| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:08
- Nahlásit
kejtlin
že když ho dáváš víc,
no ale sem myslela normálně ne dyš je chorá..taxe vyjádří aš příde jak to myslela
že viděla, že ostatní psi jsou v pohodě
todle je taky fajn metoda,ale musíš mít k tomu fakt stabilní zvířata,jinak hrozí se navopak ta hysterka strhne i ten zbytek a budou šílet fšicíí
Mucholabka
to jsem ráda že někdo souhlasí
no mě to příde samozřejmý,ale vidim kolem sebe na sídlu kolik lidí to řeší už měsíc předem,jak to bé děsný,jak mušej k panu dochtoroj zas pro prášky,jak s nim (ní ) budou celou dobu f koupelně aby "se tak nebála"..no hodně to dělaj lidi sami
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:10
- Nahlásit
davidkova renata
sere mi to ale příííšerně
Mě taky a mám pro tebe ten formulář na řidičák. Tak ho nechám Gerdě.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:11
- Nahlásit
davidkova renata
tak to souhlas, sem to viděla včera na veterině, byly tam dvě paní s bázlivejma fenkama a obě jak přes kopírák "neboj se, zlatíčko moje, jsem tu s tebou, ťuťuňuňu"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:12
- Nahlásit
davidkova renata
děsný,jak mušej k panu dochtoroj zas pro prášky,jak s nim (ní ) budou celou dobu f koupelně aby "se tak nebála"..no hodně to dělaj lidi sami
jj nedávno mi říkal můj veterinář, že pro zvíře je sedace daleko horší, než když si to přetrpí normálně a už v říjnu si chodili lidi pro prášky.
O strhnutí k hysterii jsem taky slyšela, ale když máš psy co běhají mezi petardama-teda neběhají, ale chtěli by, tak jsem byla celkem v klidu, kdyby bylo víc šílejících než klidných tak bych to nedělala
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:13
- Nahlásit
davidkova renata
no hodně to dělaj lidi sami
mi někdy přijde že oni to tak i chtějí...aby se měli o koho starat a o čem si povídat, co jiného těm lidem v paneláku zbývá, když si neumí najít jinou plnohodnotnou zábavu než na silvestra čumět na bednu, žrát, chlastat a utěšovat fifinku.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:13
- Nahlásit
Mucholabka
davidkova renata
ve chvíli kdy jsme si ustrašenou ovec vzali jsem prostudovala k ustrašenej psům kde co, teoreticky v tom mam jasno, v mnohem menší míře jsem to už před tím řešila i s Bonitou - taky rány rozhodně nemiluje, ale tam máme ten "fstach" - pokud se ke mě může nalípnout tak jí ochránim (doma), ale s Badinem ještě tak daleko nejsme a možná ani nikdy nebudem - je to labil celkově, nervy prostě nemá v pořádku, nejde jen o tu ustrašenost. Nějaký lity lity chudáčku rozhodně nehrozí, to by mě ani nenapadlo, snažim se ho z toho děsu vytrhnout, něčim ho upoutat, votravuju ho, ale zase ne nějak afektovaně. Prostě pohoda, nic se neděje, ale já zrovna teď mam potřebu tě zlobit, hrát si s tebou, učit tě dávat pac...nic. Seznamování s ránama by mohlo projít jak radí Baysha, doma, tiše atd. V cizim prostředí (oslavy) je mimo už principiálně že je v cizim...
Lucie Kratochvílová
jo jo, to je to malý bílý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:16
- Nahlásit
Baysha
víš jak se na mě lidi pohoršeně koukají, když při náznaku bázlivosti okřiknu psa třá u veta, nechápou, že přeruším nežádoucí chování a pro psa je to lepší, nestalo se mi, že bych nějakého musela vláčet smykem do ordinace.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:17
- Nahlásit
bonc
ano, to co říkají holky je pravda, ale jsou psi, na které to prostě nestačí. Můj má kromě špatné minulosti i postiženou nervovou soustavu, souvisí to s jeho nemocí, takže když začnu upoutávat, tak se situace ještě zhorší.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:18
- Nahlásit
kejtlin
umím si představit ty pohledy... bajša teda hysterická bázlivka naštěstí není, a když už má z něčeho strach, tak to řeším spíš výsměchem typu "neblbni a pojď, ty srabíku", to na ni docela zabírá - ale taky na mě někdy divně čuměj
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:21
- Nahlásit
makrel
On už se celkově strašně zlepšil, víceméně se doma už vůbec nebojí, venku je z něj lítavý bláznivý třeštiprdlo, úplnej opak toho co byl předtim. Hodně tam k tomu přispěl ten druhej pes jak píše Kejtlin, hrozně jí kopíruje a získává tim na jistotě (venku je Bonita neuvěřitelně samostatný pés ). Ale pak přijde jedna rána a je v háji. Ale je celkově fakt nervní, hrozně si hryže od nervů nohy, klidně spí a najednou sebou škubne, vzbudí se a musí si narvat tlapu do huby aby se uklidnil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:21
- Nahlásit
Mucholabka
mi někdy přijde že oni to tak i chtějí...aby se měli o koho starat a o čem si povídat
víš v čem je rozdíl? že oni to nejspíš berou tak jak píšeš,psi bývají neskutečně rozmazlení a nevychovaní,jak jinak.. ,zatimco já to beru jako ostudu,prohru,něco co by se nikdo neměl dovědět,prostě bych se na rozdíl od nich za takového psa styděla..nevim esi to řikám jasně..
což ale se nevztahuje třá na bonc! ta mi příde normální jak nikdo ,ale tady je to tim,že pes je narušenej už gdovíjakdlouho,to je pak skutečně jiná.
bonc
Nějaký lity lity chudáčku rozhodně nehrozí, to by mě ani nenapadlo, snažim se ho z toho děsu vytrhnout, něčim ho upoutat, votravuju ho, ale zase ne nějak afektovaně. Prostě pohoda, nic se neděje, ale já zrovna teď mam potřebu tě zlobit, hrát si s tebou, učit tě dávat pac.
věřim ti,dle mne jí máš velmi krátkou dobu,celej ten její projev je zatim dost zaraženej,to bylo jsaně vidět.Řekla bych,že to chce čas a dlouhej čas ještě než se bude chovat normálně a je i možný,že úpa normální nebé nigdy,že prostě zůstane tak trošku jiná.Asi bych bud dělala to co píšeš že děláš,nebo bych prostě nereagovala vůbec.a možná bych jí úplně nenechávala s bíglicí,páč ta je sice navoko celkem v poho,ale úplně nadšená a nereagující k těm ranám asi neni a oni vidí víc než my
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:23
- Nahlásit
davidkova renata
a je i možný,že úpa normální nebé nigdy,že prostě zůstane tak trošku jiná
jo, to už jsem zažila kdysi, něco se spravit dalo, něco ne..s některýma věcma jsme se museli smířit, že ten pes prostě normální nikdy nebude a teď mě to čeká asi zase. To mám z toho, že si beru takové psycha. Jde o to dostat to alespoň na nějakou přijatelnou úroveň.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:24
- Nahlásit
kejtlin
víš jak se na mě lidi pohoršeně koukají, když při náznaku bázlivosti okřiknu psa třá u veta, nechápou, že přeruším nežádoucí chování a pro psa je to lepší, nestalo se mi, že bych nějakého musela vláčet smykem do ordinace.
Přesně!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:26
- Nahlásit
makrel
bonc
ano, to co říkají holky je pravda, ale jsou psi, na které to prostě nestačí. Můj má kromě špatné minulosti i postiženou nervovou soustavu, souvisí to s jeho nemocí
Ale je celkově fakt nervní, hrozně si hryže od nervů nohy, klidně spí a najednou sebou škubne, vzbudí se a musí si narvat tlapu do huby aby se uklidnil
jo..i to se stává,ale pak holt "výchova" nestačí bo je ten pes prostě nemocnejm,stejně jako člověk,něco se mu třá v mozku neprodukuje jak má,to je čistě medicínská záležitost.Kecala sem vo tom s dejavu párkrát,tam je pak medikace na místě,nemyslim ale tu jednorázovou na silvouše,ale celoživotní,prostě dodat mozku či tělu látky co narozdíl od normál jedince z nějakejch důvodů neumí vyrobit.ale chce to veta co s tim má zkušenost a neni magor co to předepisuje na počkání.Taky tomu předchází nějaký cílený vyšetření,ne že to předepíše vod stolu aby měl pokoj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:27
- Nahlásit
makrel
Jde o to dostat to alespoň na nějakou přijatelnou úroveň.
někdy je to to celý co se dá vůbec udělat,bohužel...jako s lidma no..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:29
- Nahlásit
davidkova renata
jasně, my zatím teda pícháme B12 na podporu nervového systému, další medikaci jsme zatím neřešili, jen jsem teď koupila Bachovky,fakt se teď na podzim zhoršil, jaro léto byl celkem ok, i ty bouřky už začal snášet lépe. Údajně se všechny psychické poruchy zhoršujou na podzim, něco pravdy na tom bude.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:31
- Nahlásit
makrel
Údajně se všechny psychické poruchy zhoršujou na podzim, něco pravdy na tom bude.
to je tutový!!! koukni na mě!!! a vrchol příde se sněchem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:33
- Nahlásit
Ale houby. Psala jsem, že pokud je pes nachlazen, má třeba nějaká nízká dávka céčka i smysl. Já kupuju jitrocelák s céčkem.
Jinak jsem nasraná, protože jsem byla na večerní přednášce a to o tom klikr semináři jsem si přečetla v jednu ráno. Doufám, že tam zbylo místo a předběhla jsem toho, kdo tam odsud chtěl jít taky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:35
- Nahlásit
Maky a Trix
aha tak to jo. Prosím tě kde se objednává časopis psí kusy a do kdy abych dostala ty knížky o krmení k předplatnýmu, si naježim dárek dřív. díky
makrel
ty psych . poruchy se fakt zhoršujou s podzimem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:35
- Nahlásit
Biluška
Mám dojem, že jsi moje sestra rodná nebo minimálně sestřenice, protože tak neuvěřitelná pdobnost matek není možná. To musí být ta samá!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:37
- Nahlásit
Maky a Trix
f tom případě su eště nasranější, páč já sem se přihlásila aš teď v osum mě si teda předběhla určitě
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:38
- Nahlásit
davídková renata
možná bych jí úplně nenechávala s bíglicí,páč ta je sice navoko celkem v poho,ale úplně nadšená a nereagující k těm ranám asi neni a oni vidí víc než my
jo jo, bíglice je sice osobnost, k vetovi se asi jako jedinej čokl těší (dávaj tam přece piškoty a nikdy jí tam neubližovali - nějaký injekce si většinou ani nevšimne) ale jak jde o rány tak si rozhodně není jistá v kramflecích, jak píšu taky už jsme to řešily. Ale tam je to o tom že dneska už jí fakt můžu sprdnout ať dá pokoj a dá pokoj. Přesně to bylo vidět včera, obojí. Rána, Badin se z pelechu přesunul k mýmu křeslu a vibroval, Bonita na mě s klidem spala. Pak se taky vzbudila, podívala se na vibrátor, dlouhej pohled na mě, pak na postel, jestli se jako radši nepůjdem schovat když Badin řiká že se něco děje. Řekla jsem jí ať mě nesere ještě vona, tak radši nesrala a spala dál.
tam je pak medikace na místě,nemyslim ale tu jednorázovou na silvouše,ale celoživotní,prostě dodat mozku či tělu látky co narozdíl od normál jedince z nějakejch důvodů neumí vyrobit
už jsme o tom s vetem mluvili krze to jeho žraní nohou, řešili jsme to samoz. nejdřív jestli to neni zdravotní, že by tam měl nějaký kvasinky, špatná funkce štítky apod. ale nic, tak mi o tom sám řikal, že je to taky možnost. Ale domluvili jsme se že mu dáme čas, snad se srovná, pokud ty potřebný látky vyrábí. Že k medikaci můžem přistoupit vždycky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:39
- Nahlásit
davidkova renata
tak si řikám, esli by takovejdle nějakej mantl neměly fasovat veverky ve Hvjézdě,
třá by to vyřešilo problém.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:40
- Nahlásit
laguna
Je to stará tv která zabírá místo dětem v kuchyňce.
Takže je zcela zdarma a bez záruky až se rozbije nebo jí kočky zničej tak jí vyhodíš a mě s tim vůbec nebudeš zatěžovat
Juu tak ja bych si ju teda pujcila jestli mohu, to byste byla hodna. Odkud jses, bych si pro nu nekdy dojela.
davidkova renata
jestli hafik kasle, tak bych cecko davala, nejlip cetebe s postupnym uvolnovanim. Cecko si sice umi vyrobit sam, ale v dobe nemoci ho potrebuje vic. Myslim, ze debata s maky byla o tom, ze kdyz se ho dava moc treba 5 tablet neuskodi, ale co je navic se vylouci. Ne o tom, ze se nema davat vubec.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:40
- Nahlásit
kejtlin
davidkova renata
y psych . poruchy se fakt zhoršujou s podzimem
Mě tedy ne! Já mám podzim ráda, akorát ta mokrá tráva a bahno kolem baráku mě štvou. Ale není nad barevný podzim!!!
Já měla nejhorší psychické stavy vždycky v létě, protože o prázdninách nebylo co dělat a to mi nedělalo dobře. Měla jsem deprese, že jsem se z nich i poblila. Už jsem uklidněná, je mi to fuk, a blbě je mi pořád. Na podzim žádná změna.
Jenže já mám tu výhodu, že když je Slunce, tak nejdu do práce, ale doplňuju serotonin venku nebo ve svém schválně na JZ natočeném domě s velkými okny a dveřmi. No a noc mi nevadí, tak jdu do práce na odpoledne až do tmy nebo doma klidně pracuju v noci.
Myslete pozitivně!!!
(Teď dostanu do držky, co?)
bonc
Můžeš s poserou na Silvestra ke mě. Tady už 2 roky nic nelítá a když, tak daleko.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:42
- Nahlásit
Baysha
Maky a Trix
Já se ani nepřihlásila vzada jsem to při vyplňování přihlášky
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:43
- Nahlásit
kejtlin
na internetu. tu třeba: http://www.psikusy.cz/index.php?rid=64
Baysha
v to doufám. Jsem hnusná, vím, sorry, ale chci jet za Gerdou na víkend a navíc ty máš Katku v Praze. Tady nikdo na takový úrovni nekliká.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:46
- Nahlásit
Dámy, strana 5900!!!!! Gratuluji nám,ke krásnému kulatému číslu. Jen doufám, že se nám po překročení čísla 6000 zase Žumpa nerozbije.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:48
- Nahlásit
Vlčáčková
nejhorší psychické stavy vždycky v létě, protože o prázdninách nebylo co dělat
Cože?? Tak mažu s čoklama ne? Jak nebylo co dělat - můžeš bejt venku do desíti, svítí svítíčko, ráno fstáváš a mozol už na tebe kouká... To prostě NEMŮŽEŠ mít depréze!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:52
- Nahlásit
bonc
Tak mažu s čoklama ne?
Co blbneš, to jsem byla dítě a matinka žádné zvíře nepřipustila. O psu nemluvě, protože podle ní je to bestie, která číhá jen na to, aby jí v nestřeženém okamžiku roztrhala na cucky a sežrala.
můžeš bejt venku do desíti, svítí svítíčko, ráno fstáváš a mozol už na tebe kouká... To prostě NEMŮŽEŠ mít depréze!!
No právě - to "může" je nosné. Ale nemusí. O prázdninách nebyly žádné povinnosti, nebo jen omezeně, a mě workoholikovi tohle nedělalo dobře. Mě psychicky dělala nejlíp škola.
|