Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5634 . 5635 . 5636 . 5637 . 5638 . 5639 . 5640 . 5641 . 5642 . 5643 . 5644 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:37
- Nahlásit

pe3ce
))) taky milákujete jídlo?
Oscilo znám, když chrchlal Stanoušek, dostával ho taky 3x denně a Mařena s nim, tenkrát to opravdu nechytla a Stáňa byl zdravej během víkendu. Zakoupim ho do lékárničky. Máte dobrej nápad.
Jinak guláč je koláč, to dá přece rozum ))

nemethova5
Jak jako v kuse? Přece nemůžeš dělat ty noční směny po dvanácti hodinách v kuse, ne? Kdy jako pudeš domu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:37
- Nahlásit

pe3ceeeee,mi to neva,tady je klid,plot uz tu je,je z toho ted nedobytna pevnost,psa muzu mit pustenyho,aniz bych se bala,ze nekoho sejme,mam tu hafo hororu,tak budu cumet,pak mam dva dny volna,vyspala jsem se do ruzova,jsou to jenom dvanactky,nastesti,nejsou to sestnactky,nebo 24-hodinovky,nastesti.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:39
- Nahlásit

Gerdane pani,jsem tu od sesti od vecera do pul seste do rana,chrapu a pak jedu zas na sestou,ale ze uz delam vkuse tyden,takhle,vecer prijedu v sest,rano odjedu o pul seste,prijedu domu pohodim amina osprchuju se a jdu chrnet v jednu vstavam,zasejc pohonim amina,tak cca dve hodky,mezi tim cvici a hraje si,pak prindu domu dam si kafe,obed a zas jedu v pet,abych tam byla na sestou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:46
- Nahlásit

nemethova5
Tam je hlavně blbá ta noc, že musíte bejt vzhůru, to je šílený, to bych nedala.

pe3ce
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:46
- Nahlásit

Gerda
taky milákujete jídlo?
to je prosím můj nejvíc nejlepčí koníček
nemethova5
mam tu hafo hororu
tak pro mě by byl horor, bejt ten tejden f kuse f práci.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:48
- Nahlásit

pe3ce
to je prosím můj nejvíc nejlepčí koníček
hmmm, tak to ste tady dobře mezi stejně smýšlejícím karamátkama, až příde gabifi, bude mít radost, že máme novou nejlepčí karamátku )) Ale gabifi chodí, jen když je tu něco k jídlu, jen tak, sama od sebe, nepříde. Je to trošku čůza, víte?

pe3ce
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:53
- Nahlásit

Gerda
gabifi chodí, jen když je tu něco k jídlu
no tak sem s tím guláčem a zbytkem štrůdlu.....a dyž gabifi nedonde, tak to zhamťáme samy

Vyléčenej pes mi projevuje vděčnost...ustavičně mě plácá tlapou po noze....nevím jak si to gesto vysvjetlit, rači ty čokle nelečte, co když je to skrytá agrese.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:54 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Monty
Už si tu nemoc nepamatuju. Ale vypadalo to škaredě. Bude to někde v jejím blogu, si myslím: http://www.super-dvojka.estranky.cz/

Dívala ses na toho westíka darovávaného? Odkaz dříve.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 18:59 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Bré večír
Jsem cvok, na cvičáku jsem byla celej den, i když pršelo. Asi brzy začnu štěkat
Gerda
Tak jsem Matěje dneska chtěla zbít. Ale všichni chlapi jsoi srabi a nechtěli mi ho podržet, takže mi málem vykloubil rameno
Jinak prej Renata včera zabloudila ve sklepě? To já jsem rovnou řekla, že do sklepa nejdu, protože se bojím psů a pavouků

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:08
- Nahlásit

pe3ce
rači ty čokle nelečte, co když je to skrytá agrese.
no jo, to máte pravdu, ale co fčil? Nemocné dát na pokusy? Bojim se do budoucna, aby nás nekousli třeba...přece jen to sou furt šelmy...

Baico
on se Mates nenechal zbít dobrovolně? Je to sketa. Reneta se ztratila ve sklepě, neboť jsme ji asi půl hodiny neviděli ani neslyšeli, ani Nána neřvala, nejspíš byly ztracený obě. Měli si vzít čelofku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:08
- Nahlásit

Gerda
já ti klidně půjčím nějakýho mýho velkýho psa jestli chceš

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:09
- Nahlásit

kejtlin
sindu, tu už zamluvenou přece mám Až to s tebou šlehne nebo tak něco. A k tomu beru modrou a hnědou liliji.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:14
- Nahlásit

Gerda
Ale to jo, myslím třeba na cvičení nebo procházku - to teda choděj na volno, až třeba přijedu někdy do Jílovýho nebo ty do Mlíkošů

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:14
- Nahlásit

Vlčáčková
jo dívala

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Gerda
A k tomu beru modrou a hnědou liliji.
Nevím, jestli tomu dobře rozumím, ale pokud je to tak, jak mám podezření, tak Ti oznamuju, že ty dvě mám slíbené já! Nalistuj si asi tak 358 stránek dozadu, tam to je černé na modrém.

Monty
jo dívala Moc hezká, viď? Škoda si jí nevzít.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:18
- Nahlásit

Gerda
on se Mates nenechal zbít dobrovolně?
Nenechal. jsem mu řekal, že mu příště dám něco do čaje a pak teprve zaútočím.
ani Nána neřvala, nejspíš byly ztracený obě
Matěj jí prej přesně řekl kudy má jít ven Jsem mu řekla, že máme zhruba stejný smysl pro oryentaci jako já a ty, takže jí měl vzít za ruku a odvést pěkně osobně ven

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:19
- Nahlásit

Monty
C o koupíš ještě psiskům pod strom? Vodítka a obojky jsou krásný, ale spíš je to dárek pro tebe,moji psi mají rádi dárky co můžou sníst příp. zničit-hračky

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:20
- Nahlásit

kejtlin
jedině sindu, jinou nechci Kyra by mě kousla, Goša je pošahaná a furt běhá, Axa je zase ošklivá. Skoro jako Aleksy Balunka. Ale ta je k tomu ještě taky blbá.

Vlčáčková
že ty dvě mám slíbené já!
Ty máš ty šelmyje vot Biluše, ne? To máš i lilije vot kejtlin? To sou ale se sindou její jediný normální psi...a hezký taky eště k tomu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:22
- Nahlásit

Baico
takže jí měl vzít za ruku a odvést pěkně osobně ven
Anebo jí měl říct, že má sjet sjezdem na novou ves. To by taky šlo. ))))) Pani, kdy se uvidíme? Krs ty formuláře a krs prochásku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:22
- Nahlásit

Gerda
Ty máš ty šelmyje vot Biluše, ne? To máš i lilije vot kejtlin? To sou ale se sindou její jediný normální psi...a hezký taky eště k tomu...
F klidu paní,Vlčáčková si plete modrou a hnědou lylyji s Modřenkou a Zrzečkou - šelmyjema

All
Fšem díky za vlčice, předám je dál.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:23
- Nahlásit

kejtlin
pro Sophi to bude jednoduché, dostane ještě hračky a nějaké mlsky, horší to bude vymýšlet něco pro Montyho, ale poslední dobou si oblíbil jeden balónek, už tři zničil, tak asi ty, ale co dál to fakt nevím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:25
- Nahlásit

Gerda
Kyra tě nekousne, Goša neběhá, když cvičí, Axa je normální nepřijde mi ošklivá, Sinda už je stará nerada chodí na vodítku, ráda svým stařeckým tempem.
Mě přijde že mám všechny psy normální

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:25
- Nahlásit

Biluška
Vlčáčková si plete
koukám, koukám, je celá popletená, není ona popleta? Sem to totiž řikala jasně, že nechci nafasovat kyru ani gošu, ani axu, ani krysy, že beru sindu a dvě lilije, při nejhoršim všechny lilije, ale to je vše. Notabene když mi hrozí Lylátko, pročeš mi všichni ti přidělení čokli utečou, až jí uviděj!

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:26
- Nahlásit

hoj, asi mám taky psincák, bo strašně chrchlám, nebo je to tím tabákem. Můj pes nedostane pod stromek nic, páč má mě a to mu musí stačit

nemethova5
Člen
- Nahlásit

pe3ce
Gerdanevadi,ja uz jsem zvykla,furt lepsi,nez byt zpet v tom pojebanym asusu a sedrena za trismenny provoz jak krava,ze jsem sotva dolezla domu a mit ani ne devitku v kapse!!!!!!ted prave si pisu z kolegynni a jsem moc rada,ze uz tam nejsem.

Gerda
Člen
- Nahlásit

kejtlin
pani, já to taky nevláčim na vodítku, to myslíte, že je vodim na vodítku nebo co? To jen, když maj ostnáč, tak jim dam couračku a šlapu na to, nebo si přicukávám, ale to jen když je přibroušenej, jinak mě to moc neba.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:29
- Nahlásit

Gerda
Pani, kdy se uvidíme? Krs ty formuláře a krs prochásku.
Nepojedete s námi příští nedělu do Jílového trénovat?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:30
- Nahlásit

makrelpekne receno,no tak ti dva neco urco dostanou,mi se libi jak je hajan dedek starej desne natesenej a jak je vsude plno balicku a darku pod stromeckem a on by nejradsi vsechny otevrel,nevi co driv,to je pak sranda pozorovat,jak mala decka!

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:30
- Nahlásit

nemethova5
no on totiž nic nesmí, jen piškoty a s hračkama si nehraje, takže proto, ne že bych byla lakomec.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:31
- Nahlásit

Gerda
Lolitka Lylátková bude mít brzy narozeniny . Uš teď bys měla mít nakoupenou nejmíň polovinu dárků a intenzivně dokupovat další, jinak na tebe zanevře a nebude s tebou přítel

<< 1 ... 5634 . 5635 . 5636 . 5637 . 5638 . 5639 . 5640 . 5641 . 5642 . 5643 . 5644 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání