| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:03
- Nahlásit
Biluška
můžeš
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:05
- Nahlásit
Na druhou stranu bych měla být ščastná, že o mě mají takový zájem. Šéfová chce přímo mě a ráno mi psala smsku jestli už mám nebo nemám práci. Tak aspoň si nepřipadám až tak zbytečná.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:05 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
makrel
můžeš
Fajn. Ty seš taková kráva blbá neskutečná Si jako myslíš, že ty prachy rostou na stromě, nebo co? Sem v životě neviděla takovou krávu jako seš ty? To my řekni proč si to kupovala, co? Si nemůžeš koupit kousek jako normální lidi, co? Ne, ty musíš rovnou dvě kila Su zvědavá co s tím včil budeš dělat ty trupko
Dík, už je mi líp
Edit: Dneska se u nás volí starosta. V případě, že zase vyhraje ten debyl co ho tu máme už dvacet let můžu tě seřvat ještě jednou?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:07
- Nahlásit
Biluška
Můžeš seřvat i mě. Já už po dnešku vydržím fšecko. Fakt.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:08
- Nahlásit
Biluška
hele fajn, ale nevím čeho jsemsi kupila ty dvě kila..bych ti řekla, co s tím budu dělat .
Jo, klidně, ale rozbít hubu si nenechám , aby bylo jasno
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:10
- Nahlásit
pawLINka
tak tebe seřve za starostu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:11
- Nahlásit
pawLINka
Tak to blahopřeju.
Biluška
Já dneska nasrala své psy, viz předešlá stránka, tak taky něco vydržím.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:12
- Nahlásit
Biluška
NO a proč jsi lidem neřekla, že je to debil a po 20 letech už to chce nutně změnu směrem k někomu normálnějšímu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:15
- Nahlásit
makrel
Paštiky. Včil s tím budu asi krmit psy
V Tescu totiž mají děsně boží paštiku. Jmenuje se to "paštika měsíce" a každý měsíc má jinou příchuť. Prý teda. Už jsem měla brusinkovou, velikonoční a švestkovou, přišly mi fšechny stejný. Ale fakt dobrý. Jenže je maj jenom v Tescu a nikde jinde. Nejbližší Tesco mám v Opavě a jezdím tam fakt zřídka. Páč jinak Tesco nemusím tak tam občas jezdím víceméně pro tu paštiku. Dneska sem se rozhodla, že koupím celé velkobalení (dvě kila), dám to doma do mražáku, budu postupně ukrajovat a nebudu tam muset lítat furt. (asi tak týden než bysem tu dobrou ňam paštičku sežrala ) . Jenomže od předminulýho týdne gdy jsem tam kupovala tu švestkovou se změnil měsíc, že jo, tagže včil je s uzeným masem. Čehož jsem si všimla až u poklady. Ale ani tam jsem to neřešila, páč jsem si myslela, že je to akorát ozdobené uz. masem nahoře, jako ty předtím byli zdobené švestkama a tak dál. Tak houby houby zlatá rybko To maso je vecpaný upa fšude, je v tom rozemletý a je to děsně hnusný FAkt děsně, vůbec to nedokážu pozřít. NIgdo jiný u nás doma paštiky nejí. Tak nevim co s tím budu dělat. Asi budou mít pejsci hodně drahou večeři
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:17
- Nahlásit
Biluška
Nerada tě ruším když máš tak supr náladu, ale ruším akci oblečení.
Až dneska jsem to pořádně četla a Denče bude 9 a než by do toho dorostla Áďa tak to sežerou moli.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:20
- Nahlásit
laguna
Je to po Pupici. Jsi ji na plavání viděla jak je velká, tak popřemýšlej essi by se ti to hodilo. Jsou to věci, které nosila plus mínus na jaře, teď už jsou jí malé. To menší dítě (to co není tvoje,ale pučený) bylo menší než Pupi, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:21
- Nahlásit
ááááááááááááááááááááááááááááááááá
mááááááááááááméééééééééééééééé novou starostkůůůůůůůůůůůůůůůůůů. Mám radost hodně moc
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:22
- Nahlásit
Biluška
Že gratuluju. Hned jí naval toho ztracenýho psa, ať se o něho postará.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:27
- Nahlásit
sem doma ze cvičáku, holky hezky pracovaly mám radost, ale zas n a mě sedla nějaká depka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:29
- Nahlásit
kejtlin
Tady někdo psal o nějaké práci. Koukni nahoru, zmínka byla o Tobě.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
O psa se fčera postaral starý starosta. Musel . Páč to vzal do tlapek Mášenek a během jedné pracovní doby mu OSMKRÁT volal, že ten pes tady pořád ještě je . Nakonec starosta vyměkl . Teda prý až potom, co Mášenkovi 3/4 hodiny vysvětloval, jak moc platí obec za útulek, jak to nabourá obecní rozpočet, postěžoval si, že se z toho útulku vůbec neumisťuje, že nefunguje rychlá rota, že se děsně moc platí za úklid sněhu a za čištění potoka a tak podobně...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
hele děfče, tak to zas nezní tak špatně, když budeš pořádat koncíky a budeš chtít i zajímavý kapely, mám holčinu, co sem vozí fakt docela slušný lidi, mohli by to pořádat u tebe, měla bys furt dost zajímavej program. Kulturní referentka neni tak špatný, mohla bys pořádat semináře klikru, katka by se ti tm dovezla. Lidi na besedy s fetkama bychom ti taky pomohli sehnat...zjisti, co to konkrétně obnáší, třá bysme ti fakt mohli známostěma vypomoct k parádnímu kulturnímu referování... a ty akce bys ty i vymejšlela, nebo jenom zařizovala ty už vymyšlený? Promítačku ti tam daj? Abys mohla babkám pouštět starý český filmy? Ty vado, kdybys byla takhle pánem kulturáku, to by bylo super!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:30
- Nahlásit
Biluška
Právě že neni menší jsou obě stejně velký bohužel. Už jsem se těšila jak ušetřim na oblečení.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:31
- Nahlásit
Biluška
Hele nevzdal to starostování nakonec sám, když to byla taková strašná facha?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:31
- Nahlásit
Biluška
tak můžeš paštiky věnovat na oslavu nové starostky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:36
- Nahlásit
Gerda
O promítačce vážně uvažujeme už nějaký čas. Chci to šéfové hnedka navrhnout. V létě je tady letní kino a v zimě by mohlo být třá jednou za měsíc nějaký promítání v sále. Kdyby teda bylo možný to zajistit - plátno a tak. Jinak co vím, tak ty akce bych si asi vymýšlela. Většinou se tady pořádají klubové večery, kde hrají kapely z okolí, ale dalo by se to tady víc rozjet a přinést i nějaké penízky. Ta práce sice není až tak úplně v oboru, ale zajímá mě.
No zítra šéfové zavolám a poptám se. Třeba to bude fajn. A pak mi pomůžete něco domluvit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:37
- Nahlásit
Vlčáčková
Hele nevzdal to starostování nakonec sám, když to byla taková strašná facha?
To je na dlouhé vysvětlování. Hodně moc stál o starostování . To víš, na dobrý bydlo se lehko zvyká
Jdu slavit, nepyšte.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:37
- Nahlásit
Jdu se psama ven, děvuchy. Mějte se.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:40
- Nahlásit
makrel
Biluška
tak můžeš paštiky věnovat na oslavu nové starostky
škrt biluška joooo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:41
- Nahlásit
Alexa
já myslela, že nejvěčí škrt je tu davítková
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:42
- Nahlásit
Děcka, s tim klikáním je to maličko malér, seminář je určen pro 5 lidí, už teď jsme tam přihlášeni 3. Takže už jen dva. Max. Tady máte propozice, přihlaště se, katka jinak řikala, že když nás bude víc, abychom naplnili druhý termín, udělá nám druhý seminář.
http://www.dogdancing.cz/clicker-training-02.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:46
- Nahlásit
pawLINka
No zítra šéfové zavolám a poptám se. Třeba to bude fajn.
myslim, že by to mohlo být fakt docela zajímavý, pokud jste větší a akčnější město, mohla by si vlastně dělat takovou produkční, teď tady zrovna mám tu kámošku, co dělá koncíky, rockový, takže to s ní rovnou proberu. kdyby přijeli Slam and howie, to by se vám fakt líbilo, je to děsná prča.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:49
- Nahlásit
makrel
no a biluše je druhej i když někdy si ty místa přehazujou
hele děcka potřebuju poradit jak byste seřadily 1)cd přehrávač s rádijem, el. gril s miskama, kávovar, aku šroubovák s nářadík
2) radijobudík, meteostanice, holící strojek-obyč, pánef??? nebo kožená kabela-takovej jako mini kufřík a 3) skleněnej pekáč s puklicí, obr box hranatej, obr box ten samej, pánef nebo kabela - z bodu 2
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:52
- Nahlásit
Alexa
podle čeho to chceš řadit?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:55
- Nahlásit
zdar děcka,víte,že Čak Norys se narodil f chatě ,kterou si sám postavil??
makrel
úpa náááhodou sem číhnu a ejhle!!!! zas mě něgdo pomlouvá!!!!
Alexa
hele děcka potřebuju poradit jak byste seřadily
cože????????????????????????????? proč bych to někam řadila,prostě to najebej kam se to vejde a nevotravuj!
|