| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 07:25
- Nahlásit
Fstávat a makat a honem, páč mě se taky nechce
makrel
Paštiku jsem fčera večer chtěla dát psům. Mášenek mi řekl, že jsem se úplně zbláznila a že ji sní on. Jednou si kousnul, řekl, že něco tak hnusnýho v životě nejedl a nabídl to Lilátku. To si čuchlo, poblilo se a šlo pryč. Kristepane co s tím budu dělat když to ani čokli nežerou?
Jo a taky se hlásím do klubu magorů skrz rodiče. Mám otce alkoholika co se životem úspěšně prochlastal. Nebudu nikomu vyprávět o tom jaký to je když se domů připlazí (doslova, páč chodit nemůže) v jednu ráno, vzbudí celý barák a chce s vámi řešit, že mu někdo řekl, že minulý týden z tanečních vás doprovázel nějaký kluk, ON NEVÍ JAKÝ A CO SI TO KUR..A DOVOLUJU CÁRAT SE S KLUKEM.
Matka je pro změnu lehce (dost) založená na téma "co tomu řeknou lidi" a z tohoto tématu se může celý život zbláznit Takže jsem musela mít megamonstrózní svatbu, kterou jsem vůbec nechtěla - aby sousedi viděli. Naopak když jsem se rozváděla s největším debylem v Evropě, který mě navíc festovně mlátil (i těhotnou) tak máti byla na jeho straně, protože "kristepane co řeknou lidi na to, že seš rozvedená. A s dvěma děckama...." Úplně nejhůř nesla když jsem začala podnikat, to jsme se zdárně skoro rok nebavili, protože "spořádaná ženská nepodniká. Spořádaná ženská má zaměstnání v kanceláři na úřadě" (a po příchodu domů pigluje sporák, má doma uklizeno, nemá stopadesát čoklů, netrajdá s nima nikde po závodech, ale stará se o děti ).
Trvalo jí čtyři roky než se jakž takž smířila se psama, rok než se smířila s kozou...s koněm jí to jde už rychleji, rezignovala
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 07:28
- Nahlásit
Dobré ohavné deštivé ráno!
Biluška
když tě vidim - zahlídla jsem tu něco o tom že sháníš štěňata NO, nevim nic bližšího, tak čistě náhodou - 3-letýho nechceš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 07:30
- Nahlásit
bonc
Ne, musí to být štěňato.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 07:34
- Nahlásit
sakra, zas to nevyšlo (jinej smajl mi nejde udělat!)
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 07:38
- Nahlásit
Jináč, lidi, potřebovala bych poradit jak s ofcí na silvestra. Včera mi zase připomněl, že to prostě nedá. Pokud jde o jakýkoliv rány tak je na tom pořád stejně blbě jako když k nám přišel. Myslela jsem, že už se dal trošku psychicky do kupy, ale není tomu tak. Včera něco velmi daleko bouchlo, fakt nepatrná rána a labílek se 1/4 hodiny klepal. Když konečně dal pokoj, tak začalo jemně pršet - jenom tichý kapání na střechu. Pes opět v háji. Mam jinou možnost než ho totálně zdrogovat? Odjela bych někam, kde bude klid, ale nevim a nemam kam.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:09
- Nahlásit
Teď jsem si přečetla ty včerejší témata jako kulhání, prachy zpět apod. a kdyby mi fungovaly ty debilní smajlové, tak tam všude vrazim Bilušce palec nahoru!
A tady jako nigdo neni?! To všichni tak urputně dřete nebo se naopak ještě válíte??!! Normálně nestíham číst a teď tady pusto prázdno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:14
- Nahlásit
bonc
já tu sem, ale dřu. za pár minut vyrážím dřít do terénu. A nechce se mi
Labílka bych na Silvestra asi zdrogovala a nechala ho zalízt někam pod postel, nebo tak něco. Jako do nory. Nakonec mu stejně nezbyde nic jiného než to přežít
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:16
- Nahlásit
čau všici, sem vstala a venčím čokle
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:20
- Nahlásit
Biluška
do postele se mi narve, to je jasný, tam už bude pod peřinou schovanej bígl ale tý to ke klidu stačí, že si při petardách zaleze pod peřinu, nalípne se na mě a můžem spát, ale ovec šílí i při obyč dešti, petardy jsem s nim ještě nezažila a neumim si to představit...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:23
- Nahlásit
bonc
Jojo, silvestr... Ani mi nemluv. Chtela jsem to udelat uz vloni, ale nakonec jsem to riskla a zkusila doma. Letos to uz asi nerisknu a pojedu spat do prace. Mame totiz klub v podzemi a zvenku nic slyset nebude. Jen netusim, jak tam a zpatky prestehuju celej cirkus.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:27
- Nahlásit
bonc
pomáhá zesílit televizi, ale fakt hodně zesílit, aby petardy nebyly slyšet.
impact
já chci taky do podzemí!!!!! mě se psi nebojej krom axy a rickiho, ale nijak zvlášt´ nešílej jen je vidět, že jim je to nepříjemný, ostatním je to jedno, ale mě to sere a vadí mi to. Máš odpověd´.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:27
- Nahlásit
impact
Já si naivně myslela, že to bude v Díře jinak než ve městě... je pravda že nepráskaj už od pěti (nebo lépe řečeno už od mikuláše), spustěj až o půlnoci, ale to je pak mazec. Strašně se to po těch našich pastvinách nese, takže když už konečně daj pokoj naši Dražováci, pokračujou okolní větší vesnice ještě tak 2 hoďky - všechno je to slyšet, takže se předháněj kdo dýl.
To máš fajn že můžeš někam s čoklema zalízt, fakt bych ráda taky někam zmizela, ale neni kam.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:29
- Nahlásit
kejtlin
práskaj nám přímo před barákem, jsou to šílený detonace, to nepřeřvu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:38
- Nahlásit
Mambici právě nepomůže nic. Předloni jsem ji vzala na párty. Gramofony, randál, lidi.. Přesně slyšela každou petardu venku. Byly jsme v deset doma. Vloni jsem ji vzala k nám do hospody, kde řve jukebox fakt dost. Tam vydržela chrápat pod stolem než kretén muž majitelky začal házet petardy vevnitř. Mamba je šílená hrůzou. A nejhorší je ten její zoufalej výraz, když mi hledí do očí a strašně se bojí.
Kejtlin píšu z founu, tak až pozdějc z pc.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:39
- Nahlásit
Dobré deň!
Jak se máte? včera jsme na Žumpu vůbec neměla čas. Faru se mi pomstil za úterní divadlo. Zese roztrhal tašku na plasty a vytahal všechny hračky Asi holt bude muset chodit se mnou.
Kousat do prokopáku jedeme a přijede i náš předseda s boxerem. Doufám, že Bůch Fandu zmastí, aby byl unavenej a neměl roupy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:44
- Nahlásit
bonc
zdrogovat psa jsme na Silvestra zkoušeli a bylo to snad ještě horší než ho nechat prožít to při plném vědomí. Byl to labil od narození, umocněno a podtrženo výchovou a následnou navíc "převýchovou" lopatou u chovatele, jediné co pomáhalo bylo ho postupně otupit, furt brát někam kde se bouchalo (třeba na oslavu osvobození, tam to bylo úplě nejlepší, nejdřív jsem musela 30 kg psa nosit ale pak fakt otupil).
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:48
- Nahlásit
Naopak Buca na Silvestra se mnou lozí po ulici a chytá petardy do držky. Moc jí to baví, a dívá se na oblohu na světýlka.
Jo a určitě na psa neplatí "jáj, ty můj chudáčku malinký ty se jich bojíš", to ho v bláznění ještě víc podpoří, jestli chce člověk tvrdého psa, musí sám být tvrdý, dělat že se nic neděje a hysterické projevy u psa potlačit, jinak si pes chlácholením myslí že ho člověk chválí a hysterické jednání prohlubuje.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:48
- Nahlásit
Dobré ráno všem
bonc
Ovce je to mrňavý, co jsi měla na Bambiho pytlíku?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:55
- Nahlásit
lucYnka XIIIhele a ty bys ju dyztak pucila? a neni to nejaka velmo draha telka, ze ne. Kdyby ju ty svinuchy mnoukave ponicili, abych ti nesplacela telku do konca zivota.
Je to stará tv která zabírá místo dětem v kuchyňce.
Takže je zcela zdarma a bez záruky až se rozbije nebo jí kočky zničej tak jí vyhodíš a mě s tim vůbec nebudeš zatěžovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:56
- Nahlásit
zdar děcka,vjeděli ste že Chuck Norris se nemusí připojovat na server...server si ho vyhledá sám.
su veelmi spruzelé ,nemůžu ject f sobotu kousat ,zrovna dyš příde přeceda! ,Nanynka má rýmičku a kašel ,kolik se dává denně těch céček plís?
Mucholabka
bonc
myslim,že souhlasim s muchoš,ale je to v tomdle stadiu paniky v zásadě doživotní práce a výsledek bude možná tak jako snesitelnej,ale milovat petardy nebude nikdy,do dokáže jen Čak Norys RD
bonci voptej se gerdy,ta má s mařkou taky problém,ale veeelmi se posunuly za tu dobu co jí znám.V zásadě bych ale řekla,že maryje reaguje o moc procent líp,když gerda neni na obzoru,viděla sem to na vlastní voko několikrát
jinak sem tvůj příspěvek stran sněchu četla a lity lity lity!!!!!!!!!! sem s váma ,pani...duchem jako
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:57
- Nahlásit
Dobré ránko fšici!
bonc
hele předesílám, že zkušenost s tím nemám vůbec, ale vůbec žádnou, ale napadá mě - co takhle sehnat nahrávky bouchání a vůbec divnejch zvuků a pouštět to nejdřív úplně potichounku a pak pořád víc nahlas, řízeně prostě, a přitom čokla zabavit hrou nebo cvičením?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:58
- Nahlásit
davidkova renata
céčko se nedává vůbec, dávej jí jitrocelovej sirup 3 krát denně 2 lžíce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:58
- Nahlásit
Mucholabka
Jo a určitě na psa neplatí "jáj, ty můj chudáčku malinký ty se jich bojíš", to ho v bláznění ještě víc podpoří, jestli chce člověk tvrdého psa, musí sám být tvrdý, dělat že se nic neděje a hysterické projevy u psa potlačit, jinak si pes chlácholením myslí že ho člověk chválí a hysterické jednání prohlubuje.
opět musim souhlasit.Jen tohle je snažší u psů co je máš odmala,u útulkáče už "zkaženýho" je to větší problém.U svejch to můžeš velmi ovlivnit ve fázi kdy se pes rozhoduje zda se bát bude či ne.Ale totál panika je blbá no..nicméně bych asi postupovala jako ty.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:59
- Nahlásit
kejtlin
céčko se nedává vůbec
dyk furt všicíí píšou že jo! teda jen dyš je čoklík nemocnej,jinak samo ne.Sirup uš slupla aji s medem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:00
- Nahlásit
davidkova renata
nemůžu ject f sobotu kousat
Tak to jsme pani v pérdeli, neb to bez vás nenajdu
Nanynka má rýmičku a kašel,kolik se dává denně těch céček plís?
To je mi líto. Já dávám preventivně ráno a večer každýmu lžící jitrolceláku a jednu tabletu celaskonu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:01
- Nahlásit
bonc
Axa se tak bála až lezla po zdi-doslova, nechlácholila jsem ji, dělala jsem, že nic ale nic se neděje, dle mýho přispělo to, že viděla, že ostatní psi jsou v pohodě, takže se asi fakt nic neděje, bojí se doted´ ale nešílí, stejně tak ricky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:02
- Nahlásit
[b]Baico[/b]
[i]neb to bez vás nenajdu [/i]
ale jo!!! nebo se přopjíte cestou ke gerdě..sere mi to ale příííšerně bo má bejt aš 16 st[img]http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/cr y.gif[/img]
[i]jednu tabletu celaskonu[/i]
ok,dík,uš jí zdlábla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:03
- Nahlásit
davidkova renata
o tom céčku psala přece Maky že pro člověka je prospěšný, pro psa zbytečný a že když ho dáváš víc, tak se nevyloučí jen tak, teda vyloučí, ale ne bez problémů
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
to jsem ráda že někdo souhlasí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 09:05
- Nahlásit
bonc
paní my jsme na tom úplně stejně, petarda bouchne na opačném konci města a já mám doma 15 min vibrujícího psa, jak přišel podzim, tak si dokonce vymyslel, že se bude bát pro jistotu všeho, jak se začne stmívat, všech zvuků. Už jsem ale dospěla do stádia, kdy to ignoruju, protože jinak bych se musela zbláznit. Ten silvestr bude drsný, ještě přemýšlím nad homeopatikama,ale nevím.
|