| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:48 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Tak tohle štěně (ani jeho matku) prý nechce paní vedoucí útulku Bouchalka vydat Z VENKOVNÍHO KOTCE do domácí péče lidí, kteří barzojíky chovají a pomáhají opuštěným. Štěně má podle ní epilepsii, ale svědkové tvrdí, že původně chodilo.
http://www.youtube.com/watch?v=5nWbT0KDFcY
Fenu prý nechce vydat s tvrzením, že ji chtějí stejně jen na množení a že si jí vypiplala a je tedy její...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:52
- Nahlásit
radkah
Ani nemluv o penězích. Jsem si to tak jenom odhadla, a došla jsem k částce aspoň 50 000 za vyšetření a většinou operativní léčení akutních stavů u tří psů.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:54
- Nahlásit
Vlčáčková
a to je jako co? No jestli se ují válej štěňata po studeným betonu, tak se nedivím, že se nepostavěj na nohy...kdo je zřizovatelem útulku?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:55
- Nahlásit
Vlčáčková
to stála ajda po té torzi a následná rekonval...40tis.....to dluží sfiňa a eště za tu Pepku, protože ta díra v hlavě je od jejího zubu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:56
- Nahlásit
Vlčáčková
ještě jim přidávám sádlo a škvarky
Jsem ráda, že nejsem Tvůj pes.
krs ty škvarky? Oni ale bydlej v kotci, potřebujou se na zimu trošku nabalit...jinak maj pohybu hodně, jde o to bydlení povenku...
A navíc s ním MUSÍM CHODIT!!!! Pohyb! Fuj!!!
čoveče teď, jak byla Mařena chrchlající, musela chodit jen na malinký procházky, víceméně čůrací, aby šla zas hned do tepla a nenakazila ostatní psy. Znamenalo to flexoprocházku kolem sídliště 3-4x denně. Řikam tě, děfče, to už rovnou žádnýho psa mít nemusim, kdybych s nim měla jen obcházet sídliště, to by zabilo mě i ji ) A to nejsme samozřejmě ani z desetinky sportofcííí. Ale jak to neni min hodinovej pohyb venku, řikám tomu jen čůrací pauza. Dnes už sem ji vzala mezi čokly na louku, myslela sem, že je nemá ráda, ale jak sem řekla - je tam Popi???? Bude pes? normálně mi na tu louku utekla a kvičela radostí )) Já strašně ráda se psem chodim...běch ne, to nezvládnu a neuběhnu a zlomim si nohu a vůbec, ale chodit, to jo, to já mocinky ráda. Taky na to máme Walděje, dělá nám strašlivý procházky, je bláznivej a jak nemá aspoň jedno kilimandžáro po cestě, je nesvůj. A v létě se nezřídka stává, že sme 13 hodin na procházce )))))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:00
- Nahlásit
radkah
Útulek:
http://www.psiutulekbouchalka.eu/
Nějaké info zde: (kus odshora)
http://blueboard.cz/kniha/fkd08dssr65h77pat4in3k9r 7bxoax
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Co to kurva jako je?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Štěně má podle ní epilepsii, ale svědkové tvrdí, že původně chodilo.
no popravdě mi normální nepřipadá..jako myslim,že by se nepostavilo na nohy kvůli studenýmu betonu..nechci bejt hnusná,ale volila bych asi léčbu za 160kč
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:02
- Nahlásit
Gerda
A v létě se nezřídka stává, že sme 13 hodin na procházce
Se pak nediv, že má Mařena krátký nohy. Má je ubroušený!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Mě přijde ataxický. Děsně mi připomíná moji čubu. Tak má problém se trefit do misky, zkoordinovat to. A co to melou s epinou? To jako pes v epi záchvatu poleze do misky a bude žrát? Ježíš, jsem se teda nakrkla.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:06
- Nahlásit
davidkova renata
no asi tak, ale pokud fakt někde leželo na tom studeným dlouho...možná by se spravilo někde v domácím depositu...a TO JE PRAŠTĚNÁ BÁBA NEBO JAK TO JE, JÁ MYSLELA ŽE JE TAM VŠECHNO JINAK UŽ....No, teď na něj budu myslet...ale v případě, že ho nevydá by ho měla nechat utratit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:08
- Nahlásit
impact
Tak má problém se trefit do misky, zkoordinovat to.
jj
radkah
hele já ted nevim,ale dělali to celý nový ,měli by mít aji cyhřívaný kotce..
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:14
- Nahlásit
Myslíte že to má řešení?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:16
- Nahlásit
impact
To je útulek Bouchalka. Útulek, který nechce, aby mu bylo pomáháno inzercí. Útulek prý má zájemců dost a vybírá si - asi proto tam někteří psi prý hnijou několik let. Zájemcům o inzerci napsali, že porušují autorská práva při přebírání fotek a že si inzerci nepřejí. Že by si mysleli, že jsou jejich fotky na takové umělecké úrovni, až potřebují ochranu svých autorských práv? Asi ne. Spíš v tom hraje roli něco jiného. Hádejte, co. Vsadím se, že uhodnete.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:17
- Nahlásit
Vlčáčková
Se pak nediv, že má Mařena krátký nohy
Ale Mařena nemá krátký nohy...má krásný, normální nohy...to Prdinoška od jébata nemá nohy, je to hat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:17
- Nahlásit
Může mi někdo říct kde se ta barzojka na Bouchalce vzala? To tam jako přišla březí fena, nebo fena po porodu? Nebo ji nakryli až tam? Páč teda čistokrevný štěňata se v útulcích zase tak často nevidí. Kor když je vedoucí nechce vydat
Můj názor je, že si je chce hezky potajňoučku prodat, proto se brání adopci.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:19
- Nahlásit
Vlčáčková
a mají příspěvky od obce...jestli jim někdo platí "za hlavu", tak by nebyl asi rád, že odmítají vydávat psy....je to v prdeli...chudák malej a slámu tam taky nemaj, to jsou ty štěňata od prvního dne na betonu? To sou milovníci zvířat, to je k posrání
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:23
- Nahlásit
Mě taky spousta lidí radila nechat utratit Bekynku. Nenechala jsem a ona se docela hodně spravila. Už ujde i přes hodinovou procházku, chvílemi i běží, občas něco přeskočí. Sice má výkyvy, někdy je lepší, jindy horší, ale celkem to jde.
Vlčáček už byl taky na umření a jak se doma zvetil!
To štěně bych nezatracovala, snaží se, snaží se moc. Určitě má šanci.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:24 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Vlčáčková
To štěně bych nezatracovala, snaží se, snaží se moc. Určitě má šanci.
no šanci má, ale ne tam kde je, proto kdyby mělo zůstat tam kde je by byla lepší ta injekce
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:25
- Nahlásit
Gerda
Dobře, Mařena nemá krátký nohy. Má je dlouhý dost, bo jí dosáhnou až na zem!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:25
- Nahlásit
Vlčáčková
jestli ho tam takhle nechaj bez medikace a péče, tak se asi moc nespraví......kdyby ho někomu dala...tak podle mě taky šanci má. To je bouchalka...to není kladno? Kde je bouchalka?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:29
- Nahlásit
Biluška
Viď že jo? Taky si to myslím.
radkah
Nevím, jestli mají příspěvky na hlavu. Ale možná by měli dostat papíry na hlavu...
Tak tohle mi taky nesedí. Nechtějí ji dát, že ji prý ti zájemci chtějí na množení, že si ji v útulku vypiplali. A to už jí piplali těhotnou? To se dá pes vypiplat za necelé dva měsíce??? Nejsem tedy žádnej velkej kynológ, ale tohle se mi zdá celkem dost podivný.
Bouchalka je v Buštěhradu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Něco mě napadlo, písnu ti maila. Ale nevím kdy, včil nestíhám. Asi večer. Kdybych zapoměla tak se mi, plís, připomeň.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:33
- Nahlásit
Biluška
Jo. Koukla ses na ty vlčáčky, co jsem Ti jich posílala několik na asi tak 5. straně dozadu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:37
- Nahlásit
Vlčáčková
jo jo, předala jsem je fšechny dál. Ale on chce úpa malý štěně, tak dvouměsíční, max. tří . Mají dvě děcka - holku tak dvanáctiletou a kluka cca dvouletýho. Hlavně kvůli tomu klukovi chce štěně, že jako aby si na sebe zvykli... je fakt, že dát k tak malýmu děcku útulkáče s bůhvíjakýma reakcema na cokoliv bych asi taky měla strach
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:40
- Nahlásit
Biluška
Byli tam i mladí psi. Uvidíme. Tak specifické podmínky útulky splní těžko. Ještě mi psala jedna, že mají mix úplně malých štěňat: my ted máme k adopci 4 x mix NO ... 9tydnu staré... ma je doma Šárka ( ve Slaném)....
Fotky zatím jen na facebooku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:50
- Nahlásit
ještě hodinu a snad tady v práci budu sama
je hrozné, když člověk nemá co dělat a nemůže být moc na netu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:55 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Hrozně bych chtěla tohle:
Ale už nemám peníze.
Co takhle: www.vlcackova-v-nouzi.cz účet 131315248/0301?! Teď se ukažte!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:00
- Nahlásit
Vlčáčková
to je dobrý nápad, asi si taky udělám www.monty-v-nouzi.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:13 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Vlčáčková
Já ti nepřispěju, páč jsem dneska taky děsně moc utrácela . Koupila jsem si novou židli k počítači. Je boží, anatomická, nastavovací a dá se na ní houpat heč heč . Taky sem si koupila krásnou chlupatou modrou deku, tři psí pelechy a boží hodiny na zeď co vypadají jako z londýnskýho nádraží předminulýho století . Takovýhle podobný.
Utratila jsem absolutně nekřesťanský prachy, uš nemám ani halíř
Jo a ještě mám plyšovýho baseta co chrápe a funí
|