Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5661 . 5662 . 5663 . 5664 . 5665 . 5666 . 5667 . 5668 . 5669 . 5670 . 5671 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:11 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
nevím co je kineziologie?
http://www.lenkapoborska.cz/index.php?option=com_c ontent&view=article&id=3&Itemid=4&sklik
tady sem ti o tom něco našla tak si počti

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:14
- Nahlásit

Alexa kejtlin
Mělo by to být o nějakém pohybu hemisfér mozku nebo co. Fakt jsem to moc nestudovala. Jsem se tomu podivila a šla od toho. Ale jestli to provozují psychiatři, tak proč ne.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:19
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale jestli to provozují psychiatři, tak proč ne.

to né to asi neprovozují. Hele to máš jak s léčitelema a homeopatikama. Někdo je vychvaluje a někdo zatracuje. Nicméně jsou věci mezi nebem, a zemí který nikdo nevysvětlí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:21
- Nahlásit

Alexa
To jistě, je-li ovšem co vysvětlovat.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:25
- Nahlásit

Vlčáčkovápridavam se k vam do magorskupiny,pac jsem byla ditko neoblibene ve tride a jeste sikanovane!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:31
- Nahlásit

Alexa
díky za odkaz, mě to přijde trochu jako RD jeho tachyony, jsem po dost těžkým úrazu hlavy a vyvázla jsem z toho skoro bez n ásledků a nerada bych aby se tam něco nepovedlo a třeba by se následky nějak projevili

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:32
- Nahlásit

Nepřidávám se do magor skupiny, spíš zas do nějaké její protější verze, jsem naopak smrad rozmazlený, rozcapený, umazlený, vypiplaný, milovaný, prostě milouňátko, i když už mi táhne na štyrycet. Fuj, to zní strašně. Jako to štyrycet zní strašně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:37
- Nahlásit

nemethova5
hele vždycky je to jak vracet, příklad-matka mi volala je to asi rok možná dýl, byl u toho radek, že potřebije odvézt v pátek do práce, volala mi v úterý, jestli něco nemám, že se nemá jak dostat , já na to, že nic nemám, ale, že ji neodvezu, pro kohokoliv jinýho bych to udělala i zadarmo ale pro ni ne, ona: to mi aspoň nemůžeš říct, že něco už máš? já: ale já nic nemám, jen tě nechci odvézt, mluvila jsem naprosto klidně a vyrovnaně, ještě jsme se chcíli dohadovaly, pak mi dotčeně šlehla s telefonem, radek se tlemil celou dobu-měla jsem to na hlasitý odposlech

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:39
- Nahlásit

nemethova5
za mě tě do magorskupiny beru jsi agresivní na lidi a to se mi líbí....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:40
- Nahlásit

Gerda
když už mi táhne na štyrycet. Fuj, to zní strašně. Jako to štyrycet zní strašně.
Hele, drž zobák, nerozmazávej to, jo? Někteří z nás, co nám táhne ještě na víc, to těžce nesem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:42
- Nahlásit

Vlčáčková
nj tys taky muzejní kousek
Gerda
mě taky táhne na štyrycet a je mi to úplně jedno

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:44
- Nahlásit

kejtlin
tys taky muzejní kousek
Si to nech!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:45
- Nahlásit

kejtlin nemethova5
Tak jsme tři, pokud se nepletu. Nebo ještě někdo do magorskupiny? Kterýho psychiatra vybereme? Znáte nějakýho mladýho, hezkýho?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:47
- Nahlásit

Gerdajako ja doma gut!o to zadna ale ve skole byli na me desny svine,hlavne ze to ta krava tridni videla a nezakrocila,bylo ji to proste jedno,a ostatnim hajzlum taky,na to se nezapomina a kdyz maji srazy,tak je vzdycky poslu doprdele!!!!!!!!
kejtlinv rodine to fakt zamrzi!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:51
- Nahlásit

kejtlindiky pani a taky vim,proc nesnasim delat v kolektivu a nesnasim lidi a jsem v praci desne sama a to mi vyhovuje,jsem agresivni,bo nesnasim lidi!
Vlčáčkováznas nekoho?ja ne!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:52
- Nahlásit

Vlčáčková
mám postarší psychiatričku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:00
- Nahlásit

kejtlin nemethova5
Neznám nikoho vhodného.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:06
- Nahlásit

Vlčáčkováneni v zumpe naky psychiatr???nenasel by se tu nekdo?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:08
- Nahlásit

nemethova5
Pokud je, obávám se, že se dobrovolně nepřihlásí. Ledaže by to byl Hafan. Jdu spát, dobrou noc.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:11
- Nahlásit

pustila jsem psy a půjdu taky spát

impact
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:11
- Nahlásit

Řešíte maminky? Tak to já se velmi ráda přidám do magor skupiny. I když my už si to docela srovnaly. Před pár lety na mě ječela naposledy, kvůli jakési ptákovině. Jsem jí poprvní v životě práskla telefonem a napsala jí smsku, ať mi zavolá, až si uvědomí, že jsem dospělý člověk a tak se ke mě bude chovat.. Pak mne zkusila podrazit, resp. podrazila a já ji v tom nechala vymáchat. Snad dva roky jsme spolu nemluvily. A od té doby je naštěstí klid. Naopak, když může, pomůže. Protože jí asi došlo, že jsem schopna ty dveře mezi náma zavřít natrvalo.

Co se dělo do mých 19ti let nebudu popisovat, protože i monitory mají oči.

Jinak jsem zkoukla filmeček "Dear John" a je to pěkná slaďárnička. Jsem si odpočinula aspoň trochu.

kejtlin
Zcela upřímně a stručně ti řeknu, že pokud se v té nenávisti k matce budeš stále motat, tak se v ní zamotáš a nedokážeš se vymotat. Jednou na to možná přijdeš, že to bylo hloupost a zbytečně sis tím zničila část života. Ale na to mušíš asi dojít sama.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:16
- Nahlásit

impact
já se v tom až tolik nemotám, mě je to už jedno, otčíma nenávidím, ale taky mi je to už jedno, nestýkáme se vůbec a podstatnou část života mi zničili oni, já na to přišla už dávno, jen se nechci s nima usmířit, prostě nezapomínám a jen občas připomenu, že jsem nezapomněla.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:20
- Nahlásit

kejtlin
prostě nezapomínám a jen občas připomenu, že jsem nezapomněla.
Motáš se v tom.

Ale já tě přesvědčovat nebudu. Jak jsem řekla, na to si člověk dojde sám.. A přála bych ti, aby sis na to došla a vymotala se. Páč jsi hodnej čék a zasloužila by sis to.

@LL
Totální míčkofilismus ve zpomaleném vydání.
http://vimeo.com/16698207

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:29
- Nahlásit

impact
jak se pozná, hodnej čék? Nemyslím so o sobě, že jsem hodná.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:35
- Nahlásit

kejtlin
Nemyslím so o sobě, že jsem hodná.
No samozřejmě. Ty si to totiž o sobě pod vlivem toho motání se v tom ani myslet nemůžeš.
Ale to ti nebudu vysvětlovat určitě tady na foru neboť i monitor má oči. Někdy jindy a někde jinde ti to celý zkusím odzrcadlit. Třeba emilem.. Tady určitě ne-e..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:39
- Nahlásit

impact
Já si myslim, že se v tom nemotám, motala jsem se v tom tak na základce a střední, kdy jsem s nima musela bydlet a denně je vídala, už se s nima 13 let nestýkám.
No nic je to jen můj pocit, tak mi to napiš mailem až budeš mít chut´ ka.ta.ko zavináč seznam.cz-bez mezer, tak jak je to napsaný 2 krát za zkratkou tečky a poslední zkratka je bez tečky.díky

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 23:46
- Nahlásit

laguna
hele a ty bys ju dyztak pucila? a neni to nejaka velmo draha telka, ze ne. Kdyby ju ty svinuchy mnoukave ponicili, abych ti nesplacela telku do konca zivota.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 00:12
- Nahlásit

kejtlin
Máš emyla. Jdu spát..

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 06:01
- Nahlásit

čuste magoři a antimagoři ve skupinách. Já teda bohužel nemůžu k vám a musím s Gerdou do rozcapenejch a milovanejch dítek...ach jo, tam určitě nebude sranda.
A jinak teda fstávat a makat, Biluše nemusí, ta musí sežrat paštiky

impact
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 06:26
- Nahlásit

Šmárjá mě se nece.

<< 1 ... 5661 . 5662 . 5663 . 5664 . 5665 . 5666 . 5667 . 5668 . 5669 . 5670 . 5671 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání