Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5634 . 5635 . 5636 . 5637 . 5638 . 5639 . 5640 . 5641 . 5642 . 5643 . 5644 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:34
- Nahlásit

Obecně: lpět přehnaně na pořádku je kravina. Pak je člověk akorát otrokem úklidu a nemá čas pěstovat věci, které za to stojí.
Jdu ven s bestiemi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:34
- Nahlásit

proboha gdo dělá vejcuc ,vy kreténi??!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:40
- Nahlásit

Vlčáčková
Přes den jim buď do dveří od kombíka zavíral klín - aby zůstali pootevřené. Mohl by je nechat teda klidně i úpa otevřené, ti psi mají suprovou poslušnost a z odložení by neodešli. Ale lidi kolemjdoucí měli strach. Později to vymakal tak, že je dával do odložení k nějakým stromkům co rostli před barákem. Ale to lidi řvali taky. Se jim v zásadě ani moc nedivím, kdo je neznal ten se holt bál- tři velcí psi na volno. Nemohli vědět, že z toho odložení nevstanou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:57
- Nahlásit

Biluška
to je heskej příběh, pani.

Monty
proč dáváš Mařce céčko a jitrocelák? je nemocná?
měla to kašlání hnusný, možná psincák.

Děcka, du nakupovat, přectafte si, že budu péct štrůůůůdel, palačinky, makovec a eště něco sem si vymyslela, přestože nesnáším mák. Včera i dnes mi ale náramně chutnal, stejně jako čočka, kerá mě překvapila, že neni hnusná a kyselá, ale dobrá.
Maryje pláče, že má pořád hlad, tak nevim, jesi to neni po těch pangamínech...nebo bylinách v tý mobilitě...je možný, aby měl ten pes takovej hlad jako já, tzn furt a hodně? Nevim, jesi mám na nás bejt přísná a nedat nám dobroty...

laguna
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:59
- Nahlásit

Biluška
A až pračka Boženka umře bude mít taky svůj hrobeček?
Taky jsem s minulou pračkou mluvila ale to co jsem jí řikala je nepublikovatelné a násilím jsem jí nutila pracovat.Výsledkem bylo jen to že mě od toho dost bolela noha a ona stejně neprala.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:06
- Nahlásit

davidkova renata
vejcuc?
gerda a já uklízíme,gerda jde nakupovat a biluška nám píše,jak někteří občané chovaj psi

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:07
- Nahlásit

laguna
až boženka umře, pude do křemíkového nebe a křemíkoví božtíci mají hropky hromadné, na skládce bílého zboží, to nevíte???? ))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:08
- Nahlásit

jo a jsem jsem přestěhoval 2 pavoučky do koupelny,bo tam maj klid,bo skřín už jsem rozbyla a já je tam našla,tak jsem je do zimi dát nechtěla,ale přestě hovala do jiného místěčka

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:09
- Nahlásit

laguna
A až pračka Boženka umře bude mít taky svůj hrobeček?
Leda virtujální. U nás fšechny mrtvé věci končí ve škole při recyklohraní gde je děcka rozebírají a študují
Ofšem Božka je sotva dva roky stará, takže bych jí vážně radila, aby hned tak neumírala a neupadala do kómatu jinak mě vážně naštve

laguna
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:24
- Nahlásit

Biluška
Asi tě začnu obdivovat já si pletu jména psů dětí občas i manžela. Představa že manželovi řeknu omylem ty plechovko stará (tak by se mohlo jmenovat auto) asi by ze mě udělal mrtvolku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:33
- Nahlásit

laguna
já si pletu jména psů
proto psům říkám Psiska nebo Kreténi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:35
- Nahlásit

Monty
přes louku jsem dnes šla a za chvilu tam zas půjdu pro Lauru, byla na noc u majitelky.

laguna
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:39
- Nahlásit

Mucholabka
Já jim řikám holky stejně jako dětem.Takže stačí říct holky auto a všichni čtyři jdou na stranu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:44
- Nahlásit

laguna
no holky jsem jim říkal adlouhp, ale už mám aji psy s koulema. Nebo jim říkám Děcka :-D

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:47
- Nahlásit

Mucholabka
no doufám, že už tam nebudou ty žluté pásky, po těch cyklozávodech, nebo co to bylo, ráno jak jsme tudy šli tak ještě byly

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:49
- Nahlásit

laguna
Mucholabka
já těm dvou říkám všeliak, od prdelek, po hrozné nadávky, které tady nemužu ani napsat

impact
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:50
- Nahlásit

http://www.videacesky.cz/skece/mark-gungor-pribeh- dvou-mozku

Toto je část vystoupení Marka Gungora, amerického pastora, který se rozhodl, že někdo musí pojmout pomoc v manželství trochu jinak. Zábavnou formou tady podává rozdíly mezi myšlením muže a ženy.

Vřele doporučuju.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 13:02
- Nahlásit

smažila sem palačinky, mám jich kopec.
Opět mě nasral dědek, já smažila ty palačinky, on obaloval sejra a vařil brambory, nažral se, vytřel gten talíř chlebem a DAL HO MEZI ČISTÉ NÁDOBÍ!!! Talíř ve kterým mu zbylo vajíčko dal vylízat psům aDAL HO MEZI ČISTÉ NÁDOBÍ, já chvíli koukala jak píča poněvač to mi nepřijde normální a pak se ho zeptala jestli to jako myslí vážně, on že jo, že ty talíře sou čistý, načež já to nevydržela a seřvala ho na 3 doby. Neudělal to zdaleka poprvé protože jsem mnohokrát našla špinav ej hrnec nebo talíř nebo příbor mezi čistejma, já debil myslela že špatně meju nádobí a on to dělá ten dobytek

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 13:06
- Nahlásit

kejtlin
tak to je děda drsný, to si tak zaděláte na nějakou infekci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 13:33
- Nahlásit

Monty
na infekci asi ne, poněvadž když vidim náznak špinavýho nádobí tak to přemeju a doudám, že to dělat nebude, když jo, tak dám to nádobí stranou a budu mu na to servírovat jídlo.
Udělal jsem si kafe, nakrmila psy a půjdu asi spát, furt leje a jdu večer na noční do zasraný hokny, v dešti chodit venku k hovnu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 13:41
- Nahlásit

Biluška
víš, že máte na Bruntálsku největší betlém?Nevím,proč to psali zrovna v našem oblastním deníku, když máme Bruntál dost z ruky (asi 270 km), ale budiž

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 13:55
- Nahlásit

Čus, je nēco zásadního novyho??

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 14:00
- Nahlásit

zuzanarosakova
mám krásné obojky a vodítka a rozdvojku na Vánoce pro hafy, jen nevím jestli to vydržím jim to nedat

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 14:06
- Nahlásit

Monty

taky to dycky nevydrzim a dam jim to hned, kdyz neco koupim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 14:19
- Nahlásit

Přivlekla sem domu na zádech 20kilovej nákup, mám asi ňákej záchvat, bo sem zakoupila listový těsto, japka, sušený banány, švesky, rozinky, skořicovej cukr, mouku, mlíko, čekulátku....a spoustu dalších věcích, takže pudu péct los štrůdlos. Eště nikdy sem to nedělala. A nevim taky, jesi si mám lakovat nechty přettim, nebo potom, nebo při tom....

zuzanarosakova
vybrala ste si už velikost pani? A viděla ste vobrázek? Je to v příspjěfcích z pátku, takže asi sedumdesát stran zpět ))

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 14:27
- Nahlásit

Gerda
Paní, nechci vám do toho kecat, ale dvě třetiny těch zakoupených věcí do štrůdlu nepotřebujete

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 14:31
- Nahlásit

Biluška
zbytek použiju na guláč, co z něj zase stejnak bude pernik.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 14:41
- Nahlásit

Gerda
paní,tak navigaci nemá,ale bude ráda když nás od nemocnice navedete k nemocnici trefí )

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 14:43
- Nahlásit

Gerda

Já nevim, jakou si mam teda vzit velikost? Asi dámsky emko? jinak vobrazek jsem samo nevidela.

Atusch
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 14:52
- Nahlásit

Gerda
tak samozřejmě ho s sebou zase vezmu, musí se seznámit s Maryjí aby jsme viděly jak jim to spolu sluší a bude to černá smrt
Jestli máte paní pocit, že to klikání chápe klidně na něj můžete klikat jak a čím chcete. A klidně tak můžeme zkusit aport, protože když to nešlo po mým třeba to půjde to vašem...
Procházky se samejma čubama jsou ok, on je taky skoročuba a jedinej pes bude Bůch, to se mi líbí.

<< 1 ... 5634 . 5635 . 5636 . 5637 . 5638 . 5639 . 5640 . 5641 . 5642 . 5643 . 5644 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání