá, že bude normální Dagmara a buřt mají stejný předky až do třetí generace. Z takovýhle příbuzenský by se s velkou pravěpodobností narodil pěknej debil
doufám,že uš si Buřt nafukuje křidýlka dyby mu f oceánu došly síly))
No on se ktomu oceánu bude nejdřív dostat pře arizónskou poušť.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
danajasa
Tý vole zubatý ufo!
joo přesněěěěěě - mařena dostala vot taťky Bendy za nějaký fotky kdysi svítící obojek. Jednou sem jí ho dala do lesa, normálně sem se jí bála, bo okolo mě rotovala obrovská světluška, komíhala se mezi stromy a vyděsila i psa, kterýho sme potkali )) Jako svítící čokl je šílenej ))
Tak my už musíme jít ven, jdem dnes s Rozinou a Sisinou.
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
HOLKY, nechce někdo bišonka?: www.utulekplzen.cz číslo 11743 MILOUŠ.
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Gerda
tak to jsme rádi, že je OK
a co to je to mobility? to jsou ty bylinky? (teď si nemůžu vzpomenout na jméno toho výrobce - phytoněco, či co? )
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:19
- Nahlásit
Gerda
jak přišla zuzka krásně čisťounká, dyzajnový holinky, pěknučká vestička, slušní, moderní a čistí lidé, kteří byli během pěti minut totálně špinaví a psa měli od hoven
Brali to oba velmi statečně, hlavně tu Korinku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:20
- Nahlásit
impact
přííííšerná fotka
danajasa
Tý vole zubatý ufo!
třá přestanou i chlastat ))))
Atusch
Normálně mi to nedalo šla sem se kouknout kolik Chuckovi je, a vono mu bylo letos 70!! To sem teda myslela, že má míň...
Jen přemýšlím jesli je to plus že posledních 50 let vypadá stále stejně...
jako to tě zklamu bo Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct
hele ty jedeš ve středu bránit? bysem jela taky bo nána uš je úpa normál a děsně prudí .ale leda bys mne nabrala třá na vypichu.MHD to nedám
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:20
- Nahlásit
Gerda
To je fena.
Normálně se mi začali smát psi. Ale nějako moc. Že se směje Mamba beru, že se smějí i její potomci, beru taky. Ale teď se na mě začal smát i Mordor. O něm mi tvrdila máti, že se na ni směje. Na mě začal taky. A co je vrchol, tak smát se tenhle týden začala i Megča.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:23 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
já si jen nemohla vybavit, kdo s takovou strašnou koninou začal - takže to ste byla vy
jak přišla zuzka krásně čisťounká, dyzajnový holinky, pěknučká vestička, slušní, moderní a čistí lidé, kteří byli během pěti minut totálně špinaví a psa měli od hoven
No nevim, jestli je ještě někdy uvidíme.
On Faru se celkem slušně zřídil až na koních
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:25
- Nahlásit
Baico
ty voe co to je???????????????????????????????????????????
já myslela,že tu inzeruješ nějakýho malamuta nebo hásku
fůůůůj ten je hustej ))
|
bppo
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:26
- Nahlásit
Ahoj. Nechodím na vaši drbárnu, ale včera jsem sem zavítala a rozhodla jsem se vám napsat a vše uvést na pravou míru. Některé z vás mě znají ze závodu v Mlékojedech. Já jsem ta kamarádka Kejtlin (Zuzka, chovatelka od Goši), kterou jste tu včera pohřbívali s rakovinou jater. Netušila jsem, jak dlouho už mě tu Kejtlin propírá a kolik si toho navymýšlela.Projela jsem zpětně asi 6 měsíců a málem mě kleplo. Jsem sice nemocná,ale Kateřině jsem to sdělila jako soukromou informaci, protože jsem potřebovala pomoci s odvozem z nemocnice. Jinak bych se ji vůbec s ničím nesvěřila. Žádala jsem ji, aby to nikomu neříkala. Ona, bez mého vědomí, vše napsala na toto fórum a já jsem si zde přečetla, že stejně budu mít rakovinu a umřu. Je to opravdu „příjemný“ pocit. Já jsem to neřekla ani svojí mámě a nečekala jsem, že člověk, kterému pomáhám, půjčuji ji peníze, dávám ji zadarmo maso pro psy, hlídám ji věčně pokousaná zvířata…..mě takhle podrazí a vše zveřejní lidem, které já vlastně ani neznám . Vím, že to není vaše vina a vaše přání brzkého uzdravení mě potěšila. Jenom jsem to nechtěla zveřejňovat. Já nepotřebuji lítost a soucit jako Kejtlin, která je věčně ve sračkách a nespokojené s celým svým životem. Já jsem nyní jenom nemocná. A jestli mám rakovinu nebo nemám je jenom moje věc. S Kateřinou, a s jejími věčnými depresemi, natrvalo přerušuji veškeré styky, nechci o ní nic vědět a slyšet a nehodlám s ní ztrácet ani minutu ze svého času. Závěrem vám chci jenom říci, že jsem s Kateřinou nikdy nebyla v Globusu a to ani 12.11.kdy to napsala na forum, nemusí mě tam doprovázet, nemusí se o mě starat a nevynadala jsem před ní žádnému dítěti. Celé si to vymyslela. Já, i s touto nemocí, dál vedu svoji firmu, pracuji někdy i 16 hodin denně a starám se o svoje psy, domácnost a syna. Ale taky zároveň nemusím věčně brečet, že jsem bez peněz a v depresi. Je to historka člověka, který nemá vlastní příběhy a tak si je vymýšlí. A o dědovi, o kterém zde píše co je to za hajzla vám mohu říci pouze jediné. Je to celkem hodný děda, který Kateřině dal pozemek (ten, který chce prodat), část baráku kde bydlí, půjčuje ji peníze, volá z jeho mobilu a konzumuje to, co děda vypěstuje. Je naprosto při smyslech a je v lepší fyzické kondici než Kejtlin. Kateřina pro něj má jenom nadávky a pomluvy. Bez dědy by dávno chcípla hlady. Zase takové výpadky paměti nemám, abych si nepamatovala co jsem u ní viděla a slyšela. Všichni okolo nepomřou jenom proto, aby Kejtlin mohla žít a měla vám co psát. Nepamatuji se, kdy mě někdo takhle naštval jako ona, těmi nesmysly, které vám sem píše. Nadále už na vaši diskuzi nebudu chodit, ale dejte si pozor. To, co provedla mě, může udělat i vám a pak zjistíte, jak je to hnusné a ponižující. Všechny vás zdravím a mějte se fajn. Zuzana
P.S.-Přikládám kopii emailu, který jsem poslala Kejtlin, aby si zase nemohla vymýšlet další bláboly.
Kateřino, tímto posledním emilem, který ti posílám, přerušuji naše veškeré styky, nechci se s tebou už nadále stýkat, vidět tě, mluvit s tebou a vůbec s tebou mít cokoliv společného. Byla jsem náhodně v pátek na vaši drbárně a zjistila jsem, že tam o mě poskytuješ informace, které nebyly určeny pro širokou veřejnost. Myslela jsem, že jsi kamarádka, ale mýlila jsem se. Lžeš tam, popisuješ moji nemoc a pomlouváš nás. Např.moje bulice ti nikdy nesežraly náušnice, nikdy jsem neřekla, že Kim s operovaným uchem vypadá jako idiot…….atd. Já svoje holky a kluky miluju, snažím se chovat podle svého nejlepšího svědomí, jsem dobrá chovatelka a ne množitelka jako ty, která sekáš štěňata a nemáš peníze ani na pořádné krmení, ani na ustájení, ani na veterinu a vůbec na nic.Vždyť nemáš na zimu pro čuby ani boudy a teplé ustájení. Tyto podmínky se nedají nazvat chovem. Nevím, kde bereš tu drzost psát, že jsme spolu byly v Globusu. NIKDY jsme spolu v Globusu (ani na jiném nákupu) nebyly a včera už vůbec ne. Lžeš a vymýšlíš si neexistující příběhy. Nepřeju si, abys ostatním lidem poskytovala informace o to, že mám možná rakovinu, jak mi je a co mi je. Myslím si, že by ses měla jít opět léčit na psychiatrii. Tam zřejmě patříš!!!!! Zároveň posílám vysvětlení holkám na vaši drbárnu, a pokud se bude někdo ptát na cvičáku, co se mezi námi stalo, tak jim řeknu pravdu. Takovouhle hajzlárnu, kterou jsi mi udělala, to se jenom tak nevidí. Peníze, které nám dlužíš (5.000,-Kč) bych chtěla vrátit do konce roku. 3 bedny od masa přehoď u Honzi přes vrata. Bylo to poslední maso, které jsi ode mě měla. Považuj toto za poslední kontakt, já už s tebou nechci mít nic společného. Zuzana
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:26
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe co to je???????????????????????????????????????????
Farunka si hrál s Ohniváčkem v písečném blátíčku uprostřed jízdárny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:36
- Nahlásit
toš myslím,že se du svalyt,děcka a aš si ráno béte vařit kafe tak nezapomente,že voda se vaří rychleji když se na ni Chuck Norris dívá
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:37
- Nahlásit
davidkova renata
hele ve středu pojedu, asi není problém pro tebe dojet, ale asi budem muset pro Jirku, tak asi nejdřív sjedu pro tebe a pak pro Jiříka nebo já nevím, ale budu mít Bůcha tak nebude problem s místem, jen počítej že Bůch bude v autě se sápat na Nánu a bude ji chtít spapat
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:43
- Nahlásit
Taky máte psy nemocný v tu nejnemožnější dobu? Jako třá, že to nejde v pátek ve dvě odpoledne, ale musej omarodit v sobotu v půl osmý večer?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:48
- Nahlásit
impact
co se stalo???
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:48
- Nahlásit
impact
jo, pes se mi rozkašlal deset minut před odjezdem busu směr trénink agility. Individuální. Kretén
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:49
- Nahlásit
Baico
no fůůůůj ty máš špinavýho čokla že se nestydíš hele a to bych chtěla vidět jak by spal s Gerdou v posteli
impact
Taky máte psy nemocný v tu nejnemožnější dobu? Jako třá, že to nejde v pátek ve dvě odpoledne, ale musej omarodit v sobotu v půl osmý večer?
to je přece normální mě čuby roděj zásadně od půlnoci do 5 do rána
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:50
- Nahlásit
Alexa
jsem ráda, že pes nerodí. Bych nepřežila, že mě nenechal vyspat.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:53
- Nahlásit
Maky a Trix
sem ráda, že pes nerodí. Bych nepřežila, že mě nenechal vyspat.
a tak já zatím vždycky mám jednodenní mateřskou dovolenou, takže se vyspim přes den
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:53
- Nahlásit
Alexa
no fůůůůj ty máš špinavýho čokla že se nestydíš
On neni špinavej. On se jen pokusil přebarvit na znakáče, když se dozvěděl, že zítra nejedeme do Jílového, ale k nám za Matesem. Tak aby zase neměl kecy o barvě
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:54 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Monty
Z Rozáry cosik teče. Tmavě červená kref. Kapky. Jiný příznaky nemá a už jsem i dohnala vetku, tak se tu ráno staví. Budu muset vstávat v PŮL OSMÝ kvůli tomu.
Maky a Trix a Alexa
Tak moji talenti si třá vybrali straaaašný záněty žaludku z Eucanuby v noci ze 24. na 25. prosince!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:57
- Nahlásit
impact
Z Rozáry cosik teče. Tmavě červená kref. Kapky.
jako vodkaď????? hele maky ti řekne ale tmavá krev je asi dost blbá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 21:01
- Nahlásit
impact
ty fole, o bych asi byla posraná strachy do rána
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 21:02