| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 11:54
- Nahlásit
Maky a Trix
rozhodla jsem se ignorovat. pokud svoje čokly nekrmí, její věc. Můj pes žere rád a často, budu dělat na žrádlo i kdyby se měla posrat. ignorace je vytáčí nejvcíc, hned po tom, co je utlučeš argumentama
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 11:58
- Nahlásit
davidkova renata
Ooooo děkuji )))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 11:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
co to je? za co děkuješ? Chci to taky! nesnáším, když někdo něco ví a já ne!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:00
- Nahlásit
nevím proč jste mi včera nenapsali.....to vepřový jí nedávej, zesere se jako žok...sem se mohla v noci vyspat že a nelítat každou hodinu pouštět ajdu že
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:00
- Nahlásit
Maky a Trix
co to je? za co děkuješ? Chci to taky! nesnáším, když někdo něco ví a já ne!
užs mi poslal prachy?????????????????
asi za klikání dyž má banán
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:03
- Nahlásit
Alexa
tobě?! a s čímpak jsi mi poradila pani?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:10
- Nahlásit
davidkova renata
Tak sem se na to koukla a fakt to vypadá, že si to chce votsranit sama.
Hele zásrak na tvý fóóře. Čekala sem na toho tvýho mejla, furt nešel, tak sem fčéra vlezla přímo na adresu. Světe dif se, byl tam.
Tím sem zjistila že se outlok tváří, že je a pracúje a přitom si vymazal adresy. Uš ve středu!!! Hajzl jeden!!!
A to nemluvim vo tom co bylo na fšech adresách pošty.
Gerda
prosím si ty fota oblečků do mejlu. Hlavně celej rozloženej. Děkujíí
Jak je to s těma malinama a PP? Gdo je chovatel?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:14
- Nahlásit
malinka
prosím si ty fota oblečků do mejlu
jaký fota oblečkůch? Těch, co maky šije? To vám musí poslat sama....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:16
- Nahlásit
Gerda
jestli chceš někdy to srdce,tak za 30 kč ti to ohu hodit pak do práce od toho pošváře z tý almiky,jsou to kilovky a maj to tam docela často
jinak ahoj všem
kuřata tam nevlastněj i když se jich zeptám,bo je maj furt pro někoho,tak se zeptám jak to tam by bylo možnost nějak obědnat a za kolik
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:18
- Nahlásit
Maky a Trix
sem si vás pani přidala na fejsbůku, tak ne že mě to nepotvrdíte:-DDD
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:20
- Nahlásit
kejtlinty vole ja upa zapomnela,jeste,ze ta zumpa je doprdele!!!!!no asik ve tri!!!!
davidkova renatamusite chodit tam kde nikdo neni a kde lisky na stope davaji maximalne dobrou noc!!!!
Baicotak dnes asik stopa nebude!hajanoj jde na veterinu!!!!tak zejtra,no jo,kdyby jsi videla,jak na stope chodim krive,tak se poeas smichy,horsi jak vozungr!!!!
davidkova renataon zdrhl sam nejvyssi pred fikama jo???tak to je nejvyssi fakt borec!!!ddddd,to bych chtela videt!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:24
- Nahlásit
Maky a Trix
tobě?! a s čímpak jsi mi poradila pani?
si chtěla nějaký číslo účtu tak sem ti ho napsala tak čekám kdy pošleš ty prachy
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:27
- Nahlásit
Gerda
přet milióónem stran si psala, že dáváš šít Mařence vobleček a ptala ses jestli chci fotky i s odepnutejma nánožníkama. Ale gdo to měl šít nevím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:28
- Nahlásit
brezen2008
jsi moc hodná, díky, my teď už budem objednávat s lagunou z kunratiček, to mám ze všeho nejblíž, tak to tam vezmu ve větším a odvezu to autem, aby ses s tim nevláčela.
Alexa
si chtěla nějaký číslo účtu tak sem ti ho napsala tak čekám kdy pošleš ty prachy
Ale ona chtěla MOJE číslo účtu, aby mohlap oslat peníze!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:29
- Nahlásit
malinka
ten oblek už máme ale rok doma....vyfotim vám jí na mikuldě, až to bude oblek v pohybu, i s odrazkama a nánožníkama.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
Ale ona chtěla MOJE číslo účtu, aby mohlap oslat peníze!
no to teda nechtěla
chtěla číslo místo kasičky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:34
- Nahlásit
nemethova5
tak kolem 15hod budu držet palce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:36
- Nahlásit
ahojte dámy,
dneska je blbý den, moje nadřízená dostala kvůli mě kartáč, ale jsou to věci, které jsem nevěděla a teď mi příjde, že je na mě nasraná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:46
- Nahlásit
Alexa
chtěla číslo místo kasičky
no dyť jo, chtěla moje číslo!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:52
- Nahlásit
kejtlinprosimte posli mi meilem tvoji adresu,kytky uz jsou zabaleny a v krabici,to byl ale porod,to bylo neco a do toho mi matka klavirovala,jak to balis a dalsi veci,na veterinu uz jdu ted!!!!drzte palce a tu adresu mi posli!!!!!diky dana
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:57
- Nahlásit
Želvy vykoupaný a namazaný-krunýře maj namazaný, abyste si nemysleli, že je třá nalejvám rumem a ládujou se asi poslední letošní pampeliškou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 12:58
- Nahlásit
kejtlin
Poslední pampeliška v sezóně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:08
- Nahlásit
Biluška
připustila jsi Žanetu?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:12
- Nahlásit
Gerda
kdy přijede, kam si pro to můžu přijet a kolik ti dlužím? A kde bydlí Davítková?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:14
- Nahlásit
Atusch
přijede dnes po šesté hodině k nám do práce, tzn na vinohrady. A máme dvě možnosti - buď máš cestu okolo a přijedeš si to sem vyzvednout, i pro davítkovou, že bys jí to vyvezla nahoru na vypich, nebo dojedeš aspoň k davítkový, já vám to tam přivezu, dnes večer kol osmé hodiny. Pak budu zavážet dál, na prahu 4.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:14
- Nahlásit
kejtlin
Ještě ne,jdu tam dneska. Za chvíli vyrážím. Páč v neděli tu celý den lilo jak z konve, odmítla jsem se v tom táhnout osmnáct kiláků skrz kozu V pondělí taky furt lilo. Domluvila jsem se s klukama co vozí koně do lesa, že mě cestou domů naberou. Sice přijeli, ale s tím, že otec jednoho z nich, co mu patří ta Avie jim to zakázal. Páč už prý jednou kozu vezl a pak mu měsíc nechtěli koně nastupovat :smirk. Jenže to už byla tma a potmě, v dešti jsem to tuplem odmítla jít. Dneska jsem si kvůli tomu přehodila odpolední kanysku, abysem to stihla. Ofšem mám dojem, že už nemá říji. Jistá si nejsem. Každopádně optimální den byl asi v neděli, nebo včera. Essi se tam s ní potáhnu zbytečně tak ji děsně zmlátím
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:19
- Nahlásit
Gerda
jo tak no dneska máme od 4 rolletic a pak na 6 musím hodit mamku k holiči to je u nás ve slivenci. Takže po 7 asi můžu kamkoliv... to je mi jedno. Na šestou to ale na Vinohrady asi nestihnu. No asi určitě ne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:22
- Nahlásit
Atusch
Tak přijedeš k davítkové, kolem osmé tam budu i s masem. Nejdřív teda ještě musim pořešit ty čokly tady v práci, protože vůbec nevim, kam je dám na noc, budou muset bejt v přepravkách někde tady v kanclu.
Hele děcka, můžu ty čokly nechat na noc v přepravkách?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:29
- Nahlásit
Gerda
Hele děcka, můžu ty čokly nechat na noc v přepravkách?
nějak je zajisti-ty přepravky, aby se z nich nedostali, v kanclu bych to neriskovala. Jak v nich budou dlouho? a jak jsou velký?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:35
- Nahlásit
Gerda
Jak velký sou ty přepravky?
|