| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:19
- Nahlásit
Teta Gerda pomlouvala hada...? Teta chce bací...? :-p
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:30
- Nahlásit
jbat
brý den pani jébatová ))) Původně to začalo tim, že pani Vlčáčková pomlouvala Maryji Půjdete s námi zasejc v sobotu?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:36
- Nahlásit
Biluška
Tyyy voe a mě jsi nechtěla poslat ani sloupeček.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:41
- Nahlásit
Gerda
brý den pani jébatová
no dobrej. )))))
Půjdete s námi zasejc v sobotu?
leda bez hada, je zasejc u našich, máma dělala strašný scény, když jsem ho chtěla vzít do Phy...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:42
- Nahlásit
impact
Tyyy voe a mě jsi nechtěla poslat ani sloupeček.
Páč když jsi psala tak uš sem to měla utracený
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:42
- Nahlásit
Gerda
Původně to začalo tim, že pani Vlčáčková pomlouvala Maryji
to je v pořádku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 16:16
- Nahlásit
čau můry, sem vás letem dočetla.
Biluška
vše nej a hodně agilit´áckech tratí doběhnutých na plný počet bodů . Dárky vložit neumim.
Vlčáčková
od tebe už žádnej vodkaz votvírat nebudu, žeru palačinky a nerada bych aby zas byly zpátky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 16:35
- Nahlásit
cus decka,co je noveho,dnes jsem doma ,opakuji nejdu do prace,jsem doma!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 16:41
- Nahlásit
nemethova5
Bilu má narozky-opravdický a Vlčáčková sem zas dávala nějakej vodkaz na hnus nevim rači sem to nevodevřela.
Za chvíli jedu do hnusný hokny ale ráno jedu domu v 5 hod, kolega šel dneska
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 16:44
- Nahlásit
kejtlinjo,tak to bude bilzu opravdicky oslavovat!pani vlcackovy odkazy uz taky neotviram,nechci,aby mi bylo zasejc hnusne.tak to mas dobry,jedes domki v pet hodin,dnes a zitra mam volno,pak zasejc du na dva dny,a to asi vemu amina.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 16:51
- Nahlásit
nemethova5
mám 4 dny volna ještě dnes to přetrpím, bolí mě kolena jak cyp jak mi prostydly, 4 krát jsem promokla naskrz-teda měla jsem deštník, ale tepláky od kolem dolů sem ždímala a boty s ponožkama taky, kolega teda přivezl soukromej přímotop tak sme se měli aspoň kde usušit, ale stálo to za hovno, ještě víc jak normálně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 16:53
- Nahlásit
kejtlintak u nas chcalo taky,ja mam celej overal pogumovanej skocim do nej a jdu na obchuzku,hajana nechavam vevnitr,chcalo teda silene,ale jinak dobry,primotop tam mame takze taky dobry.nastesti jsem neprochladla,takze taky dobry.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 16:56
- Nahlásit
Biluška
Vše nejlepší k opravdický narozkám.
Přemýšlím co bych ti dala,peníze si dostala psi taky diamanti též takže když to shrnu tak vlastně už nic nechceš.
No co aspoň ušetřím a koupím si náký zlato.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:00
- Nahlásit
nemethova5
nám odpojili topení poněvač se šetří, až bude mrznout tak nám tam daj možná jeden přímotop ten to nevytopí takže na hovno. Overaly nemáme a obchůzky jsou tam zbytečný celou noc i den je tam cvrkot na dvoře i v budovách nikdy tam nikdo nic neukrad-kromě zaměstnanců a ni tam není co ukrást, jenže to šéf nepochopí
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:18
- Nahlásit
Biluška : fšecko nejlepčí k vopravdikejm narozeninám
Ach jo! dneska mám ještě výuku Aj a mě se tak nechce! njeradši bych šla dom! ale sem to slíbila!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:21
- Nahlásit
kejtlin
Kup si za 200 Kč takový ten fukar teplého vzduchu. Nebo zde jsou topidla na elektřinu:
http://www.stavbaplus.cz/topidla/elektricke-primot opy/produkt/powertec-el-2/
A nepomlouvej moje odkazy.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:22
- Nahlásit
Biluše
Ty si tak lakomá!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:27
- Nahlásit
Vlčáčková
mám taky přímotop můžu ho vozit sebou.
Kvůli tvýmu odkazu jsem hodila šavli což není běžný!!!!!
all
myslíte že můžu dát psům do granclí sádlo, co se vypeklo z kachny? je trochu slaný a je v něm kmín. Trávicí potíže mít nebudou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:37
- Nahlásit
kejtlinhele a neni to sadlo na ne moc tucny a tezky???ja bych to hajanoj nedala,mozna aminovy
vas sef je debil,kdyz vi jak chcije,tak nechapu proc vam neporidi,neco jak z atom bordelu overal,je to fakt prakticky,ja to total vyuzila na argosu,kde jsem byla permanentne venku.jinak primotop nastesti mame a dva,takze susit muzem,plus topeni co tam je.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:37
- Nahlásit
Tak začlo opět chcát to je normální za půl hodiny jedu do hnusný hokny, normálně přemejšlim, že si zlomim nohu nebo něco, abych tam zas po
4 dnech volna nemusela
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:40
- Nahlásit
nemethova5
já dávám v zimě i vepřový sádlo se škvarkama když potřebuju aby nabrali.
Špéf ten nám nedá nic neblázni jak by k tomu přišel vždyt´ má jen 74000kč měsíčně, za 5 let -já jsem tam 4 roky, nikomu nepřidal na vejplatě korunu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:41
- Nahlásit
kejtlinty ses blba,kvuli robote si lamat nohu,si myslis co by jsi dostala za nemocenskou???tak asi????mozna tak pet tisic,mas aspon poradnou urazovku????kdyz uz si chces lamat nohu???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:43
- Nahlásit
kejtlinje to peknej čur.k!!!!klido bych mu to rekla do xsichtu,takovy miluju,co na druhych setri a jeste breci ze maji malo!!!!jo tak veprovy sadlo davam taky,ale to kachni,to bych mela obavu teda,no jo,jeste,ze je to na co svest,ze je krize,vsichni takovy blbeckove se vymlouvaji na krizy a co ma rikat muj sef,nedostal zaplaceno polovinu faktur!!!jsem se s nim ot om bavila,takze mi rekl na rovinu,ze pokud se zpozdi o tyden,at nesilim,aspon mi to rekl na rovinu!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:45
- Nahlásit
nemethova5
úrazovku nemám, ale třeba ty schody na splavech kovový sou děsně nebezpečný, bych měla 100% kdyby to bylo pracovní úraz. Loni jak jsem si natrhla tu šlachu tak jsem s tím taky chtěla dolézt do práce, že se mi to stalo tam, bohužel to nešlo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:46
- Nahlásit
kejtlin
Zlom si nohu v práci, bude to pracovní úraz.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:49
- Nahlásit
nemethova5
on teda platí včas všechna čest, peníze jsou na účtu ještě většinou dřív, ale to má na starosti jeho brácha-to je i jeho jakoby šéf, tan nám aspoň na vánoce dal loni 1000kč a tašku s bonboniérou toffife, 2 kafe davidoff rozpustný a jacobs obyč. 2 víny a salám křemešník , předloni nic a předtím taky dal jen tašku bez peněz.
Holt tam mladej nechal vyúčtování pro cukrovar a to neměl mě a kolegovi není nic svatý, nás zajímalo kolik má, že nám nemůže přidat 500 měsíčně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:49
- Nahlásit
kejtlina proc jsi to nenahlasila jako pracovni uraz????to si tam mela nejak dolezt a pak to nahlasit jako pracovni uraz!!
Vlčáčkováa myslis si kolik by asi dostala marodku????a este nema urazovku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:51
- Nahlásit
nemethova5
Při pracovním úrazu jsou platby vyšší. O hodně.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:51
- Nahlásit
kejtlinhele,to je vzdycky tak,oni si nechaji platit tra 120kc.na hodinu,to je minimum a ty z toho dostanes tra jen 40,nebo 50 na hodinu,no a zbytek je pro ne,to nevis???hold to jsou ty agentury no,taky jsem pod nema delala.nechali si platit 150 na hodinu a ja z toho dostala pajdu,si spocitej kolik z toho meli voni,je fakt,ze mi nic od firmy nedostali,tak to je jeho bracha kabrnak teda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2010 18:01
- Nahlásit
nemethova5
ono tam dolézt nešlo sem nedošla ani k autu a nohu sem měla jak baňku během půlhodiny, nemohla jsem ji mít vůbec dole pořád nahoře, hlůavně tam byl v práci zmrd ten co jsme ho chytli i letos a ten děsně práská, ten by to píchnul, že už jsem to měla z domova sem měla nechodící sádru 6 týdnů a měsíc rehabku.
Vím jak to chodí ale nás platí cukrovar ne náš šéf stejně jako našeho šéfa platí taky cukrovar, jen naše peníze jim posílají na účet a oni pak nám.
Šéf neni tak špatn ej dá i zálohu i když nemusí to je jeho dobrá vůle, minule se mě zastal sem čuměla, ale většinou se chová jak kretén a hlavně se za nás neumí postavit vedení cukrovaru no se jich bojí, jeho brácha ne, jenže on má na starosti Dobrovice ne Mělník.
|