| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:00
- Nahlásit
pe3ce
poslala jsem ti Inadiny v obálce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:02
- Nahlásit
Biluškatakze nakryto neni zadny kuzle nebude???to je skoda.
kejtlinjj,pani az na jare,kdybych ja blb nevymazala si fotky tech kvitek,bych ti to poslala jak to vypada,to moji mamce znama privezla ze spanelska,jsou to krasny kyti.
davidkova renatano covece,jako ty oci ma fakt zakaleny,nema je tak jasny a bystry jak amin.ale jinak je v pohode,furt je akcni,dnes si chtel napriklad si pohrat s aminem a amin nemel naladu,tak do nej vlitl,dostal po hube hned!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:03
- Nahlásit
nemethova5pavouci pletivo,spise site neano je to vobludááá http://volnanoha.wz.cz/pavouci/blondi.htm AlexaJá se jim do boje srát nebudu,páč každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán,dám pak vědět jak to dopadlo majitel je v šoku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:05
- Nahlásit
danajasafuj,a trikrat fuj,to by mi domu nesmelo prejit prah ani jednou nohou,fujtajbl,neco takoveho mit tak se opupinkuju!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:05
- Nahlásit
nemethova5jako ty oci ma fakt zakalenypani to mám po každé chlastací akci taky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:08
- Nahlásit
danajasano hajan prave ze vubec alkuhol!on je nepijec,hele to amin to je jina kava,ten dobytek mi vypil pul piva!!!dobytek,jako jakykoliv alkohol,vcera jsem si dala frtana fernet v cekulade jako sladky chlast a to jste mela videt,jak se po stamprlatech!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:11
- Nahlásit
kejtlinnemethova5ohledněvá tý vaší botaniky sem našla super fotku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:13
- Nahlásit
danajasa
to je dobrý
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:13
- Nahlásit
danajasaty vo.eeeee!ty jsi mi ted dala!!!he,he,jeste se chlamu a tlemim jak debil!!!kdes to vzala jako??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:14
- Nahlásit
danajasa
majitel je v šoku.
no a má tu kupní smlouvu???? essi jo tak bych na prodejce podala trestný oznámení pro podvod. Určitě zaplatil víc jak bůra
davidkova renata
měli sme tu vzácnou náfštěvu byla tu Sali a má na tebe dotaz si to najdi cca 3 strany zpět nějak odpo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:17
- Nahlásit
nemethova5
Vyskákanej chocholouš. !!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:17
- Nahlásit
Alexahm,tak to by mezajimalo jak se to poresi,nebo vyresi.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:21
- Nahlásit
nemethova5
mezajimalo jak se to poresi,nebo vyresi.
no jak asi???? štěňata sou bez papírů, chovateli-prvnímu se udělá tytyty a to bude as tak všechno. Jo a když do toho pujdou pořádně tak všechny jeho odchovy budou bez pp, to bude bžunda a essi je to 5 let tak ty odchovy můžou mít taky už odchovy .......
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:22
- Nahlásit
Alexano prave a jak jsou nekteri psi,nebo feny uchovneny a meli uz nejake vrhy,to bud ejako vesele tohle,no jen ziram,fakt ziram.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:25
- Nahlásit
nemethova5
!!!kdes to vzala jako??
Toho mi přišla spousta Alexa
Tak to su taky zvědavá,dám vědět jak todleto dopadne.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:28 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
danajasa
nemethova5
no myslím že dost záleží na tom co to je za psy, páč essi budou jako známý nebo po nich budou známý odchovy tak se to zamete pod stůl, essi to budou nějací "bouďáci" tak se to bude řešit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:32
- Nahlásit
nemethova5
ty oci ma fakt zakaleny,nema je tak jasny a bystry
no to ale starší psi mívaj..
Alexa
měli sme tu vzácnou náfštěvu byla tu Sali a má na tebe dotaz si to najdi cca 3 strany zpět nějak odpo
aledity ,že tak náhle po takový době ..no v zásadě jsi jí odpověděla to co bych řekla já )))
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:34
- Nahlásit
kejtlin
díky moooooooc, budu tedy očekávat zásilku. Snad mi ji nezatknou krz antrax a podobné chujoviny.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:46
- Nahlásit
Snad mi ji nezatknou krz antrax a podobné chujoviny.
měli ste tam dát nápis at se to ví,mě když posílala kámoška kaktusy tak na o bálce bylo červeně-Tu máš semeno,ty nezahradnické vemeno!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:49
- Nahlásit
danajasa
Čaues, nebydlíš náhodou někde na Podvesné nebo Benešovo nábřeží nebo tak? Esi se nepotkáváme náhodou
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:50
- Nahlásit
danajasa
Tu máš semeno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:53
- Nahlásit
pe3ce
nezatknou, nám s danou neméthkou taky nazatkli korespondenci krs zeleň, teda moje k ní došla v poho, její ke mě zatím nedošla.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 19:57
- Nahlásit
Alexavzdycky to tak je,nenapadne se vse zamete pod koberec!!!jako prisel dopis z magistratu,no to jsem se este tak nezasmala,jako pry ho zaluju pro nactiutrhani!!!o napadeni tam neni ani zminka pani ani zminka,jsem tak nasrana,ze se na ten magistrat velice tesim!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 20:00
- Nahlásit
davidkova renatajj,to vim,ze starej pes zakaleny oci ma,dluho mu do tech jeho blinkru svitil,jj a jak hajan videl,ze leze do lednicky,tak kdyby mohl,tak se zahrabe pod lino,no njelepsi bylo,jak jsem mu drzela hlavu zaklonenou a jak s ni cukal,ze on vakcinu nechce on ne!!!!
pe3ceeee,pani nebujte,mi kvitka od kejtlin prisli v poho.
kejtlinno semena tam mas,jako seminka od kytek.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 20:07
- Nahlásit
kejtlin a nemethova5
tak známe českou počtu né? Po roce najdou inadin zakopanej v nějaké jámě u Břeclavi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 20:09
- Nahlásit
pe3ce
Po roce najdou inadin zakopanej v nějaké jámě u Břeclavi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 20:10
- Nahlásit
pe3cejo,no jo.prave,ze ceska posta mi malem zasantrocila ty zlate nausnice,co jsem si nechala delat na zakazku podle hajanoj!nemohli to ti kreteni na poste najit a ja zacala zurit,nastesti to ty krafky nasli,meli jediny stesti,ale je fakt,ze ceske poste taky neverim.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 20:12
- Nahlásit
nemethova5
tyjo, ty máš náušnice psa? a zlatý? a dala sis je poslat českou počtou?????....ukááááá fotkůůůůůůůůůůů
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
to víš, čas od času nahlédnu, ale nedrbete nikoho z mé rodiny, tak nereaguju... ale tohle mi nedalo. Fakt náhodička, listuju dvě tři strany salátu z5 a hele tchoř....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 20:13
- Nahlásit
nemethova5
jo uka a hlavně naval kontakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|