| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:41
- Nahlásit
kejtlin
Lucie Kratochvílová
no já je právě nechci nechat tak dlouho v přepravkách, je to pointr a setr, na zahradě je nechat nemůžu, vůbec nevim, jestli jsou zvyklí, ale hladkosrstnej pes bez boudy venku asi nebude OK, pokud na to neni uvyklej, vůbec nevim, co mi sem přivezou, čim je vybavěj, asi je nechám v zasedačce, v nejhoršim jí poserou a počůraj a zničej, hlavně aby nás nepokousali, jeden je 9letej, druhej 3letej, sou to klučiska. Možná je nechám s nočnim hlídačem na recepci...no nevim, no.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:43
- Nahlásit
Gerda
se zeptej majitelů až je dovezou, na co jsou zvyklí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:44
- Nahlásit
kejtlin
no to samozřejmě udělám, to je jasný, spíš teď sem trochu nervozní, jak to celé pořešit, aby nedošlo k úhoně na psech a na kanceláři )))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:44
- Nahlásit
Gerda
No ale jestli to nočnímu hlídačovi nebude vadit, tak bych mu je šoupla, v noci stejně budou spát a aspoň by mohli bejt klidnější... Ale v přepravkách bych je celou noc nenechávala.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:49
- Nahlásit
Gerda
mám nápat..strč ty čokly do kanclu tomu gdo to spunktoval..třá si to příště rozmyslí
du ven nepyšte
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:53
- Nahlásit
Gerda
essi je to hlídání za úplatu, taky by je mohli převést ke mě, prachy potřebuju a do práce jdu až v sobotu, tutíž by byli pod stálým dohledem.
Jinak to vidím jako Davídkojc
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 13:55 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
hele essi sou ty kenely dostatečně velký, by se tam čokl moch postavit a otočit nevidím důvod proč by tam přes noc nemoch bejt. Záleží na tom jak tam bude dlouho, aby to nebylo dýl jak 8 hodin kvůlivá vyvenčení.V dostatečně velký kenele ve který je čokl zavřenej jen přes noc fakt újmu neutrpí. Zvlášť essi je zvyklej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 14:03
- Nahlásit
kejtlin
essi je to hlídání za úplatu
ne neni, je to hlídání psů klientovi.
Alexa
Záleží na tom jak tam bude dlouho
Od tý doby, co odjedu z práce, do tý doby, než dojedu do práce...12 hodin určo, spíš víc.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 14:04
- Nahlásit
Gerda
Od tý doby, co odjedu z práce, do tý doby, než dojedu do práce...12 hodin určo, spíš víc.
no a nemoch by je někdo pustit vyvenčit??? páč essi sou domácí tak ať sou zavřený kdekoliv je to bez venčení moc dlouho, jde čistě jenom o vyvenčení
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 14:06
- Nahlásit
Gerda
12hod je dost, asi bych koupila flašku nočnímu hlídači a zkusila se domluvit ním na vyvenčení .
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 14:10
- Nahlásit
no)) tchoř ho tam dotách jako sáááásrak,prej se začal nějako vysírat do čokla na revíru nějakejma kydama,tak byl odejit .-))))
bo modrýho prej hnal až pot ten kamennej most dyš ho tam jednou (a naposled) tchoř slavnostně dotách..kouzlo se nelíbilo
můžete mi nevědomé upracované sdělit, kdy s Vámi chodí Tchoř trénovat, že o tom nic nevím?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 14:17
- Nahlásit
Sali
Ahoj po dlouhé době
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 14:22
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
náhodný pohled po čase na diskusi od mikroskopu a od polívky, a tak se ptám.....že mi zas něco uniklo jako vždy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 14:35
- Nahlásit
kejtlintak krabice zabalena,zalepena,v pul paty jdu na postu to poslat,mas tam toho hafo a mas tam seminka jedne spanelske kytky,na zahrade to pak zasad nekde ke zdi,skoda,ze nemam foto,kvety jsou nadherny.
jinak haja to ma defekt na lokti,neco jak bradavice,jen to mam sem tam na to kouknout,jestli to tra neroste,dostal na to tenazym a mam to nechat byt,jo a mela jsem amina sebou a byla jsem pekne nasrana!!!!sedel tam čur.k!!!!co mel entlebusaka sebou pes jak krava a desne agresivni a vzteklej,vyjizdel po aminovy,tak jsem mu jen suse rekla,kdyz mas ty debile takoveho cokla,ktereho nezvladas a dela ti to dobre na tvoje ego,ze vyjizdi po psech,tak mu dej aspon nahubek!!!!to je asik velkej problem ze???a sla jsem cekat venku,bo co ten krypl delal to neni mozny!!!jinak amin decka vazi 41kilo!!!!!!!haja 49kilo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 14:44
- Nahlásit
Sali
můžete mi nevědomé upracované sdělit, kdy s Vámi chodí Tchoř trénovat, že o tom nic nevím?
No kdyby jsi četla pozornějc a nechytala se slovíček, tak víš, že sama Renata psala, že už je to celkem dávno.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 14:58
- Nahlásit
Baico čoveče jak se tady v tom slovním salátě má jeden vyznat, když sem nahlíží jedním vokem a druhý má v misce s nudlema....ale stejně o tom nic nevím, byla jsem tam????? víš já ani nevím, kdo jsi....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:03
- Nahlásit
Sali
ahojky asi jí to říkal Jirka, proitože mě něco takovýho povídal kdysi taky, takže jestli jsi tam byla netuším, ale je to už asi hodně dávno, no nicméně až dorazí renata tak ti to určitě poví přesně
nemethova5
jinak haja to ma defekt na lokti,neco jak bradavice,
no vidíš a už bys ho odepisovala, tak zaplaťbůh
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:04
- Nahlásit
Sali
víš já ani nevím, kdo jsi....
Mám dva bílé ovčáky, jezdím s Renatou do Prokopáku tartit. Takže vím, že tam teď s námi určitě Tchoř nejezdí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:07
- Nahlásit
Alexaahoj,ty jsi neslysela tu ranu???to mi spadl kamen ze srdce,jinak dlouho ho poslouchal,ma hajan nedomykavost chlopne a pak zjistil,ze ma zakalene oci ale rikal,nejni to jeste nejhorsi,rikal,hlavne,ze chodi do prace,bavi ho to,zere a dalsi veci,hajan ma porad stejnou vahu ctyricet devet kilo,amin ctyricet jedna,amin se mus desne libi,vrcel na nej amin vrcel,je to pekne vztekla svinka.ja ho neodepisovala,jen uz nejni nejmladsi,vis jak to je?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:13
- Nahlásit
nemethova5
vidíš ty kostní nádore , je moc dobře, že je to bradavice .
děkuji za kvítka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:19
- Nahlásit
Gerda
tak jsem poslal davídkoví mejla,ohledně toho masa co mám já,takže ti to taky pošlu a dělějte jak chcete za vhodný,
pa zas letím,dočtu vás k večeru
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:19
- Nahlásit
čus, co nového, o co bych neměla přijít??
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:30
- Nahlásit
jediný co si pamatuju, že Biluška de 18 km krej asi uš neříjnou kozu.
Jinak se tu píšou č. účtů pro zasíláni peněs a nějak se nemůžou dohodnou, čí oučet to má bejt a za co a kam vůbec posílat
Ale já dočítám i 4 dni s5
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:34 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
šmarjá a jde s tou kozou pěšky?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:36
- Nahlásit
Gerda
Ahoj tak se to posunulo tak, že teď jsme v Holandský od půl 5 cca do 6 mám ten Rolletic, kde ty to pracuješ, alespoň přibližnou ulici prosím. Já už pak nebudu na netu tak bych ti třeba poslala smsku nebo zavolala na to číslo co jsi mi tehdá dávala, jestli po té 6 bych se nestavila u tebe. Šlo by to? Pokud ne, tak to necháme kolem té 8 na Vypich, ale ani tam nevím kde to je.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:38 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Pokud s ní půjde pěšky přejdou kozu choutky úplně na cokolif a Biluši nejspíš taky
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
no asi jo. Strana 5881 asi 13,14 hod
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:44
- Nahlásit
Atusch
si tu ještě? Jsou to Riegrovy sady 28, kousek na VŠE, tam, kde se Slavíkova stáčí ve Vozovou a je tam odbočka do Chopinovy. Vesměs hledej spíš chopinovu. Pokud nestíháš, vyklepnu ti to na Vypichu, resp na Petřinách, umíš dojet na ladronku? Umís dojet k oboře hvězda? Můžu machrovat, bo to totiž umim.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:45
- Nahlásit
Dnes se asi prodá zahrada...začíná mi být ouzko, a to jsem ji tak moc chtěla prodat.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:45
- Nahlásit
sos
lidi,prosím nevíte o někom kde by byla:
fenka jokšíra,tak do 4 let pro pani cukrářku,z utulku,auto maj,finance taky..
nevíte o něčem,paní je z prahy
|