| Autor |
Zpráva |
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 16:52
- Nahlásit
Gerda
pani klíííííd, ten pražák už je stejně asik doma, páč ho stáhli, ale BAMBI tam na vás čeká s nadějí v oku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 16:59
- Nahlásit
pe3ce
necííííí bambííííí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:01
- Nahlásit
Gerda
tak Zita se hlásit nebude, páč pravděpodobně ten víkend si pojede do Němec pro štěkátko... škoda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:04
- Nahlásit
Baysha
ach jo! Tak snad aspoň adidaska teda
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:08 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Nazdar paka
sem dneska procestovala půlku Práglu, byla sem pro jeden sponzorák ve stodůlkách, pro druhej v chuchli, se sisinou na novodvorskáý na stříhání a nakoupit v makru teď sem dorazila domky a du si udělat kafe
Eldoguero
jééé vítám tě tu sem si myslela že se sem budeš hodit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:13
- Nahlásit
Alexa
sem si myslela že se sem budeš hodit
nebohá argentýnová, přišla si fundovaně povídat o psech a skončí v kynologický žumpjě ))
Aleksičko, máme se na závot přihlašovat nějak přes stránky, nebo přes tebe?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:15
- Nahlásit
Gerda
můžete přese mě, stačí kdo pojede, co ste byly loni tak údaje mám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:16
- Nahlásit
Alexa
přece Bajko a já a neví se u Pavlii a Hanciw. Březen je přihlášenej s tou kámoškou?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:39
- Nahlásit
březen2008
S nechutí kopíruju jorky:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7703152/jorksirsky -terier.php
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7504105/jorksirsky -terier-mini-kryti.php
Tenhle by ale asi potřeboval spíš přes držku než odběr štěňat za prachy. Debil množitelskej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:42
- Nahlásit
Maso v mrazáku, žaluzie i v obýváku umytý-vokno teda ne poněvač je uš tma, za chvíli b udu krmit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:51
- Nahlásit
Gerda
já jsem se přihlásila co má mejlík na stránkách
jinak jsme potkali a venčili:
mí 3 psi,jenny 4 ovčouni,4 dobrmani kluka a 2 feny holčiny )
Vlčáčková
dík
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:52
- Nahlásit
kejtlinahojky dorazily kvitka???malince overal uz dorazil,tak se ptam pro pripad!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:54
- Nahlásit
a cus decka!!!!jsem tentokrat s tou cernou svinou v praci,matce upa na pikosekundy nastrihal perinu,perovou!!!!!!tak si dovedete predstavit,jak to u nas krasne vypadalo,nevim kdy a jak na tom pracoval,asik jak jsem spala!no jo no,matinka nema zadnou autoritu,jsme se kvuli tomu dnes desne chytli!takze kdyz amin umi pracovat na perine,tak bude pracovat tady semnou!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 17:56
- Nahlásit
nemethova5
mě nic nedošlo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 18:01
- Nahlásit
kejtlinjak to,to neni mozny,posilala jsem to zaroven s hajovym overalem pro malinku,ta je az z plzne,doufam ze zejtra ti to dojde,v utery jsem to poslala,strasny kur.y ta ceska posta,fakt divny.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 18:10
- Nahlásit
Eldoguerohe,he,pani,koukam,ze mate takovyho magora stran delobuchuch jak ja,naposled hodil hajzl hajanoj delobuch pod nohy,zamerne zmrd jeden,hajanoj se tak nasral,ze se mi vyskubl a sel ho totalne zmydlit nahubkem,pac ho mel natlame a ja se jeste dvakrat kopla!!!!!taky hajan asi nema pud sebezachovy,bo se mu to libi sedi na balkone a rve a rve a rve radosti!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 18:47
- Nahlásit
nemethova5
tohohle se strašně bojim, když to někdo mrskne po mařeně, ta prostě umře, notabene já taky, protože sem šíleně lekavá. A zimní večry na sídlišti jsou fakt peklo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 18:50
- Nahlásit
nemethova5
Gerda
Toho se nebojím bo si mlad´asi myslej, že jsem policajtka , ale může se to klidně stát i mě
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 18:53
- Nahlásit
Gerdano,tak to se ti nedivim,bo vim,ze marka se bala,muzu ti rict,ze ja se lekla taky a z toho uleku,jsem hajzlovy nakopala srani a jak hajan videl,ze mu jeste davam,tak tim tuplem pridal a mydlil,hlava nehlava teda!
kejtlinvis,ono je to vzdycky neprijemny a kor,kdyz to necekas,nekteri jsou desny svine,vsak vis.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 18:56
- Nahlásit
Hele, osoby, vim že darovanýmu koni na zuby nekoukej a ber co ti kdo dává atd atd blá blá blá, ale co to bylo za divný tyčky v tom pytlíku z Pytlíku? Sem teď byla v útulku s tim že je tam rozdam a žádnej pes je nechtěl Nabídla jsem je asi osmi čokluchům a pak to vzdala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 18:57
- Nahlásit
bonc
divný tyčky
nooo jistě to nevim,ale asi to byly ty šulíni co s nima furt votravovala makytryksová..ale většinou to psy žerou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 18:58
- Nahlásit
bonc
Nabídla jsem je asi osmi čokluchům a pak to vzdala
moje čokle to spucli bez váhání
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 18:58
- Nahlásit
boncnejsou to ty PENISY suseny???????
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:00
- Nahlásit
ne byly to ty tyče barevný
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
davidkova renata
njn bambiho pytlík málogdo zkousne žejo
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,nak jste me predbehla,mam hajzla cernyho v robote,co myslis,co ten magor asik provedl??????stacil matce zlikvidovat perovou perinu na pikokousicky!!!!!!!ja to vzdala neco matce vubec rikat,kdyz si ho venku neda ani na voditko,ponevadz ho pry tejrat nebude!!!!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:02
- Nahlásit
bonctak to byli barevny pytliky od bambiho!!!!!
Alexapani vy dnes perlite koukam,hele,to co jsi mi poslala,to jako vazne,jo???nemam nic takoveho otvirat???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:07
- Nahlásit
Alexa
to cos mi poslala je zřejmě hoax.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:10
- Nahlásit
kejtlinhm,taky jsem premejslela,ze asik jo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:12
- Nahlásit
nemethova5
hele,to co jsi mi poslala,to jako vazne,jo???nemam nic takoveho otvirat???
to cos mi poslala je zřejmě hoax.
jak přišlo tak posílám, zas je lepší 2x poslat než mít pak problém. já nic takovýho určitě otvírat nebudu
hele holky a víte že když chce čak noris vidět něco ostrého tak se podívá do zrcadla
|