| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:54
- Nahlásit
Vlčáčková
Ono nemůže na přední nožičky. Mrkni na video. Původně mohlo, ale stav se zhoršil.
ach jo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:55
- Nahlásit
už budu jen 6 hodin v hokně
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:59
- Nahlásit
Biluška
tady máš štěňátka kluky, ze 3/4 ovčáky URL
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 23:01
- Nahlásit
kejtlin
Já eště osum,taky tady leje,ale tady je to malinký a zbytek pod střechou,mě ted volal známej teda co mu proved jeden CHOVATEL MALINÁKŮ no to je na podržce eště ted bych tam nejradši jela dala mu po tlamě aj dyž ho neznám.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 23:04
- Nahlásit
danajasa
co proved chovatel maliňáků?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 23:05
- Nahlásit
danajasaa co mu provedl????ja to tam mam taky celkem maly.tak za osm,od kolika do kolika mas???
kejtlingratuluji,uz jen sest hodin.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 23:11
- Nahlásit
nemethova5
ale o půl druhý zas vyrazim do deště
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 23:14
- Nahlásit
kejtlinto uz budu totalne v limbu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 23:16
- Nahlásit
no nic decka jdu spat,si to i zaslouzim po tom tydnu samejch sichet!tak dobrou!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 23:18
- Nahlásit
impact
asi o něm víš, pani mi posílala odkazy na špice
http://ponukanuzm.weblahko.sk/Adopcia-psy.html
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 23:40
- Nahlásit
kejtlin
nemethova5
Prodal papíračku a po5letech az nakryly tag je udal že papíry nejsou pravý a rodiče má doma bezpapíráky a dá jejich dna,voni zato nemůžou,ale štěnatama si ted můžou vytřít prdel nebo je darovat a prej už to udělal víckrát prej nesnese když maj lidi peníze za štěnata je to piča fakt sory za ty slova ale su nas...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 00:33
- Nahlásit
malopes přeje brou velmi brou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 05:37
- Nahlásit
danajasa
to je fakt píča
all
jsem už doma, vyspršená, ted´ venčím psiska a půjdu zalehnout. V práci jsem si na rozloučení s dekádou ukopla prst vedle palce o práh, tam máme jeden takovej vysokej, bolí to jak kráva, naštěstí to je na druhý noze než na který mi sekali kus kosti, to mě bolí samo o sobě se to ozývá 13 let po operaci.
Bonzák s kterým pracujem s kolegou neměl dnes dobrou noc, nejezdil ten výtah, tak musel šlapat 5 pater pěšky 5 krát a jak krade cukr tak si ho dává na skříň ,pak si ho nosí bud´ do auta nebo když je pěšky tak do tašky včera jsem ho skoro u toho chytla jak ho tam dává, ale dnes jak ho tam dal, tak tam jsou košt´ata který spadli a kolega se šel podívat-byl zrovna u něj na vrátnici v rámci obchůzky, prej byl rudej jak rajče, takže máme bonzáka v hrsti.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 06:43
- Nahlásit
2. Kuracie mäso a kuracie kosti
- spôsobujú alergie, zácpu, atopický ekzém, perforáciu čreva - následná infekcia do celého tela, kuracie kosti sú lamavé - môžu zapríčiniť udusenie.
Neodporúčam hydinové mäso ani hydinové kosti, nakoľko toto mäso je pre psa vysoko alergénne. Prejavy sú rôzne, či už je to zápal uší, očí, dermatologické (kožné) ochorenia, zažívacie tažkosti. Taktiež hydinové kosti sú veľmi lámavé, môžu spôsobiť udusenie psa, zácpu, prípadne perforáciu čreva. Prejavy alergie na hydinové mäso taktiež môžu prejsť až do podoby atopického ekzému, čo je veľmi nepríjemná a bolestivá záležitosť.
Nespavost je sviňa :-D
jedna pro ospalce a melancholiky
http://www.youtube.com/watch?v=HhsBg6EKT-4
a jedna na probuzení vás i sousedů
http://www.youtube.com/watch?v=tHl5EO77Rn4
těm mojim se to líbilo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 06:45
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=zeWBD7zHG8o&feature =related
sousedi nespěte, já včera večer taky nemohla a pak musela ve 4 vstávat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 07:02
- Nahlásit
Fstávat a makat, bože jak mě se zase nechce
danajasa
Chápu správně, že chovatel zfalšoval papíry, prodal štěně a po pěti letech sám sebe udal, že ty papíry jsou falešné? . Ještě jsem teda neviděla, aby někdo udával sám sebe . Proč ho tedy nezažalují za podvod? Škoda je určitě vyšší než pět tisíc, když udal sám sebe tak prokazování bude hračka a s podmínkou na krku mu nejspíš zmizne úsměv z tváře.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 08:16
- Nahlásit
Brý ráno všem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 08:54
- Nahlásit
dobre ranko na pianko!jsem od sesti vzhuru,ale gut jsem se aspon vyspala!takovej ksindl chovatel by nemel vubec chovat,to je kreten a sam se udat,to je debilllll!na to nemam co rict.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:06 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Nazdááár
dneska bude krásně, tak sem se rozhjodla že půjdu od dubna na první stopu s Baruškoui
danajasa
hele souhlas s Biluškou, maj nějakou kupní smlouvu né??? Okamžitě bych na něj podala trestní oznámení pro podvod či jak se tomu nadává, a koukej napsat kerej chovatel to je
kejtlin
hele tobě by se vyplatil ten igelityho obleček co jsme kupovali s holkama stál asi 80 káčé a je supr, Gerda tedas hned rozbila zips - asik má chramlavý ruce čico, mě stále drží a v dešti jsem úplně v suchu, není teda vhodný do horka páč pak jsi mokrá zevnitř, ale to u tě nehrozíí. Normálka si ho natáhnu na oblečení a pod kapuci kšiltofku, aby mi kšilt držel kapuc abych viděla a sem v suchoučku, teploučku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:11
- Nahlásit
krásné ráno fšici!
jak mám kurňa příšeře vysvětlit, že 5 hodin ráno NENÍ doba, kdy si přejeme vstávat, chystat jí snídani a hrát si s ní? už jsme si teda vyjasnili, že nebude poštěkávat a poňafávat (jedině v případě, že fakt bude potřebovat ven), ale dyš jí už se prostě nechce spát a tak si kolem nás popochází, čenichá, pochrochtává, meje se, nosí hračku a tak... zkoušíme odeslání na místo, ale zatím tam dlouho nevydrží a akorát si tím ten povel kazíme, dyš si ho sama zruší dřív, než jí ho zrušíme my
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:13
- Nahlásit
Dobré deň!
Dneska budu dlouho v práci, jdu do dívadla na Do naha. Už jsem to viděla, tak se těším. Je to sranda
Alexa
Nevadí, když si v neděli přijede se mnou zatrénovat kamarádka. Chtěla by jít do ZVV 1.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:14
- Nahlásit
Baico
Nevadí, když si v neděli přijede se mnou zatrénovat kamarádka. Chtěla by jít do ZVV 1.
neva
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:29
- Nahlásit
Nazdar děcka, než si vás dočtu, ukážu vám Maryji po ozáření:
otočte si sami:
a tady sou kamarádi moji:
A tady je jasně vidět, že čék toho psa prostě neudrží na vodítku, je to sabyják ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:31
- Nahlásit
A tady je Zlatovlásky nový pes, lundehund Dagmar:
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:45
- Nahlásit
Gerda chudák Máňa upad jí ocásek!
Dobré ránko fšem! Už zase makám! Gde je lejenda aby mi nadehnala milijounáře?
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
A tady je Zlatovlásky nový pes, lundehund Dagmar
Hele vona vypadá i trokchu jako čévéčko. To má Zlatovlásky blbý, ta mu nedá nic zadarmo
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
Zdar jelimáncíííí ))
Včera jsem koupila krůtí skelety se spoustou masa za 3Kč za kg..........to je hezké ne?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:47
- Nahlásit
BrendaBenji
gde????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:50
- Nahlásit
Baico
Hele vona vypadá i trokchu jako čévéčko. To má Zlatovlásky blbý, ta mu nedá nic zadarmo
taky se mi zdá a hlavně jak to bude cvičit, gdyž to s čévečkem nende
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:56
- Nahlásit
čus paka,esipak víte,že Čak Norys dokáže vykopnout dveře směrem k sobě?? ))
BrendaBenji
krůtí skelety se spoustou masa za 3Kč za kg
GDE????????????????????? tady stojej 25kč!
Baico
hm..tak to mu mušíme f sobotu říct! aby věděl! vono s lundehundem toho taky moc nenacvičí..to si zasejc nabjech
|