| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 20:09
- Nahlásit
danajasa
Ovšem upozornuji Mikuláše že uhlí uš mám 50metráku.
jako neumíš číst???????
VZHLEDEM KE STOUPAJÍCÍM CENÁM UHLÍ BUDE LETOS DÁVAT ROVNOU PŘES DRŽKU!!!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 20:15
- Nahlásit
AlexaNo já myslela,že jako uplatím mikuldu uhlem čímž pádem letos NEDOSTANU PŘES DRŽKU,ale naopak ho zasponzorzju pro rachytické jedince s kardiostimulátorem co by přes držku tří neustáli a ihned zemřeli
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 20:18
- Nahlásit
danajasa
jako uplatím mikuldu uhlem
jo tagle hele a jako myslíš že se s tim bude tahat jo???? abys nedostala za přílišnou aktivitu dvakrát
jaks dopadla v práci s tou službou????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 20:27
- Nahlásit
AlexaZatím ticho po pěšině,akorát ten co tam musel bejt o hodinu dýl než někoho našli se mnou nemluví což mě převelice těší páč je to blb Onehdá došel pozdě a vožralej a eště na mě řvál přes celej dvůr kuváá zas chlastáš to kafe a hulíš no tak to už bylo jak vod mikuláše na mě. Sem v jádru dobrák ihned sem odjela domů bezeslov páč by jich bylo škoda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:14
- Nahlásit
Alexa
poslala už v neděli
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:30 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Komu se tu líbil ten Amercian Bully?
http://www.youtube.com/watch?v=-cRO4beeEjo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:47
- Nahlásit
impact
Tak Věrka už psala s Bouchalkou. Prý je fena a 2 štěnda zamluvena a jedno štěně nabídnuto barzojářům, kteří údajně nereagují na nabídku. A prý je furt lidi otravují telefonátama. A to nemocné štěně je prý epileptické. No, mě se to tedy nezdá.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:48
- Nahlásit
impactKomu se tu líbil ten Amercian BullyCo to je?to je nějakej novej trend jako že tlustej pes už není neberpečný páč než vás dožene tak ho trfí šlak?To maj bejt atleti toto sou sumisti nebo su ůpa bubá já
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:52
- Nahlásit
impactno mi se desne libi,jsem na ty vyzrance,ten americekej typ.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:53
- Nahlásit
impact
Vypadají spíš jako buldoci než pitbuli.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:59 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Vypadá to jako x šeltičky.
http://www.zooliberec.cz/archa/cz/utulek/psi/male- feny/tlamicka/0
Maky a Trix
Strašně nutně tu fenečku potřebujete, že jo?! Ta by se moc hodila do páru.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:02
- Nahlásit
danajasa
to je nějakej novej trend jako že tlustej pes už není neberpečný páč než vás dožene tak ho trefí šlak?
Blbááááááá, upe nejvíc. Mám štrůůůůdl po celým notebooooku.
No to je nový supersportovní plemeno.
nemethova5
Fakt, jo? Dyk to ujde půl kilometru a zdechne.
Vlčáčková
A když je epileptické, tak co? Uspí ho nebo je k adopci?
Ovšem psa v epi záchvatu vidět žrát v misky? Stejně jsou to čubky, tak ho tam nechat mrznout.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:06 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
impact
Mám štrůůůůdl po celým notebooooku.
Tak neluxuj klávesnici, bo lux žere písmenka. Pokusem ověřeno!
Uspí ho nebo je k adopci? Nevím. Nevyjádřili se.
Stejně jsou to čubky, tak ho tam nechat mrznout Přesně tak, valil tam k tomu další mail.
Dana Bočková už s tím nic nesvede, něco už v tom dělala a bezvýsledně.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:09
- Nahlásit
impactMám štrůůůůdl Zato já mám recept na štrůdl pro gramlavé antikuchařky a včera sem to dokázala upéct už je sežranej heč.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:11
- Nahlásit
A já sem chodila v dešti, mám goretexy tak mam aspoň suchý nohy
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:13
- Nahlásit
kejtlinJééé to byla moje oblíbená písen z mládí,refrén-V dešti v průvanu z tebou zůstanu i když budem bydlet ve stanu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:16
- Nahlásit
Vlčáčková
Na tom meilu pod členem máš sovu.
danajasa
Já žu sežrala dva. Jakej recept?
kejtlin
Dobrý boty je základ.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:22
- Nahlásit
impactVýborné koupí se lístkové těsto to se rozválí,na to se daj tři řady pyškotů na ně se strouhnou jabka(pyškot vytáhne vodu z jablek je nadých a jabka netečou krz těsto)na jabka skořice cukr a pak vychladlej pudink,zabalit pomatlat vejcem upíct 20min páč vevnitř je všecko hotové.No pudink udělám v mikrovlnce páč se nic nepřipálí a je hotovej za4min(půl mlíka 2min,přidat zb.mlíka s pudinem a cukrem Třikrát michnout 2min a jeto)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:22
- Nahlásit
danajasa
kejtlinJééé to byla moje oblíbená písen z mládí,refrén-V dešti v průvanu z tebou zůstanu i když budem bydlet ve stanu
piješ tu vypálenou hrušku?
impact
Dobrý boty je základ.
včera jsem měla botasky byly naskrz celkem 4 krát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:24
- Nahlásit
danajasa
puding v mikrošce to mě nikdy nenapadlo a při jaký teplotě ho děláš?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:25
- Nahlásit
danajasa
Vyzkušám o vejku. Ještě mám těsto v mrazáku. A puding v mikro taky dělám.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:27
- Nahlásit
kejtlinŠíš nevím co mikrovlna dá já mám památeční ta regulovat nejde bud rozmrazuje nebo ohřívá víc neumí tak to asik bude fuk
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:29
- Nahlásit
kejtlinpiješ tu vypálenou hruškueště né tá se teprv plíží trupkama ale mám slíbeno,že ten první ukap co nejde pít mi muš naleje do ostřikovačů(nezamrzne) to budou policajti rádi jak opláchnu sklo tak je trefí šlak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:29 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
danajasa
mám taky památeční ale je tam myslim nejvyšší teplota 800 něčeho nevim čeho. o volnu tj zítra to musim zkusit
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:30 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak Věrka už psala s Bouchalkou. Prý je fena a 2 štěnda zamluvena a jedno štěně nabídnuto barzojářům, kteří údajně nereagují na nabídku. A prý je furt lidi otravují telefonátama. A to nemocné štěně je prý epileptické. No, mě se to tedy nezdá.
Hmm, záchvaty podobné epileptickým mohou být způsobeny i škrkavkou.
Citace
Klinické příznaky u psů
Štěňata se rodí již infikovaná nebo se nakazí sáním mléka od feny
Škrkavky se klinicky manifestují zejména u štěňat. U dospělých psů je sice vysoká (až 100 %) prevalence, nicméně infekce škrkavkami probíhá u nich většinou bez klinických příznaků. Nejvíce nebezpečné jsou pro štěňata již transplacentární a laktogenní infekce, které mohou vést k úhynu během prvních dnů života. Od 2. až 3. týdne stáří štěňat se škrkavky nacházejí již ve střevě.
Migrující larvy škrkavek v plicích vyvolávají zánět plic, který se projevuje kašlem a výtokem z nosu. Přítomnost dospělých škrkavek ve střevě štěňat může způsobit totální neprůchodnost střeva a vést až k ruptuře (prasknutí) střeva. Postižená štěňata mají zvětšené, bolestivé tzv. škrkavkové břicho. Dochází k častému zvracení, průjmu. Z dalších nespecifických příznaků lze pozorovat vyhublost, nechutenství, apatie, matnou srst, křeče až epileptické záchvaty, nebo také svědění a kopřivku. Slabé infekce probíhají většinou bez výraznějších klinických příznaků.[1][16] Někdy můžeme pozorovat u psů přechodné nechutenství či průjem střídaný se zácpou. Prognóza je u dospělých psů dobrá. V případě výskytu zjevných klinických příznaků (např. škrkavkové břicho) u štěňat je prognóza dubiózní až špatná.[17]
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:35
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Ono nemůže na přední nožičky. Mrkni na video. Původně mohlo, ale stav se zhoršil.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:38
- Nahlásit
kejtlinnejvyšší teplota 800 něčeho nevim čeho.Tak míchneš vícekrát a bude to tam o min.dýl mě ty čísla výkonu taky nic neříkaj(jesli tam lítá800mikrovln nebo se zdrcne víc atomů nevim důležitý je výsledek) Hipík a Tonička a RozinkaJá myslela,že v outulku odčerví automaticky tak takové hrůzy nehrozí ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:39
- Nahlásit
Vlčáčková
Oni je ty bubý lidi otravují? Kvůli čoklům? No nekecej . Lidi sou fakt zrůdy, fakt. Do útulku volat kvůli psům...no kam to ten svět spěje
Du se svalit, nepyšte
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:43 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Biluška
to už je jak Harigelka v Ritě.
Vlčáčková
ne, čubu nechci. Nechci a hlavně nepotřebuju. V jednopokojovým bytě by bylo hárání za trest.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:51
- Nahlásit
Maky a Trix
To se dá řešit... (teď dostanu kartáč od Davidkový).
Jdu taky spát, dobrou.
|