Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5670 . 5671 . 5672 . 5673 . 5674 . 5675 . 5676 . 5677 . 5678 . 5679 . 5680 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:13
- Nahlásit

Dnes se mi opět staly 2 věci nevím, jestli k smíchu nebo k pláči, když jsem jela od zuzky s masem, tak jsem se stavila v tescu pro těstoviny protože jsem měla doma jen jedny, koupila jsem čtvery vyjíždím z parkoviště, teda jsem se pokoušela, v cestě mi zavazela nějaká pipka co nemohla zaparkovat auto na 3 těch parkovacích místech tj asi 6 metrů, zpátky sem nemohla tam už stáli auta, zajížděla celkem dlouho než jsem vykouřila jednu cigaretu, sem přemejšlela, že ji z toho auta vytáhnu a zaparkuju. Zapomněla jsem koupit mlíko, jdu tedy k vietnamcům u nás a vietnamka co neumí skoro česky mi nabízela 2 kg brambor za 36 kč, snažila se mi namluvit, že jinak stojej 56 kč nebo něco takovýho, já ji vysvětlovala, že nechci, že brambory pěstujem a prodáváme, že jich máme moc, nevím jestli to pochopila.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:21
- Nahlásit

kejtlin
v cestě mi zavazela nějaká pipka co nemohla zaparkovat auto na 3 těch parkovacích místech tj asi 6 metrů,
http://www.youtube.com/watch?v=-uLECuGK07U&feature =related

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:24
- Nahlásit

Tak jsem zpět, no naši vesničtí veterináři příliš nepomohli, řekli, že 25 den březosti jí ještě sono dělat nebudou, že máme přijít v něděli. Takže zítra hurá do Doks za doktorkou Hruškovou. Ale předběžně to opravdu vypadá na alergickou reakci, tak uvidíme zítra, držte palce.
nemethova5
jo psi co nemaj pud sebezáchovy jsou super ten náš jeliman onedá na cestě skákal až mě nad hlavu, protože ve Frýdlantě na zámku byl ohňostroj a on ho viděl, no zámek je od nás vzdušnou cestou asi tak 10km celej nadšenej z toho byl, ale pak jsme potkali sousedku a to už bylo horší, lidi tu osobu fakt psi nemaj rádi a to ani její rotvice

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:36
- Nahlásit

Eldoguero
A co se stalo, žes jela k vetovi?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:44
- Nahlásit

čubině naskákali pupínky a začala jí trochu otékat hlava nad čenichem a kolem očí, náš veterinář prohlásil, to co si myslíme taky, že je to asi alergická reakce neznámého původu,ale vzhledem k předpokládané březosti jí nic nedal. Chtěla jsem ať jí udělá sono, abychom věděli jestli březí je nebo ne, ale řekl nám, ať dorazíme až v neděli, že dnes je to ještě brzy Oni mají ultrazvuk chvíli a moc s ním ještě neumí.
Doktorka Hrušková je dobrá, snad nám pomůže, zítra dám vědět jak jsme dopadly

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:48
- Nahlásit

Eldoguero
hele jako..tos neviděla mě dyš sem byla březí...krasavice úpa
jináč teda sem se fšimla,že tydle bílopsi tohoto typu maj docela často podobný různý kožní záležitosti..co?
nemethova5
stacil matce zlikvidovat perovou perinu na pikokousicky
dobře jí tak,dyš je tak outlocitná
kejtlin
že brambory pěstujem a prodáváme
tagže to se mi hodí aš dodělám pytel vemu si vod tebe jo?
Alexa
když chce čak noris vidět něco ostrého tak se podívá do zrcadla

kor dyš chlastá v nonstopu do zavíračky)))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:48
- Nahlásit

Eldoguero
jestli je to větší plemeno, tak 25 den je fakt ještě brzo, ale existuje hodně léků co můžou březí feny tak nevím proč vám nic nedal.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:51
- Nahlásit

Přišla mi nabídka od národního registru zvířat na mail, že bych si mohla za půlku ceny koupit původní knihu PES stála by za to, nevíte?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:56
- Nahlásit

davidkova renata
jo kožní choroby jsou u nich relativně častější než u jiných, ale většinou to jsou takový drobnosti co se dají zvládnout během pár dní, tím, že jsou bílí je na nich všechno hrozně vidět. Holka moje teď vypadá chudák fakt blbě, jestli je březí může to být i vlivem hormonální nerovnováhy
čak noris je dobreeeej
kejtlin
já vím, ale chtěla jsem přecejen sono udělat, mohlo by se podařit, že by tam třeba nějaké srdíčko bylo vidět a aspoň bysme 100% věděli, že březí je, jenže takhle jsme nedostali vůbec nic

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
tagže to se mi hodí aš dodělám pytel vemu si vod tebe jo?

letos jich bylo málo, museli jsme ještě koupit od místního kulaka,má za 8 kč kilo, jó loni top jsme tak metrák vyhodili, ani zkrmit jsme je nestačili

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:00
- Nahlásit

gdo řekne eště slovo o čaku norisovi, toho nechám vypnout!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:01
- Nahlásit

Eldoguero
na srdíčko je brzo, to neuvidíš
davidkova renata
Alexa
Čak Noris je dobrej, dnes jsme to probíraly se zuzkou
all nebo spíš Alexa
nemáte někdo osvědčenej recept na perníčky co se pečou o vánoce? díky

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:02
- Nahlásit

kejtlin
ok, píšu si tě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:04
- Nahlásit

Baysha
než sem to napsala, tak jsi to sem napsala ty, já nepíšu rychle, za to nemužu, že sem si to přečetla až potom, cos to sem dala.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:05
- Nahlásit

Eldoguerono jo no,si kolikrat rikam,jestli von jako hajanoj je normalni,jako teda ten druhej co ho mam,teda normalni neni odmala!
Alexano jste hodna pani,ja taky nic votvirat nebudu,staci ze budu muset nechat preinstalovat celej system v notasu.
davidkova renatahm,to jsem ji rekla to same co ty a malem jsem schytala po hube!tak jsem radsi vzala amina,aspon vzdycky jak chlapy prijedou,tak jim reknu,at mu jako jdou sebrat balonek,at hlida,no moc se jim k nemu nechteli,prej vypada hodne nebezpecne a blbe pry cumi,pry hajan i kdyz je vostrej,tak nema tak zly voci!

impact
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:06
- Nahlásit

kejtlin
Staly se ti divný věci? Tak já ti řeknu svůj den, chceš? Se pobavíš.

Beseda. Beseda kdesi v pérdeli, kde lišky dávaj dobrou noc. Včera dvojbeseda na ZŠ, po jejímž skončení mi jel bus až za bůhví jak dlouho. Fajn, šla jsem na stopa, kupodivu chytla aj se psem, dojela do města a jela domů. To mi vyšlo. Dneska beseda na tomtéž místě, jen MŠ. Vycházelo mi to krásně, že jsme skončili a měla jsem deset minut na doběhnutí na bus. Stoupnu si na stranu, kde je ten bus napsanej a čekám. Najednou frrrrrk, bus projel po druhé straně. Ti dementííííííí měly na obou směrech napsaný všecky busy a já stála na té špatné. Další bus měl jet až za hodinu. Já kráva ve vestě a mikině, zmrzlá jak sobolí hovno. Přiznám se, že jsem vzteky skoro brečela.. Tak znova na stopa. Chytla jsem.. Dojedu do města a rychle lovím přes mobil nejbližší bus. Jel za 4 minuty a autobusák byl na druhé straně města. Zdrhám jak čůrák jen proto, abych doběhla na poslední chvíli. Přijíždí bus, dveře se otvírají.. A řidič mi s úsměvem oznamuje, že psy neberou.. Zavírá dveře a jede do prdele. Další bus jede za hodinu, tentýž dopravce, takže je to zabité.. A pak až za další hodinu teprve vlak.. Kdyby se na mě někdo v ten moment jen škaredě podíval, tak ho na místě zabiju. Volala jsem šéfovi, že to nestihnu do práce. Smál se mi. Tak jsem mu řekla, ať se nesměje, protože jsem tak strašně vytočená, že bych ho zabila i po telefonu.. Tak jsem si znova vyšlápla na stopa. Za město, zmrzlá jak sobolí hovno.. Projelo moc aut.. Až projelo jedno a ženská za volantem na mě čumí. Pomyslela jsem si něco sprostého a stopovala dál.. Za chvíli koukám, ona se otáčí na benzině přede mnou, zastavuje, troubí, mává. Tak jsem se rozklusala k ní a ona "Vy děláte ty besedy, že jo? Vy jste měla nedávno našeho kluka. On z toho byl úplně nadšený. Já se musela otočit a vrátit se pro Vás, když jsem si to uvědomila..". No z prdele klika. Nejenže mě popovezla, ale nakonec si sama zajela a odvezla mě až domů.. Byla jsem doma dřív jak ten zpíčenej bus.

Ručičky bozkávám pánovi s instalatérským autem, pánovi s bílým volkswagnem a mamince toho klučiny. Opravdu děkuju za to, že jsem vás potkala.

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:06
- Nahlásit

kejtlin
no dobře, ale máš důtku s výstrahou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:09
- Nahlásit

impact
Tak celkem teda mazec. Si udělej řidičák néé. Já nestopuju tak od 20ti let poněvač by mě nikdo nevzal, ale já už v tý době měla řidičák a " auto "

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:10
- Nahlásit

impact
týbláho to je skoro jak když mě vezli v jednu ráno domů popeláři

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:11
- Nahlásit

Baysha
hele a víš že Chuck Norris objel zeměkouli na rotopedu.

kejtlin
nemáte někdo osvědčenej recept na perníčky co se pečou o vánoce?
no jeden mám ale je děsně dlouhej tak ti ho časem vopíšu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:12
- Nahlásit

impactno tak tohle pani upa presne znaaaaam!!!jste mela kliku teda,jinak proklinam toho čur.ka ridice,co vas nechtel vzit se psem,no je to hnus!!!!
Bayshahele jak ja vidim nakeho chlapa v kostkovane kosily,je mi z toho zle a otvira se mi kudla v kapse!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:13
- Nahlásit

Alexa
hele a víš že Chuck Norris objel zeměkouli na rotopedu.

kam na to chodíš
essi je náročnej tak ho ani nepiš

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:14
- Nahlásit

dělá něgdo výcuc? Já eště dřu . A eště asi dlouho budu pokud nad tím neusnu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:14
- Nahlásit

Alexapani vy jste roura,ty vole na rotopedu,zemekouli,jsem se malem udusila bananem,tak ta je dobra tahle hlaska,mate u me bod,chlamu se jeste ted!
Bayshatak rekni,rekni,s popelarema jsem este nejela teda.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:19
- Nahlásit

impact
Tak jsem se rozklusala k ní a ona "Vy děláte ty besedy, že jo? Vy jste měla nedávno našeho kluka. On z toho byl úplně nadšený. Já se musela otočit a vrátit se pro Vás, když jsem si to uvědomila..".
ty woe a teď si přectaf že by ti todle řekla zamávala a odjela v dál
kejtlin
essi je náročnej tak ho ani nepiš
není
40dkg hl.mouky
10dkg cukr moučka
6dkg tuku
2 vejce
10dkg medu
1 lžička kakaa
1 lžička sody
2 lžičky perníkového koření
utřít tuk s cukrem a vejcem, potom tekutý med, koření, mouku, kakao. Zadělat min. týden před pečením
Je to na figurky a musej se nechat odležet

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:20
- Nahlásit

Alexa
tebe si píšu na první místo v seznamu

nemethova5
no dyk říkám, v jednu ráno popelářským autem až před barák...
v kroji

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:21
- Nahlásit

Eldoguero
já myslela že už od 20týho dne se dělá sono
nemethova5
rekni,s popelarema jsem este nejela teda.

a dyť už to řikala, ale je to dobrý může to zopáknout

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:22
- Nahlásit

Alexa
na jaký figurky? jako na ty co se vykrajujou?tejden před pečením jo, tak to zadělám hned zejtra, mám jen prášek do perníku myslíš, že stačí to?

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:26
- Nahlásit

Alexa
tady je ještě někdo kdo to neví, jo???

impact
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:29
- Nahlásit

Alexa
ty woe a teď si přectaf že by ti todle řekla zamávala a odjela v d
No ty jsi upadla, né?
To si vůbec neumím přectavit.. Já bych se tam asi fakt rozbrečela.

nemethova5
To je prosím ČSAD Vsetín. Na lince mají vyloučena zvířata z přepravy.

Baysha
Povídej, ať se zasměju.

kejtlin
Já řidičák mám. Ale táhnu hypotéku, kde bych vzala na to táhnout auto?

<< 1 ... 5670 . 5671 . 5672 . 5673 . 5674 . 5675 . 5676 . 5677 . 5678 . 5679 . 5680 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání