| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:57
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jsem z říčan. Můžeš přijet kdykoliv. Tady je můj meil staglice@seznam.cz
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:58
- Nahlásit
Vlčáčková
ja taky mivam depky v lete. Teda ne depky, ale necitim se dobre a na podzim teprv ozivam. V lete jak je vedro tak proste nejsem schopna nic delat, zvlast ted, proste kdyz je pres tricet se nehnu a je mi naprd ted je mi fajnoucko, dokonce se tesim i na snezik, i kdyz nemam boty a asi jen tak nesezenu a bude se mi v mych bezpatacich do nich sypat snih
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:00
- Nahlásit
davídková renata
Jináč děkuji za poklonu
normální jak nikdo
si to vytisknu a přilepim na čelo, aby to konečně mé okolí vzalo na vjedomí!!!
Vlčáčková
O prázdninách nebyly žádné povinnosti, Mě psychicky dělala nejlíp škola
??????? nechápu. ofšem něgdo, gdo od 11-ti žil na koních, to ani chápat nemůže. Na ňáký depréze jsem fakt neměla čas!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:01 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
laguna
dekuju
all
nevite o nekom v praze kdo by ne moc draho prestehoval velkym autem nejake veci ( postel, mrazak, knihovnu, nejajke regaly,...) kamarad mi to mel vzit na voziku, ale dnes odlita na dovcu a nestihlo se to a nechce se mi moc cekat az se vrati bo to bude za vic jak 14 dnu. Benzin samozrejme zaplatim i neco klidne navic, ale aby to nebyli nejake obrovske sumy, jsem ted nejak financne vystavena.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:02
- Nahlásit
Vlčáčková
lucYnka XIII
mám ráda barevný podzim, nepotkáváme lidi venku na prochajdách a tak, ale je málo světla
Na sníh se moc netěšim, nemám přezuto a míz nebudu, letní jsou tak sjetý, že jsou to galusky, možná budou tak v lednu peníze navíc-no peníze navíc tak 1200kč, že bych 2 zimní koupila
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:14
- Nahlásit
Vlčáčková
No právě - to "může" je nosné. Ale nemusí
Mě právě strašně vadí to že nemůžu. Prostě v 17.10 tma a šmytec. Potřebuju být venku aspoň do půl 6 aby se blbouni vyběhali, a ta tma mi fakt vadí!! Bonita už má světlo, Ofce září do tmy, ale zjistila jsem jeden zásadní problém - NEVIDIM STOPOVAČKU! No a až bude sníh i přímo u nás... to už je prostě konečná
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:15
- Nahlásit
bonc
11-ti žil na koních, to ani chápat nemůže Přesně tak. Mělas štěstí.
lucYnka XIII Tak vedro řeším jako ten podzim - jsem někde zalezlá a vylejzám v době, kdy mi to vyhovuje. LEtos se se psy dalo chodit až tak ve 20 hodin.
kejtlin Tím autem ale nejezdi, nebo se zabiješ. Případně zabiješ někoho jinýho.
Jdu se psama, zatím zdar.
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Vypíčený zasraný prdelkovice. Kurva naposled jsem jela někam, z kama nic nejede. NAPOSLED! Debilové, ani posranou zastávku si neumí označit. Dementi. Kurva já su vytočená.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
PetraK
třá by to vyřešilo problém
jako tvůj problém???páč ten zrovínka máš ,tagže si voblíkni ten mantl a mazej si vysírat ja svojí foru!
bonc
... To prostě NEMŮŽEŠ mít depréze
hele sou divný,pod vocud ,todleto neni normální!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:16
- Nahlásit
bonc
Já mám tmu ráda. Mě spíš štvou sousedi, kteří se na mě snad domluvili nebo co a v té své řadě baráků postupně začali svítit. První zima tady byla parádní, skoro úplná tma. Teď tu svítěj ty pitomý baráku.
A už fakt jdu, zdar.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:19
- Nahlásit
Dneska je to tu fakt divný...
kejtlin
na sněhu na letních bych nejela,i kdybych si měla ty prachy půjčit nebo ušetřit jinde.mi to totiž klouže i na nových zimních a to se už pokládám za normálního řidiče
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:20
- Nahlásit
davidkova renata
bonc
hele já jsem veskrze pozitývní člověk, ale jak je v pět tma, tak mi taky uplně není příjemně na duši. Naštěstí ty dva bílý prdlouši jsou pozitývní i po tmě, takže když je vidim ve běhat a blbnout na poli ve zbytcích světla z pouliční lampy, tak se mi udělá trošku líp. Už aby bylo po vánocích a začal prodlužovat den.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:23
- Nahlásit
davidkova renata
jako tvůj problém???páč ten zrovínka máš,tagže si voblíkni ten mantl a mazej si vysírat ja svojí foru!
tam už ten mantl je. I s veverkou. Poradila sem to právě kachně totiž. Vona zjistila, že nemá šoltyji ale veverku, tak sem jí řikala, že si bude muset dát bacha na Nánu. Chtěla teda nechat na Mikuláše šoltyji radši doma, tak mi napadlo, že tohle by mohlo bejt řešení. a pak sem si i řekla.... že kdyby takhle chodily šécky veverky ve Hvjézdě, bylo by vystaráno. Blbý??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:26
- Nahlásit
PetraK
Vona zjistila, že nemá šoltyji ale veverku
Hele neni veverka jako veverka. Třeba s mejma bílejma veverkama nemá Nána sebemenší problém a ani nemusej mít mantl.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:28
- Nahlásit
Baico
Třeba s mejma bílejma veverkama nemá Nána sebemenší problém a ani nemusej mít mantl.
no to nemá problém, páč by ale totiž měla problém sebrat je do držky. Nejsou úplně jako malinký. už ani jeden .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:29
- Nahlásit
PetraK
že kdyby takhle chodily šécky veverky ve Hvjézdě, bylo by vystaráno.
twe já jako nevim...myslím,že náně je celkem fučík jakej modní trend jakýsi hlodavec momentálně vyznává..je klidně možný,že by to brala jako bonus a po hlodafci navíc rostrhala eště mantl..jako dva v jednom..to je ted moderní
Baico
Už aby bylo po vánocích a začal prodlužovat den.
mi řikej!!! uš yby byl jarní tártovej závot v jílovým bo to už bejvá hásky!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:29
- Nahlásit
PetraK
Nejsou úplně jako malinký. už ani jeden
No to sice jo, ale ten maldej si furt myslí že je malinkatej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:30
- Nahlásit
PetraK
Blbý??
ne blbá
Vezmu Cira, bude dělat Besce bodygárda
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:31 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
davidkova renata
uš yby byl jarní tártovej závot v jílovým bo to už bejvá hásky!!!!
No jasně. Hlavně mě děsí, jak se teď zjevily ty další kontroly, tam mě čekají min 3 cesty na Moravu autem. A tomhle počasí z toho nejsem nijak odvázaná.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:32
- Nahlásit
Baico
3 cesty na Moravu autem
tak jette f sobotu,má bejt slunečno a teplo.-)))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
že by to brala jako bonus a po hlodafci navíc rostrhala eště mantl
to je fakt, dyš žere fižiranty, tak co by se sejřila s hlodafcem v mantlu. to mi nedošlo. No nic, musíme najít jiný řešení. leda... že by to byla vevercha úhly-exhiboš a dyš by Nána vystartila, tak by votevřela ten mantl?
jako dva v jednom..to je ted moderní
chápu, veverka v paketu
Baico
ale ten maldej si furt myslí že je malinkate
no to si to moje hovado šestiletý myslí doposud. O víkendu mě přiložil do kamen, když jsem seděla na bobku a on mi hodlal vlézt na klín, jako když byl ešče malá hrouda
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:34
- Nahlásit
Baico
hele já jsem veskrze pozitývní člověk
já jsem taky veskrze pozitývní člověk - od jara do podzimu!! Apsolutně chápu seveřany, že furt chlastaj a věšej se, gdyž tam maj tmu půl roku a zimu imrvére. Je tim jasně dokázaný, že todlencto nablblý období člověku prostě nesvědčí
čokle si udržej humor i po tmě, ale já ne. Totálka tma, mlha, zima, obří temná pastvina, žádný světlo v dohledu a ze tmy se ozývá jenom bučení... nic moc prochajdy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:35
- Nahlásit
PetraK
dyš by Nána vystartila, tak by votevřela ten mantl?
hm...tak asi by záleželo JAK by vypadalo to pod mantlem..esi mi jako rozumíte.. von asik takovej hlodavec nebé nejvyvinutější ,tak aby to vůbec zaregistrovala..hele máte tam mezery,skuste to doladit,bestak je vídět že máte hovno co na práci!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:37
- Nahlásit
PetraK
že by to byla vevercha úhly-exhiboš a dyš by Nána vystartila, tak by votevřela ten mantl?
myslim, že by mu Nána ukousla oříšky...
no to si to moje hovado šestiletý myslí doposud. O víkendu mě přiložil do kamen, když jsem seděla na bobku a on mi hodlal vlézt na klín
To máš dobrý, Cir si myslí, že je dospělej hlídač a na férovku na nás kašle
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
davídková renata
pani krásný foto, mocinky klásný
tak jette f sobotu,má bejt slunečno a teplo.-)))))
asi jako minulou sobotu??!!
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
bonc
Apsolutně chápu seveřany, že furt chlastaj a věšej se, gdyž tam maj tmu půl roku a zimu imrvére. Je tim jasně dokázaný, že todlencto nablblý období člověku prostě nesvědčí
moje řeč!!!!!!!!!!!!!!!! jako tam bych nepřežila ani tejden!hele si vem dybysme byly NEDEJBOŽE!!!! eskymačky!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikdy !!!! bysme se nezbavily sněchu a zimy!!! chápeš to..nikdy!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:38
- Nahlásit
davidkova renata
tak jette f sobotu
Tak dobře mě zasej neplatěj, abych si prací zabila víkend.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:39
- Nahlásit
Čus pipky!
davidkova renata
hele můžu ti dát pro nanynku eště zbytek lichořešnice, co mařce zbyl, i to céčko, co taky zbylo, je to s postupnym uvolňovánim, neni to kyselý, pes to žere ochotně - eště aby naši čokli něco nežrali ochotně ))
Baico
někde se srazíme a pojedeš se mnou, přijede asi i Korinka a zmlátí Bůcha i Fanouška. Budu s sebou mít pytle s věcima, zase si to rozeberem, zbytek buď pro útulek, kdyby to už pro ně nebylo moc, jinak do kontajnéru s karitou.
Holky, dnes mi přišel vzorek výšifky, je to mocinky heský, koukejte- doufam, že nemusím říkat, že jde o náhled programu, nikoli finál barvy nití, ty teď vybereme:
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
se musej rodit nějak zmutovaný, jinak to nevidim, to normální člověk přece nemůže přežít! Si to představuju - věčnej sních, věčnej led, věčnej mráz............ NE TO PROSTĚ NENÍ FYZICKY MOŽNÝ
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:43
- Nahlásit
Gerda
někde se srazíme a pojedeš se mnou
O.K. To nějak domluvíme.
přijede asi i Korinka a zmlátí Bůcha i Fanouška
To je dobře, potřebuju mít mrtvého psa. Zase se doma nudí a vymejšlí kraviny. Jsou s kocourem stejný. Ten se mi protáhnul ventilačkou do pokoje a sežral medaile z pytlíku.
|