| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:41
- Nahlásit
Montyna druhou stranku jak pise makrel,nejsou doma sami a jsou vyvenceni,ja i kdyz se s matkou festovne chytnu,tak jsem konec koncu rada,ze se mi postara bud o amina nebo hajana,nevim jak bych to delala sama s dvouma psama,fakt nevim.ja vim nekdy je to na vodstrel!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:44
- Nahlásit
kejtlintak to te lituju,aby se vlastni matka decka nezastala vlastne pred cizim chlapem,no mazec,no!cim jsi si to proboha zaslouzila???jak rikam,i kdyz se kolikrat fakt chytnu s matkou,tak jsem nakonec rada,ze ji opravdu mam,i kdyz nazorove silene odporujem!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:47
- Nahlásit
nemethova5
sám mi řekl, ať si najdu podnájem, už mě to tady vážně nebaví, pořád nějaké hádky kvuli něčemu, sami by to v pohodě vydrželi, Monty určitě a Sophi by si taky zvykla. Ráno chodím na dvě hodiny ven, takže by byli dostatečně vyběhaní.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:49
- Nahlásit
kejtlin
My měli skautíky v baráku. A jedna taková šikovná holka tam chodila. Když jí bylo asi 14, tak jí na narozeniny doma řekli, že jí vlastně nechtěli. Na rozdíl od mladších sourozenců. Pak už taky dávalo smysl, že ona neměla na nic nárok - na lyže, zájezdy atd.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:50
- Nahlásit
nemethova5
nelituj mě v pohodě. Asi jsem si to zasloužila tím, že se jim narodil můj brácha-máme stejnou mámu jen jinýho tátu no a já jsem pro něj byla cizí ne, tak jako o co jde, třeba jako treagédii jsem brala to, že koupil 2 čokolády a obě dal jemu, mě bylo asi 11-12 let a matka na to koukala a neřekla nic. Nikdy mě nezneužíval pohlavně nebo tak to ne, ale psychicky mě týral fest, taky se dodnes léčím na psychiatrii a oba se hrozně diví, že jsem je zavrhla úplně, matku teda jednou tak za rok až dva vidim a úplně to stačí. Asi pžed 6ti lety mi matka zavolala, že bych aspoň na ty vánoce mohla přiject, ty woe no fakt mazec si jako myslej, že sem úplná pí*a, nebo, že jsem na to zapomněla nebo já nevim
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:51 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
kejtlin
tak už chápu, proč máš takový přístup-pesimistický, to dětství podle mě hraje velkou roli....
edit: a už ti nebudu říkat, abys myslela pozitivně, protože se mi to asi mluví jinak, když do dneška se můžu na rodiče se vším spolehnout, kdyby bylo třeba.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:52
- Nahlásit
Vlčáčková
tak já na lyžáky jezdila protože jezdil i brácha a co by tomu řekli lidi, že jo.....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:54
- Nahlásit
Vlčáčková
Monty
kejtlin
no vždycky když tohle slyším tak děkuju bohu za mý úžasný rodiče, když si představím co sem jim v pubertě prováděla a jak na mě byli hodní a stále jsou jsem jim moc vděčná. Na druhou stranu nedokážu pochopit jak vlastní matka může ublížit nebo nechat ublížit svýmu dítěti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:54
- Nahlásit
brej večírek, co se děje, nemám nápojku, nemůžu zpět, co se děje montymu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:55
- Nahlásit
makrel
sem to sem nepsala abyste mě litovali nebo tak!!!! jen aby Monty trochu pochopila, co je chovat se tak aby to ze strany rodičů dítě bolelo
Ale na dětství a dospívání nevzpomínám ráda, nejradši bych to z podvědomí vymazala.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:56
- Nahlásit
kejtlinjenze na decku to zanecha nasledky a na druhou strankumjak je clovek dospelej hodne to zamrzi,tvoje matka ani neni matka,co je to proboha za matku,ze se nezastane vlastniho ditete,tohle fakt nikdy nepochopim,a oni si mysli,ze to jen smaznou,ze se nic nestalo,,hm,to mi pripomnelo moje detstvi a skolni leta,opravdu krasne az k bliti,byla jsem neoblibena,u vsech podotykam,nemela jsem ve tride ani kamarada ani kamaradku a vsichni se mi smali,nevim sice z jakeho duvodu,ale z tech lidi mi je na bliti,sem tam je potkam,a ani je nepozdravim,si mysli,ze clovek leho zapomene,ne nelituji,nezaslouzila jsi si to!!!ale je to hnusny.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:56
- Nahlásit
Alexa
no vždycky když tohle slyším tak děkuju bohu za mý úžasný rodiče, když si představím co sem jim v pubertě prováděla a jak na mě byli hodní a stále jsou jsem jim moc vděčná.
přesně tak, i když mě štve, že se chovají, jako by mi bylo tak 12, i tak je to skvělé vědět, že když se stane nějaký průser, tak mě v tom nenechají. člověku to dojde až se stoupajícím věkem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:57
- Nahlásit
kejtlin
šak já tě nelituju, jen možná trochu víc chápu. vymazání by bylo super, ale nevím, jestli to jde.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:58
- Nahlásit
Alexa
pochopit jak vlastní matka může ublížit nebo nechat ublížit svýmu dítěti.
přece aby se na ni nevysral ne, co kdyby zůstala sama
víš ale já vím, že já je potřebovat nebudu už nikdy ale oni mě jo, řekla jsem jim to když mi bylo asi 18let a já se na ně vyseru přesně tak jak oni na mě a přesně to dodržuju, i když vzhledem ke zkušenostem mi to nedělá problém
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 21:59
- Nahlásit
kejtlin
víš ono to docela bolí, když mluví hnusně o tom nejcenějším co na světě mám, to bych byla raději slyšela, že já jsem přebytečná než oni!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:00
- Nahlásit
kejtlin
hele jako myslím že to matka vůbec nechápe že ti jako něco provedla, ale neboj vono jí to dojde, třeba hodně pozdě, ale dojde. Otčím je hajzl, ale v podstatě cizí chlap i když kolikrát se cizí chovaj k dětem líp jak vlastní.
hele a zkoušelas tu kineněco????? Kámošce to hodně pomohlo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:01
- Nahlásit
makrel
bohužel nejde, pomohla by terapie, ale s tím problémem jsem tam jediná, jsou tam i pohlavně zneužívaný v dětství ale to já nebyla a musíme být aspoň 2 osoby, proč nevím, řekla mi to doktorka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:02
- Nahlásit
Alexa
já nemám špatné rodiče, ale jaksi nechápou, že jsou pro mě ti dva všechno na světě a věčně jsou pak doma hádky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:03
- Nahlásit
kejtlin
Heleď. Moje matinka mě v průseru nechá vždy. A ještě mi ho řádně okoření. Samozřejmě, že mě k tomu všude pomlouvá a ještě se mi posmívá. Ale má to jednu zásadní výhodu. A to tu, že jsem se naučila si vybojovat skoro všechno, co chci dosáhnout. Nejsem fňukna, která nic nezvládá a hroutí se už jen z toho, že není schopná zaparkovat mezi dvě auta, opravit záchod nebo vydělat peníze.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:04
- Nahlásit
dámy, opouštím vás, i když je tato debata moc zajímavá, tak musím spát, abych ráno vstala, vydělala peníze a zaparkovala a na záchod kašlu
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
no nic jdu spát, jsem šíleně unavená a opět mi není dobře
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Bychom mohly udělat magorskupinu spolu .
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:05
- Nahlásit
Alexa
kineco?Nevím co to je. Matce to docházelo o to se neboj, je dost inteligentní a otčím kvůli mě prej i brečel, jako že mi ublížil no nevim tvrdil to brácha i matka snad i děda co tam občas jede, už je to dlouho asi 8 let, já to neviděla takže tomu nevěřím, ale já ho tak nenávidím že jsem ho proklela a fakt to funguje.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:05
- Nahlásit
Monty
bo se stresuješ furt voe.to té tvojí cukrovce taky moc neprospívá. dobrou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:05 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
makrel
na záchod kašlu
Neblbní, praskneš!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:06
- Nahlásit
Monty
já nemám špatné rodiče, ale jaksi nechápou, že jsou pro mě ti dva všechno na světě a věčně jsou pak doma hádky
no to se třá časem změní. Moje rodiče hlavně máma vždycky upřednostňovali velký čokle a pudle vůbec nemuseli a i když přijeli na návštěvu měli na ně pindy a dneska když k nim přindu na náfštěvu (bydlí v patře nad námi) bez pudlů tak se po nich hned sháněj kde sem je nechala a můžou je umazlit
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:07
- Nahlásit
kejtlin
Nemyslela kineziologii? To je jakási metoda, podle mýho šarlatánská.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Vlčáčková
kineziologii
bingo
To je jakási metoda, podle mýho šarlatánská.
hele já praktický zkušenosti nemám, ale vím že kámošce co měla dost velký psychický problémy to pomohlo, měla teda i kombinaci prášku a psychonebo psychiatra to už nevim, ale je to jako u všeho sou dobrý kineto a špatný a sou naučený a empatický nebo jak bych to napsala prostě když TO člověk v sobě nemá tak se může učit horem dolem, a je to naprd
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:09
- Nahlásit
Vlčáčková
Nemyslela kineziologii
nevím co je kineziologie?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 22:10 - Změnil/a: Vlčáčková