| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:43
- Nahlásit
bonc
asi jako minulou sobotu??!!
ráno sem slyšela f telce něco vo lámání rekordůch..sobota 16 st. tak nevim
pani krásný foto, mocinky klásný
zasejc to bude taghle vypadat pani..jen to musíme nějak přetrpět,ale tetkonc dyš mám vás to pude vo krapítek líp ))
du dělat řísky,nepyšte!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:44
- Nahlásit
bonc
Si to představuju - věčnej sních, věčnej led, věčnej mráz
Fúúúúúj. Ani to semka nepiš.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:45
- Nahlásit
[bVlčáčková[/b]
bez auta se do práce nedostanu.
all
hurá neumřem hlady kolem jedný mám ject pro maso, budu mít 3 bedýnky-to už dlouho nebylo a u zuzky potejrám úplně malou krysu, teda zuzka ji má jak v bavlnce takže jakýkoliv drsnější pohlazení je fakt braný jako tejrání, ono i když jsem jí chtěla vylepit pupeční kýlu-má nebo měla maličkou, zatáhla by se, tak to zuzka nedovolila, že by jí to ublížilo, na otázku jestli myslí, že je lepší jí nechat kuchnout břicho ve čtyřech měsících, mi neodpověděla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:46
- Nahlásit
davidkova renata
zasejc to bude taghle vypadat pani
Huš aby to bylo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:47
- Nahlásit
Gerda
Jestli tam budou nějaký deky nebo ručníky prosím schovej mi to do mikulášský, díky moc,
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:47
- Nahlásit
Gerda
eště aby naši čokli něco nežrali ochotně
no tak to víš,nejsme jako něgdo
ale stejnak nevim gdy bys mi to dala,já céčko i syrup koupila uš,taxe na to asi vyfláknem bo se neuvidíme..ale asi mi pošli číslo ůčtu nejlépe do emila,tady to zapadne a já ti pošlu ty 3kila za maso dyš se neuvidíme,cíga pak osobně.
logo supéééér!!!
bonc
NE TO PROSTĚ NENÍ FYZICKY MOŽNÝ
přesně.Prostě neni!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:50
- Nahlásit
Baico
Gerda
tak jsem jukla na počasí na ten závod má bejt kolem 9C ,bude prča )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:52
- Nahlásit
Co se toho strachu týká - mařena byla šílená, nechtěla chdoti už dvě hodiny před bouřkou ven, rpotože věděla, že něco přijde, při každym prásknutí utíkala pryč, bojí se pořád, ale začali jsme jezdit na obrany, kde se práská, střílí, řve, hlučí, bohužel rpostě jsou věci, kterých ji zbavit nemohu, petardy a bouřky prostě neovlivnim, nemohu jí toho uchránit, musí se s tím nějak naučit pracovat, alespoň tak, že nechytne paniku, ale bude umět nějaké náhradní chování, co má v tom případě dělat. Nejspíš dělám chybu, ale nechávám ji doma schovávat, když se jí zvuk nelíbí, nicméně v tu chvíli si začnu vyndavat z lednice nejlepčí jídlo, něco echtovního a jak je furt smrtelně hladová, začne v ní bojovat strach s hladem. Většinou vyleze, žvanec dostane, až když pěkně sedí, čumí, a aspoň jednu dvě rány přežije v klidu. Do odkládačky jsem ji nejdřív zavírala s Nandou, který je to jedno, pak i s bajkem, kterýmu je to taky jedno. Pak už i samotnou. Léky bych nedávala, měli jsme je jednou, pes měl pořád úplně stejnej strach, jenom byl ještě k tomu motavej, malátnej a nervní z toho, že se nemůže pořádně hejbat. Spíš než léky bych třeba zkusila homeopatika, namíchat ty krizové kapky a rovnou to hned začít podávat, psa uvykat celoročně. Já postupuju dost pomalu, abych jí tim spíš neublížila, což je špatně, a čuba opravdu reaguje líp, když nejsem poblíž. Takže na cvičáku při střelbě si ji brala na plac davítková, já byla ukrytá v klubovně. Chlácholit určo ne, to v žádnym případě, mě spíš pomohlo si psa vůbec nevšímat, trvat na tom, aby netahala za vodítko, aby byla schopná se nedostat do paniky a zvládnout aspoň jednoduchučký povelečky aji ve strachu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:52
- Nahlásit
brezen2008
bude prča
Bude, protože my s Bajkonůrem vůbec netrénujeme, takže ani nechci vidět, jak to dopadne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:53
- Nahlásit
kejtlin
ty tam bohužel vůbec nejsou, hledala jsem je včera pro ty lovečáky, aby si měli na co lehnout, takže vím určo, že ručniky něni.
davidkova renata
hele tak mi to pak pošleš najednou i s tim pětikilčem za mikinu, co?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
ráno sem slyšela f telce něco vo lámání rekordůch..sobota 16 st. tak nevim
no, hele, esli vono zasejc nepude vo lámání PRAŽSKEJCH rekordů. po zkušenosti s úžasnejma PRAŽSKEJMA 20-ti stupněma z minulýho tejdne huž tak voptimistická nejsem - u nás bylo maximálně! 10, průměrně tak 8 a fujavec jak prase. Soráč, ale to ste mě fakt srali! Každej večer v bedně "rekordy, trička a kraťasy, vopalovačka!!" a za voknem vichřice a 6 stupňů.
Ale s váma pani a vašima pozitivníma vobrázkama to ňáko přežiju, konečně někdo kdo NEJÁSÁ ŽE NAPADL ČERSTVEJ METR!!!
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
kachna_
ne blbá
zas žádná změna
Vezmu Cira, bude dělat Besce bodygárda
esi spíš nebude dělat Ciráty??
Nána ukousla oříšky..
nový termitus technikus?
Cir si myslí, že je dospělej hlídač a na férovku na nás kašle
No hošíček je zase rozmazlenej smrad, tak si nevybereš
davidkova renata
von asik takovej hlodavec nebé nejvyvinutější
moch by to bejt nějak nadměrečně vyvinutej jedinec
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Gerda
aha no tak neva, ale kdyby se něco naskytlo tak mi prosím dej deky a ručníky na stranu. díky.
příp. kdyby tam byly nějaký tepláky na mě a nikdo by je nechtěl tak mi je taky prosím schovej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:57
- Nahlásit
davidkova renata
dybysme byly NEDEJBOŽE!!!! eskymačky!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikdy !!!! bysme se nezbavily sněchu a zimy!!! chápeš to..nikdy!!
a ešče by vás nabízeli návštěvám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:58
- Nahlásit
kejtlin
OK, proberem se tim a co bude fajné, schovam ti - chceš péřovou vestu? Ta tam je, přijde mi fajná...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:59
- Nahlásit
Gerda
jasně, že chci péřovou vestu, moc ji chci, essi mi bude před kozy, essi ne tak ji někomu dám
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:01
- Nahlásit
PetraK
esi spíš nebude dělat Ciráty??
ciráty bude dělat Nána jako minule, bo nechtěla Cirátka, prej že nehárá, nebo tak něco namítala
Hele, nevíte, jestli mi odčervovací tablety prodaj normálně v lékárně, nebo musim na veterinu?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:03
- Nahlásit
Baico
já tedy nevím,co ty máš za problém,stejně na bedně budete
to já trénuju,včeras jenny a šlo mu to,až na ten aport,přinese a vyflusne
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:06
- Nahlásit
kachna_
kupuju normál v lékárně,jenom řeknu váhu psa
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:06
- Nahlásit
Gerda
Potřebovala bych právě nějakej tip jak ho z toho strachu vytrhnout, přes žrádlo by to bylo fajn, ale viděla si ho na pytlíku jakej on má vztah k jídlu ne? Zkoušela jsem to právě přes poslušnost, jenže on ten bulík zatim vůbec nic neumí. Umí jenom sedni a ke mě, což mi neni moc platný když dřepí vedle mě. Ještě jsem ho nezvládla vůbec nic naučit, mam ho 4 měsíce a 1. dva prostě jen přežíval. Ale i teď má k jakejmkoliv povelům dost zvláští postoj - prostě se vůbec nesnaží nic pochopit, to sedni a ke mě prostě okopíroval od Bonity, cokoliv co má dát sám prostě nebere. Jaká koliv moje manipulace, byť sebejemnější, ho okamžitě hází do "ovčího" stavu. Ale je fakt že se tim moc nezabejvam, je pro mě důležitý přivolání a ostatní už je vedlejší.
Myslíš že mam teda zkusit nějaký homeo už teď?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:15
- Nahlásit
bonc
Hele ten čokl je zatim rád, že vůbec žije a že některý věci se mu začínaj otvírat jakožto eventuálně do budoucna zajímavý. Přes povely bych ho do ničeho moc netlačila, nech ho normálně žít a přijít si na věci sám. Bohužel vůbec netuchám, co dělat správně při tom ofčim strachu, já s Máňou nedělala nic. Prostě sem jí nechala bejt, rpotože kdykoli sem se jí nějak víc zabejvala při petardění, měla z toho trojma větší a vlastně to snášela hůř. Takže sem ji odnikud netahala, aby si šla hrát a užívat, jak je ohňostroj děsně bezva, protože když si s ní normálně nehraju, tohle by jí akorát vynervilo víc. Homeo bych začala řešit asi už hned teď, stejně než se dobabráte k nějaký kombinaci, bude to trvat dýl. Zkus Jiřičku, pak mám ještě holčinu, která s nim nějak spolupracuje či co, v každém případě se homeo u zvířat zabývá, ale je z prahéééé. Jiřička je ovšem prověřen a znám a doporučován mnohými. Nech mu něco namíchat, blouctovi.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:15
- Nahlásit
brezen2008
já tedy nevím,co ty máš za problém,stejně na bedně budete
No to jedině, že fakt budeme v tý naší kategorii jenom 3
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:25
- Nahlásit
Baico
Nepojedem v sobotu spolu jednim autem? Nikoho nevezu, tak bych jela sama a tobě jako předvoj...co byste tomu řekla paninko?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:30 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
Nepojedem v sobotu spolu jednim autem?
Klíďo, takže tě vyzvednu v půl desátý u nemocnice? Bych to vzala po dálnici a né přes Dejvice. Alespoň bych si pak zajela pro levnej benzín do Měcholup.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:38
- Nahlásit
Baico
no počítám,že minimálně 10 nás bude na tu ZZO,jenom kámoška bude mí 2 - knoflíčka a zaru mohan a já dastyho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:40
- Nahlásit
Baico
Jo, ale musíme vzít ty pytle, co mám v autě s tim voblečenim...tak to možná necháme na dvě auta...já ti nevim, aby zas nebyl oser zajíždět na parking a přehazovat pytle...co si o tom myslíš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:48
- Nahlásit
Čus babizny, sem doma, ale stejně nestíhám, muším dřít
Sousedce se podařilo vnutit jednomu chlápkovi toho toulavýho psa zdejšího tak sem ráda Ale jenom napůl teda, páč jeho předchozí pes byl pečenej vařenej furt u nás
S tím strachem - takhle šíleně příšerně moc se bála Šagura. Ale nejspíš jenom někdy. Z útulku mi ji dávali s tím, že se bojí, zejména střelby. Jednou jsme šli venku, za kopcem probíhal hon, rány jak u Verdunu a Šaga nic. Čuchala myšičky a klidná jak želva. Pár týdnů na to tu byli jakési oslavy hasičů, nebo čeho a byli u toho soutěže pro děcka. Mimo jiné házeli šipky na nafouknuté balonky. Šagyna se mohla podělat, klepala se, odmítala pamlsky co jsem jí rvala až do krku, vypadala, že snad dostane infarkt myjokárdu... prostě ne.
Cca půl roku na to jsme dělali ukázky agi u myslivců na jakési jejich oslavě. Krom jiného stříleli salvu. Šaga nic. Večer zapálili ohňostroj (ani moc nebouchal, jenom syčel, prskal a svítil) -Šaga se zbláznila, byla úplně hotová, musela jsem ji do auta odnést v náručí, nemohla ani chodit.
Silvestr - Šagy ležela v kleci a hlodala si buvolku, petardy přímo před barákem jí byli naprosto jedno...
Prostě jak si zrovna vzpoměla tak se bála . Jak to zařídit, aby si nevzpoměla prosím nevím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 11:56
- Nahlásit
Biluška
Sousedce se podařilo vnutit jednomu chlápkovi toho toulavýho psa zdejšího tak sem ráda
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 12:01
- Nahlásit
čus! co novýho? Tady se něco rozdává? Ňáký vesty? sem zas vo něco přišla?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 12:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
vesty socka nebo hogo fogo, máš se zařadit do skupiny
|