| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 14:57
- Nahlásit
Atusch
ale má děsně dlouhej vocas
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:06
- Nahlásit
brezen2008
jj to má, dneska jsme se zrovna o tom bavily s kolegynkou Snad do nej doroste, nebo ho bude navzdy courat po zemi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:28
- Nahlásit
nazdáááár
to je dneska hnusnej den, ale to si děcka přectafte jak sem byla s čoklema venku tak sem šla po poli a nad tím polem se rozdělilo nebe normálka na půlce pole pršelo a na druhý půlce svítilo slunko - samo tam kde sem byla já
Atusch
nebo ho bude navzdy courat po zemi
myslíš tagle:
Alexe teda zůstal až na zem, ale nebuj necourá ho jenom v postoji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:46
- Nahlásit
Alexa
to je dneska hnusnej den
to jo a u nás je eště hůř jak u vás bo tady chcalo celoplošně.
jinak ses měla pořádně kouknout esi nebyl poblíš Mojžíš,ten tudle nějak rozdělil napůl moře..možná se mu nechtělo tak daleko tak ten tryk udělal s tim co měl po ruce
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
kejtlin
Děda: KLID! Bude hůř. A neříkej dědečkovi tak škaredě!
Moje drahá matinka byla jednou hroooooozně uražená, když jsem jí umyla nádobí z linky. To, které mělo být čisté, ale na talířkách a pod nimi byly černé kroužky a všechno bylo mastné a strááááášlivě to smrdělo. Tak strašně smrdělo to nádobí, že když jsem se z hrnku napila, udělalo se mi špatně. A víš, proč tak smrdělo? Protože smrděla utěrka. Víš, proč smrděla utěrka? Protože se do ní utíralo špinavé nádobí. Víš, proč bylo nádobí špinavé? Protože bylo neumyté, když teplý vody bylo škoda a jaru bylo škoda. Takže ho jen tak špláchla nejlépe studenou vodou a odmastila utřením do utěrky, kterou neprala příliš často, protože bylo škoda vody a prášku na praní...
Monty
Jedna zMije má taky dva bílé knírače a byla navštívit kocoura:
Dvojka jak ta Tvoje, jen ta fenečka je dospělá a je ostříhaná, protože v útulku byla nemocná s kůží.
Všichni s deštěm
Nechte si ho, kde ho máte, sem mi ho neposílejte!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:53
- Nahlásit
davidkova renata
esi nebyl poblíš Mojžíš,ten tudle nějak rozdělil napůl moře..možná se mu nechtělo tak daleko tak ten tryk udělal s tim co měl po ruce
no někdo v dáli coural ale měl čokla tak to byl spíš františek asisi
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:56
- Nahlásit
Tož pár od nás ze dneška.
Něco pro Pséčka. Vytoužené zápasy.
A pár momentek.
Máfo a vlnící se špíčky.
Bezhlavý Mesršmit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:58
- Nahlásit
Monty
Vím, že nemůžeš mít třetího psa, ale podívat se můžeš, ne?:
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/5449370/nasla-som -fenku-rasa-West-Highland-White-Terrier.php?ref=nf
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:16
- Nahlásit
Atusch
Pani, Áťu můžete brát i s bílejma veverkama, Bajkonůr se nepere, Franzi ani neví, že by se prát třá moch...milákuje každýho, šak to sama víte. Abyste třá nemyslela, že se vám chci srát do pejska, to v žádnym přípatku, je ale pravda, že jak se nadchnu, tak to vjčinou přeženu, že můžeš mít pocit, že se ti do něj nasírám. Ale to vůbec, šak já su ráda, že máte tak hodného a milého psíka, co se dá česat a krmit a je velkej a nekousne mě ))) Páč Nanda nejde, ta by se mnou neudělala ni krok, Aleksa nepučí Aleksu, eště naštěstí Bajko pučí veverku na oblemcávání, ale to je z velkejch všechno, tak když vy budete pučovat rusáka, bude to mnohem veselejší
Už peču děcka, boží lístkovou věc, jsou tam rozinky, banány, švestky, nasekaný mandle, troška posypáno pudinkem, položený kostičky čekulády, skořicák můj oplípenej, je to položený na plátu lístkáče, zasypáno, přes to položenej druhej plát lístkáče, potírám pořád rošmelcovanym vajcem, vypadá to trochu jako štrůdel. A pak hned mám připravený druhý plato s guláčem hrnkovým, je tam to samý, ale nalitý ve formě. Mezitim peru a pustila sem topení. A taky sem našmelcovala tři citróny, do toho sem našmelcovala meduňku s citronovou trávou, je z toho citronáda. A mařena furt pláče, že má hlat. Dnes sme klikali na oční kontakt. Až bdue mítÁťa gumičku, můžem taky klikat n oční kontakt )))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:18
- Nahlásit
Gerda
Jdu na to. Taky mám těsto v lednici.
Ale napřed musím uklidit v kuchyni. Je tam jak po výbuchu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:22
- Nahlásit
Alexa
no někdo v dáli coural ale měl čokla tak to byl spíš františek asisi
no jo tak to byl tuty Fanda ))
impact
brutální záběry
Gerda
, jsou tam rozinky, banány, švestky, nasekaný mandle, troška posypáno pudinkem, položený kostičky čekulády, skořicák můj oplípenej, je to položený na plátu lístkáče, zasypáno, přes to položenej druhej plát lístkáče, potírám pořád rošmelcovanym vajcem, vypadá to trochu jako štrůdel.
hele dyštak si pamatuj 155!!!!!!
A mařena furt pláče, že má hlat
ser na ní,je tlustá jak prase ,rychle se naučila,že za klikání je žrádlo vlastně furt,takže co by nevysírala
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:28
- Nahlásit
No, tak paráda. Slečna dovezla z KS Zvolen dva psíky a její fena je nesnese. Jsou to mladí psi, původně určeni k zítřejšímu utracení:
Net - 8 měsíců
Dedy - 6 měsíců
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:38
- Nahlásit
Vlčáčková
Ti nechci brát iluze, ale osobně jsem se v KS Zvolen podívala a tamní ošetřovatel mě ujistil, že PSY NEUTRÁCEJÍ. NIKDY. Leda když fakt mají důvod, páč pes umírá na rakovinu, nebo tak něco.
All
Mám zájemce na štěně ofčáka, nebo něco hodně podobného. Musí to být zcela malý štěně, tak do tří měsíců. Preferují se útulkové. Může být kříženec,ale musí být hodně "vlčák" . Přeberte si to jak chcete, takhle to ten pán řekl . Fenka, páč už jednu fenku mají a o nutnosti hlídání při hárání bych je asi nepřesvědčila. Bude to klasický zahradní hlídací pes u rodinného domku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:39
- Nahlásit
Vyfotila sem vám to, abyste věřili )))
A Mařenovi sem řekla - hele, mamka řikala, že si tlustá a nemáš vysírat. Tak šla spát s kostí do boudy.
Už sem vytáhla z pece první věc, malinko sem jí připálila, ale to se nepočítá, když je to jen malinko. Vypadá to krááááásně. A šupki, už je tam druhá věc. Je to poprvé v životě, co peču dvě různé věci rychle za sebou a ráda
Nepříde vám, že se dost ochladilo?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:45
- Nahlásit
Biluška
No, vidíš. A jedna moje známá je varovala, že ta slečna - že se jí to nějak nezdá, ať jí je nedávají, že to není zajištěné. A oni jí řekli, že je stejně vydají, protože je jinak zítra utratí.
Vlčáka dám i na Miju, jestli některá o nějakém neví. Ve SP je jedna, ale starší. A pak jsou tam dvě štěňata, ale ty zase budou asi menší, než vlčák.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:52
- Nahlásit
Vlčáčková
Ještě upřesňuju toho vlčáka - tady někde v Oryjentu. Ne Liberec, Děčín a tak podobně. Pochybuju, že by pro psa jeli přes celou republiku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:58
- Nahlásit
Biluška
No jo. Mám jednoho pěkného křížence. Je to sice pes, a už roční, ale zato v Plzni.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 17:15
- Nahlásit
Biluška
Tož jak dopadl kozí seks?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 17:19 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
Mám pro Tebe prvního psa, který by trošku vyhovoval. Je starší, má asi půl roku, ale jinak OK: http://www.mp-opava.cz/scripts/detail.php?id=39667
A co asi vyroste z tohohle?: http://www.vorisek.org/detail.php?polozka=368
Je to u Prostějova.
V Boskovicích Tara, 7 měsíců: http://www.psiboskovice.cz/
Jsou tam i kříženci vlčáka - 4 měsíce stará.
Heřmanice - u p. Synkové:
V neděli 5.9.2010 přinesli houbaři z lesa u Bílovce p. Synkové 5 štěňátek asi 6-ti týdenních kříženců něm. ovčáků.Opravdu nádherní. Pokud máte zájem zajeďte se tam podívat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 17:38
- Nahlásit
Vlčáčková
na něj platí-na dědka tvrdá ruka, po dobrym to nepochopí-příklad, vždy mi blafal do řízení, i když celej život jezdil blbě a zrušil totálně 3 auta svojí vinou, co že kecal o to nic, ale třeba zničehonic zaječel bacha!!! já dupla na brzdu, lekla jsem se, ale nic se nedělo poněvač to auto jak jelo z boku už brzdilo, protože jsem měla přednost, řidič toho auta si klepal na čelo, asi předloně mě nasral a zastavila jsem, že vystupuje, že ještě jednou a vystoupí . Příležitost nastala asi za týden při obdobný situaci, vyběhla jsem, oběhla auto, dědka vytáhla ven, zabouchla a odjela, nechala jsem ho jít pěšky díky bohu pro něj jen 3 km, od tý doby neječí bacha a ni mi nekecá do řízení
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 17:41
- Nahlásit
Kdyby tu byla ketty, je tu pro ní liška: http://www.psiboskovice.cz
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 17:41
- Nahlásit
kejtlin
ty máš s dědou teda veselo!
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 17:42 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit
Zdarec prdinec ve spolek
Jakse tu všickni máte...určo bezvadne.
Biluška
pani, tak furt čekám na tu vobješenou kozu a dybyste chtěla tu vlčákovou a nevadilo by vám, že je z Boskovic tak tu je jedna krasavica
Gerda
toš jak to vypadá se štrůdlíkem, už se mi zbíhá huba na něj.
A já sama jsem převelmi potěšena a oblažuji se úspěchem, páč sem dokázala během dne vyléčit psa z kašle , jsem velký psí léčitel.
edit: vlčáčková halt byla rychléší
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 17:42
- Nahlásit
kejtlin
Já se jednou hádala v autě s taťuldou. On fakt vystoupil, ale hned nato stopnul auto a ujel mi. Já ho honila polským maluchem, kam ho odvezli!!!
A v autě mi ječela hysterická matka. Stačilo jí sprdnout a tak se urazila, že už nikdy jet nechtěla.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 17:58
- Nahlásit
Vlčáčková
pěkní westíci, co bylo té prví fenečce? co měla za kožní problémy, že musela být ostříhaná?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 17:58
- Nahlásit
Vlčáčková
dědek se neurazí, teda uráží se často, když ho seřvu, že se mi hrababal ve věcech a to ho seřvu maximálně a slova si nevybírám.
zuzanarosakova
ty máš s dědou teda veselo!
já se ale vůbec nebavim
all
asi ho Goša fakt tenkrát hryzla protože jí dal pokoj, vůbec si jí nevšímá a ani ona jeho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:09
- Nahlásit
pe3ce
A jak si vyléčila kašel za jeden den? Já psa rvala tunou věcí proti kašli a stejnak to 4 dny trvalo...
Štrůdel hotof, půlka již sežrána. Guláč s kostičkama čekulády na vršku je ještě vcelku, chci si ho vzít zítra do práce. Všecko sem ofšem vyfotila. Kde ste byla takovou dobu?
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:18 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit
Gerda
začal ráno chrchlat jak starej trabant zlynyjovanej s cirgulárkou...tak sem mu dala oscilococcinum, páč to je na virozy jako dělaný.....měl i teplotu, dostal ho ještě za pět hodin znovu a pak zas. No a proložila sem to dvakrát 7 kapkama dračáku no, a ňuchňala a ňuchňala...dcéra mu dělala lický obklady a odpo mu z města donesla jitrocelák. Stejnak si myslím, že po třech dáfkách oscila psa sem kašle zbavila.
Štrůdlem se musím aspoň pokochat na vobrázku, dyž ste mi pani ani kósek nenechala. A co je to gulááááč???? já znám jen guláš, ale ten nejni s čekuládou...i když....musela by to bejt božskááá krmě.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:23
- Nahlásit
cus decka!co je novyho????dnes uz je to tyden co jsem vkuse v praci!
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:29
- Nahlásit
nemethova5
tak to musí bejt hnus fijalovej velebnosti.
|