| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
ano prosím
http://www.pre.cz/domacnosti/kontaktujte-nas/zakaz nicka-linka.html
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:59 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Atusch
jj to jsem myslela. Me vic zajimaji ty specialni chovy, jeste vic by me zajimalo neco vic zamerene na medicinu malych zvirat, ale to uz jsem nenasla. Tak zkusim specialni chovy pristi rok. Uz si dratim na aukru ucebnice Biologie DDDD
kachna_
odpojene je to snad par mesicu. Mestska cast by nenechala lezet byt 2 roky, to jim utikaj prachy. elektrika tam zapojena urcite byla je to normalni byt v panelaku, lidickove odesli do vetsiho bo se jim mimco narodilo.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
na aukro se vykašly, lepší když už chceš se učit tak přímo z agro fakulty mají učebnici biologii a oteviraji pripravne kurzy na prijmacky. Ale ti co biologii meli na stredni to zmakly v poho a ja jsem biologii nemela nikdy a prirodopis v 6 tride na zakladce a prijmacky jsem udelala sice tak tak ale udelala
jinak prvni rocnik je takrka u vsech oboru stejnej
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:09 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Atusch
a kde ji sezenu tu ucebnici? ja maturovala z bioly za jedna i me hodne bavila, ale je to preci jen uz leta chtela jsem koupit tu biologii pro gymnazia s tou opici a zoologii s pandou co vypada jak medvidek myval. Pripravny kurz bych chtela, jen jeste k nemu nejsou info.
edit a nejake cvicne testy se sehnat nedaji?
Jakej delas obor?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:14 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
lucYnka XIII
myslím, že jí seženeš jedině na fakultě na studijním. Ale jestli jsi maturovala z biologie za jedna tak je to asi zbytečný
ono se to bude vypisovat asi až někdy později. jinak z minulého roku je info tady : URL
edit: Mě hráblo a zkusila jsem kynologii a jako druhej jsem měla specky ale tam se mi ani nechtělo
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:19
- Nahlásit
lucYnka XIII
helette vite, ze se canisterapie da studovat i na CZU? Ja bych chtela pristi rok zkusit dalkove na CZU specialni chovy. Na fildu letos prdim, je to denni studium a ja to fakt nestiham tam chodit.
A jaky mas stredoskolsky vzdelani?? Psalas tu, ze se pracujes jako veterinarni asistentka. Ja bych hrozne chtela delat veterinarni sestru, ale rekli mi, ze muzu jen na prezencni denni studium na stredni skolu. Jakoze bych tam normalne s tema detma chodila treba na telak???? tak na to nemam teda!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:20
- Nahlásit
Atusch
hele ja si nic nepamatuju je to deset let. Nepoznam uz brouka od slona skorem ani a treba z bunky si fakt pamatuju prd. Potrebuju nutne tu ucebnici. I ty z aukra. Jak se jmenuje ta ucebnice?
a delas to dalkove nebo denne? a muzu mit jenom jeden obor? Me specialni chovy staci. Jedine ze by otevreli kockologii
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:22 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
lucYnka XIII
no snad nebudu kecat, denni muzes mit jen jeden obor, ale k dennimu mela jeste kamoska dalkove jinej a slo to
To jsou nejaky otazky z biologie - je to v tom odkazu. Pisou ze to sezenes jen na studijnim.
Edit: Jinak z knih doporučují Biologii v kostce nebo nějakou bílou biologii od Jelínka, na obalu by měl být motýl.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
mam normalni gympl. Nemusis mit vsude na sestricku stredni skolu, nekteri veti berou i bez te skoly. Staci, ze se zviraty treba delas nebo je mas proste rada a chces se ucit nove veci.
Ja to taky zjistovala s tou stredni a na nekterych by byli i ochotni to nechat delat na individual, treba budejovice, ale musela bys dojizdet 2x tydne na praxi. Nebo i Beroun rikal, ze to jde jen maj ted plno. Me prijde lepsi jit na vejsku na zemedelku nez se vracet na stredni a navic tu praci mam a ucim se to praxi. Me muj vet rikal, ze mel na praxi holky z budejovic a ze byli neuveritelne dute, ze by si sestricku odsud nevzal. Skola neni vsechno, ze pry clovek ktery o to ma zajem se to nauci rychlejc a je uzitecnejsi nez ty holjy se skolou, ktere byli nepouzitelne pro ordinaci.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:28
- Nahlásit
Atusch
ja chci kombinovane a jeen obor. Uz to tam vidim tu knihu. Zajedu si to tam koupit. Jsou tam i odpovedi k tem otazkam?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:38
- Nahlásit
lucYnka XIII
jo tak to nevim jestli jsou nebo ne. Ale tak snad jo, ale to fakt nevím jsem si ji nepořizovala.
Ty jedes do toho Jiloveho? Pokud by jsi chtela a v pripade ze uz ji maji na studijnim bych ti ji mohla koupit pokud to mas z ruky na suchdol.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:41
- Nahlásit
Atusch
jee to bys byla hodna. Mam to pres celou prahu, do suchdola, tak bys mi to tim ulehcila.
Do jiloveho nevim jestli jdu, jeste mi nikdo neodpovedel co tam nude za program a jestli bych se na chvilku mohla stavit. Kdybych nejela mohla bys to dat gerde jestli ji to nebude vadit a ja bych si to u ni vyzvedla
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:42
- Nahlásit
ahoj ženy.
tak mám po prdeli. doteď jsem se nudila a dneska jsem se od rána nezastvaila a bych si tipla, že uš to tak bé furt.
nicméně mě to bavčí a utíká to tu jako blázen.
teda ale dneska mi nejde vůbec žádnej rpogram, teď už ani outlook ne, jen žumpa jo, ta se nastartuje snad dycky, i kdybych měla vyplej počítač.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
program je jasnej, budou soutěže, závot vo bambiho pytlík, bude se pít kafíčko, kousat, jíst guláče, kecat, normálně po vobědě přijeď, až budeme mít dozávodíno, abys tam nezmrzla, pak se bude kecat a tak, jestli chceš přiject aji na závodění, tak přijeď tak v 11.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:56
- Nahlásit
Už se ozvala Neméthová?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 16:04
- Nahlásit
impact
davítková jí volala po probuzení a tlačila do návštěvy toho lékaře, dál se pak nemetka neozvala...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 16:23 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Gerda
co je s nemethovou?
tak ja na pytlika dorazim a hrebeny donesu tam ju?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 16:34
- Nahlásit
lucYnka XIII
nemetka měla večer strašnou příhodu, chlap z vedlejšího objektu, ožralej jak prase, na ní poslal svoje dva psy, šli jí do hajana, ona ho chránila a je děsně pokousaná a hajan taky. Volala na radu tady holek policajty, kteří s tímvůbec nic neudělali. Pak bylo nemetce špatně, tak šla spát, a teď nevíme, jestli došla k tomu doktoru a jak s ní je.
pojeď na pytlík, budeme moc rádi.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 16:39
- Nahlásit
Gerda
Děsně pokousaná není. Má dvě modřiny, naražený prst a bolí jí ruce a záda od trhání psů od sebe. Pohmožděniny ale asi mít bude.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 16:43
- Nahlásit
Gerda
přidávám další fotky Korinky a Áreska
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 16:47
- Nahlásit
Já chci, aby byl Trix canis pes. Kde se dělá jaká zkouška a kolik po m kdo bude chtít? Nutně to potřebuju! Jsou mu dva a čtvrt a ještě nemá žádnou zkoušku a furt se všichni nějakejma zkouškama chluběj. Já chci canispsa, to jediný můžeme zvládnout, pokud nějaký dítě radostí nepovalí a to dítě si nerozsekne hlavu... bože, to snad znovu ne.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:02
- Nahlásit
Maky a Trix
bože, to snad znovu ne
cože?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:02 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
né, to byl vtípek.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:03
- Nahlásit
Maky a Trix
Bylo to vtipný
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:25
- Nahlásit
caute decka!!!!!
tak podavam hlaseni!!
na osetreni jsem byla,shodou okolnosti tam byl doktor,ktery mi osetroval koleno po tom napadeni!takze automaticky posilal regres,sice na nase cajty,ale to neva,papir mam,zada totalne pohmozdeny a slaby otres mozku.
hajan dnes tam byla pani doktorova,napsala,ze hajan je silne pohmozdeny a ze je mozny,ze nebude moc do konce mesice do prace!jako!!!ze psi mu narazily slezinu a celkove ho zmozdili a ma natrhly ten pysk,tak taky to mam!
jinak delam na dohodu o provedeni prace,to je bez problemu!
co se tyce majitele,tak milej pan straznej ma totalne po pici!leti jak spinave pradlo na hodinu!pan kolek je velice tak slusnej,ze ve ctvrtek,jak prindu do roboty,mam se s mojim sefem za nim stavit a rict mu k tomu co a jak a jeste na nej poda trestni oznameni!!!!jsem rikala,ze se mi vlamal do objektu,jsem rekla nasemu sefovy,ze hajana od te doby nenechavam vubec venku dokud tam nebude plot,jinak mi nic neni,hajanoj taky ne,je to v poho,jenze me napada jedna vec,kdybych nebyla trochu znala psama,tak jsem silene dorvana a hajan taky,radsi ani nemyslet!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:29
- Nahlásit
nemethova5
Je super, že jsi šla k tomu doktorovi Ten to napsal moc krásně, ožrala bude mít hezký průser . Pojišťovna po něm bude chtít zaplatit tvoje léčení, ty budeš chtít zaplatit léčení Hajana...asi bude muset přestat chlastat a začít šetřit
Maky a Trix
Tak nastuduj zkušebák na šňapích stránkách a 28.11. v Jílovém
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:30
- Nahlásit
jo a to neni vsechno,pry rad a velmi s oblibou ty psi posila i na ostatni lidi a ma z toho desnou srandu!to jsem uvedla taky!ten zmrd byl co byl kazdou sichtu,tak byl totalne nalitej!a jezdi jeste autem!!!!
all
no kdyz si vzpomenu,jak jsem byla napadena od tech fetaku,tak se nic nevyresilo a je to uz dva roky a policie statni ani obraz ani zvuk!!!jeste me malem obvinili,ze me hajan branil,skvele ze???mela jsem taky papiry z veteriny a od lekare,a bylo mi to prd platny,nic se nedelo!!!takze ani nedoufam v to,ze by se neco delo v tomto pripade,jsem proste skeptik a to velky!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:31
- Nahlásit
Biluškajako pan majitel vedlejsiho objektu je naprosto v pohode a muj sef mi rikal,ze mu jde o jmeno firmy a prestiz,tak jsem zvedava co ve ctvrtek!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:38
- Nahlásit
Baico
Aha, takže ani Miraja a ani Molák
VELKA OMLUVA JAKOJA VOLAL MILACKOVI CO A JAK SE MI SMAL ZE SEM TO ZMOTALA ZE FENKA Z FRANCIE ZE SE MI OMLOUVA ZE ME POPLET ZE SPATNE ASI VYSVETLIL ALE REKLA BYCH ZE JA NAK TY PSI POKOMBINOVALA PREKOMBINOVALA JE Z MIRAJI
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:39
- Nahlásit
nemethova5
je moc dobře, že máš vše podchycený od doktora i veterináře, super jsi to udělala.
|