Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5634 . 5635 . 5636 . 5637 . 5638 . 5639 . 5640 . 5641 . 5642 . 5643 . 5644 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 01:03
- Nahlásit

leyendauz jste dozehlila???venku je teda pekna klemra a to jsem si pochvalovala,jaky neni teplo teda.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 01:57
- Nahlásit

nemethova5
pani, ted jsem dozehlila
doufam, ze ste aspon poradne oblecena, abyste nenastydla
a at vam to rychle utika

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 06:46
- Nahlásit

ahojte, tady je nějak hnusně, sice neprší, ale bude a ochladilo se tak asi o 10 stupňů

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 07:30
- Nahlásit

čus dámy, tak fstáváme a pokračujem v pracovním procesu, ne?

Stran té mlhy - já jednou jela z Holomóca, celkem ještě jako začínající řidička a na Ecce Homu byla taková mlha, že když jsem vystrčila ruku z okýnka tak jsem neviděla prsty Fakt nejhustčí mlha, jakou jsem kdy zažila Navíc už byla tma. Zkoušela jsem zapnout mlhovky, dálkový, potkávací, vypnout světla úplně....nula z ničeho pošla, furt jsem neviděla dál než na přední sklo. Říct, že jsem jela krokem by bylo příliš troufalé. Jela jsem na jedničku rychlostí důchodce se dvěma berlema Plakala jsem. Byla jsem zoufalá. Děsně jsem se bála. V Ecce homu nejde silnice pět metrů rovně, to jsou serpentiny, furt samá zatáčka. Bála jsem se, že přejedu do protisměru a smete mě nějaký náklaďák (bála jsem se zbytečně, páč všichni kamioňáci stáli nahoře a báli se tam vjet). Taky jsem se bála, že sjedu ze silnice, skutálím se z kopce dolů, rozmlátím Amálku a ještě k tomu budu zase dole a budu muset znova vyjíždět nahoru . Nakonec jsem zjistila, že když otevřu dveře a skloním hlavu ke kolenům tak vidím bílou čáru uprostřed silnice . Tak jsem to udělala a takhle jsem se vyplížila nahoru

Laguna
Mám pojmenované nejenom auta. U nás má jméno i počítač - Piškot. Pračka - Boženka. Sekačka na trávu - Kuglerka Druhá (Kuglerka První je již v křemíkovém nebi). Křoviňák - Kugler (aby byl do páru s Kuglerkou)....v podstatě fšechno tady má jméno . Se všema věcma se normálně bavím a dost často jim nadávám

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 07:31
- Nahlásit

makrel
dobré jitro!!!!!!!!! jj, ochladilo se a a občas prší.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 07:32
- Nahlásit

dobré ráno,
tak tady furt leje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 07:35
- Nahlásit

vstala jsem, vyvenčila psy a zas jdu spát u nás leje celou noc až doted´

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 07:36
- Nahlásit

Tady taky leje. Měla jsem naplánovaný výlet s kozou za ženichem. V tomhle počasí se s ní nikde přes les nepotáhnu

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 08:00
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak tu právě byla sousedka. Ten pes z horního konce se posunul k nám dolů. Prý už včera. Je to středně velký, hnědý, hladkosrstý kříženec. Pes. Úpa obyčejný, nezajímavý, podle mě dost těžko umístitelný Starosta hraje mrtvého brouka a všechny lidi, co mu o psovi přišli říct posílá do pr... . Útulek rovněž hraje mrtvého brouka. Prý mají 115 psů, jsou přeplnění (no to bych jim i věřila) a nechtějí si vzít psa bez souhlasu starosty. Pod nátlakem mi Schultz slíbil, že zavolá starostovi a pořeší to. Toš jsem zvědavá Psa máme zatím zavřeného u sousedky v kotci, ale nemůže tam zůstat dlouhodobě. A já ho rozhodně nechci. Arman šel okamžitě po něm, musela bych zase řešit jak ty dva oddělit a na to momentálně psychicky nemám (a časově taky ne).
A upřímně se přiznám, že to nechci řešit MÍSTO NAŠEHO STAROSTY. Páč mě ten hajzl děsně sere a nehodlám za něho řešit průšvihy. Ani když to odskáče ten pes

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 08:25
- Nahlásit

Biluška
no nemůžeš řešit všechno. lidi si na to hodně rádi zvykají

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 08:31
- Nahlásit

makrel
. lidi si na to hodně rádi zvykají
No právě Tohle mě vytáčí úplně nejvíc ze všeho. Kdekdo si stěžuje na počet mých psů, ale nikomu neva hodit mi na krk dalšího Každýmu tady přijde úplně přirozený, že bych si ho mohla vzít. Za měsíc se může objevit další vyhozený pes, toho bych si taky mohla vzít... a vzápětí si ti samí lidi poletí stěžovat na úřad, že Kotková už má ZASE TĚCH ČOKLŮ VÍC, no s tím se přece musí něco dělat. Přece musí být nějaký zákon, který omezuje vlastnictví zvířat v obydlené zóně jak posledně pravil spodní dědek

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 08:32
- Nahlásit

makrel
jak jsme šli domů, tak jsme potkali krásného 13týdenního NO

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 08:42
- Nahlásit

Monty
my jsme potkali todýska

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 08:47
- Nahlásit

makrel
fakt? a jak se mají?
To štěně NO bylo nádherné, takové mohutné

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 08:50
- Nahlásit

Monty
mají se pořád stejně, akorát radka byla prý nemocná dlouho a nemohla se toho zbavit, nějaké nachlazení nebo co

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 08:51
- Nahlásit

makrel
aha, a už je OK?
Se možná stavíme dneska na louku, pokud nebude pršet

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 09:11
- Nahlásit

supéééééééééééééér, začíná vylézat sluníčko

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 09:54
- Nahlásit

Monty
gde????

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 09:55
- Nahlásit

makrel
ty ho nevidíš? mi svítí přímo do okna

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 09:58
- Nahlásit

Monty
ne nevidím, ale není to tím, že jsem divná. tady prostě žádné slunko není

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 10:05
- Nahlásit

makrel
už nesvítí.
U nás před barákem nechali boxera v autě, už tam chudák sedí skoro dvě hodiny

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 10:28
- Nahlásit

Brý ráno, dámy.

Monty
Moji psi sedí v autě klidně i půl dne. A to i dobrovolně, páč se jim tam líbí. Mají to za pojízdnou psí boudu a chrápou v ní i na zahradě.

Biluška
Tak hlavně, že je o psa aspoň dočasně postaráno a nic ho nepřejede. Pošli fotku, dáme jí Hanče, ať se podívá, zda někomu neschází - ona má přehled.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 10:46
- Nahlásit

Vlčáčková
ten před našim barákem nevypadá nějak šťastně a asi tam chudák bude ještě pěkně dlouho, vypadá to, že u souseda oslavuje
A tví si asi z tvého auta, pokus ho máš na zahradě můžou kdykoliv vyskočit, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 10:51
- Nahlásit

pořád chčije, v tom dle budem hodit celou noc na obchůzky, který jsou k hovnu, všude je světlo, velkej pohyb lidí na dvoře i vevnitř a taky už tam není co ukrást, nikdy se tam nic neztratilo ani
tam nikdy nebyl nikdo chycenej za ty 4 roky co tam jsem, je to celý k hovnu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:09
- Nahlásit

Monty
To můžou. Ale někdy taky ne. Jezdila jsem k zákazníkům na celý den, byla jsem tam kolem 12 hodin. A víš, co? Psiska odmítala jít z auta do kotce. U kotce vždycky bitka, kousali mě, kopali, pak celý den vřískali. Když jsem je šla vyvenčit, tak rychle vyčůrat a honem k autu. Tak jsem je jednou nechala v tom autě a chodila se na ně koukat. A oni tam pěkně spinkali nebo se olizovali a oždibovali. Prostě moji psi si auto naprosto nekriticky oblíbili a musím je z něho vyhánět, když je vedro, aby se tam neupekli. Taky si ho Astra srdnatě brání před všemi psy, kteří jdou náhodou kolem. Odháněla Pumpina Clarka jak praštěná. Ten se chtěl ale podívat na ní, ne na auto, protože v něm blije, a tak ho nemá rád. Ale Astra ho furt blokovala od plechovky a vrčela jak praštěná. Chudák Cláreček nevěděl, co to jako má znamenat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:15
- Nahlásit

Děcka já vám ráno napsala příspjěvek, ale neodeslal se mi, tak to zkusim znova:

Bré jitro, to je ale velmi hnusný den, že? Tak se flákám, Mařek půjde jen na chvíli ven, céčko už sem jí nedala, jenom jitrocelák - vylemtala lahvičku za jeden týden. Pak mi něco smrdělo v lednici, sem to odhalila jako dement až teď, že to jsou morkové kosti. Už peru. Co se spartakyjádního vraha tejče, je to můj souset, resp byl, než zabil. Vyrostl u nás na sídlu. Začínal půlením rybek z akvárka. Chtěla bych umět šít, šila bych si oblečení a už nikdy bych nemusela do obchodu. Jinak mi šije karamátka, teď začánáme zkoušet spodní rádlo, jakože podprdy, to si mylsim je důležitá věc, když čék neni úplně konfekční.

Atuš
Áťu už teď vždycky musíš brát, stejnak choděj samý čuby, bude jako růže mezi trním, bude se mu to líbit, já ho budu krmit a česat a klikat a pak ho budem brát do závodů s mařenou v kategorii a černé komando bude nosit samé poháry. Zkusíme ho naklikat a naaportovat, jo? Aby mohl závodit už furt. Když závodí nebo zkouškuje mařena, je to strašně roztomilý, jak se lidi divěj, že neni mladinká, že vypadá alespoň o 4-5 let mlačí. Tak to je takový moc pěkný.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:20
- Nahlásit

tak už mám hotovo:
nábytek přeházenej,vyházen na balkon,kde čeká na velkou popelnici,vyluxováno,už peru,nádobí umitý,psí pelechy vymenený nové potahy,psí pelechy dány na jinou starnu,elis zavřená ve skříni,prach utřený,ještě předsín vytřít a za hodku na vycházku,bo už tu neleje

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:21
- Nahlásit

Znám jednoho pána, kterému psi bydleli v autě několik let. Žil s jednou paní v domku, měl tři velké psy, pak se rozešli a pán byl z domku odstěhován. To se holt stává. Šel bydlet do bytovky ke svým synům. Pejskové tam nesměli. Tak bydleli v garáži pod bytovkou. Jelikož tam chodili víceméně jenom přespat, poněvadž pán s nimi byl většinu dne venku tak to nikomu nevadilo. Pak si pán našel novou paní. Taky bydlela v bytovce, ale jinde. Paní byla velmi čistotná. Až panicky. Psa v bytě si vůbec nedovedla představit. Takže pán bydlel u paní a pejskové bydleli v autě před barákem. Jediné komu to vadilo bylo samotné auto, fakt vypadalo děsně . Časem nejstarší pes zemřel a nahradilo ho štěňátko malinkého plemene. To bylo ťuťu-ňuňu takže ho paní v bytě snesla. S velkými omezeními, ale snesla. Jenže se našli sousedi, kterým začali vadit pejsci v autě. Ne, že by něco dělali, neštěkali, nevyli, nikoho neobtěžovali...ale někdo měl pocit, že jsou strašně týraní a že musí zasáhnout. Tak poslal dopis do místních novin. Anonymně pochopitelně . Přijela kontrola z KVS a jako kdekoliv jinde nic neshledala . Pejskové tam bydleli ještě několik let. Mezitím to auto sešrotovali natolik, že muselo do šrotu. A poněvadž panička vlivem malého pejska co už dávno zrušil veškeré omezení vyměkla tak se nastěhovali domů

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:26
- Nahlásit

Gerda
proč dáváš Mařce céčko a jitrocelák? je nemocná?

Biluška
asi si koupím auto a budeme v něm bydlet, aspoň budeme mít svůj klid

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:32
- Nahlásit

Biluška
Tady je jeden řemeslník, který má pick-upa. Tento slouží jako psí bouda. V noci v něm spí pes a přes den do něho chlap nastěhuje nářadí a i se psem vyrazí po zakázkách...
Akorát mi není jasné, jak to ti psi vydrží v létě - jak ti u Vás, tak tenhle hafan v pick-upu.
Já své psy vždycky v létě vystěhuju z auta, ač nechtějí.

<< 1 ... 5634 . 5635 . 5636 . 5637 . 5638 . 5639 . 5640 . 5641 . 5642 . 5643 . 5644 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání