Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5670 . 5671 . 5672 . 5673 . 5674 . 5675 . 5676 . 5677 . 5678 . 5679 . 5680 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:45
- Nahlásit

Jsem namíchlá, protože jsem odehnala kočku ze silnice, aby jí nepřejelo auto. A přitom si všimla, že kočka jse doslova kost a kůže. Jak jsem na ní sáhla, cítila jsem snad všechny kosti v těle. Jenže mi zdrhla za plot, protože když jsem jí vytrhla z tý letargie, tak trošku ožila a vzala roha před bestyjema. Vypadá jak Vlčáček, když neměl chlupy.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:46
- Nahlásit

laguna
týjo. aha takže mi chceš jako říct, že sem vyhodila 800? díky ti!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:46
- Nahlásit

laguna
Když jsem byla na zkoušce já tak místo kýblu kladivem mlátil někdo do klandru.
Sem se tak lekla že jsem odskočila.

Pcha, to uš sme zdokonalili . Včil na sebe naskládáme štyry plechový kýble a pak do nich kopnem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:47
- Nahlásit

Vlčáčková
bohužel takhle vypadá mnoho koček venkovních,ani chytit se někdy nedaj,,jedině jí dávat na stejný místo nějaký žrádlo

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:51
- Nahlásit

davidkova renata
jedině jí dávat na stejný místo nějaký žrádlo
No ano to děláme našim kočkám, protože bydlej venku. Proto se k nám nastěhovaly i dvě sousedovic kočky a ještě divokej kocour, kterej po půl roce neni už zase moc divokej. Když neseš žrádlo, tak se už i mazlí.

laguna
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:51
- Nahlásit

Včil na sebe naskládáme štyry plechový kýble a pak do nich kopnem
Fuj fuj fuj vy ste ale zlá.
Ještě že už to mám za sebou.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:52
- Nahlásit

vodkama si? z prahy ne co?
Né, až vod Frýdlantu v čechách, tudíž daleko úplně vodkuďkoliv a kamkoliv
S dělbuchama mohu taky přispět svou troškou do mlýna, můj argentinec je trochu jinej, ňák nemá pud sebezáchovy a taky komplex nesmrtelnosti a bůhvícoještě. Onehdá, když jsem s ním chodila hlídat, brala jsem si Silvestra, jelikož Argo bral půlnoční ohňostroj jako fákt skvělou zábavu a koukal na mě pohledem "jé, já mám narozeniny, či co". Dva puboši mu hodily dělbuch pod nohy, musím se jich zastat, nechtěně, víceméně se k nám skutálel z kopce, ten můj jantar po něm skočil. Voči mu svítily, jak kdyby ho spolknul, naštěstí jsem ho stihla strhnout zpět, na následný výbuch se světelným efektem reagoval skákáním dva metry do vzduchu, poštěkáváním a naprosto nenormálním mrskáním ocasem.
Akorát chudáci puboši, když jsme kolem nich procházeli stáli u zdi v pozoru a omlouvali se, ten můj jantar se rozhodl, že jak je v ráži, tak je trochu srovná a mě na tom ledu trochu jely nohy směrem k nim.
Takových výborných zážitků mám s tím miláčkem víc

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:54
- Nahlásit

Vlčáčková
davídková

bohužel takto vypadá i naše kočka po 3 letech výkrmu. Dostali jsme jí jako bonus k baráku, dle sdělení předchozích majitelů jí bylo tehdy 17. 17 let bez střechy nad hlavou, strava - co si seženeš. Dneska má trošku panděro, ale jinak pořád kostra, hodně nekvalitní srst a pořád strašně smrdí. Aby toho nebylo málo tak jí nějakej krypl úmyslně nabral autem, naštěstí přišla jen o oko, což na jejím hrůzyplném vzhledu moc nedodalo - vet jí ho nesešíval, aby nemusela do další narkózy, takže má takovou krásnou činanou díru do hlavy..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:54
- Nahlásit

davidkova renata
Snad jí chytnu příště. Vypadá strašně, jak z Dachau. Myslím, že před časem se ke mě lísala u mě na zahradě, jenže Vlčáček odnaučil chodit k nám všechny kočky z okolí. Já na kočky moc nejsem, ale tohle mě fakt sere. Jinak je ale pěkná barevně. Zkusím jí najít příště a chytit. Kdybych mohla až k ní na tu zahradu, asi bych jí čapla, to jsem přesvědčená.

hancaw
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:55
- Nahlásit

Zdravím jsu nasraté nesnáším fšechno lictvo - žumpa je vyjímka! Od rána tu někde v ulici - upozorňuju f centru Prahy jezděj tu tramvaje auta a tak - brečí kotě. Od rána lítám a hledám ho - až se mi to samozřejmě povedlo. Lof byl náročný ale zvládla jsem to jen mám teď o problém víc - kokoura fakt pidi mám v kanclu. Naštěstí se ho večer ujme chudák Lucynka bo domu ho přitáhnout fakt nemůžu Ale mi řekněte co za hovado vyhodí kotě na Florenci? Nic jdu pro kotěcí kapsu!

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
Pani, jak píšete, že ste neviděla argentýny v akci, protože ste byla ve sklepě. Tak nebujte, Mates už dostal instrkce, že pro příště vás osobně vyvede ven,abyste nebloudila potmě mezi hnusnejma paboukama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:57
- Nahlásit

Eldoguero
že jak je v ráži, tak je trochu srovná a mě na tom ledu trochu jely nohy směrem k nim.

tak tohle dělá víc psů,nemetky hajan taky a myslim že i mucholabka něco psala..ta má pycbumíííí ))))
pes byl patrně v minulým životě pyrotechnikem
tudíž daleko úplně vodkuďkoliv a kamkoliv
no ale když jsme měli v létě u alexy v jílovým žumpamítink,tak přijela lejenda až z francie a zbytek byl taky vodněkad z orientu,tak až bude příští srázek,zapřáhni bojový vemena a na Jílové,pani Mullerová

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:58
- Nahlásit

Dva puboši mu hodily dělbuch pod nohy

Tak to bysme mohli mít s čoklema společnej pohřeb, leželi bysme tam mrtví vedle sebe všichni 3

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:58
- Nahlásit

hancaw
mi řekněte co za hovado vyhodí kotě na Florenci?
To si děláš srandu!!! Lidi jsou fakt strašní!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:00
- Nahlásit

bonc
jí bylo tehdy 17.
probůch a kolik jí je ted????????????????
hancaw
Ale mi řekněte co za hovado vyhodí kotě na Florenci?
zmrdi sou to!! ale vy ste anděl a lucynkacochodíjenvnocianechcetelku taky,u ní se bé mít dobře a někoho mu najde.
Baico
mezi hnusnejma paboukama
to mi jako neřikej,že tam nějaký byli????????????????????????
jinak ven sem snat nebloudila aspon nijak netradičně bo sem donma byla už kolem druhý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:02
- Nahlásit

bonc
Tak to bysme mohli mít s čoklema společnej pohřeb
a my bysme vám ho tu vystrojili na foře!! já tu měla uš taky pochřep!! moooc pěkný sem to měla..ale nevim esi to najdu,bylo to nějak před 4000tisíci stranama

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:04
- Nahlásit

davidkova renata
V létě už snad budu opět mobilní, mentálně mi stojí moje popelnice 200km od domova asi mi jí už přitáhnou, ale ještě by to chtělo novej motor asi
Můžou i nebojový, máme i vzorek NO
Add. kočka - k nám se před třemi lety nastěhoval kočka s dvěma koťatama, kočka se ukáže cca jednou za dva měsíce, ale kocouři skvotěři si tu lebedí celkem spokojeně většinou v kotci u kanárka
Mají výdrž mrchy, páč u nás maj kočky životnost tak 2 roky, pak je buďto přežvejkne auto (traktor) nebo je uloví liška

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
to mi jako neřikej,že tam nějaký byli????????????????????????
Fšude ve sklepě jsou, tim jsem si naprosto jistá. Šak sem taky řekla, že mě do sklepa nikdo nedostane.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:12
- Nahlásit

mi řekněte co za hovado vyhodí kotě na Florenci?
To si děláš srandu!!! Lidi jsou fakt strašní!!!

My teda bydlíme na konci světa, ale před časem se stalo místní kratochvílí vyvézt psa k lesu a pak mu honem ujet, jedno léto se zoufalej pes mastící marně pochopitelně přes celou vesnici za autem skoro stal součástí místního koloritu
Auta měly vesměs značky Liberce, Prahy a německý

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:13
- Nahlásit

davidkova renata

no, 17 + skoro4.....

hancaw
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:13
- Nahlásit

Jo já bych si i srandu dělala ale kokour ne - malej černej hladovej skoro průhlednej ještě že tu dneska nemám šéfa bych letěla i s kokourem. chudák malej hubenej!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:15
- Nahlásit

Eldoguero
máme i vzorek NO
jo?? se mušim kouknout aš přídu bo mám taky NO )))
no hele máš domácí úklol..do léta prostě budeš mobilní a hotofson! bojový vemena sme měli v jílovým naposled am. buldoka,gerda má někdo foto,byl úúúžasnej)))

du ven a dřít,nepyšte,jelyta!

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:17
- Nahlásit

davidkova renata

je to ste hodný! koukam že taky musíš mít všechno viď ? Nestačí známka na přednim skle, skumafka a stalacokolif, ty musíš bejt i pochřbená .... - krucinálfagot proč mi furt nemakaj ty smajlové?! si vzaly příklad z těch-jejichž-jméno-nesmíme-vyslovit nebo co??!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:20
- Nahlásit

no hele máš domácí úklol..do léta prostě budeš mobilní a hotofson!
Jooo, myslím, že to stihnem
Dorazíme, teda jestli vám neva, že vozím psy ve vozejku, sem za to dostala vedle pořádnej pojeb ale mi to neva
Jdu taky ven, kouklo na mě přes okno cosi žlutýho, slunce se tomu tuším říká, mi to tady v poseldní době moc nevídáme, tak to jdu zkouknout i s vořiškama

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:29
- Nahlásit

Eldoguero
Dorazíme, teda jestli vám neva, že vozím psy ve vozejku, sem za to dostala vedle pořádnej pojeb

v jakym vozejku? jako za autem?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:31 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Eldoguero
Pani, když se dogestíte s bílejma, budete konečně silný mušstvo, neboť s bílejma tu gestí jenom Bajko, neboť má lední medvědy. Přidejte k nim dogo argentýýýýno a jesi chcete, přijeďte za námi v létě na svičební soustředění do mlíkojet. To víte, my sme spíš takový vobyčejný žumpisti. někerý ten výcvik berou hodně vážně, vostatní tam pojedou na cvičení v rámci malovořechůch. Jinak najdu toho buldoga jemerickýho, kterak s náma taky byl, abyste měla radost.

Adolfek hlavatý, nyní je z něj lékař a bydlí se stejně ošklivou buldočicí:

Je to Dolfi kamarád

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:32
- Nahlásit

normální vozejk na přepravu psů, prej je to to nejhorší co můžu svejm psů udělat, asi je mám všechny vozit narvaný v kufru i s věcma

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:33
- Nahlásit

Gerda
stran těch peněz za mikči, jedu ted v patek pryc a vratim se ve stredu, nebudu mit s sebou notebook, takže nebudu moct na banku a poslat ti to. Nebudeš to potřebovat doufám do tý doby?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:34
- Nahlásit

jak mám kurva přestěhovat ty kotce, kdy, kde mám vzít nábytek (a na nábytek) a kde jako mám vzít čas vycídit byt?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:35
- Nahlásit

Pani, když se dogestíte s bílejma, budete konečně silný mušstvo, neboť s bílejma tu gestí jenom Bajko, neboť má lední medvědy. Přidejte k nim dogo argentýýýýno a jesi chcete, přijeďte za námi v létě na svičební soustředění do mlíkojet. To víte, my sme spíš takový vobyčejný žumpisti. někerý ten výcvik berou hodně vážně, vostatní tam pojedou na cvičení v rámci malovořechůch. Jinak najdu toho buldoga jemerickýho, kterak s náma taky byl, abyste měla radost.
dobrý, asi budu vypadat jako zeměpisnej analfabet, ale kde jsou mlíkojedy?
jinak ráda přijedu, uvítám trénink i jinde než u nás
Možná budem dělat v létě u nás na cvičáku taky ňákou menší akcičku, tak bych přítomné taky pozvala, ale to je ještě daleko

<< 1 ... 5670 . 5671 . 5672 . 5673 . 5674 . 5675 . 5676 . 5677 . 5678 . 5679 . 5680 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání