| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:58
- Nahlásit
Baico
ale třeba by si kus vzal Bambi, když jsme mu jeho chloubu minulý týden sežrali a Atuš by si po ní nešlapala
já myslela culík...vot tý doby, co ste vyhrála Psékobraní o sáček, ste vopravdu strašná!!! )))))
A ještě nežere lidi?
podle mě žere...nemá problém jít do člověka....
Atusch
Ta pacina by mi vůbec nevadila, vlastně sem si toho vůbec nevšimla, spíš aby jí to věkem nějak nedělalo potíže...jinak je spíš roztomilá než heská a Terka řikala, že de do lidí úplně v klidu.
Alexa
kdybys někdy vzala Aleksičku na vycházku, mohli sme jí nafotit celoportrét.
|
pe3ce
Člen |
- Nahlásit
Děcka, když sme u těch voháněk, nemáte někdo potuchu, jak se spravujou zlomený ušiska?
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Atusch
ale houby Fanda je krásnej pejsánek
Pani, tadle slova by se měla tesat do kamene
Bůch ho děsně moc miluje a taky mu včera děsně chyběl
Jsem měla povinostě doma. A taky to mám od nás tam a zpátky 80 km, takže každej tejden fakt jezdit nebudeme.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:00
- Nahlásit
pe3ce
jak se spravujou zlomený ušiska?
blbě..můžeš zkusit vylepovat anebo normoš operaci ...silikonem nebo čim to dělaj,sice se to nesmí pokud je to papírák,ale..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:01
- Nahlásit
Gerda
vot tý doby, co ste vyhrála Psékobraní o sáček, ste vopravdu strašná!!!
No asi jsem tu hlavní cenu neměla jíst
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:01 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
kdybys někdy vzala Aleksičku na vycházku, mohli sme jí nafotit celoportrét.
velký Alexy mám dost, ale miminko Alexičku stojatou nemám nebo možná mám v práci musím se zítra kouknout
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Atusch
Že jsem tak směla, už jste byla podívat se u pana Gappaye?
Jo byla. Měli polední pauzu By mě zajímalo jak v tomhletom státě můžem vybudovat ten kapytalyzmus když budem zaměstnancům dovolovat obědvat v pracovní době
Druhý pokus učiním v úterý
Vlčáčková
A zajímalo by mě, kdo dostane Pumu.
Moje ópérka. Je štěstím bez sebe chuděra Ale je jediná kdo tu ludru zvládne
Gerda
A jak jako budem chodit s davítkovou ven, když se nám tvý čuby budou prát? Umí Lolita plavat? A Bageta? Jesi ne, budem hodně chodit venčit k Libo. V zimě. Na led....
Bagetka plave velmi dobře a ráda I v zimě . Lilátko plave nerado, zato se rádo brodí rákosím kolem břehu, chrochtá tam a k smrti děsí nevinné kolemjdoucí. Takže bych ti moc neradila ji tam vodit, budeš mít hodně vysvětlování na kriminálce
A jak jako budem chodit s davítkovou ven, když se nám tvý čuby budou prát?
Blbě
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
dost výstižný
anebo něco mezi kelpií a lundehundem
Atusch
Když jsem jezdila s Pardálkou na výstavy, všimla sem si zajímavý věci - že má Hanif mnohem kratší ocas než ostatní pardálové. A když sem to Pardálce řekla, teprva si toho všimla taky. A teď už řikala, že Biška i ten druhej mají ocásky pěkně dlouhý. Naopak, když má dlouhej ocásek, vypadá mnohem krásnějc. Kdyby mu zůstal, bude na něm vozit Budulínka, no.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:02
- Nahlásit
Biluška
Když má v hubě humus tak je neodvolatelná
ono je tu řeč o Sophyy???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:03
- Nahlásit
Monty
ono je tu řeč o Sophyy???
Holky si budou rozumět, obě jsou malý, obě jsou býlý....ušetříte s Makrel za plakáty až budete po Ostravě vylepovat "zaběhla se malá bílá fenka..."
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:05
- Nahlásit
Jdu s Mařínem ven a pak se pokusim připojit domki ,ale to už asi neklapne, takže nazdar megery.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
samozřejmě že je krásnej, hlavně, že má aspoň nákej ocas a na délce nezáleží žeano
Baico
A taky to mám od nás tam a zpátky 80 km
o tom mi chvilku povídejte 4roky jsem jezdila do Štětí a cvičák každou sobotu takže v tomto vás naprosto chápu Biluška
tak jestli můžu otravovat to plochý vodítko radšejc 1.2mm protože jsem dneska koukala a to 1,8mm je už dost široký. Ty kreténi je objednali do zverimexu u nás kde brigádničím a tím mě dost nasrali, ale maj je docela drahý. Ale chci říct že v případě že by ti to nevyšlo tak si tím nelam hlavu
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:08 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit
davidkova renata
papírák to nejni, je to Rokouš s ušiskama jak řídítka...ma v tom místě jak se mu to ucho lomí - zevnitř úplně dírku a ne ne to vyléčit, páč se to tím lomením pořád dráždí, no to jsou ty zlynyjovaní psi z voutulku . Tak sem chtěla vědět, esivá s tím nemáte někdo zkušenosti.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:08
- Nahlásit
Biluška
to jo paní, akorát myslím, že bych ten plakát ani nepotřebovala, každý by mi jí raději vrátil zpátky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:09
- Nahlásit
Atusch
Neboj paní, já tam prostě musím, páč Darinka mě bombarduje každé ráno zuřivýma sovama . V úterý tam prostě musím, jinak na mě pošle vzteklého chameleona co mě prý spolkne jak muchu . To si teda nerisknu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:10 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Atusch
4roky jsem jezdila do Štětí a cvičák každou sobotu takže v tomto vás naprosto chápu
No ale příští sobotu to snad vyjde.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:11
- Nahlásit
Na Mělníku hrozně chčije, kolega přišel naprosto durch, já jdu až kolem 22.30hod
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:16
- Nahlásit
Biluška
jé super, já abys tam nejela jen kvůli mě. Můžu ti poslat někam ty prachy nebo to pořešíme hotově ? Řekni si
Baico
tak to se Bůch těší už teďka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:18
- Nahlásit
pe3ce
ma v tom místě jak se mu to ucho lomí - zevnitř úplně dírku a ne ne to vyléčit, páč se to tím lomením pořád dráždí, no to jsou ty zlynyjovaní psi z voutulku. Tak sem chtěla vědět, esivá s tím nemáte někdo zkušenosti.
hele a co to ucho šmiknout v místě toho zlomení?????
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:21 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit
Alexa
já nechcííííííííííí a bojim bojim, hele to sou ty jeho ušiska
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:23
- Nahlásit
Atusch
Když tak počkej co z toho seženu a pak to pošli na účet. Nebo do Jílového na Mikuldu essi pojedeš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:24
- Nahlásit
pe3ce
Ucho nevidím. Co s tím jako má? Nějak zraněný? Šelmyje Nýna má ucho podélně rozpáraný a zhojilo se to úpa v poho. Dokonce pořád drží správné lomení
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:27
- Nahlásit
Biluška
už ho vidíš? jsem to spravila. Zraněný ani ne, prostě jak jsou uši překrvený a ten lom tam, tak se mu tam udělal boláček-dírka, má to kolem toho rudý a nechce se to zacelit, není to dírka skrz ucho, ale furt je to živý, nezatahuje se to
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:27
- Nahlásit
Trix měl jako malej krásný uši. Pak mu je rozsekala kočka. Krásně mu srostly, není ani poznat kde, ale už je má hnusně postavený. Spíš položený ((((
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:30
- Nahlásit
pe3ce
není to dírka skrz ucho, ale furt je to živý, nezatahuje se to
no ucho se celkově děsně blbě hojí. Zkus mu tu dírku proplachovat hypermanganem
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:30
- Nahlásit
Maky a Trix
Pak mu je rozsekala kočka.
obě? Maky ty víš jaký má Rokyn ušiska....nenapadá tě, co s tím? Dávám mu na to čajovník, ucho obracím, aby to větralo a poschlo....a stejně prd
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:31
- Nahlásit
pe3ce
Už vidím. Jak je starej? Ještě štěně, nebo dospělák?
Asi bych to teda zkusila buď klasicky vylepit zevnitř ucha. Nebo jsem jednou viděla slepený uši k sobě. Ale to bylo u šeltek, ty dlouhý chlupy z uší slepili k sobě, tím pádem to ty ušiska táhlo nahoru a drželi. Tady nevím, páč chlupy jaksi chybí.. . Leda možná dlouhým pruhem náplasti je stáhnout k sobě...ale tipuju, že to nebude držet.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:33
- Nahlásit
pe3ce
já bych to dočasně přilepila tak, aby se to zahojilo. Klidně postavit, nebo tak něco, mazat tea treečkem, nebo hypermanganem, nebo betadinou... A až se zahojí, tak uvidíš.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:35 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit
Biluška
je mu rok a půl, tedy myslím dovyvinutej a stopro mu stát nebudou. Má je velký po pasteveckým předkovi, spíš de o to, jak se pokřížilo stojatý ucho s placatým, tak se to láme a dělá to teď v jednom paseku, jak je tam to krevní řečiště....chjo
edit: tak jo, holky díkec, zkusím mu je vylepit...udělám z něj Ijáčka asik a dyž to nepomůže, tak mu je ustřihnu a bude z něj bojový vemeno
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 20:42
- Nahlásit
pe3ce
jo a prosímtě... psincák není viroza. Nebo teda spíš, není to jen viroza. ale jinak gratuluju k léčitelskýmu úspěchu.
|