Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5643 . 5644 . 5645 . 5646 . 5647 . 5648 . 5649 . 5650 . 5651 . 5652 . 5653 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:58
- Nahlásit

Čak Norys dokáže vykopnout dveře směrem k sobě??

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:59
- Nahlásit

davidkova renata
esipak víte,že Čak Norys dokáže vykopnout dveře směrem k sobě??
NEMLUV MI O ČAKOVI!!! su ráda, že mám dneska volno a nenarážím furt na ty jeho hlášky a kostkovanou košilu jo, umí vykopnout dveře k sobě, umí otevřít dveře pohledem a Brano zavírá samo, když mu to čak dovolí todle máme v budově na KAŽDEJCH dveřích!

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:00
- Nahlásit

Alexa
jak to bude cvičit, gdyž to s čévečkem nende
Nojo, na to jsem upá zapomněla.
Ale jinak neni uplně ošklivá. jen má takovou jakoby vyblitou šedivou barvu no

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:01
- Nahlásit

Baysha
davidkova renata

V krůtim světě v Uhřiněvsi)) Byly 4, mělo to asi 6kg a nají se mi z toho dva velký psy, jeden malopes a kcour dva dny))

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:02
- Nahlásit

davidkova renata
..tak to mu mušíme f sobotu říct!
A v sobotu bude Prokopák? Že by kdyžtak přijel i náš předseda s boxíkem?
to si zasejc nabjech
No to jo, aby ještě neplakalpo Buřtíkovi

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:03
- Nahlásit

BrendaBenji
díky, tak to mám kousek, třá tam dneska stihnu sjet

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:06
- Nahlásit

Baysha
todle máme v budově na KAŽDEJCH dveřích!
Že neuhádnu, u který firmy pracuješ ?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:07
- Nahlásit

Baysha

Tam je akorát naprt, že nikdy nevíš co zrovna bude, ale už jsem tam vychytala i kuřecí skelety za 7 a kuřecí krky za 11))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:09
- Nahlásit

BrendaBenji
V krůtim světě v Uhřiněvsi
mi serete,pani! doprava do uhříněfsi by mě stála tolik,že by mě skelety vyšly cca na 150kč a celej den f řiti((
Baico
Že by kdyžtak přijel i náš předseda s boxíkem
at přijede,vypadá dobře))) zatim jirka eště nepsal,je úterý tepf,ale asik jo,dám vědět
aby ještě neplakalpo Buřtíkovi
atak to von i pláče,myslim,že ho dát nechtěl,ale bylo to komplikovaný,von má takový psy rád))

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:09
- Nahlásit

BrendaBenji
kuřecí skelety za 7
Na Masaryčce prodávají kuřecí skelety za 3,90 Bohuže ve tři odpoledne je už nemívají

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:12
- Nahlásit

davidkova renata
at přijede,vypadá dobře
No tak to mu řeknu a pošle svojí Boženu do pryč a bude dvořut tobě
atak to von i pláče,myslim,že ho dát nechtěl,ale bylo to komplikovaný
Já to chápu. Ale zase když vycvičí čévéčlo, tak to zviditelní daleko pozitývnějc, než když by Buřt sežral někoho v autobuse

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:18
- Nahlásit

Baico
taky heská prajska)))

davidkova renata
Tak to máte teda smolíka pani((

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:19
- Nahlásit

Baico
co je Masaryčka? mně by se to vcelku hodilo, páč každej druhej týden mám odpolední, tak by nebyl problém tam dopoledne sjet...

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:21
- Nahlásit

Baysha

Masarykovo nádraží, ty trumpeto:-DDD

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:23
- Nahlásit

BrendaBenji
dík, no já su Brňačka a v Praze su půl roku teprv v podstatě su ráda, že trefím do práce a z práce a navíc v Brně je Masaryčka Masarykova ulice, tož mě to zmátlo definitivně

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:28
- Nahlásit

Děcka, už mi sem vezou setra a pointra na hlídání do pátku. Co se dělá s pointrem? Sou to oba kluci, tak se nám asi porvou s klukama z BTL

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:28
- Nahlásit

jo a hlásím, že v momentě, kdy mi bylo oznámeno SMSkou, že mi přišla vejplata, sem hned vlítla na net a objednala pro Bajšu mlsíky a hračky za litr strašný, co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:31
- Nahlásit

Baico
a pošle svojí Boženu do pryč a bude dvořut tobě
jéééžišmarjá co to do tebe vjelo???!!!! sem jako myslela,že je stejná krevní skupina,moch by zapadnout tak nějak do žumpy..šiš rači du vocud neš přídu k ůhoně
Ale zase když vycvičí čévéčlo, tak to zviditelní daleko pozitývnějc, než když by Buřt sežral někoho v autobuse
no hele nevim..dyš buřt sežere někoho f autobude,bude vo tom tuty psát Blesk))) coš vo čévéčku asik né..ale votrávil by blůčkaře bo modrýho prej hnal až pot ten kamennej most dyš ho tam jednou (a naposled) tchoř slavnostně dotách..kouzlo se nelíbilo

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:31
- Nahlásit

Gerda
svetr a pointr? dobrá sestava oni vám je fakt chcou nechat aš do pátku včetně nocí? to si ňák nedovedu představit, jak to uděláte...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:34
- Nahlásit

Baysha
že mi přišla vejplata, sem hned vlítla na net a objednala pro Bajšu mlsíky a hračky za litr
myslim,že bys měla mít opatrovníka co by se ti staral o výplatu..bych se toho ujala dyštak! .-))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:40
- Nahlásit

Čau, jsem nasraná. Čokl ráno za vycházku nabral milion bodláků, takže se mu ocas přilepil k zádům. Musela jsem ho hodinu česat. Dobře, hodinu ne, ale strašně u toho ječel. Jo a vedle si se mnou nikdo nechce poívdat o klikru. To mi va! Jsem se těšila na nějakou diskuzi na úrovni... dycky zapomenu, že je to vedle.

impact
Člen
- Nahlásit

Tak a teď myslete na ty barzojky. Jestli se to povede, trochu Bouchalce zatopime pod prdeli.

BrendaBenji
Člen
- Nahlásit

Baysha

To musí bejt docela kotel když jsi v Brně do práce jezdila šalino a tady tramvají:-DDD

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:45
- Nahlásit

davidkova renata
Buřt hnal Nejvyššího? Kurwa proč jsem u toho nebyla
all
už hodinu sem vzhůru a chodím od ničeho k ničemu,vzbudil mě Radek když mi volal, že jede na kafe , po otázce kolik je mi řekl, že BUDE 11hod, tak sem se vypotácela z pelechu, koukla na hodinky a zjistila jsem, že 11 BUDE ZA90 MINUT. jdu poslat ten Inadine pe3ci

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:47
- Nahlásit

Maky a Trix

A co čekáš? Vždyť to nepoužívá pan modrošéf, tak je to špatně a pes se ti přeskakuje či co:-DDD

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:48
- Nahlásit

Maky a Trix
Čokl ráno za vycházku nabral milion bodláků
jj to znám moc dobře, ale Kyra se Sindou mají naštěstí tvrdý chlupy, že když ty bodláky chytnu hned, tak jdou celkem dobře dolů, s Jerrym je to horší, jednou měl " slepenej" celej spodek od zadních nohou až pod krkem, to jsem mu musela vystříhat

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:48 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

BrendaBenji
jo. Dneska přeskočil křeslo. Z tý vyšší strany. a venku pár klacků. Je to magor a furt přeskočenej.
kejtlin
nejhorší je, že on je nosí i když je půlmetru sněhu! Ten blbec je má schovaný někde po kapsách, nebo fakt nevim. Dotáhne bodlák ize dvora vysypanýho štěrkem u našich. To není možný a navíc to z něj nejde.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:50
- Nahlásit

Maky a Trix
Čau, jsem nasraná
tak di do nasranejch))))
Jo a vedle si se mnou nikdo nechce poívdat o klikru

ty se divíš??? jinak ti musim vyjádřit obdif ,su s tebou velmi spokojené)))),natřelas jim to naprosto úžasně,fakt dobrý! mluvit s tebou ale nebudou,stejně jako s gerdou)))) si otpadlík a navíc drzá..to se dělá mít vlastní názor?????
pod na dogforu esi chceš,tam sme včera zas s klikrem začly..chceš link? musíš se registrovat krs psaní ale
kejtlin
Buřt hnal Nejvyššího
buřt né,ten už to nestch,ale zlatovláska s bambim))))) taky mě to sere,ale to sem tam eště nechodila

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:50
- Nahlásit

davidkova renatajeee to bych chtela videt,jak cevecko likviduje nejvyssiho?????nemate nekde foto,nebo video,potrebovala bych se zasmat aspon dneska.
kejtlinza chvilku jdu na postu,dnes mi prisel dopis z magistratu,musim si pro nej na postu,ta krava postacka se ani neobtezuje zazvonit,ze mam dopis na podpis!

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 10:51
- Nahlásit

davidkova renata
jéééžišmarjá co to do tebe vjelo???!!!!
Buď v klidu Jen ftip.
moch by zapadnout tak nějak do žumpy
No to von zapadne, to nebuj. Tak jak se Zalovláska ozve, tak tak dej vědět a já to pošlu dál

<< 1 ... 5643 . 5644 . 5645 . 5646 . 5647 . 5648 . 5649 . 5650 . 5651 . 5652 . 5653 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání