Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5652 . 5653 . 5654 . 5655 . 5656 . 5657 . 5658 . 5659 . 5660 . 5661 . 5662 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:28
- Nahlásit

Alexa
jasně, ale když mě to děsně pobavilo páč sem si představila Gerdu jak nabízí činnosti za klik

, jo to dycky řiká moje ségra, že by hrozně chtěla bejt můj pes, že by krásně dělala všechny povely místo aby dělala ňáký debilní grafický manuály v práci

laguna
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:34
- Nahlásit

Biluška
já má totiž taky mega kufr.Jednou když jsme odjížděli z hor a vezli navíc dva lidi tak na nás celej penzion koukal jak do toho plnýho kufru nandáme Dafinu.Pak i zatleskli.
Jak si to popsala tak už si to dokážu i představit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
Má totiž seminář 27/11 na Lužinách

a tam se může s čoklem i?

a komu bys asi tak klikala ty intelektuálko? )))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:44
- Nahlásit

Alexa
ty si tak hnusná, Alekso!!!!!!!!!!!! Už ti nikdy nekliknu, ani kdybys chtěla!

zuzanarosakova
hele, jak je to, když už jednou začneš s čoklem klikat, tak už pak musíš klikat furt nebo můžu jít klidně na cvičák a tam cvičit bez klikání???
no myslim, že stejně neděláme clicker training, ale jen cvičení s klikrem, tzn učit nové věci můžeš klikánim i normálně podle mě...můžu zjistit. Hele jesi chceš jít, mám tě nahlásit? Aspoň by fotky ze semináře k něčemu vypadaly

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:45
- Nahlásit

Alexa
hele a příště dete zase pěšky????
Asi jo. Páč neunavená by tam to okýnko určitě vyrazila Zpátky ji zase možná svezem

laguna
My tak kdysi jeli na Intercanist. Ještě s nebožkou Akélou. Jeli jsme v sestavě - Mášenek, já, Puma, 2 x šelmyje, Lilátko, Ofce, kámoška se šelmyjákem a Pentas s bílou švýcarkou. Tam to byla relativně ještě pohoda (krom toho, že Akéla poblila všechno na co dosáhla včetně Pentase a jeho šampionky ).
Jenže tam jsme 1)vyhráli a dostali jakési ceny (už nevím jaké, ale něco jo). 2) měli v akci jakési žrádlo - když se koupil dvacetikilový pytel tak se další dostal zadara. Koupila jsem dva (takže 80 kilo granclí). Plus nakoupené nějaké drobnosti. Plus klece a bagáže co jsem vezli už tam....Cestou k autu jsme našli ještě stánek s velmi levnými pelechy. Koupila jsem dva, kámoška jeden . Ta hromada věcí byla prakticky větší než Amálka . Mášenek to seskládal do kufru a byl velice šťastný, že se mu to tam vešlo. Pak si všimnul, že tam nemá Ofci, zblednul, zase to všechno vyskládal...
Domů jsme jeli v téhle sestavě - na sedadle spolujezdce pelech, v něm sedím já, na klíně Lilátko a jednu šelmyji, pod nohama Pumu. Vzadu Pentas, na klíně švýcarku. Vedle něho Ebiška, na klíně svého šelmyjáka a moji druhou šelmyji. Jo a taky seděla v pelechu. V kufru klece, na nich bagáže, na nich pytle granulí a na nich Akéla . Chuděra mohla jenom ležet a ještě se hlavou dotýkala stropu .

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:53
- Nahlásit

Budu mít gekončíka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:55
- Nahlásit

pawLINka
Maky má dva a tikaj....možná už jsou odjištěný...dlouho se dnes neozvala...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:01
- Nahlásit

Biluška
my jeli do Beskyd 2 lidi a oblečení na zimu na týden a 14 psů z toho 6 velkých, klec jsme vezli tu střední kenelu cca asi 60cm na délku+žrádlo pro 14 psů na týden, pelechy už se nevešli. A jeli jsme 15hodin-chytly jsme totální kolaps D1, po cestě jsme venčily tak po 4-6 psech u dálnice kde byl vstup do lesa. Nikde nebyl centimetr nevyužitýho místa, je fakt, že kopec k chatě jsme nevyjeli, ani když jsme vyndali všechny věci, pak to teda někdo vyjel ani nevím už kdo a úplně k chatě taky ne, asi 100metrů a mám auto renaulta lagunu combi, ostatní mysleli, že jsme přijeli multivanem-já s ním přijela k chatě s věcmi a psy, třeba klec a kenelu jsme táhli naprosto zbytečně, kenela totiž zabrala hodně místa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:03
- Nahlásit

pawLINka
Budu mít gekončíka.

mám dva

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:06
- Nahlásit

pawLINka
a jakého? já bych chtěla furt tarantulku nějakou obyč

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:15
- Nahlásit

zalila jsem kytky a odpadnul mi kus zdi-roh, není to hezké a odvzdušnila topení.
Dneska jsem nějaká zdechlá, asi protože jsem málo spala po noční

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:22
- Nahlásit

pawLINka
jakýho? Já mám panenský! jsou boží.

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:28
- Nahlásit

kejtlingekončíky chcu taky,ale až budu mís svůj domekbrezen2008á bych chtěla furt tarantulku
Bratr má několik,pro začátečníky doporučuju některého sklípkana víc vydrží,jínáč bruder má uš i velmi jedovaté goliáše páč má v dospělosti takou sílu,že roztáhne králičí pletivo,jinak má brachipelmu menuje se Vendulka má10let a je chlupatá plyšova a veseláBiluškaChvatele podvodníka závistníka menovat nebudu,ale spíš než von to vodsere ten co mu dal ty papíry na cizí štěně,prostě i také svíně sou a proto vám všem posílám toto foto

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:31
- Nahlásit

danajasa
Kdo mu dal jaké papíry? Prosím tě mohla bys vysvětlit nějak polopatisticky vo co gou? Podváděl teda ten chovatel, nebo nepodváděl? Nebo co se vlastně stalo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:35
- Nahlásit

danajasa
brezen2008
tak pavouka bych nechtěla z těch mám hrůzu, zejména z těch který roztahujou pletivo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:35
- Nahlásit

Zdar, dámy. Co je novýho?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:40
- Nahlásit

kejtlinpavouci pletivo,spise site ne??poslano pani,poslano,v igelitovym sacku mate ty seminka!jsem zvedava v jakem stavu to prinde,bo ceske poste moc neverim teda!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:41
- Nahlásit

Vlčáčkovácus pani!!!!hajan je v poradku nastesti!jo a amin je bravek vazi ctyricet jedna kilo!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:43
- Nahlásit

nemethova5
hajan je v poradku nastesti!jo a amin je bravek vazi ctyricet jedna kilo!
Hajan: tak to je fajn.
Amin: není nějak moc hmotnej? Kolik má Hajan?

zavrelka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:45
- Nahlásit

pe3ce
klikr víkend dělali v Herolticích, ale reference nevím - já tam nebyla protože nám to kolidovala s další akcí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:45
- Nahlásit

Vlčáčkováhajan ma 49kilo,no amin je sam suchej sval,nema na sobe ani gram tuku!!!amin je takovej vyskakanej chocholous!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:50
- Nahlásit

čus paka,víte že Čak Noris zvedl nepřijatý hovor??
co je novýho?? akorát vim,že hajoš je OK!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:51
- Nahlásit

BiluškaPodváděli všici,ovšem to se běžně dělávalo,že se koupily papíry a postavili se na ně jiní psi,takovejch tady je,de o to že psa si vkřížil sám ovšem bude tvrdit,že mu ho prodal ten co vod něj má ty papíry což je blbost dyž má doma rodiče no je to ultra idiot naprášil se sám vůbec mu to nedošlo je tupej,doufám,že na to dojede,ted už máme dna tak takové čachry nejdou ale bejvávalo kalamit znám psa co kryl3roky po smrti to je panečku pašák

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:53
- Nahlásit

danajasa
ty woe, vůbec tomu nerozumím. Zkus to ještě víc polopatisticky, jo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:54 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

danajasa
prosimtě a co ten majitel toho falešně papírovýho dospělýho štěněte????? má kupní smlouvu???? a napiš jméno "chovatele"

pe3ce
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:54
- Nahlásit

zavrelka
dík kouknu na stránky
davidkova renata
a Biluška byla s kozó za kozlem skrz seks

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:55
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,hajan je gut,ma trochu zakalene oci,svitil mu do oci,jak pri kontrole LSD!ma artrozu,jako poslouchal mu dlouho srdce,celeho ho prohmatal,hlavne ten bruch a tu slezinu a hrozne se vitali oba dva,jako jsem se tomu jen chlamala,no a z amina nam roste obr do vahy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:57
- Nahlásit

pe3ce
a Biluška byla s kozó za kozlem skrz seks
jejda..a co kozlík..nepoplet si kozi kozi kozi???
nemethova5
tak to je dobrý!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:58
- Nahlásit

nemethova5
díky paní a semínka mám zasadit až na jaře asi, že jo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:59
- Nahlásit

davidkova renata
jejda..a co kozlík..nepoplet si kozi kozi kozi???
Nepoplet. Byl velmi akční a drajvový. Ofšem naše Čůzadůra mu nedala Chovala se velmi nevstřícně, řekla že má na víc a že s takovým pobudou se vůbec nebude zahazovat Pochopitelně jsem ji zmlátila, ale bylo to houby platný

<< 1 ... 5652 . 5653 . 5654 . 5655 . 5656 . 5657 . 5658 . 5659 . 5660 . 5661 . 5662 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání