| Autor |
Zpráva |
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:26
- Nahlásit
nemethova5
to všecko tam...ten "choďák" to je Hajan jo? to je tedy slavnej model. Ty ušnice vypadaj dobře, řekla bych, že tam je ten obličej nejlíp propracovanej.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:30
- Nahlásit
pe3ceto je vsecko hajan,kdyz se kuknes tra na tricko na odkaz,je tam napsano gold triko chodsky pes hajan,no delala to podle neho a rikala mi jestli to muze pouzit s mym dovolenim a ja ji rekla,at dela podle toho navrhy,at maji i druzi radost,udelala mi navrhy zadara,tak proc ne,ne??no pani je desne sikovna,chova barzoje,ted ma miminko a celkove se s ni dobre kecalo,bych si zase objednala tricko.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:34
- Nahlásit
nemethova5
bych si zase objednala tricko. tak to je snad tvá povinnost. Koukám na ty výrobky, má to tam všecko pěkný, asi se něčím inspicíruju na vánoce, i když je nemám ráda.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:36 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nemethova5
tak ty znám tyhle náušnice dělali pro mě podle mýho návrhu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:37
- Nahlásit
nemethova5
ti mají tolik krásnejch věcí, ani nejsou moc drahý
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:40
- Nahlásit
Alexatak to jsou tvoji belgicaci,hele tak to jsi mela rict,ze pani karaskovou znas!
kejtlinno krasny veci ma a dela za dobry ceny
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:40
- Nahlásit
teda ale na těch hrnkách je ten maliňák hnusnej vypadá jak bulterier
Já právě sháním někoho kdo nedělá takhle placatý, mám zlatýho vrčáka přívěsek plastickej takovýho bych chtěla malinu a i náušnice
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:41
- Nahlásit
Lidi já ted píšu s pani ze slovensk.pakoního klubu a je strašně hodná su z toho nějak na hniličko to se mi nestává
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:41
- Nahlásit
nemethova5
belgičáci sou jejich já si jen vymejšlala tvar těch náušnic, ale je to děsně nepraktický aspoň pro mě páč se v nich nedá spát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:44
- Nahlásit
Alexa
taky přemejšlím, že kroužky co mě provází od střední školy asi vyměním za jiný náušnice
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:46
- Nahlásit
Alexano a kdyz ji das navrh toho privesku,tak ona ti podle toho udela co ty chces,ja ji rekla,jakou mam predstavu a poslala par navrhu,je fakt,ze jeden hezci nez druhej,nausnice pekny a verim,ze neprakticky,hele ja si hajana sundavam taky,jak jsou tam spicaty veci,tra usi a tak,tak mi to vadi,jsou celkem velky,jako klido bych brala mensi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:49
- Nahlásit
kejtlinnoooo a je co fakt vybirat,staci jak ji posles fotku a ona ti posle navrhy jak by jsi si to asi predstavovala,skoda jak mi spadl system,tak mam jeste jedno triko stribrny s hajanem celostojicim,a ono se mi to vse vymazlo,chtela jsem si udelat nazehlovacku!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:52
- Nahlásit
nemethova5
mě by se líbili nevisací, visací mi snědla kamarádčina bulteriérka už 3 a visací jsou pro mě nepraktický-znáš to, dostaneš se do rvačky čistě náhodou a tvoje náušnice jsou obrovský plus pro soupeře. nevím, jestli by mi udělala pecky, třeba víc kusů, mám těch ušních dírek víc , jenže se jaksi nedokážu rozhodnout pro plemeno
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:53
- Nahlásit
No já asi půjdu žehlit chvilku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:54
- Nahlásit
kejtlinjo dela na sroubek nebo tak,to uz je na domluve s ni,ja bych chtela od ni naramek s hajanem,kdyz mrknes na naramky,jsou nadherny,ale stoji kolem osmi stovek,skoro litr,ted zrovna na to nemam.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:59 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit
nemethova5
tak ty náramky jsou nádherný, si nechám udělat jozefčí, páč Rokyna by mi nevyryla.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:01
- Nahlásit
pe3cea rokyn je kdo,muzu li se zeptat,a proc myslis,ze by ho nevyryla?ze jo,naramky jsou paradni!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:03
- Nahlásit
nemethova5
ty náramky sou luksusní
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:04
- Nahlásit
kejtlinnemam prasule,litr je ted na me dost,mam daleko te ddulezitejsi priority,dalsi ockovani amin,jinak mas recht,naramky fakt luksusni
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:05
- Nahlásit
nemethova5
Rokyn je kříženec s řídítkama místo uší, to by se jí nevyplatilo, když to není plémě.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:08
- Nahlásit
pe3ceses koza,jo uz vim,davala si tu foto!dela vsechny ,vsechno mozne,dle fota,nedela jen plemenne!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:08
- Nahlásit
Nazdar drahule, už mám zavezíno, krom pěti mas pro Atuš, ty mi nějak zbyly f autě, dostane je chuděra f sobotu. Dnes byla v práci švadlenka madlenka, mluvili sme o vestách. Vypadá to, že uděláme dvě varianty - socka a hogo fogo. Socka bude obyč šusťáková, jedno či dvoulátková, podle toho, jak budete chtít, promokavá, nehřející, ale účel vesty plnící, tzn kapsy budó, aj ten króžek na balonek. Pak bude vesta softshelová, ketrá bude hogo fogo, vymazlená, dvoulátková, s flískem uvnitř a se zátěrem proti omoknutí. Rozdíl zejména bude v prachách. Socka by měla klapnout zhruba na to pětikilo, hogofogo na litr. Ještě teď v listopádě pudem vybírat kombinaci baref, průzkum krs látky již udělán, švadla sama vybrala, provedem konzultačku. A od vás chci vědít, kdo bude chtít Socku a kdo Hogofogo. Přišlo nám lepší nabídnout dvě varianty, abychom nemuseli moc dělat úlevy a kompromisy na té Hogofogo. Rozřaďte se mi. Sice času dost, ale musíme udělat ještě to, že budem shromažďovat naše nápady, co by tam mohlo být ještě za vychytávky a drobnosti, které čék ocení. Třá mě napadlo, že by tam na přední kapse mohl bejt proužeček látky s kolečkem na uchycení závodnickýho čísla, kdyby f tom šel někdo na závot, což se očekává, abychom ekspandovali do sportu. Jednu kapsu můžem třá udělat jakoby igelitovou na smradlavý pamlsky...rozumíte, co po vás chci? A samozřejmě bychom zjišťovali možnost vyšití konkrétního obrázku či nápisu, ale to už by nebylo v ceně vesty, kolik by bylo výšivek, tolik programů a cen za výšifky, jesi si rozumíme. Dále vás upozorňuju, že na tom nemám ani ká, takže se s vámi nebudu osírati, pokud budete mít moc keců nebo nebudete vědětg, nebo si nebudete jistí nebo nevim co. A budu vybírat zálohy, a to v plné výši za nákup materiálu. Začněte šetřit, neb to bude brzo.
Hlaště se do kategórií.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:13
- Nahlásit
Gerda
hlásím s lítostí, že ani jednu poněvač at´ šetřím jak šetřím, tak jsou na pořadí důležitější věci i ty jsou placeny se zpožděním.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:14
- Nahlásit
kejtlintak,tak,ale vesta y se mi hodila,i kdyz nebudu s vama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:17
- Nahlásit
Samozřejmě pokud zájem projeví jen málo lidůch, nic se dělat nebude, abychom za pár kousků neměli příšerné ceny. Mluvilo se původně o dvaceti kouscích.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:18
- Nahlásit
nemethova5
tak to sem netuchala, ale stejnak jozefčík je na náramek jak dělanej, mám rozhodnuto.
a jinak, odcházím do peří, tož dobró
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:21
- Nahlásit
pe3cetak pak hod foto,chci to pak videt.toz dobro s kobro!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:21
- Nahlásit
Gerda
Dyš já nevím jak na tom v tu dobu budu s prachama. Tak přece nemůžu vědět essi budu chtít socku, nebo hogofogo. Socková taky bude mít igelitovou kapsu a tak? Chtěla bych, aby měla některé kapsičky na zip,kvůli ztrácení věcí co se ztrácet nemají - třá klíče a tak. Jiné kapsičky budou pochopitelně bez zipu, aby se dali rychle použít.
Jdu se svalit. Kdyby tudy prošla Dines a ještě něco potřebovala až nebude na mailu tak tel. na mě je 602/658685.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:24
- Nahlásit
Biluška
no tak to ne, tohle nemůžu objednávat na poslenídní chvíli. Materiálu vycházelo nakoupit cca 30 metrů. Pokud se to nakoupí na Hogofogo, taky bych si to mohla celý zaplatit, pokud se každej rozhodne na poslední chvíli, jinak anebo to zruší. Pár týdnů vám dám, jinak akci rušim pro vaši neschopnost se vymáčknout.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:30
- Nahlásit
Gerda
Pani to vdražíte to budou originální kousky,sponzoři by nešli náký zmlátit traverzou by přispěli?
|