Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5661 . 5662 . 5663 . 5664 . 5665 . 5666 . 5667 . 5668 . 5669 . 5670 . 5671 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:43
- Nahlásit

Bré jitro, již mám zde italské psy, jsou moc hodní, mazliví, ale neumějí být v místnosti, čůrají nám po kanclu, ten jden nám stihl za pár minut počůrat 3x dveře a 1x zeď a vylít 5litrovou misku na vodu. Vůbec mu nevadilo, že sem po něm mrskla klíčky od auta. Čůral v klidu dál. Uvázala jsem ho velmi na krátko pod stolek a už spinká. Druhej je moc hodnej a je u mě pod stolem. Zapomněla sem, jak se menuje, řikáme mu Tomáši, ale ono je to jedno, stejně neposlouchaj. Smrdí nám od nich celý kancl.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
klikáš, když se ten pes cviky učí. pak přidáváš povel a pak pomalu vypouštíš klikání. Nahrazuješ slovní pochvalou. já třeba cvičím s klikrem, ale ven klikr netahám... i když bych asi měla...

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:47
- Nahlásit

Gerda
ten jden nám stihl za pár minut počůrat 3x dveře a 1x zeď
sou to psi-psi???? Tak to je nemůžeš nechat na volnio páč budou značkovat fšude. Nechjávej je v kenele i na noc, akorát domluv s někým ranní venčení

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:48
- Nahlásit

Maky a Trix
třeba cvičím s klikrem, ale ven klikr netahám... i když bych asi měla...

no mě jde hlavně o cvičák, tam jestli můžu cvičit bez klikání??

Koko
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
estli pak můžu ty cviky dělat někdy i bez kliknutí nebo už musim klikat furt
mě to bylo vysvětleno člověkem, co kliká a na kurzy klikání chodil, že nacvičuješ vždy jeden cvik, u toho klikáš, pak přidáš povel, stále klikáš a jakmile pes cvik dokonale zvládá tak po povelu už kliknou nemusíš, odměníš jen pamlskem. Pak zase jdeš trénovat nový cvik. A klikám jen během těch klikacích pětiminutovek, jinak na procházkách ani jinde klikr nepoužívám. Ale jsem zatím na začátku a s Kokynou možná i v koncích

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:51
- Nahlásit

Gerda
a co je to za psy? co dělaj v kanclu??

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:53
- Nahlásit

zuzanarosakova
jasně, učím cviky s klikrem i bez. Klikr používám na nový cviky, co pes neumí a jsou to jen legrácky. Naučí se během toho přemýšlet. a třeba k noze se snažím (marně) naučit bez klikru. A spoustu jinejch věcí taky učím bez klikru. Ale pokud psa rozučíš nějakej cvik s klikrem, pak bys měla mít nějaký slovo, já mám "jo", který nahradí klikání. a dělá stejnou práci jako klikr. ale musí ho mít stejně naučený jako klikr. což třeba já dělám tak, že při kliknutí řeknu "jo" a on pak i když mi neklikne rozbitej klikr ví, že je to dobře.

Koko
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 10:59
- Nahlásit

Maky a Trix
hele a nevíš co bych měla dělat s tou Kokynou, když na mě ječí a štěká, ať už konečně kliknu?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:00 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Koko
pokud jí za to klikáš, tak to asi dělá dobře ale ne, já bych prostě neklikla, dokud by nedržela hubu. Nezájem. Pokud bude řvát dlouho, seru na to, uklidím klikr a příště to budu prodlužovat pomaličku.

edit: a nebo už jí uč nějakej cvik, nějakou činnost. To pak bude muset nejspíše přemýšlet a za řvaní jí asi těžko budeš klikat.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:03
- Nahlásit

Koko
Maky a Trix

asi budu muset na ňákej kurz, je to děsně složitý!
chtěla jsem to použít na upevnění "ke mě" a "k noze". přivolání maj oba dobrý, ale Rokánek je u toho někdy strašně nasranej, přijde, sedne si a když mu dávám pamlsek, otočí hlavu pryč, to samý když ho chci pochválit, pohladit, otočí hlavu jakože ho to strašně obtěžuje jo a nevim, jak bych měla naklikávat k noze jako nejdřív bez povelu? Třá Rocky nikdy sám od sebe bez povelu u nohy nejde

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:04
- Nahlásit

nazdaar fsem, stehovani uz je v plnem proudu. Uz mam v bytecku skrine, ale veci mam jeste tady, no desnej blazinec. Ted resim prevoz postele, mrazaku a dalsich veci, no fakt sranda.

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:05
- Nahlásit

davídková renata

huž sem tu! Jak sem to fčera viděla tak sem si řikala že egzistuje jen jeden člověk kterej plně pochopí moje zoufalství - a to jsi ty! Chtěla jsem si na Klínovec udělat minulej víkend vejlet - v září jsem tam šla krásnou štyricýtku, mocí mermo sem chtěla letos ještě jednou - krz chcanec sem to odložila na tendle víkend - A VONI MI TAM ZATIM STAVĚJ SNĚHULÁKY!!

(můj net zase jednou klesnul ještě níž než jsem myslela že to vůbec de - dneska mi nefachaj smaily, kurzíva, tučně - NIC!)

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:06
- Nahlásit

jeste mam dotaz, doslechla jsem se, ze pry musim platit nejake poplatky za televizi a rozhlas - no fuj, vsichni po me chteji penize musim to platit, kdyz televizi nemam?

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
ze pry musim platit nejake poplatky za televizi a rozhlas - no fuj, vsichni po me chteji penize musim to platit, kdyz televizi nemam?

ano

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:10
- Nahlásit

Kenely nemaj, jsou uvázaní u stolu, musela jsem je od sebe oddělit, protože se šíleně motali, nohy by si zlámali, staršího, setra, mám pod stolem, pointr je pod stolem naproti. Tomu jsem zkrátila vodítko tak, aby musel ležet. Aspoň chvílu. Jinak chcá na všechno. Setr je hodný, klidný, oba jsou strašně mazliví a strašně smradlaví.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:11
- Nahlásit

lucYnka XIII
musim to platit, kdyz televizi nemam?
ANO! Zrovna to taky musím udělat, mohla bys platit velkou pokutu, je to poplatek povinný, ale je to snad jen pár korun.

zuzanarosakova
asi budu muset na ňákej kurz, je to děsně složitý!
Tak pojď na ten seminář se mnou, toho 27/11. Klidně s oběma čoklema.

Koko
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:11 - Změnil/a: Koko
- Nahlásit

Maky a Trix
já jí okřiknu, když je ticho kliknu, ale stejně má zas tendenci za chvilku řvát. Zkusim to teda ukončit, když bude řvát moc. A začnu už s nějakým cvikem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:13
- Nahlásit

byla jsem na stopě s ovčáckejma holkama, fakt hezky čuchaly. dávám si kafe a asi půjdu koupat psy i když se mi nechce ale už to odkládám asi 14 dní.

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:13
- Nahlásit

lucYnka XIII
ne, pokud televizi nemáš, nemusíš platit - ale musíš kamsi poslat čestné prohlášení, že nemáš televizi
jinak pokud bys měla třá i rozbitou nefunkční, platit musíš

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:16 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

lucYnka XIII
https://tvp.ceskatelevize.cz/poplatky/faq.php?id=0 2
tedy neplatíš, a až ti ČT pošle prudný dopis, tak jim odepíšeš, že nevlastníš tak jednoduchý to je tohle zrovna jsme řešili s bývalým přítelem, taky je beztelevizní

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:18 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Drahé dífky, poslední update mikin, dnes posílám do tisku. kdo má nějakou změnu, řekne mi hned, jinak má prostě objednáno:

Update na novou stránku:

páncké vyjdou do 500:

Bajko – páncká XXL
Argosek – páncká XXL
Aleksa – páncká XXL
Lucka Kratochvílka – páncká XXL
Kachna - páncká XXL
Malinka – páncká XXL
malinka_muš – páncká XXL
Mášenek – pánská XL
Biluše – pánská XL
Bambi/Zlatovláska – páncká XL
kachna_muš - páncká L
Gerda – páncká L
Jébat – páncká L

dámcké vyjdou do 500 max taky, protože k nim přihodíme eventuálně to, co by přesahovalo přes páncké, aby měli všichni stejně:

Adidaska_ségra - dámská XXL
hancaw – dámská XXL
Bajša – dámská XXL
Pavliii – dámská XXL
Jimmi – dámská XXL
Atush – dámská XXL
Davítková – dámská XXL
Gerda - dámská XXL
Bonc – dámská XL
Lejendička – dámská XL
Maky – dámská L
Akyháky – dámská L
Zuskaadidaska – dámská M

Koko
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:20
- Nahlásit

Gerda
kde je 27/11 klikací seminář? V Prahé?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:21
- Nahlásit

Koko
v prahe v Lužinách. (( taky bych jela, ale je tam ta mikulášská, ne?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:25
- Nahlásit

lucYnka XIII
nemusíš to platit, když nemáš televizi, musíš tam udělat čestný prohlášení, že jí nemáš, je to na stránkách český televize

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:25
- Nahlásit

Gerda
ten seminář je před mikulášskou? můžeme jít taky??? prosím prosím!!! moc bych chtěla!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:26
- Nahlásit

Gerda
Tak pojď na ten seminář se mnou, toho 27/11. Klidně s oběma čoklema.

tak jo, v kolik to je?

Koko
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:27
- Nahlásit

Maky a Trix
je někde odkaz? Mikulášská je v Jílovém?? Tam jsem se nechystala, ale na klikr do Prahé bych asi dojela

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:28
- Nahlásit

Koko
když já nevim, měla jsem za to, že mikulášská je taky 27. Odkaz jsem měla včera, ale dneska už ho nemůžu najít, narazila jsem na to náhodou.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:29
- Nahlásit

Gerda

a mám mít pro každýho čokla jinej klikr??

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2010 11:30
- Nahlásit

Maky a Trix
zuzanarosakova
Přihlásim vás, obě, ano? Ale nezrušíte to, jo?

Koko
Zjistim i tebe, ale musel bys přijet určitě, kdybys byla závazně objednaná. S oběma kokynkama?

<< 1 ... 5661 . 5662 . 5663 . 5664 . 5665 . 5666 . 5667 . 5668 . 5669 . 5670 . 5671 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání