| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:49
- Nahlásit
Alexa
jo Jirka....když ty jeho story jsou taky značně nepřehledný....ale já furt nevím, kdo koho vlastně vyhodil, kdo figuroval a kdo do toho kecal a kdo se nasral, zda pes nebo figurant....
ale já u toho nebyla, to vím.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:51
- Nahlásit
Gerda
oki oki, necháme to na ten vypich, prosím tě na ladronku trefím sem tam chodila bruslit, a když mi řekneš přesnou adresu tak si vezmu chytrou krabičku a ta mě tam dovede a možná budu mít řidiče - matinku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:04
- Nahlásit
Atusch
pošli mi ještě telefen, nebo mi zazvoň na číslo, co máš, pošlu ti adresu.
http://www.wired.com/dangerroom/2010/11/the-dogs-o f-war-go-airborne-in-afghanistan/
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:05
- Nahlásit
nemethova5
jinak haja to ma defekt na lokti,neco jak bradavice,jen to mam sem tam na to kouknout,jestli to tra neroste,dostal na to tenazym a mam to nechat byt
Ahoj, na něco takovýho trpí Hipík. Z otlaku roste měkká bulka, vypadá to trochu jako bradavice. Kdysi, když to vyrostlo moc, tak mu to seškrábli.
Teď, když zjistím, že se mu něco začíná na lokti tvořit, začnu mu to potírat Jodovou tinkturou - tou klasickou ve skleněné ampuli v pouzdře, NE Betadinou apod. Zabírá to velice rychle a bulka se vstřebá.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:06
- Nahlásit
kejtlinjsem blbka vid??za chvilku mazu na tu postu,jo a jsem zvedava co mi pisou z toho magistratu,kdyz se ani postacka neobtezovala ani zazvonit!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:08
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinkatu jodovou tinkturu mam doma,jeste je v takovem cernem pouzdre a pod tim je hned sklo,se to jako zasroubuje.,no ma to primo na spicce lokte,na te kosti.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:09
- Nahlásit
nemethova5
voni to maj pošťačky kolikrát těžký, co vím, tak pošta snižovala stavy, takže se pošťačkám zvětšily rajóny a často je to tak, že kdyby na lidi zvonily, tak nemaj šanci to stihnout a eště když si na to stěžuješ, tak má průser ona, páč zazvonit musí a nikoho nezajímá, že jí toho vedení naložilo moc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:10
- Nahlásit
nemethova5
jsem blbka vid??
já to naprosto chápu jsem to samý v bleděmodrym
|
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:11
- Nahlásit
nemethova5
jodovou tinkturu mam doma,jeste je v takovem cernem pouzdre a pod tim je hned sklo,se to jako zasroubuje
jo, to je vono , přímo tou lahvičkou Hipíkovi to místo poťupávám
no ma to primo na spicce lokte,na te kosti
tam se to Hipíkovi dělá taky...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:16
- Nahlásit
Bayshaja nerikam,ze to nemaji tezky,sama jsem roznasela pro postu!mi je to jedno,nestezovala bych si na ne,ale proste cekam na dopis z magistratu jak hrom,ted musim cekat do peti a stejne tam jdu s balikama,takhle jsem mohla jit driv.
kejtlinasi tak nejak.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:18
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinkatak ja mu to tim taky budu potirat,donatru tenazym a bude a pak tou jodovou tinkturou,to jste mi pani nemohla rict driv,jsem tady hystercila,ze ma na lokti karcinom!!!
|
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:26
- Nahlásit
nemethova5
to jste mi pani nemohla rict driv,jsem tady hystercila,ze ma na lokti karcinom
No jo, když já sem nakouknu jednou za čas, na pročítání všech stránek nemám .
Když se to H. udělalo poprvé, hysterčila jsem taky...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:27
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinkaty blaho ja mela sileny strach fakt,jinak uz jsem v pohode,no.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:41
- Nahlásit
Story koza její ženich Mates
První dva kilometry dělala koza burdel, tahala na vodítku (pochopitelně jinam než jsem chtěla ) a žrala pámelník (vím, že je jedovatej, ale ta čůza to neví ) . Pak se unavila a přešlo ji to . Poslední dva kilometry jsme ji museli přemlouvat a lákat na chleba. Kozel byl velmi drajvový a velmi nadržený. Vrhnul se na ni jak velká voda. Docela komicky přitom vyplazoval jazyk, bohužel jsem zapoměla foťák. Čůze Důře Žanetě se nelíbil Přitom říji má, ten chlápek od kozla nám to potvrdil. Pak se tam nachomýtli ještě další dva co přijeli nakrýt kozu Lízu z Bučávky a taky říkali, že má Žaneta prohlásila, že má teda na víc a že se v žádném případě nezahodí s tímhle smradlavým individujem co má ulomený roh a vyplazuje jazyk jak debyl Ještě mu pochcala hlavu Řekla jsem jí, že se vůbec nechová jak dáma a že už s ní nikdy nikam nepudu, páč mi dělá ostudu. Přihlásím ji do kurzů slušného chování podle Guta Jarkovského
Domů odmítla jít. Asi dva kiláky jsem ji táhla (doslova), přemlouvala jsem ji ke každému kroku. Pak jsem vyměkla a zavolala jsem Mášenka s autem.Žanetě jsem řekla, že essi se tam posere, počůrá, pobleje, vyrazí okýnko, nebo Miňonce jakýmkoliv jiným způsobem ublíží tak ji dám do klobás. Mášenek nasraně pravil, že v tom případě nás dá do klobás obě a že navrhuje tam Žanici nechat
Chlápek od Matese říkal, že to máme zkusit znova za dva týdny. Teda nevím essi se mi chce tohle znova opakovat
Du dřít, nepyšte.
A zdravím paní Sali
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:45
- Nahlásit
zdarec fšem vespolek
Maky a Trix a Gerdičkaaaa
co ste mi to vy 2 způsobily???? Celý vodpoludní čtu tu diskuz vo klikrování, už sem z toho zmagořená, asik začnu klikat i manželoj a harantům. A narazila sem aspoň na klikací stránky, vypadaj zaujímavě, tak mám náplň na několik večerů.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:48
- Nahlásit
Biluška
Tagže seks se nepoved. A já se Žanetě po té túře ani nedivím.
vyplazuje jazyk jak debyl
To dělá každý kozel. Ohrnují pysky a vyplazují jazyk. Máme teď doma dvě kůzlata - kozlíky a ti už to dělají taky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:54
- Nahlásit
pawLINka
A já se Žanetě po té túře ani nedivím.
Jaká tůra, jenom devět kiláků. Ty dnešní kozy nic nevydrží
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:55
- Nahlásit
Biluška
dalas jí trekovej postroj se šňůrou?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 16:58
- Nahlásit
Biluška
Co máš za kozu že se vešla do auta?
Já myslela že máš klasickou bílou kozu a ta se nemůže do kombíku vejít.Stejně to chci vidět jak vezeš kozu v osobáku.
Nacpi jí tam ještě jednou a vyfoť tohle chci vidět aspoň na fotce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:00
- Nahlásit
pe3ce
no my jenom začínáme, i tady jsou holky, co s tim dělaj daleko víc - wami a ebony určitě, mají mnohem víc zkušeností, jinak pokud chceš fundované odpovědi a info, můžeš kontaktovat Katku Lerlovou. Z prahééé nejsi, viď? Má totiž seminář 27/11 na Lužinách, přímo u metra, tam má krytou halu, bude povídat a pak budeme cvičit.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:07
- Nahlásit
Gerda
z Prahééé bohužel nésu, su z Brna , chjo, když vy to máte v tej Prahe šecko takový lepčejší...v Praze je se psy blaze.
Zkusím to naštudýrovat na těch stránkách a uvidím, jako zaujalo mě to
kejtlin
díkec
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:10
- Nahlásit
laguna
Mám největší kozu jakou jsem kdy viděla. Bez přehánění. Je fakt obrovská. Kombík je díkybohu taky obrovský. Cpát znova ji tam teda nebudu, celou dobu jsem šílela kdy pohne hlavou a vyrazí okýnko
pe3ce
Ne prosím, šla normoš na obojku. Nemám tak velký postroj
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:16
- Nahlásit
Gerda
Má totiž seminář 27/11 na Lužinách
a tam se může s čoklem i?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:19
- Nahlásit
Biluška
Ale měla si aspoň položené zadní sedačky že jo.
Cpát znova ji tam teda nebudu A proč ať si koza zvyká až pojedete příště za ženichem.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
a tam se může s čoklem i?
nééééé učej se to na sobě psovodi
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
Teď jsem koukala na stránky a může se tam se psem ale je to jen pro pět účastníků.Já bych hned šla ale bohužel netuším jestli budu mít čas 27.11.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:22
- Nahlásit
Alexa
nééééé učej se to na sobě psovodi
ježiš myslela jsem, že třá má ten seminář pro veřejnost a pak se teprv domluvíš, že dojdeš na lekci s čoklem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:23
- Nahlásit
laguna
Neměla. NOrmoš byla v kufru. To je mega kufr, běžně v něm vozím celou saň (jsou teda hodně natěsno). Koza byla taky hodně natěsno. Zcela beze zbytku vyplňovala prostor . A ležela. Měla jsem docela nervy, že ji tam nenacpem. Řekla jsem jí "buď tam vlezeš a pojedeš, nebo deš prostě zpátky pěšky ". A ona nastoupila . Dala tam hlavu, já jsem jí zvedla přední nohy a pošoupla ji dovnitř. Ona si klekla, Mášenek ji drapnul za zadek, dal ho dovnitř, koza lehla, zabouchla jsem dveře a jelo se
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
ježiš myslela jsem, že třá má ten seminář pro veřejnost a pak se teprv domluvíš, že dojdeš na lekci s čoklem
jasně, ale když mě to děsně pobavilo páč sem si představila Gerdu jak nabízí činnosti za klik
Biluška
hele a příště dete zase pěšky????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:26
- Nahlásit
Gerda
hele, jak je to, když už jednou začneš s čoklem klikat, tak už pak musíš klikat furt nebo můžu jít klidně na cvičák a tam cvičit bez klikání???
|