| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:31
- Nahlásit
Biluška Gerda
si plete modrou a hnědou lylyji s Modřenkou a Zrzečkou
Fuj, to jsem si oddychla! Který to tedy jsou - ty lylyje?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:31
- Nahlásit
Gerda
Notabene když mi hrozí Lylátko, pročeš mi všichni ti přidělení čokli utečou, až jí uviděj!
pámbu s náma a zlý pryč
ostnáč jedině oboustraně přibroušenej, jinak se Sindou nehneš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:32
- Nahlásit
Vlčáčková
Lylyje jsou od Kejtlin jezevčíci.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:34
- Nahlásit
Vlčáčková
lylyje sem ti posílala meilem-jezevci jsou lylyje modrý tygr a čokoládový tygr
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:34
- Nahlásit
Vlčáčková
je pěkná, určitě si jí někdo brzy vezme
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:35
- Nahlásit
Biluška
Jo, lišky?! Vlastně ty má ketty. Do prčic, už jsem tu z toho ouplně zmatená! Jezoše nechci, ty ať si nechá Gerda.
Máš ode mě výše několik odkazů na vlčáčata a mladé vlčáčky a pak jsou taky nějací u Prahy, kříženci staří 9 týdnů.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Baico
Nepojedete s námi příští nedělu do Jílového trénovat?
Tak to pojedem moc rádi, teda, to je jasný!
Biluška
Jako já sem si jí nevybrala, ty si nám přidělovala čokly, až umřeš, kdo se o ně má starat. Klidně dej Lolitku Davítkový, může s ní dělat tart. Vyděsí i otrlého Honzu Dubového.
Vlčáčková
Který to tedy jsou - ty lylyje?
no to sou modrá a hnědá lylyje...ještě má černou lylyji a tessu.
kejtlin
jinak se Sindou nehneš
nejsem začátečník, vim dobře, že když o něco jde, zavřu sindě hlavu do dveří od kotce, aby nemohla spát.
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
jsem doma z práce, jsem hotová a Bůch též takže to je super a dokonce jsem nezapomněla na Čumáčka a donesla mu potkánka.
Gerda
Pani, Áťu můžete brát i s bílejma veverkama, Bajkonůr se nepere, Franzi ani neví, že by se prát třá moch...milákuje každýho, šak to sama víte. Abyste třá nemyslela, že se vám chci srát do pejska, to v žádnym přípatku, je ale pravda, že jak se nadchnu, tak to vjčinou přeženu, že můžeš mít pocit, že se ti do něj nasírám.
paní co to tu plácáte? Jaké sraní do pejska? Atík je vám kdykoli a k čemukoliv k dispozici, ať už česání, klikání, procházení prostě fakt kdykoli cokoli. Jsem ráda, že se ho nebojíte, přeci sem vám nelhala, je to blbounek Jinak on je taky děsně rád bo Bůch je doma samozvaným středem pozornosti a Atík je z toho nešťastněj a navíc ho to vošklivý štěně furt drží za tlamu či fousy. Klidně Vám ho budu pučovat na jak dlouho budete chtít. Myslím, že i Maryje pochopí, že je to kámoš bo jsou stejný!
To jen, když maj ostnáč, tak jim dam couračku a šlapu na to, nebo si přicukávám, ale to jen když je přibroušenej, jinak mě to moc neba.
ostnáč bych Atíkovi nedávala, byl by moc moc znechuzen, ale zas by měl radost že máte radost, tak to nevím to si mušíte domluvit s ním...
Aleksa
Jenže v postoji má ocas dosahovat k zemi, ale Bůch stoji s rovnýma nožkama a ocas má špičku na zemi taky... to je rozdíl těch pokrčenejch nohou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:36
- Nahlásit
kejtlin
NO jasně!!! Ty dvě krasavice, zvláště ta flekatá. Už jsem doma.
To víš, jak hrozilo, že jsou to L+L šeltie od Bilušky, úplně se mi zatemnilo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:38
- Nahlásit
Gerda
nejsem začátečník, vim dobře, že když o něco jde, zavřu sindě hlavu do dveří od kotce, aby nemohla spát.
lepší je jí prostrčit hlavu skrz kari sít´
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:40
- Nahlásit
Atusch
ale Bůch stoji s rovnýma nožkama a ocas má špičku na zemi taky
Pani, on do toho doroste, Nám taky naprvní výstavě napsali do posudku, že má zatím delší ocas
Gerda
Tak to pojedem moc rádi, teda, to je jasný!
Tak já vás vyzvednu u nemocnice ju a pojedem zase hromadně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:40
- Nahlásit
Atusch
Tak to je bezva, to ste vopravdu moc hodnej čék!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:41
- Nahlásit
Gerda
Jako já sem si jí nevybrala, ty si nám přidělovala čokly, až umřeš, kdo se o ně má starat. Klidně dej Lolitku Davítkový, může s ní dělat tart. Vyděsí i otrlého Honzu Dubového.
To, že ti byla Lolitka přidělena neznamená, že se vykroutíš z povinnosti dát jí spoustu hodně moc dárků To ostatně platí pro každého Na Honzu Dubového s ní můžeš i ty, popřípadě si ji může DAvídková pučit . Nechat si ji nemůže, má přidělenou Bagetu a Lolitka Bagetu nenávidí. Velmi se těší až to se mnou švihne a ona se bude moci odstěhovat k tobě díky čemuž se Bagety zbaví
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:42
- Nahlásit
Biluška
a koho mámjá ? já to zapomněla
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:42
- Nahlásit
Atusch
Bůch stoji s rovnýma nožkama a ocas má špičku na zemi taky
jsme tudlevá venčili s mrňavým vlkožroutkem a ten měl taky vocásek dlouhatáááánskej jak tma v zimě. Sem se právje podivovala, tak nejste pani sami, kdo má dlouhou oháňku, esi vás to uklidňuje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:44
- Nahlásit
makrel
Máš hodnou a nenáročnou Mijenku Hyjenku. Je to mazlíček, akorát musíš venku dávat bacha páč ráda žere různý humusy. Když má v hubě humus tak je neodvolatelná Jinak je suprová. Taky je dost stará tak se s ní možná nebudeš muset otravovat dlouho
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:45
- Nahlásit
Baico
pe3ce
jo taky doufám, že do toho doroste, holt někdo má dlouhý nohy, nekdo velký uši, takže ten ocas je celkem i fajn
Gerda
Tak to je bezva, to ste vopravdu moc hodnej čék!
to se tak pěkně poslouchá...
Biluška
Že jsem tak směla, už jste byla podívat se u pana Gappaye?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:45
- Nahlásit
Biluška
ok, mám ráda přehled
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:47
- Nahlásit
Biluška
Nic makrel nedávej, když si ani nepamatuje, koho má přidělenýho.
A zajímalo by mě, kdo dostane Pumu.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
A jak jako budem chodit s davítkovou ven, když se nám tvý čuby budou prát? Umí Lolita plavat? A Bageta? Jesi ne, budem hodně chodit venčit k Libo. V zimě. Na led....
makrel
a koho mámjá ? já to zapomněla
neměla si náhodou Lylátko?????
pe3ce
nejste pani sami, kdo má dlouhou oháňku, esi vás to uklidňuje
no já nevim, bejt Atuš, tak mě to možná trošku znervózní...já nevim, jesi ste jí někdy viděla, kdyby měla oháňku až na zem, byla by to opravdu výjimečně dlouhá oháňka.....
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Atusch
jo taky doufám, že do toho doroste
No jasně, že jo. Fandovi nejdřív narostly ušiska, pak ocas a teď mu k tomu pomalu dorůstá zbytek psa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:48
- Nahlásit
Gerda
to teda nemjela!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:49
- Nahlásit
Baico
teď mu k tomu pomalu dorůstá zbytek psa
A vypadá furt jako mořskej koník, jak se furt kroutí )))
Jo a Zlatovlásky čupka nová vypadá jako lundehund ))) je to velmi ošklivý malovlčák )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:50
- Nahlásit
Gerda
byla by to opravdu výjimečně dlouhá oháňka.....
No to jo, ale třeba by si kus vzal Bambi, když jsme mu jeho chloubu minulý týden sežrali a Atuš by si po ní nešlapala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:50
- Nahlásit
Atusch
Bůch stoji s rovnýma nožkama a ocas má špičku na zemi taky
Goša to měla taky tak než dorostla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:52
- Nahlásit
Gerda
A vypadá furt jako mořskej koník, jak se furt kroutí
Mám obavu, že to kroucení mu už asik zůstane
Jo a Zlatovlásky čupka nová vypadá jako lundehund ))) je to velmi ošklivý malovlčák
A ještě nežere lidi?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:53
- Nahlásit
Gerda
Zlatovlásky malopes je vočklivej ale zato hodnej na lidi a to teda ještě neměl. A jinak je docela roztomilá, až na tu pacinu no ...
A s tou oháňkou teda jako vůbec nevím jak to myslíte... Baico
ale houby Fanda je krásnej pejsánek a Bůch ho děsně moc miluje a taky mu včera děsně chyběl bo Džína ani Atilla ho vraždit tak pěkně nechtěli...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:53
- Nahlásit
Atusch
Jenže v postoji má ocas dosahovat k zemi, ale Bůch stoji s rovnýma nožkama a ocas má špičku na zemi taky... to je rozdíl těch pokrčenejch nohou.
no dyť píšu že ho má na zem pořád, ale necourá jako štěňátko ho courala, nemám žádnoustajatou fotku, gdyž se podíváš na tu fotku pořádně tak je vidět že vocas jen nedosahuje, ale je vohnut, v postoji má na zemi cca 5-10 cm položenej na zemi když neni v postoji a měla by vocas rovně má ho až na zem, ale ona ho úplně rovně nikdy nenosí
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:57
- Nahlásit
Baico
No to jo, ale třeba by si kus vzal Bambi, když jsme mu jeho chloubu minulý týden sežrali a Atuš by si po ní nešlapala
Asi se nechci s Bambim dělit o oháňku ...
Alexa
jj to jsem viděla, tak to jsem v klidu, aspoň nebude jedinej dlouhoocasáč, ale třeba fakt doroste... On je teď celej nohatej, ocasatej tak to moc neřeším.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:57
- Nahlásit
Gerda
Zlatovlásky čupka nová vypadá jako lundehund
dost výstižný )))
Baico
A ještě nežere lidi?
voptej se tak za měsíc ..skoro bych typla,že odpověd bude ano )))
Atusch
jéžiš bůch má vocas normální probůch,co furt máš?!
|