Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5643 . 5644 . 5645 . 5646 . 5647 . 5648 . 5649 . 5650 . 5651 . 5652 . 5653 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Vlčáčková
třá pedigree tady a v Německu je propastnej rozdíl. V německu mají profi chovatelský balení s úplně jiným složením než tady v superhyperkrámech.
U granclí se mi líbí jak dycky proběhne vlna tydle jóoo tydle nééééé a za cca 2 měsíce se to zopakuje zase s jinejma. Já protože krmím granulema jen velmi zřídka beru různý teď naposled sem měla sportmix - podle ceny nic moc kvalita, ale čuby to žraly, neměly po nich žádnej problém a bobky ve snesitelný míře, předtím sem měla Anku, k9 a to samý.
Kámoška když kupuje nový granule tak jenejdřív ochutná essi nejsou moc slaný a kořeněný a pak je teprve koupí

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:37
- Nahlásit

Maky a Trix
Koukala jsem, že maj síťovaný boky, budu si na to šít nepromokavej obal, aby na psa netáhlo a neviděl ven, budeš chtít taky?
joooo to bych ráda! To bych tě poprosila. Takže vezmu tobě S a mě L, jo? A kdyby se tam pan Triks nevešel, šoupnem ho k mařeně

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:38 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
Jasně, budou to mít za trest.

Alexa
já když dřív ještě krmila granclema, taky jsem všechny ochutnávala...

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:41
- Nahlásit

Maky a Trix
hotovo, objednáno Dělíme si eště kilo za dopravu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:43 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Maky a Trix
já když dřív ještě krmila granclema, taky jsem všechny ochutnávala...

jj to je nejlepší. Kámoškla vetka měla pacoše jehož majitelé byli nějací výzkumníci v chemický laboratoři a dělali si vlastní rozbory granclí a pamatuju si že třá říkali že v něčem už nevím v čem, ale bylo to něco z jemeriky bylo děsně moc mědi a že z xxx vzorků od nejdražších po levný jim nejlíp vyšel vobyčejnej brit. Pak se v tom vyznej

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:45
- Nahlásit

Alexa
není to jen o hodnotách. Jde i o použitý suroviny...
Gerda
nejde tam převzetí v Práglu jak psali?

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:49
- Nahlásit

Maky a Trix
není to jen o hodnotách. Jde i o použitý suroviny...
jasně, ale to asi nezjištíš nikde páč ti všichni výrobci samo napíšou že to dělaj pokud možno ze zvířat, kerý se pásly na lesních loukách daleko vod veškerýho průmyslu a používaj jen tu nejkvalitnější svalovinu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:52
- Nahlásit

Alexa

kdyby jenom maso, ale i různý bylinky na slunci sušený! ))) Představuju si ty jednodruhový lány bylinek určený do psích granclí ))) ale moc mi to nejde..

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:54
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
kdyby jenom maso, ale i různý bylinky na slunci sušený! ))) Představuju si ty jednodruhový lány bylinek určený do psích granclí ))) ale moc mi to nejde.. ,
jooo
ale vždycky mě nejvíc pobaví jak zastánci granulí se budou do krve hádat že krmením jedině "jejich" granulema má čokl vyvážený žrádlo

impact
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:57
- Nahlásit

Alexa
krmením jedině "jejich" granulema má čokl vyvážený žrádlo
Ano, tenhle argument rozesmívá i mne. Vždy se ptám, jestli má jejich pes tak dokonalou trávicí soustavu, že si z dané dávky granulí vezme jen a přesně ten krásně a pracně vyvážený poměr živin.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:00
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

Mě bylo řečeno, že Ch. je jako K-9. Dělá to prý i stejná fabrika, jeden den jede jedno, druhý den druhý žrádýlko. I v přibližně stejné kvalitě. Holky to žerou už dlouho a nebyl v ničem problém.

Všichni
Co Genesis?

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:01
- Nahlásit

zdarec granuláci!

akorát sme došly z vychajdy, toš mám něco k tématu potkaly sme pána s ňákým maltézáčkem či čím, dali sme se do řeči a prej čím krmíme. toš říkám, že syrovým masem a zeleninou. pán to asi deset minut rozdýchával, pak se mě začal ptát na podrobnosti, toš sem chvilku přednášela, a za pár minut došel ňáký jeho kamarád a on na něj naprsto konsternovaně "Franto, slyšíš to? Revoluce!" Psi se teď krmí syrovým masem!! Revoluce!!"

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:02
- Nahlásit

Vlčáčková
Co Genesis?

Jo, ty se dobře poslouchaj

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:05
- Nahlásit

jo a k té vyváženosti - tu máme taky bajša si krmnou dávku zodpovjedně doplňuje o klacky, šišky, banánové slupky, hlínu, hovna a dnes výjimečná lahůdka - hromada posekané, samovolně zesilážované trávy, do které se dalo při hodování báječně zapadnut až po lokty

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:12
- Nahlásit

ahoj všem, jak sem vegetarián..tak sem debil...ale dneska jsem udělala asi kup života jmenuje se to vepřový..ty woe, já zapomněla jak se to jmenuje...vepřový to je, je to z vnitřku...PAJŠ? jE TO MOŽNÝ? aLE ZA 10kČ KILO.....teď už to hoďku vařím, já to vepřový neskrmuju syrový...co vy?

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:15
- Nahlásit

radkah
epřový to je, je to z vnitřku...PAJŠ? j
pajšl to neznáš????
hele a neplave ti to nahoře???? Páč to sou plíce a většinou hrtan a takový ty vostatní hnusy kolem

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:16
- Nahlásit

Maky a Trix
nejde tam převzetí v Práglu jak psali?
určitě jde, ale já pro to nikam nepojedu, na to čas ani chuť nemám, to dám radši to kilo navíc.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jo, ty se dobře poslouchaj
Trubko! A jak se žerou?

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:20
- Nahlásit

Alexa
no právě hele, tam žádný plíce nejsou, já to krájela do hrnce a neříkej hnus psi to měly jednou a nadšený..je to velká sračka? Hele uprostřed je nějaká žíla či tepna...takový bílý a tvrdý..hrtan tam bude, ten poznám...a vepřový jazyky jsem jim koupila...ty woe to prej lidi jedi, ptala sem se prodavačky estli to můžou psi a ona mi říkala, že z toho dělá dětem vomáčku...tak prej asi jo..jazyky stály 39Kč kilo...pak tam bylo ještěěěěě-jo kostry kuřecí, tak nevím estli syrový nebo uvařit....

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:23
- Nahlásit

Alexa
já bezpečně poznám syrový vod vařenýho a zmrzlý vod rozmrazenýho..jinak nevím nic...tuhle jsem kupovala tátovi řízek..má věta začíná vždy:"dobrý den, prosím vás já sem vegetarián a můj otec chce v sobotu řízek, můžete mi prosím podat nějaké informace třeba o tomto kousku, pokud to jde na řízek..."

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:23
- Nahlásit

radkah
Chachá. Ty jsi taky kousek! To víš, že pajšl i jazyky i srdce žerou i lidi. Jsou sice pak tlustí, mají cukrovku, infarkty apod., ale co by neudělali pro mlsnou hubu.
Místo vepřovýho bych asi psům dávala spíš hovězí, ne? Nebo kuřecí, jehněčí, rybí.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:27
- Nahlásit

radkah
Kostry nevař! Jen syrové... Jinak hodinu to vařit nemusíš.. Už to bylo uvařený před půlhodinou.

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:27
- Nahlásit

radkah
.je to velká sračka
neee je to akorát hnusný na pohled, hele a fakt tam nejsou plíce???? Tak to je asi dávaj zvlášť. Ty hrtany sou supr je to krásná chrupavka
Vlčáčková
Místo vepřovýho bych asi psům dávala spíš hovězí, ne? Nebo kuřecí, jehněčí, rybí.
no když nepotřebuješ psa zhubnout tak je to jedno. Vepřovýá se nedoporučuje kvůli vyššímu obsahu tuků, já třá přes zimu krmím převážně vepřovým a ještě jim přidávám sádlo a škvarky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:29
- Nahlásit

Alexa
ještě jim přidávám sádlo a škvarky
Jsem ráda, že nejsem Tvůj pes.

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:32
- Nahlásit

Vlčáčková
ty nerada škvarky?
asi se ti to bude zdát divný, ale fakt sou psi, kteří potřebují přibrat - a tam bych proti škvarkům, sádlu a podobně vůbec nic nenamítala, je to myslím přirozenější než rohlíky

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Vlčáčková
Jsem ráda, že nejsem Tvůj pes.
no já myslím že si nemaj na co stěžovat a nadváhu narozdíl ode mě opravdu nemaj

Baysha
kteří potřebují přibrat - a tam bych proti škvarkům, sádlu a podobně vůbec nic nenamítala,
jj a hlavně si musí přes zimu "topit" páč jsou venkovní

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:34
- Nahlásit

čus dámy,
fšem moc děkuju za krásný dárky, úplně ste mě dojaly. Za prachy od Aleksy a dijamantový prsten od Renaty nakoupím mooooooc šelmyjí a budu na nich dál vydělávat Sem o tom četla chytrou kníšku od Kyjosakyho. Že se jako musí napřed investovat a pak se ty prachy začnou vracet . Budu investovat do šelmyjí, zejména do tak kvalitních jako je Fufík, ten vynáší nejvíc

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:37
- Nahlásit

Alexa
šak právě, venkovní pes se jednak potřebuje na zimu aspoň malinko oplácat sádlem a druhak má velkou spotřebu energie jenom na to, aby se zahřál, to je jasné

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:39
- Nahlásit

Baysha
Nepřipomínej mi tlustý psy! Jsem tak vykrmovala podvýživu Vlčáčka, až jsem za těžký lóve musela nakoupit speciální veterinární dietu. A navíc s ním MUSÍM CHODIT!!!! Pohyb! Fuj!!!

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:46
- Nahlásit

škvarky jsem jí přidávala minulý rok...ona je ajda děsně hubená. Jak jsme se dozvěděli že má v prdeli ty záda, tak jsme najeli na trochu dietu..měla 66kilo a je malá. Tak budu ráda, když trochu nabere..., protože při těch 55kilech vypadá jak tejden nekrmená...Vlčáčková
já jim budu ráda kupovat kuřecí a hovězí, až si přestanou vymejšlet blbosti s veterinou a já u místní MVDr nenechám všechny prachy.Ta Pepka stála už 2500Kč.za poslední 3neděle.ty woe 6ti kilovej útulkáč, co na ní může stát takový peníze?

<< 1 ... 5643 . 5644 . 5645 . 5646 . 5647 . 5648 . 5649 . 5650 . 5651 . 5652 . 5653 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání