| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:37
- Nahlásit
danajasa
Pani, vy rači nic neřikejte ))) Počkám, až se sem dogestěj slušný lidi, aby normálně odpověděli
Už teď mě sejříte, že sem se tim vůbec zabejvala! Uděláme si s lejendičkou Geyendapaj dvě vestičky a na vás se vykákneme.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:45
- Nahlásit
Gerda
hele a foto by nebylo???? aspoň malý ať je přectava a v tý hogofogo by v létě bylo vedro??? takže by byla podzimňozimní???
Určitě nějaký zapínací kapsy na mobil, klíče, klidně by mohla bejt vnitřní, kroužek na klíče supr a zadní kapcy velký jak má gapaj na peška
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:48
- Nahlásit
Alexa
foto by nebylo, když ještě neexistuje ))) s vnitřními kapsami se počítá, s tou velkou na peška přes celá záda samozřejmě a zcela jistě. Inspirací byla ta tvá přece, ne? )))
Jdu hajánkovat, nazdar megerky.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:52
- Nahlásit
Gerda
Inspirací byla ta tvá přece, ne? )))
ajo vlastně tak tu mám letní jednu mám hodně teplou zimní tak si vemu hogofogo na podzim a jaro
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 06:35
- Nahlásit
Vstávat a besedovat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 07:01
- Nahlásit
fstávat a makat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 07:48
- Nahlásit
Včera jsem prodala zahradu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 07:56
- Nahlásit
Lidijové nemůžete se mi plís někdo kouknout, jestlh jezdí nějaké taxi přímo v Ivanovicích na Hané? Bo ta Biluška má fakt nápady. Posílat mě někam, odkud nic nejede a ještě dva dny po sobě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 07:57
- Nahlásit
Mucholabka
Mám gratulovat, nebo kondolovat.
impact
Se ti kouknu Si už konečně udělej řidičák a bude
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 07:58
- Nahlásit
impact
pomůže Vyškov? V Ivanovicích nemůžu najít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 07:59
- Nahlásit
impact
Gůgl v Ivanovicích nic nenašel, nejblíž Vyškov
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 07:59
- Nahlásit
Biluška
Mám gratulovat, nebo kondolovat.
No, chvílemi váhám. Ale spíš gratulovat, smlouvu na barák jedem podepsat v pátek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 08:00
- Nahlásit
Mucholabka
Tak teda gratuluju
Kde jsou teď pejskové? To máš všechny doma? Nebo ještě bydlí na zahradě?
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
impact
ani podle ARESU v Ivanovicích nic není
vyškov
517 333 033
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
nazdááár trupky!
toš dnes du učiniti druhý pokus stran Bajšina očipování, dršte nám palce, dnes tam není ta kráva doktorka, ale poměrně schopný a vyhledáváný doktor, toš by to mohlo klapnout
Gerda
softshellovou vestu chcu, bylo by možné pak vydat ňáké pokyny stran údržby? jako esi se může prát normálně nebo enom ňákým spešl práškem a tak...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 08:01
- Nahlásit
Řidičák mám, ale kdo by živil to auto? Vyškov nepomůže, je docela daleko. Ten si vezme ze tři kila jen než dojede. Zas pujdu pěšky.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 08:04
- Nahlásit
Biluška
Ještě bydlí na zahradě, ale o víkendu už začneme se stěhováním, od 19.11. už nejdu do práce a to je den kdy by se měli psi začít taky stěhovat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 08:09
- Nahlásit
impact
Řidičák mám, ale kdo by živil to auto?
Ty přece . Zase když budeš mít auto tak se dostaneš dál, tím pádem víc vyděláš
Mucholabka
Tak to přeju pevné nervy se stěhováním
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 08:45 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Konečně jsem sehnala někoho, kdo by nás trénoval agility. Domluvenej trénink byl dneska ráno. Tak jsem se oblíkla, vzbudím psa a ten kretén má psincák! já ho prostě zabiju!!! chci s ním dělat ty věci, co jsem si naplánovala když byl malej a on mi to akorát furt komplikuje. (((
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 08:46
- Nahlásit
Bré jitro, dámy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 08:59
- Nahlásit
Maky a Trix
Chtěla bych se dožít doby, že já budu budit psa . Zatím pořád saň budí mě
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:00
- Nahlásit
Gut mórning, lejdýs
Musím vám napsat svou klikací historku, aneb jak jsem už ve fázi naklikávání v koncích Začala jsem minulý týden, jednou denně naklikáváme. Čilina začala dělat to, že si přede mě lehne, kouká na mě a čeká na ten klik-pamlsek klik-pamlsek......což mi zatím připadá dobré a tak jí prodlužuju ten oční kontakt. Ale blondýna Kokyna jak se začne klikat, tak po třetím pamlsku začne ječet a štěkat, ať jako klikám rychlejš, že se stim crcám a řve a řve jak píchlá Co včil, když jsme zatim s žádným cvikem nezačaly a ona mi takhle kazí už naklikávání?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:02
- Nahlásit
Mucholabka
Biluška
Ježíšmarjá, nevyslovujte přede mnou to sprosté slovo STĚHOVÁNÍ!!!!!!!!!!! Fakt se mi udělalo poněkud nevolno kolem žaludku, a to nemám po ránu zapotřebí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:07
- Nahlásit
dobré ráno fšem< u nás na zahradě sou vrány a dělaj krá krá krá, to uš asi začala zima že jo?
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:10
- Nahlásit
kejtlin
o uš asi začala zima že jo?
mě už je zima minimálně 2 měsíce a ještě tak půl roku bude
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:13
- Nahlásit
Gerda
dočetla jsem o vestách - budu chtít hogo-fogo, neb nic softšelového nemám a ten názef mi připadá in
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:14
- Nahlásit
Koko
ty doma netopíš?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:15
- Nahlásit
kejtlin
Já tedy celý týden skoro netopím. A dá se tu vydržet - ve vestičce. Žádná kritická zima.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:16
- Nahlásit
Nazdar bazar
Koko
seš můj člověk už aby byl aspoň duben
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 09:19
- Nahlásit
Dobré deň!!
Lidi to neni možný.Ministerstvo zachráalo s vydáním novely nařízení vlády a já teď musím do pátku připravit metodiku a kontrolní listy, aby v podělí mohli být zahájeny kontroly. Asi tady budu spát.
|